mr. bb Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 hali érdekelne y17dt 2000 évjárat be tudod rakni a tempomatot nincs előkészítve de kábelek megvannak csatlakozókkal a motortérig tempomat kar is meg van . nem tudom hogy megy a motortérben. elméletileg van benne kuplung kapcsoló 4 polusos fék kapcsoló elektromos gázpedál. püben dobnál egy üzit mennyibe fájna ha megoldható
wessz Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 hali érdekelne y17dt 2000 évjárat be tudod rakni a tempomatot nincs előkészítve de kábelek megvannak csatlakozókkal a motortérig tempomat kar is meg van . nem tudom hogy megy a motortérben. elméletileg van benne kuplung kapcsoló 4 polusos fék kapcsoló elektromos gázpedál. püben dobnál egy üzit mennyibe fájna ha megoldható megtudom oldani ha nekem irtad?!? most hétvégén?
Filewalker Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 megtudom oldani ha nekem irtad?!? most hétvégén? Szerintem neked írta. Kipuff ögyben árat tudnál mondani?
wessz Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Szerintem neked írta. Kipuff ögyben árat tudnál mondani? olyan 23-25 ezer ft az új ára a hátsódobnak van ennél olcsobb is de azt én nem ajánlom
Filewalker Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 olyan 23-25 ezer ft az új ára a hátsódobnak van ennél olcsobb is de azt én nem ajánlom És cakli pakli szereléssel mennyi lenne?
wessz Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 És cakli pakli szereléssel mennyi lenne? irtál valamit hogy neked bilincses és nem 2 csavar lemezzel fogja fel ez igaz?
Filewalker Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 irtál valamit hogy neked bilincses és nem 2 csavar lemezzel fogja fel ez igaz? Igen, bilincses megoldással van rajta.
wessz Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Igen, bilincses megoldással van rajta. nem látok bilincses megoldást 2003-as ? és Z16XE?
Filewalker Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 nem látok bilincses megoldást 2003-as ? és Z16XE? Igen, az első forgalomba helyezés 2004 január, ezért mondok 2003-at. Alvázszám W0L0TGF4845069274, motorszám: Z16XE20CD7840. Lehet jobban járok ha elviszem egy kipufogós szakihoz? Szerintem mindenféleképpen tákolni kell. Kell rá egy konzolos dob, arról leszedni a konzolt, csövet megtágítani és már dugható is össze, csak ugye ehhez spec gép kell... Így néz ki a dobom:
wessz Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Igen, az első forgalomba helyezés 2004 január, ezért mondok 2003-at. Alvázszám W0L0TGF4845069274, motorszám: Z16XE20CD7840. Lehet jobban járok ha elviszem egy kipufogós szakihoz? Szerintem mindenféleképpen tákolni kell. Kell rá egy konzolos dob, arról leszedni a konzolt, csövet megtágítani és már dugható is össze, csak ugye ehhez spec gép kell... hát kérdés mennyibe fog kerülni mert a középsődobot ha lecserélnéd akkor nem kell tákolni 17300ft a középsődob IZP-702 a rendzsáma? 2004 január 20 a kocsi és 195/60r15 gumikkal szerelték radio:CCR600 stimt? a rádió kódot meg az immo kódot nem irom le nem vagyok szenya
Filewalker Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 hát kérdés mennyibe fog kerülni mert a középsődobot ha lecserélnéd akkor nem kell tákolni 17300ft a középsődob IZP-702 a rendzsáma? 2004 január 20 a kocsi és 195/60r15 gumikkal szerelték radio:CCR600 stimt? Igen
Filewalker Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 akkor jó Látod a gépsast a "rendszerben" ? Egyébként valamit már bazgeráltak ezzel a kipufogóval, Vettem hozzá egy penge állapotú konzolos használt dobot, akkor még nem tudtam mi a pálya és gondoltam kicserélem (Samarán ez annó 5 perc volt). Amikor aláfeküdtem akkor láttam, hogy a bilincsen a csavaranya rá van heggesztve, ezt levágtam, de úgy össze van rohadva hogy nem tudtam szétszedni, azóta is így járok vele :lol: Azt látod esetleg milyen javításokat végeztek a kocsin?
barobi28 Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 Sziasztok, tudja valaki h P0704 =kuplungkapcsoló funkció-rendellenesség mit is jelent, azaz elmagyarazna nekem valaki? :D :lol:
Uniqes Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 Sziasztok! A minap szereltem a középső konzolt. A kijelzőbe tettem két darab kék ledet. Viszont ha leveszem a gyujtást és mindent kikapcsolok akkor is világít halványan. MIért? Illetve el.ablakemelőim nem emelik automatán az ablakokat csak ha nyomom a gombot folyamatosan. A hátsó el.ablakemelők gombjaiba is tettem ledet de nem világitanak. 12V adtam neki a lakásban beszerelve és ugy világitottak. Az autóba meg nem. Miért? ugyan oda forrasztottam min a gyári volt. Válaszotok előre is köszönöm!
tgabika76 Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 A ledes témához nem tudok hozzászólni, az ablakemelőt viszont tanítani kell ahhoz hogy automatán működjön, azaz teljesen fel- illetve le kell engedni és végálláson túl is folyamatosan nyomni kell a gombot még pár másodpercig mindkét irányba amíg egy kattanást nem hallasz, így tanulja meg az ablak a végállásokat ami kell ahhoz hogy automatán működjön. És ezt minden alkalommal meg kell csinálni ha levetted valamiért az akkusarukat.
Qpack Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 (edited) Sziasztok! A minap szereltem a középső konzolt. A kijelzőbe tettem két darab kék ledet. Viszont ha leveszem a gyujtást és mindent kikapcsolok akkor is világít halványan. MIért? Illetve el.ablakemelőim nem emelik automatán az ablakokat csak ha nyomom a gombot folyamatosan. A hátsó el.ablakemelők gombjaiba is tettem ledet de nem világitanak. 12V adtam neki a lakásban beszerelve és ugy világitottak. Az autóba meg nem. Miért? ugyan oda forrasztottam min a gyári volt. Válaszotok előre is köszönöm! a LED nyitó/kapcsoló feszültsége alacsony, a wolfram szálas égőké illetve pontosabban azok nagyobb ellenállásúak..kell elé előtét ellenállás nem csak úgy berakni...a hátsóknál meg szerintem rossz polaritással tetted be a ledeket...ugyanis a LED-ek is egyenirányítók, diódák csak fényt bocsájtanak ki...és ha fordítva rakod be, akkor nem folyik át rajta az áram(nem a feszültség), hanem szakadást mutat...szerintem ennyi az egész.. :lol: remélem jól írtam... :lol: Szerkesztve csak a TI kedvetekért csak itt és csak most! :D Módosítva Június16, 2009 : Qpack
Uniqes Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Nagyon köszönöm a gyor válaszotokat! Nagy segítség! A ledeknél gondoltam a polaritásra de arra, hogy miért nem alszik ki rendesen középen nem jöttem rá eddig. THX!
LacBp Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Qpack! Tényleg nem kötözködés képpen! De maradjunk annyiban, hogy ami folyik, az az áram :lol: De amúgy kb jó amit írtál!
wessz Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Qpack! Tényleg nem kötözködés képpen! De maradjunk annyiban, hogy ami folyik, az az áram :D De amúgy kb jó amit írtál! ami folyik az a víz vagy folyadék :lol: :lol:
freeze Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Qpack! Tényleg nem kötözködés képpen! De maradjunk annyiban, hogy ami folyik, az az áram :lol: De amúgy kb jó amit írtál! ami folyik az a víz vagy folyadék :lol: :D No ne csináljátok itt a feszültséget! :D
atom Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Sziasztok! A minap szereltem a középső konzolt. A kijelzőbe tettem két darab kék ledet. Viszont ha leveszem a gyujtást és mindent kikapcsolok akkor is világít halványan. MIért? Illetve el.ablakemelőim nem emelik automatán az ablakokat csak ha nyomom a gombot folyamatosan. A hátsó el.ablakemelők gombjaiba is tettem ledet de nem világitanak. 12V adtam neki a lakásban beszerelve és ugy világitottak. Az autóba meg nem. Miért? ugyan oda forrasztottam min a gyári volt. Válaszotok előre is köszönöm! Amugy vigyázni kell a ledek forrasztásánál a hőfokra is,könnyen ki lehet égetni a belsejét,aztán annyicska az egésznek.... nem olyan egyszerű mint amilyennek kinéz...
norbert76 Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 a LED nyitó/kapcsoló feszültsége alacsony, a wolfram szálas égőké illetve pontosabban azok nagyobb ellenállásúak..kell elé előtét ellenállás nem csak úgy berakni...a hátsóknál meg szerintem rossz polaritással tetted be a ledeket...ugyanis a LED-ek is egyenirányítók, diódák csak fényt bocsájtanak ki...és ha fordítva rakod be, akkor nem "folyik át rajta a feszültség, hanem szakadást mutat...szerintem ennyi az egész.. :D remélem jól írtam... :lol: Nem kötözködöm, de az áram folyik es a feszültség esik. A diódának az áramát határozzák meg. Ezért kell a soros előtét ellenállás. 12V feszültség mellett 470 ohm-ot szoktunk tenni. En is megcsináltam a Vectrám műszerfalát 4 db smd nagy fényerejű leddel es az utastérvilágításom is 2 db smd led . Nagyon jo lett.
Qpack Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 Qpack! Tényleg nem kötözködés képpen! De maradjunk annyiban, hogy ami folyik, az az áram :lol: De amúgy kb jó amit írtál! Nem kötözködés képpen, de ami folyik az a vér :lol: :D ;) ilyen beszólások után :D én is így akartam írni...köszi a helyre igazítást!...bírom én a kritikát csak nem szeretem :D Fentebbi szerkentve :D csak nektek! ;)
imy Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 Nem kötözködöm, de az áram folyik es a feszültség esik. A diódának az áramát határozzák meg. Ezért kell a soros előtét ellenállás. 12V feszültség mellett 470 ohm-ot szoktunk tenni. En is megcsináltam a Vectrám műszerfalát 4 db smd nagy fényerejű leddel es az utastérvilágításom is 2 db smd led . Nagyon jo lett. A pontos képlet: Re=Ut-Uled/I Re=előtét ellenállás Ut=tápfeszültség (14.4V-al érdemes számolni) Uled=LED nyitó feszültsége I= áramerőség (átlag LED-ek 20mA, de bizonyos LED-ek nagyobb áramot is tartósan elviselnek, adatlap tanulmányozása ajánlott)
Recommended Posts