tgabika76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 na ma beszívtam megint. zsiványul bekötöttem az intervallum szabályzós kart (...) ja és mielőtt kapok a fejemre ,mert lehet hogy kevésbé esztétikus módszert találtam de szerintem inkább így mint mindent szétvagdalni amúgy az alap leírás amit a gyík ban találni az a mérvadó a két kábel bekötését így is meg kell csinálni fekete piros bekötése és a kapcsolótól a relé kis lábáig menő vezetéket. Nincs ezzel semmi baj, nem kell szétvagdalni a vezetékeket, az enyém is így van megcsinálva. Annyi hogy a kormánynál levő csatit esztétikusabban is be lehet kötni, ha megszerzed a csati ellendarabját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nincs ezzel semmi baj, nem kell szétvagdalni a vezetékeket, az enyém is így van megcsinálva. Annyi hogy a kormánynál levő csatit esztétikusabban is be lehet kötni, ha megszerzed a csati ellendarabját. senki nem lát át a műanyagon engem nem zavar. majd ha beleakadok egy ilyen csatiba korrigálok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jah, igazából nem is az esztétika a lényeg (rosszul fogalmaztam az előbb), hanem az esetleges későbbi szerelés megkönnyítése miatt gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jah, igazából nem is az esztétika a lényeg (rosszul fogalmaztam az előbb), hanem az esetleges későbbi szerelés megkönnyítése miatt gondoltam... szerintem könnyebb egy tüskét átdugni mint csatlakozókkal játszani ugyanis visszaalakításnál kicsit macerásabb a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelzoli Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a tempomatot hogyan lehetne beépíteni az autómba. Az autó egy 2004-es gyártású Astra G Caravan ami 1,7 literes Diesel motorral van szerelve. Motorkódja Z17DTL. Kérdeztem az Opel kereskedésbe és azt mondták, hogy csak egy tempomatos irányjelzőkapcsoló és egy kuplungpedál kapcsoló kell és csak be kell vezetékelni. Csináltatott valaki már ilyet, vagy tudja valaki, hogy mit hova kell kötni? Ha valakinek bármilyen infója van tempomat beszereléssel kapcsolatban azt nagyon megköszönném!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Keresd wessz-t itt a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Üdv! Astra G 2001, hez, ülés alatti csatlakozó nekem csak az övfeszítőé van. Kérdés, hogy a másik kettő helyre való apa-anya csatikból hol tudok beszerezni gyárit (csatlakozó, sarukkal együtt) ? Bármelyik jó szerintem, mert utólagos ülésfűtést akarok "esztétikus módon" szerelnii és a gyári csatlakozókat lenne jó használni. Ötlet, infó? köszi! Lecso u.i.: lesz eladó ülésfűtés-garnitúrám a két első ülésre (kétfokozatú, karbonszálas, vágható 480*270 mm lapokkal, kapcsoló, relé,stb.!) Felteszem majd az eladó cuccok közé. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 a padlóból jövő csati ellendarabját csak ülésfűtéssel együtt fogsz találni ugyanis a gyári fűtőlapból jön ki a kábel és annak a vége az a csati amit keresel.amúgy mindegyik ami bemegy a keretbe más kialakítású. ülésf./övfeszítő/légzsák bontóban lehet találsz a padlóból jövő csatit amiben mindegyik pin meg van, de lehet hogy csak kompletten korbácsot adnak. :o talán van nekem ilyen csatim + a gyári kapcsolók csatlakozója is ha érdekel utána nézek.+segéd leírást és kicsi tüskéket kábellel is tudok adni hogy gyári kábelezésed legyen, a műszerfaltól az ülésig akkor már csak a gyári kapcsolókat és paneleket kell beszerezned vagy üf.es ülést kompletten Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Üdv! Astra G 2001, hez, ülés alatti csatlakozó nekem csak az övfeszítőé van. Kérdés, hogy a másik kettő helyre való apa-anya csatikból hol tudok beszerezni gyárit (csatlakozó, sarukkal együtt) ? Bármelyik jó szerintem, mert utólagos ülésfűtést akarok "esztétikus módon" szerelnii és a gyári csatlakozókat lenne jó használni. Ötlet, infó? köszi! Lecso u.i.: lesz eladó ülésfűtés-garnitúrám a két első ülésre (kétfokozatú, karbonszálas, vágható 480*270 mm lapokkal, kapcsoló, relé,stb.!) Felteszem majd az eladó cuccok közé. :o P.Ü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sziasztok! Épp gyári ülésfűtés kapcsolókat keresek! Esetleg tudna valaki jó áron? Előbb beszéltem egy Opel bolttal és mondták, hogy ebből 4-5féle is létezik G-nél :o Valaki tudna Cikkszámokat küldeni a kapcsolókról?? Köszi és Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sziasztok! Épp gyári ülésfűtés kapcsolókat keresek! Esetleg tudna valaki jó áron? Előbb beszéltem egy Opel bolttal és mondták, hogy ebből 4-5féle is létezik G-nél :o Valaki tudna Cikkszámokat küldeni a kapcsolókról?? Köszi és Üdv! EPC szerint 5 féle van, de abból kettő a Zafiráé, a maradék 3 meg a G Astra különböző évjárataihoz való, alvázszám szerint. Amúgy sztem túl sok jelentősége nincs mert mindegyik egyformán néz ki, de a cikkszámaik különböznek, úgyhogy azért ideírom őket: 1. Ülésfűtés kapcsoló, cikkszám: 90437528, katalógusszám: 6240092, ezekhez az