aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Állítólag nem melegszik jobban mint a sima. Én még nem tapasztaltam, hogy melegebb lenne a búra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Marha jó, mint a nap, úgy világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ez a Tungsram-féle Super Blue? Nekem is, nekem is :D Mennyit kóstál darabja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ez a Tungsram-féle Super Blue? Nekem is, nekem is :D Mennyit kóstál darabja? Azaz! 1990 HUF/db. Az EuroBlue-t nem tudom, de npasi, neked asszem az van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Azaz! 1990 HUF/db. Az EuroBlue-t nem tudom, de npasi, neked asszem az van... Hol lehet Bp-n hozzájutni ehhez? És tényleg annyira jó? Más: azt a ki-beb***ott rendszámtábla keretet (amit a kereskedő rakott fel), hogy lehet szét, illetve leszedni? Mert már lassan az őrület határán vagyok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hol lehet Bp-n hozzájutni ehhez? És tényleg annyira jó? A belvárosi Király utcában pl a Tungsram márkaboltban. A www.tungsram.hu -n találod a pontos címet.... Nekem eddig bejött. Ha visszaolvasol picit, már ecseteltük, miért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Gondolom kiveszed a táblát, amit műa. fülek tartanak. Fele esetleg letörik.... :D Alatta kell lenni max. 2 db csavarnak. Néha 1 is elég. :P Nekem is SuperBlue van, mert EuroBlue csak H4-ben van, de hasonló, csak a színhőmérséklete más egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Más: azt a ki-beb***ott rendszámtábla keretet (amit a kereskedő rakott fel), hogy lehet szét, illetve leszedni? Mert már lassan az őrület határán vagyok :wink: Ha az a fajta van, aminek a teteje (felső éle) vékony, és csak egy kis pöcök nyúlik a rendszám fölé, akkor abból csak ki kell pattintani a rendszámot a pöcköknél, majd kihúzni a rendszámot. Ennél a fajtánál maga a rendszámkeret egyben van. A másik általam ismert fajtánál a rendszámkeret 2 részből áll, és a keretet kell lepattintani először... ennél általában a keret felső éle vastagabb, rálóg a rendszámra. Ilyen az opelklubos is. Ez jobban fogja a rendszámot. Nem is zörög nekem! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Gondolom kiveszed a táblát, amit műa. fülek tartanak. Fele esetleg letörik.... :P Alatta kell lenni max. 2 db csavarnak. Néha 1 is elég. :D Azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy két részből van, mint a klub-bos keret. Majd flex-szel nekiesek :D Izzótéma: esetleg tudtok valami gyakorlati tapasztalatot az EuroBlue-ról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ha az a fajta van, aminek a teteje (felső éle) vékony, és csak egy kis pöcök nyúlik a rendszám fölé, akkor abból csak ki kell pattintani a rendszámot a pöcköknél, majd kihúzni a rendszámot. Ennél a fajtánál maga a rendszámkeret egyben van. A másik általam ismert fajtánál a rendszámkeret 2 részből áll, és a keretet kell lepattintani először... ennél általában a keret felső éle vastagabb, rálóg a rendszámra. Ilyen az opelklubos is. Ez jobban fogja a rendszámot. Nem is zörög nekem! 8) Leköteleztél :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2005 Azért nyugtassatok meg, hogy csak úgy lehet leszedni a gyári rendszámtábla keretet ha letöröd, mert én úgy tettem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 CSAK úgy szabad leszedni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Azért nyugtassatok meg, hogy csak úgy lehet leszedni a gyári rendszámtábla keretet ha letöröd, mert én úgy tettem :oops: Én gond nélkül leszedtem törésmentesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
plexel Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Sziasztok, A '99-es G Astrámban a középső kijelzőn a hőmérő megbolondult. Kinti 15 foknál 28-30 fokokat mutat, télen mínusz ezer fokban is plusz 10-et mutatott. Mi lehet gond? Meg lehet házilag javítani valahogy ügyesen, vagy inkább vigyem elektro-szakihoz? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Sziasztok, A '99-es G Astrámban a középső kijelzőn a hőmérő megbolondult. Kinti 15 foknál 28-30 fokokat mutat, télen mínusz ezer fokban is plusz 10-et mutatott. Mi lehet gond? Meg lehet házilag javítani valahogy ügyesen, vagy inkább vigyem elektro-szakihoz? Köszi! ki kell cserélni az érzékelőt. a lökháritó alatt van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
plexel Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 ki kell cserélni az érzékelőt. a lökháritó alatt van..... Köszi, megnézem. Egy ilyen érzékelő mennyit kóstál kábé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Köszi, megnézem. Egy ilyen érzékelő mennyit kóstál kábé? F-be párezer Forint volt, nem hiszem, hogy G-be sokkal drágább lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Köszi, megnézem. Egy ilyen érzékelő mennyit kóstál kábé? Nekem van asszem :wink: Kell? Siemens gyártmány. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
plexel Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nekem van asszem :wink: Kell? Siemens gyártmány. :prayer: OPEL Érdekelne - már ha jó és műxik :D. Küldj egy mailt s megbeszéljük a részleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 plexel! Gyere el Fótra....lépjél be... Ott odaadja neked Opeltomi! :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Azért nyugtassatok meg, hogy csak úgy lehet leszedni a gyári rendszámtábla keretet ha letöröd, mert én úgy tettem :oops: Nem kell széttörni. Úgy műxik, hogy oldalra ki lehet húzni belőle a rendszámot. Hétvégén megszakértettem :wink: Ha kell valalkinek első ablakra légterelő, akkor van egy pár, amit szívesen elajándékozok. Pénzt nincs pofám kérni érte :oops: . Annyi kérésem lenne azért, hogy klubtag legyen az illető, ha lehetséges. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2005 már késő :smt010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Jim! Fóton megstírölhetem?? ...mer lehet nekem megér egy söröt!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 már késő :smt010 Ne sírj, rakat f*s volt az egész, de a fóliás srávc örült neki, mert megkapta, amiért ragasztgatta a matricáimat. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Jim! Fóton megstírölhetem?? ...mer lehet nekem megér egy söröt!! :D Rendben, csak el ne felejtsem levinni. Azért szedtem le, mert mondta a fóliás srác, hogy elképzelhető, hogy kikezdi a fóliát, mivel lecsökken a hely, ahova az üveg megy bele. Pl. suzukik némelyik légterelője felsérti a fóliát. Én inkább nem kockáztattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts