Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Rendben, csak el ne felejtsem levinni. Azért szedtem le, mert mondta a fóliás srác, hogy elképzelhető, hogy kikezdi a fóliát, mivel lecsökken a hely, ahova az üveg megy bele. Pl. suzukik némelyik légterelője felsérti a fóliát. Én inkább nem kockáztattam.

na ezért nem lesz fóliám 8)

Elküldve
és most milyen van fennt?

Nincs semmilyen légterelő, de nem is baj. Mivel klímás az ótó, már nem lesz olyan gondom, mint a Corsánál, hogy nyári esőben párásodom. Akkor nagyon jó volt az ilyen légterelő.

Elküldve

na ezért nem lesz fóliám 8)

Én meg a fóliára voksolok a légterelő ellenében. Majd délután megnézed és repíted is le azonnal alégterelőt :D

Elküldve

Én meg a fóliára voksolok a légterelő ellenében. Majd délután megnézed és repíted is le azonnal alégterelőt :D

legalább majd én is kapok 1 sört valakitől :wink:

Elküldve
Öööö....most melik léterelőről van szó?? Arról amelyik az első oldalablakokon van, hogy ne fújjon be a menetszél oan nagyon...plexi! Nem??

Ön nyert :D

elviszi a nyereményt? Vagy mehetünk a következő kérdésre? :wink:

Elküldve
Nektek oan gyárilag van?? :shock:

Majd elhozom..persze! :P ...bár nekem van klíma is... :roll: ..de az nem kizáró ok..

Nem gyári, csak ajándékba kaptam opeléktől, mert kicsit megvárattak (Kb. 1,5 órát) :D

Egyébként valami Szatuna nevű cég kreálmánya, de nem ragasztós, hanem jobb megoldás.

Elküldve

Szatuna az jóóóóóóóóóóóó

Akkor nem elég egy sör :twisted:

Csak vicceltem. Ha tetszik Haga, akkor sör nélkül is a Tiéd lehet, de nem sértődöm meg, ha belém akarsz dönteni egy doboz cseh, vagy bajor nedűt :D

Elküldve
Pista! ...ööö ...nincs valami más dógod mostan neked??? :shock: :shock: :D :P

Söröt! 1 -et!

...még a végin 1 ládával kell vinnem! :roll:

:D

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, telepakolhatod a csomitartót :wink:

Elküldve

Nekem is nekem is!!!! Nem tudjátok v-Let-len merre lehet venni online?

Kéne nekem is szélfogótörővezető

Nekem (8000 e!!!!!!! Ft-ot mondtak! //sokkkkllalom) :D

Elküldve

On-line-t nem tudok, de Újpalotán van egy bolt, ahol szinte mindenféle van. A Corsámra anno 5 eFt-ért vettem.

Mekkora vihart kavartam az ajánlatommal :oops: :roll:

Elküldve

Dremu te mikor lépsz be a MOTE -ba??? Jössz Fótra? Ha jössz Fótra, és ott belépsz, akkor lemondok a javadra Jimi terelőjéről!! Nnah??

...nekem van klímám.. áll az alku?

Elküldve
Dremu te mikor lépsz be a MOTE -ba??? Jössz Fótra? Ha jössz Fótra, és ott belépsz, akkor lemondok a javadra Jimi terelőjéről!! Nnah??

...nekem van klímám.. áll az alku?

Jól csinálja a srác a beszervezést... :wink:

Elküldve

Jól csinálja a srác a beszervezést... :wink:

Ja-ja. Nekem is tetszett nagyon, de Neki van igaza. Valamit-valamiért :wink:

Elküldve

Az nekem sajnos nagyon messzire van!!! Köszönöm szépen a lehetőséget ha közelebb lenne ternészetesen élnék vele de így add másnak aki közelebb van! :D :P :D :D

Mondjatok erről a MOTE-rol még valamit 1ébKént... :roll:

Elküldve
Az nekem sajnos nagyon messzire van!!! Köszönöm szépen a lehetőséget ha közelebb lenne ternészetesen élnék vele de így add másnak aki közelebb van! :D :P :D :D

Mondjatok erről a MOTE-rol még valamit 1ébKént... :roll:

www.opelclub.hu

Elküldve
Érdekelne - már ha jó és műxik :D. Küldj egy mailt s megbeszéljük a részleteket.

Te mond meg ,hogy hova kéred azt az emilt? :smt024

Mert címet azt nem adtál.

Küldjél te nekem. Mindenesetre Fótra viszek egyet.

:prayer: OPEL

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.