alvázszámokhoz: -12092945 -15079061 -18050670 -YH999999 2. Ülésfűtés kapcsoló, cikkszám: 24438250, katalógusszám: 6240492, ezekhez az alvázszámokhoz: 12092946 - 12999999 15079062 - 15999999 - 16999999 18050671 - 18999999 - 1B999999 3. Ülésfűtés kapcsoló, cikkszám: 24456344, katalógusszám: 6240675, ezekhez az alvázszámokhoz: 22000001- 25000001- 28000001- 2B000001- 4G000001- Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 EPC szerint 5 féle van, de abból kettő a Zafiráé, a maradék 3 meg a G Astra különböző évjárataihoz való, alvázszám szerint. Amúgy sztem túl sok jelentősége nincs mert mindegyik egyformán néz ki, de a cikkszámaik különböznek, úgyhogy azért ideírom őket: 1. Ülésfűtés kapcsoló, cikkszám: 90437528, katalógusszám: 6240092, ezekhez az alvázszámokhoz: -12092945 -15079061 -18050670 -YH999999 2. Ülésfűtés kapcsoló, cikkszám: 24438250, katalógusszám: 6240492, ezekhez az alvázszámokhoz: 12092946 - 12999999 15079062 - 15999999 - 16999999 18050671 - 18999999 - 1B999999 3. Ülésfűtés kapcsoló, cikkszám: 24456344, katalógusszám: 6240675, ezekhez az alvázszámokhoz: 22000001- 25000001- 28000001- 2B000001- 4G000001- Köszi! :o Mi lehet a különbség a 3 féle kapcsoló között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Köszi! :o Mi lehet a különbség a 3 féle kapcsoló között? 2 fajtát láttam eddig, ugyan úgy néz ki ugyan abba a foglaltba mennek ,a lábkiosztása is ugyan az az egyiken egy vonal jelezte hogy ki van kapcsolva - a másikon 0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 2 fajtát láttam eddig, ugyan úgy néz ki ugyan abba a foglaltba mennek ,a lábkiosztása is ugyan az az egyiken egy vonal jelezte hogy ki van kapcsolva - a másikon 0 Honnan tudnék szerezni 2 ilyen ülésfűtés kapcsolót, mert boltban elég húzós!! Valakinek nincs véletlenül elfekvőben? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Honnan tudnék szerezni 2 ilyen ülésfűtés kapcsolót, mert boltban elég húzós!! Valakinek nincs véletlenül elfekvőben? Üdv bontó ,vatera de kerestem ebay-on is sehol nem találtam neked de még egy rohadt fotót se :o nekem mákom volt 20E kompletten panelokkal, kapcsolókkal és a tartójukkal, kábelekkel együtt adták rákérdezek egyik vaterás srácnál neki szoktak lenni extrái Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Sziasztok! Megtudná valaki mondani a tükörfűtés reléjének a számát? A biztosíték tábla IV. számú reléhelyén lévő relé az. Köszönöm! gezoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Sziasztok! Megtudná valaki mondani a tükörfűtés reléjének a számát? A biztosíték tábla IV. számú reléhelyén lévő relé az. Köszönöm! gezoli ugyan azok a relék a felső sorban kivéve index Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 bontó ,vatera de kerestem ebay-on is sehol nem találtam neked de még egy rohadt fotót se :o nekem mákom volt 20E kompletten panelokkal, kapcsolókkal és a tartójukkal, kábelekkel együtt adták rákérdezek egyik vaterás srácnál neki szoktak lenni extrái :D Köszi a segítséget!! Én is túrom a netet, de még semmi érdemleges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy rossz működésképtelen tükör állító motorja G Astrához? Nekem csak a motor ház kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 bontó ,vatera de kerestem ebay-on is sehol nem találtam neked de még egy rohadt fotót se :o nekem mákom volt 20E kompletten panelokkal, kapcsolókkal és a tartójukkal, kábelekkel együtt adták rákérdezek egyik vaterás srácnál neki szoktak lenni extrái ülésfűtés kapcsoló tartó TC Nem rossz cuccok.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 ugyan azok a relék a felső sorban kivéve index Köszi! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
melloyello Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a bal oldali tükőrben ott a fűtésszál.Viszont nem látom hogy működne mikor kell.Szóval azt csak dísznek tették bele gyárilag?Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a bal oldali tükőrben ott a fűtésszál.Viszont nem látom hogy működne mikor kell.Szóval azt csak dísznek tették bele gyárilag?Köszi a válaszokat! És a jobb oldali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy a bal oldali tükőrben ott a fűtésszál.Viszont nem látom hogy működne mikor kell.Szóval azt csak dísznek tették bele gyárilag?Köszi a válaszokat! Ha a fűtőszálat látod, az már régen rossz. Szerintem Te csak az aszférikus rész elválasztóra gondolsz, de az nem fűtőszál. Fűtés csak az elektromos tükörben van. Neked milyen a tükröd? Mit értesz az alatt, hogy "működne mikor kell"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ha a fűtőszálat látod, az már régen rossz. Szerintem Te csak az aszférikus rész elválasztóra gondolsz, de az nem fűtőszál. Fűtés csak az elektromos tükörben van. Neked milyen a tükröd? Mit értesz az alatt, hogy "működne mikor kell"? Ezért kérdeztem a jobb oldalit! :o Az működik? És tényleg: hogy a fenébe látod a fűtőszálat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts