Zachi Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Talán mert gondoljátok végig! Gyárilag 1 dines a középkonzol. Gyári egy dinesből (kicsi) faragás/kivágás nélkül hogy a nyavajába csinálnál 2 dines (nagy) lukat?. Láttam már rá példát külföldi oldalakon de ott átszabták a középkonzolt és eltűntek a középső légbefúvók....Csak műanyagos munkával és festéssel oldható meg....SZERINTEM Nem kéne azt szabdalni, ha a nagy navikijelzős középkonzol kerülne beépítésre. Anno majdnem ezzel a felszereltséggel vettem, de M.o. és egyáltalán Közép-Kelet-Európa navi cd-t a világon senki nem tudott hozzá adni. Na, most végre sikerült képet találnom! De így most úgy gondolom rosszul emlékeztem, mert ez az egység legjobb esetben is másfél DIN-es. Talán az aut.légkondi lehet 2DIN méretű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Nem kéne azt szabdalni, ha a nagy navikijelzős középkonzol kerülne beépítésre. Anno majdnem ezzel a felszereltséggel vettem, de M.o. és egyáltalán Közép-Kelet-Európa navi cd-t a világon senki nem tudott hozzá adni. Na, most végre sikerült képet találnom! De így most úgy gondolom rosszul emlékeztem, mert ez az egység legjobb esetben is másfél DIN-es. Talán az aut.légkondi lehet 2DIN méretű? Nem nekem digitklímás és az sincs 2 din!!!!!!Nézd meg a belinkelt képen az is digites..... Jó ha van másfél din.... És attól még hogy navikijelzős még nem segít neki a 2 dines magnó beépítésében.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Igen! Én valahogy úgy emlékeztem, hogy középen nincs szellőző. Mentségemre legyen mondva igen rég láttam már azt a gépet és nem is fordul elő gyakran (nem csak nálunk). A mobile24-en is sokáig kellett kutatni ezért a képért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Tessék, alternatíva középkonzolra: (mielőtt megkérdeznétek: nemtom kié, netről való a kép, de gondolom nem kis meló lehetett. Viszont szép.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Szerintetek érdemes olyan mp3/rádiót venni, ami USB kulcsos, és SD/MMC kártyaolvasóval rendelkezik? De nincs benne CD olvasó, csak flashről megy. És ha igen, akkor milyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Szerintetek érdemes olyan mp3/rádiót venni, ami USB kulcsos, és SD/MMC kártyaolvasóval rendelkezik? De nincs benne CD olvasó, csak flashről megy. És ha igen, akkor milyet? Én ilyen paraméterekkel rendelkező fejegységet, amiben nincsen CD még az életben nem láttam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 én azt mondom: CD esetleg DVD lemezeket olvassa és minden egyéb problémára transmitter a szivargyújtóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 én azt mondom: CD esetleg DVD lemezeket olvassa és minden egyéb problémára transmitter a szivargyújtóba. A gondolat nem rossz, de véleményem szerint egy transzmitterrel az életben nem szólaltatsz meg zenét olyan minőségben mint cd-n (formátum), de még szvsz mp3 cd is lekörözi. Ez mondjuk az én egyéni véleményem / tapasztalatom, és mielőtt feljönne, próbáltam az 5eFt-ost transzittertől a 22eFt-osig párt, az autio cd mindig nagyságrendekkel nyert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 A gondolat nem rossz, de véleményem szerint egy transzmitterrel az életben nem szólaltatsz meg zenét olyan minőségben mint cd-n (formátum), de még szvsz mp3 cd is lekörözi. Ez mondjuk az én egyéni véleményem / tapasztalatom, és mielőtt feljönne, próbáltam az 5eFt-ost transzittertől a 22eFt-osig párt, az autio cd mindig nagyságrendekkel nyert. Engem azért érdekelne valami transmitter, ami bevált már valakinél. Anno ilyet 2 éve próbáltam a B vectra-ban, de ott még befogni sem tudta a rádiónk stabilan a jelet. A következőek miatt érdekelne: A beépített gyári Blau hifi nekem tetszik hangzását és leginkább a designt tekintve (illeszkedik a kocsiba), viszont kellene nekem BT (ezt mondjuk egy BT kihangosítóval elvileg tudja a fejegység) és egy AUX IN az Ipodnak, akárminek... (tudtommal ilyen még kötetlenül sincsen a CAR300-ban, tehát nem lehet ráhackelni valahogy egy in-t). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 (edited) Engem azért érdekelne valami transmitter, ami bevált már valakinél. Anno ilyet 2 éve próbáltam a B vectra-ban, de ott még befogni sem tudta a rádiónk stabilan a jelet. A következőek miatt érdekelne: A beépített gyári Blau hifi nekem tetszik hangzását és leginkább a designt tekintve (illeszkedik a kocsiba), viszont kellene nekem BT (ezt mondjuk egy BT kihangosítóval elvileg tudja a fejegység) és egy AUX IN az Ipodnak, akárminek... (tudtommal ilyen még kötetlenül sincsen a CAR300-ban, tehát nem lehet ráhackelni valahogy egy in-t). Az egyik kollégám rl]vásárolt. Kb. 2 perc alatt sikerült beállítani. Igaz nem a legolcsóbb típus de meg van vele elégedve. Módosítva Március25, 2009 : uhuhu vírusos link kiszedve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 (edited) Az egyik kollégám vásárolt. Kb. 