tomi023 Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Azt meg tudjátok mondani, hogyan kell a nem krómos belső kilincset krómosra cserélni? És hogy az első, hátsó kilincs egyforma-e? Az érdekel, hogy kivehető e roncsolás nélkül.
speter Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Azt meg tudjátok mondani, hogyan kell a nem krómos belső kilincset krómosra cserélni? És hogy az első, hátsó kilincs egyforma-e? Az érdekel, hogy kivehető e roncsolás nélkül. Roncsolás nélkül nem. A kárpitba van besajtolva. Biztosan lehet szépen mókolni vele, meg sokat szívni, de sztem nem éri meg.
freeze Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Na megvan a HEKO légterelő kit (4db-os) <_< 6700 pénz volt, ahol vettem srác 5 perc alatt felpattintotta őket nekem. Azt hittem bonyolultabb lesz, de elég sima ügy volt, így utólag. Pár helyen ragasztó csík van a peremén, illetve mindegyiket pluszban tartja 2-2 db U-profil is. Nagyon korrekt, és dizájnos is. Itt vettem Jól néz ki! Szép, szolid, lapos. Jól mutatna a fekete kocsimon :lol:
starchild83 Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 Jól néz ki! Szép, szolid, lapos. Jól mutatna a fekete kocsimon :lol: Akkor nyomás és hozz el 1et te is <_<
mr. bb Elküldve Május4, 2009 Elküldve Május4, 2009 hy fiuk segítség kéne. olyan központi zár vezérlő kéne ami megtanulja a gyári kulcs jelét ha van ilyen akkor egy linket dobnátok valahogy nem akarok egy 120.000 ezres mókát elkövetni az opel szervizben gajra ment a központi vezérlőm ami természetesen egyben van a riasztóval ami pedig az imoval vagy valami ilyesmi igy tehát cserélni kéne a riasztós központi vezérlőt amihez új kulcsok és új imo kell és most nincs kedvem ennyi pénzt kiadni. a jövőben sincs a szaki valamit csinált 3E és már nyithatók az ajtók mint egy ladában gombolni kell mind a 3ajtón a csomit meg kulcsolni köszi a válaszokat
tomi023 Elküldve Május5, 2009 Elküldve Május5, 2009 Roncsolás nélkül nem. A kárpitba van besajtolva. Biztosan lehet szépen mókolni vele, meg sokat szívni, de sztem nem éri meg. akkor kárpit csere <_<
Tomi Elküldve Május5, 2009 Elküldve Május5, 2009 Sziasztok! Visszaolvastam jópár oldalt de nem láttam még ilyen hozzászólást, gondoltam, hogy megosztom veletek. Műanyag dobbetétet raktam a hátsó kerékjárathoz. http://kepfeltoltes.hu/view/090502/2009050...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090502/2009050...ltoltes.hu_.jpg Tomi
NorbyAstraG Elküldve Május5, 2009 Elküldve Május5, 2009 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Van egy gyári opel távirányítóm.És nem tudom felprogramozni.Próbáltam op-com al is,és vittem az opelhez is.És a Tevh2-vel sem sikerült.Van erre vmi magyarázat??Előre is köszi
ha4nz Elküldve Május6, 2009 Elküldve Május6, 2009 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Van egy gyári opel távirányítóm.És nem tudom felprogramozni.Próbáltam op-com al is,és vittem az opelhez is.És a Tevh2-vel sem sikerült.Van erre vmi magyarázat??Előre is köszi Ha nem ahhoz a modulhoz való amilyen a kocsiban muzsikál akkor gondolom nem megoldható a "házasság".
tuzer Elküldve Május6, 2009 Elküldve Május6, 2009 hy fiuk segítség kéne. olyan központi zár vezérlő kéne ami megtanulja a gyári kulcs jelét ha van ilyen akkor egy linket dobnátok valahogy nem akarok egy 120.000 ezres mókát elkövetni az opel szervizben gajra ment a központi vezérlőm ami természetesen egyben van a riasztóval ami pedig az imoval vagy valami ilyesmi igy tehát cserélni kéne a riasztós központi vezérlőt amihez új kulcsok és új imo kell és most nincs kedvem ennyi pénzt kiadni. a jövőben sincs a szaki valamit csinált 3E és már nyithatók az ajtók mint egy ladában gombolni kell mind a 3ajtón a csomit meg kulcsolni köszi a válaszokat menj ide: http://www.hevederzar.hu/
speter Elküldve Május6, 2009 Elküldve Május6, 2009 ~ 25000,-Ft Az nagyon sok 4000/db-ért szokott lenni vaterán, gondolom bontóban sem több. Egyébként nekem is van egy kocsira való a padláson, de az is fekete kilincses <_<
freeze Elküldve Május6, 2009 Elküldve Május6, 2009 menj ide: http://www.hevederzar.hu/ Én is tudom ajánlani, bár üzleti kapcsolatunk nem volt, mert végül megkerült a kulcsom, de nagyon segítőkészek voltak. (nyilván, ebből élnek...) itt az emil címük
Tomi Elküldve Május6, 2009 Elküldve Május6, 2009 Megérkezett a váltószoknya, tegnap be is építettem. Kb. félóra az egész művelet. Nagyon jó lett, mindenkinek tudom ajánlani! Nagyon korrektek. Csak akkor kell fizetni ha meg vagy elégedve a termékkel. Ha nem tetszik akkor vissza is küldheted. Itt van a honlapjuk! Itt pedig az e-mail! Sziasztok! Valaki tud esetleg hasonló honlapot ahol ilyen váltószoknyákat lehetne venni? Ma hívtam őket már megszünt a BT. <_< Pedig ez nagyon jó ár lett volna érte.
