Lelike Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok! Az a gondom, hogy autótakarításkor a porszívóval letépődött a tetőkárpitom :) . Most meg arra gondoltam leszedem az egészet és újraragasztom valami bőrrel, műbörrel vagy mit tudom én :lol:. Valaki csinált már ilyet? Ha igen szivesen venném ha megosztaná a tapasztalatait.....meg, hogy hol érdemes kárpit anyag után nézni. És persze miféle ragasztóval szokták ezt felragasztani? Itt pest környékén keresgélnék. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Sziasztok! Az a gondom, hogy autótakarításkor a porszívóval letépődött a tetőkárpitom :) . Most meg arra gondoltam leszedem az egészet és újraragasztom valami bőrrel, műbörrel vagy mit tudom én :lol:. Valaki csinált már ilyet? Ha igen szivesen venném ha megosztaná a tapasztalatait.....meg, hogy hol érdemes kárpit anyag után nézni. És persze miféle ragasztóval szokták ezt felragasztani? Itt pest környékén keresgélnék. Köszi Én gondolásztam ilyenen! A kalaptarót én be is bőröztem azaz ilyen műbőrrel. Valami erős ragasztóval fogattam meg! De szerintem nem oda való volt biztos lehet venni valami kárpit ragasztót, valami boltban! Majd ha lesz időm, meg rakom be az elektromos ablakot, akkor az oldalsó kárpitokat akarom áthúzni vagy huzatni! Anyagom van hozzá! Üléseket is átakartam csak jó drágán csinálták volna meg még úgy is, hogy viszem az anyagot! Majd rakok be fényképet a kalaptartóról valamikor, mert még csinálnom kell róla képet! http://kepfeltoltes.hu/view/100311/v_lt_zs...ltoltes.hu_.jpg Ezt pl anyu varrta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Minek a kipufogótuning, ha van ilyen? http://belsoseg.blog.hu/2010/03/09/v8_hang_6_rugoer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Minek a kipufogótuning, ha van ilyen? http://belsoseg.blog.hu/2010/03/09/v8_hang_6_rugoer http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=7890 Ezzel párosítva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=7890 Ezzel párosítva :) ez már infantilizmus.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2010 hátsó ajtóba szeretnék hangszórót rakni, utánna olvastam kicsit, elvileg 13-as kell bele, már csak azt nem tudom, hogy milyen színű kábelt kell keresnem, hogy rákössem. vki esetleg súg nekem egy színt? jobb és baloldalt ugyanolyan színűt kell keresni? ha jól olvastam, akkor classicba csak b oszlopig van húzva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 hátsó ajtóba szeretnék hangszórót rakni, utánna olvastam kicsit, elvileg 13-as kell bele, már csak azt nem tudom, hogy milyen színű kábelt kell keresnem, hogy rákössem. vki esetleg súg nekem egy színt? jobb és baloldalt ugyanolyan színűt kell keresni? ha jól olvastam, akkor classicba csak b oszlopig van húzva :lol: Baloldal zöld+zöldbarna Jobb oldal fehér+fehérbarna Az ajtóba benne van a gyári csati (ha jól emlékszek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Baloldal zöld+zöldbarna Jobb oldal fehér+fehérbarna Az ajtóba benne van a gyári csati (ha jól emlékszek) Jól emlékszel,az ajtóba menő csatiba még benne van,csak utána hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2010 Baloldal zöld+zöldbarna Jobb oldal fehér+fehérbarna Az ajtóba benne van a gyári csati (ha jól emlékszek) köszi :lol: jó lenne ha tényleg benne lenne bár az első csipogónál is megvolt a csati.... majd kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hol lehetne olcsón tempomatos indexkart beszerezni? (Bárdinál volt idáig a legolcsóbb 11e) Üdv Balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hol lehetne olcsón tempomatos indexkart beszerezni? (Bárdinál volt idáig a legolcsóbb 11e) Üdv Balage opel müllernél vettem tavaly nyáron 6E-ért. Szerintem idén sem lehet sokkal drágább. Az ajtósin vannak a XIV-ben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobold Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Sziasztok! Hétvégén leszedtem a burkolatot a pedálok fölött mert a kupalungpedálom nyikorgott. Rájöttem, hogy nem is a pedál hanem egy kapcsoló rugója nyikorgott. Megörültem hogy van esélyem a tempomatra mert még a fékpedálnál is 4 vezetékes kapcsoló van. Viszont amikor szétszedtem a kormányburkolatot nem találtam plusz vezetéket az indexkarnál. Összesen 6 vezeték megy a karra és lógó vezeték sehol sincsen. Valahogy bele lehet tenni így a tempomatot 2003 17ydt astra caravan-ba? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Sziasztok! Hétvégén leszedtem a burkolatot a pedálok fölött mert a kupalungpedálom nyikorgott. Rájöttem, hogy nem is a pedál hanem egy kapcsoló rugója nyikorgott. Megörültem hogy van esélyem a tempomatra mert még a fékpedálnál is 4 vezetékes kapcsoló van. Viszont amikor szétszedtem a kormányburkolatot nem találtam plusz vezetéket az indexkarnál. Összesen 6 vezeték megy a karra és lógó vezeték sehol sincsen. Valahogy bele lehet tenni így a tempomatot 2003 17ydt astra caravan-ba? Nekem is 2003as Y17DT-m van és abba MINDEN benne volt Értsd: tempomatos indexkar vétele után csak fel kellett ismertetni szoftverrel és kész. Gyanús a tied, hogy minden benne van! IMÁDOM a tempomatot, érdemes keresgetned :) Tuti, h nincs lógó vezeték? már egy éve csináltam, úgyhogy nem emléxem biztosan, de egy 2 vagy 4 vezetékes csokinak kell ott lenni, amit a tempomatos karra kell ráhúzni. A kocsid szvsz erősen tempomatelőkészítés-gyanús :D PS.: az enyém is caravan ;) Nem olaszból van a tied? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobold Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem is 2003as Y17DT-m van és abba MINDEN benne volt Értsd: tempomatos indexkar vétele után csak fel kellett ismertetni szoftverrel és kész. Gyanús a tied, hogy minden benne van! IMÁDOM a tempomatot, érdemes keresgetned :) Tuti, h nincs lógó vezeték? már egy éve csináltam, úgyhogy nem emléxem biztosan, de egy 2 vagy 4 vezetékes csokinak kell ott lenni, amit a tempomatos karra kell ráhúzni. A kocsid szvsz erősen tempomatelőkészítés-gyanús :D PS.: az enyém is caravan ;) Nem olaszból van a tied? Nekem is gyanús, hogy az két kapcsoló ott van de a kormánynál meg semmi. Nem láttam lógó vezetéket, de lehet, hogy hétvégén megint szétkapom. Örülnék ha meglenne az a kanóc, különben a kocsi magyarországi nem behozott. Miskolc környékén volna esetleg egy kolega aki megtekintené? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Sziasztok! Hétvégén leszedtem a burkolatot a pedálok fölött mert a kupalungpedálom nyikorgott. Rájöttem, hogy nem is a pedál hanem egy kapcsoló rugója nyikorgott. Megörültem hogy van esélyem a tempomatra mert még a fékpedálnál is 4 vezetékes kapcsoló van. Viszont amikor szétszedtem a kormányburkolatot nem találtam plusz vezetéket az indexkarnál. Összesen 6 vezeték megy a karra és lógó vezeték sehol sincsen. Valahogy bele lehet tenni így a tempomatot 2003 17ydt astra caravan-ba? Köszi Dieselben alapból van kuplung kapcsoló, vezérlőegységtől kell vezetékezni, programozni és már műxik is a tempomat...nálam is lett. :) Örök hála a KOMA tagoknak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobold Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Dieselben alapból van kuplung kapcsoló, vezérlőegységtől kell vezetékezni, programozni és már műxik is a tempomat...nálam is lett. :D Örök hála a KOMA tagoknak... ;) Mégiscsak vezetékelés lesz belőle :). Egyébként mi célt szolgál a kuplungkalcsoló ha nincsen tempomat benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