2 perc alatt sikerült beállítani. Igaz nem a legolcsóbb típus de meg van vele elégedve. Köszi és neki nem szakadozik, recseg, élvezhetetlenül szar a hangminőség? Nekem ilyen problémáim voltak vele. Módosítva Március25, 2009 : uhuhu vírusos link kiszedve Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Köszi és neki nem szakadozik, recseg, élvezhetetlenül szar a hangminőség? Nekem ilyen problémáim voltak vele. Én is vettem nemrég, a frekit szépen fogja, a hangerőt ha nem tolom fel nagyon rajta, akkor még "szépen is szól", de akkor ugye a rádióval kell kompenzálni a kiesést. (A hangerővel sokat lehet rontani a zene minőségén, és elvételkor persze javítani is lehet) Egyébként 3000 pézért vettem, de mondjuk auchanban 5000-ért adják ugyanazt. Ja és 32MB-s SD-t nem olvasta, de a 2GB-st simán. Közben megkerestem, én ezt vettem. Semmivel sem másabb a bele, mint a7000 Ft-osnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Köszi és neki nem szakadozik, recseg, élvezhetetlenül szar a hangminőség? Nekem ilyen problémáim voltak vele. Én "raktam" be neki kb. 3 hete. Holnap megyek melózni és majd megkérdezem Tőle, hogy azóta mik a tapasztalatai. Próbáltad esetleg a finomhangolást? Ez olyan típus, hogy a hangolásnál 0,05MHz-enként lehet állítani a finomhangolást(mármint a transmitteren). Az első beállításnál ez is recsegett, de a finomhangolással teljesen megszűnt. Azt mondta a kolléga, hogy az autója mellett állt még másik 3-4 autó és Ők is letudták hangolni a jelet. Szerintem ez nem lehet valami gagyi cucc. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 sal sa 016 én ezt a transmittert ajánlom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 sal sa 016 én ezt a transmittert ajánlom Egész jónak néz ki. Nincsen alapzaja, meg recsegés és egyebek, amik a transmittereknél elő szoktak fordulni? BT kihangosító funkció hogyan szuperál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Szerintetek érdemes olyan mp3/rádiót venni, ami USB kulcsos, és SD/MMC kártyaolvasóval rendelkezik? De nincs benne CD olvasó, csak flashről megy. És ha igen, akkor milyet? Én egy MNC inno cd-t vettem az Astrába, meguntam a cd-ket irogatni. Szerintem sokkal praktikusabb, egy 2gb-s pendriveot megpakolok zenével, bármikor rakhatok fel újakat, nem áll kupacban a CD a kesztyűtartóban, és nem utolsó szempont, hogy jóval olcsóbb 10.000 körül meg lehet venni, a minőségre sem lehet panasz, előzőnek egy JVC fejegységem volt, különbséget nem érzek/hallok. A CD-k ideje lejárt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Én egy MNC inno cd-t vettem az Astrába, meguntam a cd-ket irogatni. Szerintem sokkal praktikusabb, egy 2gb-s pendriveot megpakolok zenével, bármikor rakhatok fel újakat, nem áll kupacban a CD a kesztyűtartóban, és nem utolsó szempont, hogy jóval olcsóbb 10.000 körül meg lehet venni, a minőségre sem lehet panasz, előzőnek egy JVC fejegységem volt, különbséget nem érzek/hallok. A CD-k ideje lejárt. ;) És milyen típusú a mostanid? Én is ez miatt váltanék, inkább memoriakártya, vagy pendrive. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 És milyen típusú a mostanid? Én is ez miatt váltanék, inkább memoriakártya, vagy pendrive. ;) Azt írta MNC Inno CD, tehát: http://www.depo.hu/mnc/innocd Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Azt írta MNC Inno CD, tehát: http://www.depo.hu/mnc/innocd jah, hogy az egy márka. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 jah, hogy az egy márka. ;) Bevallom nekem is Gugli segített. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ;) Egyébként érdemes több helyen megnézni, még egy-két ezrest lefaraghattok az árból, egyébként a céges autókban használjuk őket egy éve, idáig jól "muzsikálnak", igaz azokban egy mélyláda rásegít. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ;) Egyébként érdemes több helyen megnézni, még egy-két ezrest lefaraghattok az árból, egyébként a céges autókban használjuk őket egy éve, idáig jól "muzsikálnak", igaz azokban egy mélyláda rásegít. :lol: Céges autóban mélyláda? És ez céges pénzből?! :lol: Jó hely! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Céges autóban mélyláda? És ez céges pénzből?! ;) Jó hely! :lol: Persze! :lol: Alap, szeretjük a zenét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy tudna e valaki segíteni abban hogy van egy G Astra ami ködlámpás csak nincs bekötve.Bent van a lámpa meg bent a kapcsoló de vezetéket egyszerüen nem találok.Volna valakinek valamiféle elektromos rajza,illetve csinált-e már valaki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 ;) Egyébként érdemes több helyen megnézni, még egy-két ezrest lefaraghattok az árból, egyébként a céges autókban használjuk őket egy éve, idáig jól "muzsikálnak", igaz azokban egy mélyláda rásegít. :lol: Rádió része mennyire tuti? Antenna erősítője milyen erős a gyári Car300-hoz képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts