Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Te mond meg ,hogy hova kéred azt az emilt? :smt024

Mert címet azt nem adtál.

Küldjél te nekem. Mindenesetre Fótra viszek egyet.

:prayer: OPEL

Levél ment (legalábbis remélem, mert a freemail megint szarakodik).

Fótra sajnos nem tudok elmenni, mert esküvő elötti vőlegények ezer teendői várnak rám a köv. napokban.

Elküldve
Levél ment (legalábbis remélem, mert a freemail megint szarakodik).

Fótra sajnos nem tudok elmenni, mert esküvő elötti vőlegények ezer teendői várnak rám a köv. napokban.

Szia!

Válaszoltam :smt024

:prayer: OPEL

Elküldve

Üdvözlök Mindenkit!

Az eredeti mennyezetvilágítást szeretném kicserélni térkép-olvavósra, de a csatlakozása természetesen eltérő.

Van egy riasztós térképolvavós lámpatestem és ennek az elektromos bekötését szeretném megtudni, vagyis, hogy a csatlakozónak melyik pontjaira kell kötnöm a világítás vezetékeit. Tud-e vki segíteni?

A lámpatesten olvasható adatok:

GM 09104347

343007281

Elküldve

Nos Szerintetek H7-es 55 w-os izzót kicserélni 80w-es xenon utánzat (magnum tuningos izzóra érdemes e? :oops: )

Azt irták frankó! Van esetleg valakinek tapasztalata? 8)

Elküldve
Nos Szerintetek H7-es 55 w-os izzót kicserélni 80w-es xenon utánzat (magnum tuningos izzóra érdemes e? :oops: )

érdemes. mert jóbban látsz. csak szétég a kábelköteg, meg a lámpa kapcsoló, és az kb 150.000 ft os móka......

szóval : nem érdemes.

Elküldve
Vann itt a kisboldaba 55 w-os xenon utánzat német 5 év garis?

Az is szétvágja? :oops:

az nem. csak ne legyen nagyobb áramfelvétele mint 55 W.

Elküldve
Erről valakinek van valami tapasztalata?

http://www.xenonizzo.hu

gondoltam itt jobb helye van, mint az általános műszaki problémáknál :wink:

Nincs róla tapasztalatom, de jól hangzik a leírás... npasi, mint villanyszakember, mit szósz?

Elvileg ez alapján a különbség alapján nem lehet rossz, bár nekem már picit túl kékesnek tűnik, de azért élőben is jó lenne ilyet látni.

Elküldve
Szóval akkor azt mondod, enyhén szólva nem igaz, amit ott írnak? Szomorú...  :D

lehet, hogy jobb, mint a tescos, de nem szabad csodákat várni tőle

Elküldve

Egyetértek Bazs-zsal. Ez annyira jó, hogy már gyanús, pláne ennyiért. Tuningshopokban tényleg lehet kapni speci, nagy fényerejű izzókat, de azok párja 15-22 ezerbe kerül.

Annyiban vitatkozok csak vele, hogy a színhőmérséklet nem határozza meg alapvetően a fényerőt, maximum az érzetet befolyásolja azáltal, hogy minél magasabb a szám, annál közelebb áll a természetes napfényhez, ezért a látáshoz a legmegfelelőbb. Természetesen erősebbnek is érzed (a Napba se egyszerű belenézni!). Valójában a mérhető fényáram nagyságát az izzón megjelenő villamos teljesítmény ill. az izzó hatásfoka határozza meg, tehát mennyi hasznosul fény formájában és mennyi az eldisszipált hőenergia ebből a P-ből. Általában az izzószálas lámpáknak nagyon szar hatásfokuk, azért is ilyen kib@szott melegek.

De nem is ez a lényeg - ne vedd meg!!!

Elküldve

Vegyél bele valódi xenon-settet. Kb. 70.000 és az tényleg jól világít.

Corsa C-GSi szaktárs olyat tett a Corsájába. Kérdezd őt!

Tényleg, mi van vele?? Március 24. óta nem volt fórumon :!:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.