deGonosz Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem is gyanús, hogy az két kapcsoló ott van de a kormánynál meg semmi. Nem láttam lógó vezetéket, de lehet, hogy hétvégén megint szétkapom. Örülnék ha meglenne az a kanóc, különben a kocsi magyarországi nem behozott. Miskolc környékén volna esetleg egy kolega aki megtekintené? Üdv négy vezetékes csatit keressél a kormányoszlopnál, fekete színü, 0,35-ös fekete,fekete/piros,fekete/sárga,fekete/barna színü kábeleket, ha ez nincs akkar madzagolni kell. A gyári kábeleket max bontóból lehet beszerezni, nem egyszerü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sziasztok asszem kapok a munkahelyemről egy nokia CK-7W blútúszos kihangosítót. A telefonommal együttműködik, a kérdésem az, hogy szerintetek össze lehet-e hozni a CAR400-assal. Úgy értem, h a rádióból fog-e szólni a kihangosító, el tudja-e majd némítani magát stb... Elvileg adnak hozzá hangszórót is, dehát így lenne a tuti... Ha működik, akkor kéne egy kis infó, mit kössünk hova stb. Elvileg meg tudjuk csinálni apósommal, mert műszerész, de bármilyen infót szívesen fogadok, amire nem nekünk kell rájönnünk :) Más: potyo, ez főleg neked szól, te vagy az árammágus: sima multiméterrel ki tudom mérni az akkut nyugalmi állapotban (hogy nem szopja-e vmi)? Mennyi a normális áramáramlás :D egy kocsiban ami nincs gyújtáson? (persze csak úgy kb)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sziasztok asszem kapok a munkahelyemről egy nokia CK-7W blútúszos kihangosítót. A telefonommal együttműködik, a kérdésem az, hogy szerintetek össze lehet-e hozni a CAR400-assal. Úgy értem, h a rádióból fog-e szólni a kihangosító, el tudja-e majd némítani magát stb... Elvileg adnak hozzá hangszórót is, dehát így lenne a tuti... Ha működik, akkor kéne egy kis infó, mit kössünk hova stb. Elvileg meg tudjuk csinálni apósommal, mert műszerész, de bármilyen infót szívesen fogadok, amire nem nekünk kell rájönnünk :) Más: potyo, ez főleg neked szól, te vagy az árammágus: sima multiméterrel ki tudom mérni az akkut nyugalmi állapotban (hogy nem szopja-e vmi)? Mennyi a normális áramáramlás :D egy kocsiban ami nincs gyújtáson? (persze csak úgy kb)... Leveszed a negatív sarut az akksiról, és a saru, és az aksi kivezetése közé illeszted a multi érintkezőit. 1-3 mA a megengedett érték. Értelemszerűen rádió kód meglegyen, ajtó becsukva, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Leveszed a negatív sarut az akksiról, és a saru, és az aksi kivezetése közé illeszted a multi érintkezőit. 1-3 mA a megengedett érték. Értelemszerűen rádió kód meglegyen, ajtó becsukva, stb. Kösz a gyors választ, hening, így teszek majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Kösz a gyors választ, hening, így teszek majd :) Lesz az inkább 30-40mA környéke is. Írd le, hogy mit kaptál, meg hogy van-e riasztó, aztán majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Lesz az inkább 30-40mA környéke is. Írd le, hogy mit kaptál, meg hogy van-e riasztó, aztán majd meglátjuk. Szombaton tudom megnézni, mert csak apósomnak van multimétere. Van riasztó (amit egyébként sose kapcsolok be), meg egy mini led is villog a kormánynál (meg a rádiónál persze) dísznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sziasztok asszem kapok a munkahelyemről egy nokia CK-7W blútúszos kihangosítót.... No, kerestem/letöltöttem egy használatit, úgy látom, tudja a kihangosítást is. ez jó. Viszont abban tud vki esetleg irni valami okosat, hogy mihez kössünk mit? Milyen színű vezetékek micsodák stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 No, kerestem/letöltöttem egy használatit, úgy látom, tudja a kihangosítást is. ez jó. Viszont abban tud vki esetleg irni valami okosat, hogy mihez kössünk mit? Milyen színű vezetékek micsodák stb... A rádiót ha kiveszed, akkor azon van egy nyomtatvány, ami a csatik kiosztását írja le piktogramokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Lesz az inkább 30-40mA környéke is. Írd le, hogy mit kaptál, meg hogy van-e riasztó, aztán majd meglátjuk. Ha kikötöd a rádiót, meg a központi kijelzőt, nem. Bár az előbb ezt elfelejtettem írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts