Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Komolyan nem értem itt a népet, amikor ilyen apró szirszarok idegesítőek. Múltkor valakit az zavart, hogy ha álló helyzetben csavargatja a kormányt, akkor látszik az izzók fényén kis sötétedés...

Az nem idegesítő, hogy tölteni kell bele benzint? :devlish:

DE!

Utálom, hogy tankolni kell, ha használni is akarom...

Eléggé frusztráló, amikor a kútra behajtva már a számlára gondolok!

Lehet el kellene menni vele dokihoz, hátha kapok terápiás jelleggel TB támogatást a tankoláshoz. :lol:

Elküldve

Sziasztok

Hátul meglökték a járművet, és berepedt a lámpabura.

Ha biztosítással cserélem, akkor meg lehet tenni, hogy fekete lámpa kerüljön vissza vagy olyat kell berakni, amilyen volt?

Ha ua. kell hogy visszakerüljön, akkor ha a különbözetet kifizetem kerülhet bele fekete?

Ugyan ez vonatkozik a 5. ajtó kilincsre, ami most fekete de színre fújt szebb lenne.

Mennyibe kerül egy fekete és egy sima hátsó lámpa?

Elküldve
Sziasztok

Hátul meglökték a járművet, és berepedt a lámpabura.

Ha biztosítással cserélem, akkor meg lehet tenni, hogy fekete lámpa kerüljön vissza vagy olyat kell berakni, amilyen volt?

Szvsz a kárszakértővel kell leboltolni ha rugalmas ezügyben, de akkor mindkettőt cserésre kell vennie, mert ha csak az egyik repedt, nem cserélheted ki mindkettőt a biztosító számlájára.

Elküldve
Szvsz a kárszakértővel kell leboltolni ha rugalmas ezügyben, de akkor mindkettőt cserésre kell vennie, mert ha csak az egyik repedt, nem cserélheted ki mindkettőt a biztosító számlájára.

Csak az egyiket cseréli biztosító, mert ott horpadt be az ajtó és repedt a lámpa, a másik az én saram lesz.

Elküldve

Ezúton köszönet annak, aki közzétette a hátsó ajtóhoz tartozó világításkapcsoló beszerelésével kapcsolatos infókat!

Tényleg 5-10 perc/oldal a beszerelése, csak a csatit kell kihalászni hozzá.

Végre látok, ha este kell "beszerelnem" a gyereket az ülésébe! :devlish:

• 2 weeks later...
Elküldve

Új projekt:

Asszonynak vettünk egy B Corsát, ebbe szeretnék beleoperálni egy központi zárat.

Nézegettem neten univerzális típusokat, mert típushoz nem találtam.

Ezekről mik a tapasztalatok?

Ilyesmikre gondolok.

Elküldve
Ja, úgy könnyű! :devlish:

Alapból az sem volt, csak vmi uni szutyok. Amikor beletettem az el ablakemelőt, azzal együtt került bele ez is, meg az el tükör is. :lol:

Elküldve
Alapból az sem volt, csak vmi uni szutyok. Amikor beletettem az el ablakemelőt, azzal együtt került bele ez is, meg az el tükör is. :devlish:

Az univerzálissal mi volt a baj?

Mibe fájt a gyári bele?

Elküldve
Az univerzálissal mi volt a baj?

Mibe fájt a gyári bele?

Bontott volt. Már nem emlékszem, mert egyben vettem sok mindennel együtt. Az egész volt olyan 20 körül. De ez nem reális ár, mert igencsak haverom a srác, meg a hátsó emelők ingyen voltak, meg...sok minden volt még akkoriban.

Az uninak nem volt semmi baja. Ha csak azt nem vesszük annak, hogy az hátsó ajtóátvezetésnél eltört a vezeték, és néha nem működött. Amíg meg nem forrasztottam.

Elküldve
Bontott volt. Már nem emlékszem, mert egyben vettem sok mindennel együtt. Az egész volt olyan 20 körül. De ez nem reális ár, mert igencsak haverom a srác, meg a hátsó emelők ingyen voltak, meg...sok minden volt még akkoriban.

Az uninak nem volt semmi baja. Ha csak azt nem vesszük annak, hogy az hátsó ajtóátvezetésnél eltört a vezeték, és néha nem működött. Amíg meg nem forrasztottam.

Ha már itt tartunk: B Corsa ajtókárpitok leszedéséről tudsz valamit? Sima bolhás, vagy vannak csavarok is?

Kábelezést belső küszöbborítás alatt lehet elvinni?

Elküldve
Ha már itt tartunk: B Corsa ajtókárpitok leszedéséről tudsz valamit? Sima bolhás, vagy vannak csavarok is?

Kábelezést belső küszöbborítás alatt lehet elvinni?

Van benne pár csavar+bolha

Elküldve
Van benne pár csavar+bolha

Bolhái mennyire törősek?

Ja, és mennyire speciálisak? (beszerezhetőség)

Asszony sikítórohamot kap, ha nem tudom neki összerakni egyből. :devlish:

Elküldve
Bolhái mennyire törősek?

Ja, és mennyire speciálisak? (beszerezhetőség)

Asszony sikítórohamot kap, ha nem tudom neki összerakni egyből. :devlish:

Szerintem lehet kapni bolhát autósboltban,vagy kutyába,macskába... :lol:

Már nincs annyira hideg ,hogy törjön.

Elküldve

Bizti tábla kiosztás esetleg nincs meg valakinek a B Corsához?

Az EPS lámpa mit jelent a műszerfalon? (indításig világít)

A könyvében nincs benne... Ez hogy lehet? (eredeti kézikönyve)

Elküldve
Bizti tábla kiosztás esetleg nincs meg valakinek a B Corsához?

Az EPS lámpa mit jelent a műszerfalon? (indításig világít)

A könyvében nincs benne... Ez hogy lehet? (eredeti kézikönyve)

EPS:electric power steering azaz elektromos szervókormány.

Elküldve
EPS:electric power steering azaz elektromos szervókormány.

Nofene, ezt miért nem írják a könyvben?

Bár ennek a beltere a G Astráéra hajaz, pl a kormány és bajuszkapcsolók ugyanazok.

Másik kérdés: B Corsánál a csomagtartó ajtóhoz milyen motor kell, ha centrálzárat akarok bele utólag?

A boltban a következők vannak: elektromágnes, húzómotor, tolómotor.

Elküldve
@Robz:

Van ám B Corsás topik is... :devlish:

Vettem.

Csak ide vagyok szokva, ott meg külön nincs extra beépítős topic.

Gondoltam, hogy itt több barkácsoló cartárs olvassa.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.