Guest Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 sziasztok! Lenne egy kérdésem bár nem astrás inkább elektromos! Meg lehet olyat oldani hogy cd-s magnora rákötni egy kilsö valamit pl. PSP-t hogy a rádion keresztöl lejátsza a zenéket? elörre is köszi
speter Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 sziasztok! Lenne egy kérdésem bár nem astrás inkább elektromos! Meg lehet olyat oldani hogy cd-s magnora rákötni egy kilsö valamit pl. PSP-t hogy a rádion keresztöl lejátsza a zenéket? elörre is köszi Valahol olvastam, hogy a végfok bemenete minden rádiónál ki van vezetve a hátsó csatikhoz, így ott lehet mókolni. Illetve azt is olvastam, hogy erre a célra jó a telefonnémítás. Mivel én ebben nem bíztam, mert akkor hogy is lesz szterejó. Meg boklászolni ott a drótok között... Inkább vettem egy FM transmittert.
Tomi Elküldve Május8, 2009 Elküldve Május8, 2009 sziasztok! Lenne egy kérdésem bár nem astrás inkább elektromos! Meg lehet olyat oldani hogy cd-s magnora rákötni egy kilsö valamit pl. PSP-t hogy a rádion keresztöl lejátsza a zenéket? elörre is köszi Hello! Nekem egy JVC CD van a kocsiban annak az előlapján van egy 3,5" Jack aljzat AUX IN. Én úgy tudom ez pont erre való. A tiéden nincs ilyen ajzat? Az FM transmitter nekem nem jött be. <_<
speter Elküldve Május8, 2009 Elküldve Május8, 2009 Hello! Nekem egy JVC CD van a kocsiban annak az előlapján van egy 3,5" Jack aljzat AUX IN. Én úgy tudom ez pont erre való. A tiéden nincs ilyen ajzat? Az FM transmitter nekem nem jött be. <_< Gyári opel rádiókon nincs ilyen lyuk. Nem mondom, hogy el vagyok ájulva az FM transmittertől, de kocsiba nekem megteszi. Akinek elég a gyári "fejegység" is ugye... :lol:
Guest Elküldve Május8, 2009 Elküldve Május8, 2009 Hello! Nekem egy JVC CD van a kocsiban annak az előlapján van egy 3,5" Jack aljzat AUX IN. Én úgy tudom ez pont erre való. A tiéden nincs ilyen ajzat? Az FM transmitter nekem nem jött be. <_< helló nekem sony cd-s magnó van benne és az elején nincs de most reggel kihuztam és a hátuljan van "scar" bemenet bedugtam próbáltam és szolt csak az a baj hogy az elsö két hangoró szol a hátsó kettö meg a mélyláda nem A mitöl lehet?
Hic Elküldve Május8, 2009 Elküldve Május8, 2009 helló nekem sony cd-s magnó van benne és az elején nincs de most reggel kihuztam és a hátuljan van "scar" bemenet bedugtam próbáltam és szolt csak az a baj hogy az elsö két hangoró szol a hátsó kettö meg a mélyláda nem A mitöl lehet? Attól, hogy az a bemenet elsősorban a telefonkihangosítóhoz van kitalálva..... <_<
Guest Elküldve Május8, 2009 Elküldve Május8, 2009 Attól, hogy az a bemenet elsősorban a telefonkihangosítóhoz van kitalálva..... <_< és ezt nem lehet megoldani sehogy hogy ugy müködjön ahogy nekem tetszik?
Guest Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Mindegy ár rá jöttem a problémára egy két kábel összeforrasztgatok és akkor már jó lessz majd ha kész lessz akkor dobok egy képet meg bövebb infót
richi Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 helló!valószinű nem jó helyere irok,de nem találtam a helyem!az a problémám,hogy nem tudom kikódolni a rádióm vdo 500as! hiába nyomom neki AS gombot ,nem hozza be a Code feliratot:S jó lenne ha segítene valaki!!előre is köszi!
gezoli Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 helló!valószinű nem jó helyere irok,de nem találtam a helyem!az a problémám,hogy nem tudom kikódolni a rádióm vdo 500as! hiába nyomom neki AS gombot ,nem hozza be a Code feliratot:S jó lenne ha segítene valaki!!előre is köszi! Úgy emlékszem, hogy gyújtás+AS gomb.
ha4nz Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Valahol olvastam, hogy a végfok bemenete minden rádiónál ki van vezetve a hátsó csatikhoz, így ott lehet mókolni. Illetve azt is olvastam, hogy erre a célra jó a telefonnémítás. Mivel én ebben nem bíztam, mert akkor hogy is lesz szterejó. Meg boklászolni ott a drótok között... Inkább vettem egy FM transmittert. A telefonnémítás az nem hangfrekis bemenet tudtommal csak adott feszre a kimeneteit némítja a rádiónak. A végfokok bemenete nincs kivezetve de ki lehet vezetni ha ügyesen megtalálod a lábakat a panelon. A H astra topicban is van erről egy leírás az ottani gyári rádiónak az átmókolására.
Recommended Posts