Invi Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 A "középkonzol kivétele" topic első oldalán is találsz leírást! Köszi! Tehát: "Alul a hamutartó kinyit, 1 db csavar ki. Rájöttem még, hogy a szivargyújtó műanyag panelja is kipattintható, alatta még egy db csavar fogja." Csak kérdés, hogy merre feszegessem, hogy kipattanjon és a 3 csavarból melyiket kell kicsavarni?! Gondolom a jobb szélsőt.
kissj Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Nem tudja valaki, hogy Astra G-hez honnét lehetne kapni 2DIN méretű középkonzolt?
speter Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Köszi! Tehát: "Alul a hamutartó kinyit, 1 db csavar ki. Rájöttem még, hogy a szivargyújtó műanyag panelja is kipattintható, alatta még egy db csavar fogja." Csak kérdés, hogy merre feszegessem, hogy kipattanjon és a 3 csavarból melyiket kell kicsavarni?! Gondolom a jobb szélsőt. Ott összesen négy csavar van. Kettő a középkonzolt, kettő a hamutartót fogja. Ha nem vagy biztos benne, melyik melyikhez tartozik (bár szerintem helyszínen elég egyértelműen látszik) akkor csavard ki mind a négyet. Pattintsd ki a hamutartó és a sebváltó box közötti műanyagot is és ki kell jönnie a hamutartó, szivargyújtó kombónak. Mondjuk mielőtt én nekiesnék megsasolnám a biztosítékot.
dionaea Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Valakinek van tolató radarja vagy kamerája? melyik a jobb. Nem szeretnék gányolni. Ami szimpatikusabb nekem a kamera mert jobban el lehet rejteni viszont a "monitor" elhelyezése fogós kérdés. Radarok mennyire pontosak meg kinek mi a tapasztalata. Gyárit használtam sokat és azzal nem volt bajom soha.
Invi Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Ott összesen négy csavar van. Kettő a középkonzolt, kettő a hamutartót fogja. Ha nem vagy biztos benne, melyik melyikhez tartozik (bár szerintem helyszínen elég egyértelműen látszik) akkor csavard ki mind a négyet. Pattintsd ki a hamutartó és a sebváltó box közötti műanyagot is és ki kell jönnie a hamutartó, szivargyújtó kombónak. Mondjuk mielőtt én nekiesnék megsasolnám a biztosítékot. Biztosíték ok. Szétkaptam, azért eléggé kell feszegetni, hogy kijöjjön. A csatik nem voltak visszatéve. Most ad le áramot, viszont a lámpa továbbra sem ég, hiába van fent a csatlakozó. Nem tudtam hogyan kell kivenni a lámpát, ebben tud valaki segíteni (ehhez is mindig ki kell szedni a panelt, meg mennyi egy ilyen lámpa)? Más: Gondoltam kipróbálom a cigarettagyújtót (még sosem volt használva), erre valami fehér füst kellett gomolyogni a konzol mögül... és kihúztam a gyújtót. Minden működik, mi lehetett ez? Van esetleg ezeken is valami szilikon réteg vagy amikor lefújták a használt bazárban akkor kerülhetett bele valami?
speter Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Biztosíték ok. Szétkaptam, azért eléggé kell feszegetni, hogy kijöjjön. A csatik nem voltak visszatéve. Most ad le áramot, viszont a lámpa továbbra sem ég, hiába van fent a csatlakozó. Nem tudtam hogyan kell kivenni a lámpát, ebben tud valaki segíteni (ehhez is mindig ki kell szedni a panelt, meg mennyi egy ilyen lámpa)? Más: Gondoltam kipróbálom a cigarettagyújtót (még sosem volt használva), erre valami fehér füst kellett gomolyogni a konzol mögül... és kihúztam a gyújtót. Minden működik, mi lehetett ez? Van esetleg ezeken is valami szilikon réteg vagy amikor lefújták a használt bazárban akkor kerülhetett bele valami? Igen ki kell szedni, kicsit nehéz úgy hozzáférni, hogy nincs kiszedve. Nekem még sohasem kellett cserélnem, lehet, hogy azt is csak meg kellene igazítanod. A második részre nem tudok mit mondani, én sohasem kapcsoltam még be. :huh:
ha4nz Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Nem tudja valaki, hogy Astra G-hez honnét lehetne kapni 2DIN méretű középkonzolt? Webshopban talán, de ha egyben kell a 2DINes akkor nem értem a felhasználás célját. Suzukiból vagy H astrából akarsz átrakni rádiót? Biztosíték ok. Szétkaptam, azért eléggé kell feszegetni, hogy kijöjjön. A csatik nem voltak visszatéve. Most ad le áramot, viszont a lámpa továbbra sem ég, hiába van fent a csatlakozó. Nem tudtam hogyan kell kivenni a lámpát, ebben tud valaki segíteni (ehhez is mindig ki kell szedni a panelt, meg mennyi egy ilyen lámpa)? Más: Gondoltam kipróbálom a cigarettagyújtót (még sosem volt használva), erre valami fehér füst kellett gomolyogni a konzol mögül... és kihúztam a gyújtót. Minden működik, mi lehetett ez? Van esetleg ezeken is valami szilikon réteg vagy amikor lefújták a használt bazárban akkor kerülhetett bele valami? Nézd meg hogy a szivargyújtót előtted sem hasznűálták-e. Ha igen akkor egyértelmű, ha még szűz akkor elvileg nem lehet rajta semmi. Ezt nem szokták bevonni semmivel mert tűzveszélyes alkatrésze az autónak. Többször használd és le fog róla égni ez a vacak.
Invi Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Köszi mindkettőtöknek! A kábel a világításon okésnak néz ki, akkor valszeg izzó lesz, de még majd kimérem. A füstölő gyújtót meg inkább csak GPS és telefon töltésre fogom használni, lévén nem dohányzom, de akkor ezek szerint lehet benne valami szűz trutymó még.
gezoli Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Megérkezett a váltószoknya, tegnap be is építettem. Kb. félóra az egész művelet. Nagyon jó lett, mindenkinek tudom ajánlani! Nagyon korrektek. Csak akkor kell fizetni ha meg vagy elégedve a termékkel. Ha nem tetszik akkor vissza is küldheted. Itt van a honlapjuk! Itt pedig az e-mail!
Vicsor Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Megérkezett a váltószoknya, tegnap be is építettem. Kb. félóra az egész művelet. Nagyon jó lett, mindenkinek tudom ajánlani! Nagyon korrektek. Csak akkor kell fizetni ha meg vagy elégedve a termékkel. Ha nem tetszik akkor vissza is küldheted. Itt van a honlapjuk! Itt pedig az e-mail! A 2000 valahányszáz forintosat vetted meg?
kissj Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 2din-es rádiót szeretnék beletenni. Ezért kérdeztem. Amúgy melyik webshopot mondod?
kissj Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Vagy az is jó lenne ha valakinek lenne eladó fekete Fischer CD tartó amit a középkonzolba kell elhelyezni. Mert sehol nem lehet kapni. Se vatera se se egyéb helyek. Külföldről meg iszonyat drágán hozzák meg.
gezoli Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 A 2000 valahányszáz forintosat vetted meg? Igen! 2200ft+150ft postaköltség
gabesz76 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Sziasztok! Utólagos tetőablakról vélemény? Beázik, nem ázik, melyik tipus vált be? Nem igazán szeretem a klímát használni, ez meg állítólag huzatmentesen átszellőzteti az autót.
kissj Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Egy ismerős megkért kérdezzem meg tőletek a következőt: Adott egy Astra G manuál klímával. Ő vett egy Digit klíma kijelzőt és egy ahhoz való középkonzolt is és az lenne a kérdése hogy csak ezeket kell kicserélni vagy ezen kívül még sokmindent kell csinálni a kocsin hogy ténylegesen is digit legyen a klíma?
imy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Egy ismerős megkért kérdezzem meg tőletek a következőt: Adott egy Astra G manuál klímával. Ő vett egy Digit klíma kijelzőt és egy ahhoz való középkonzolt is és az lenne a kérdése hogy csak ezeket kell kicserélni vagy ezen kívül még sokmindent kell csinálni a kocsin hogy ténylegesen is digit legyen a klíma? pls csak egy helyre írd be, a klima topicban már ott van, ott a helye. ;)
Robz Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Megérkezett a váltószoknya, tegnap be is építettem. Kb. félóra az egész művelet. Nagyon jó lett, mindenkinek tudom ajánlani! Nagyon korrektek. Csak akkor kell fizetni ha meg vagy elégedve a termékkel. Ha nem tetszik akkor vissza is küldheted. Itt van a honlapjuk! Itt pedig az e-mail! ;) Minőségi hazai termék barátságos áron. Ezzel is támogattad a hazai kisipart. :lol:
gezoli Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 ;) Minőségi hazai termék barátságos áron. Ezzel is támogattad a hazai kisipart. :lol: Valószínűleg azért ilyen baráti az ára mert nem ment át még 5 kézen mire meg tudtam vásárolni!
tuzer Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Sziasztok! Utólagos tetőablakról vélemény? Beázik, nem ázik, melyik tipus vált be? Nem igazán szeretem a klímát használni, ez meg állítólag huzatmentesen átszellőzteti az autót. Előző Astrámban évekig megelégedéssel használtam egy elektromos Webasto-t. Nincs jobb, ezt a márkát használják a nagy autógyárak is, Maybach-ig bezárólag. Soha nem ázott be, Pazarul szellőztet. http://www.webasto.hu/am/hu/am_automobile_3016.html
ha4nz Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 2din-es rádiót szeretnék beletenni. Ezért kérdeztem. Amúgy melyik webshopot mondod? Erre gondoltam például:LINK Nem biztos hogy jó, de a google a barátod! Én 2 dines keret-re kerestem rá.
urbanjozsi Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Erre gondoltam például:LINK Nem biztos hogy jó, de a google a barátod! Én 2 dines keret-re kerestem rá. Hát itt spec astra g-re nincs
Invi Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Bluetooth kihangosító beszerelésén gondolkodom, de nem tudom milyet... Az elvárások a következőek lennének: -A gyári hangszórókon keresztül szóljon a rádiót lehalkítva -Viszonylag legyen egyszerű, szóval nem kell kijelző meg hasonlók +1: Jó lenne ha egyidejűleg több telefont is tudna kezelni, de ez nem létszkség Tud valaki valamit tanácsolni? Köszi!
Zachi Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Bluetooth kihangosító beszerelésén gondolkodom, de nem tudom milyet... Az elvárások a következőek lennének: -A gyári hangszórókon keresztül szóljon a rádiót lehalkítva -Viszonylag legyen egyszerű, szóval nem kell kijelző meg hasonlók +1: Jó lenne ha egyidejűleg több telefont is tudna kezelni, de ez nem létszkség Tud valaki valamit tanácsolni? Köszi! Talán a legcélszerűbb és legkézenfekvőbb egy olyan fejegység beszerzése volna, amely alapból tudja ezt a szolgáltatást. Lehet, hogy a HiFi topicban találsz jó ötletet, vagy érdeklődj a vájt(white ;) )fülűeknél!
Invi Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Talán a legcélszerűbb és legkézenfekvőbb egy olyan fejegység beszerzése volna, amely alapból tudja ezt a szolgáltatást. Lehet, hogy a HiFi topicban találsz jó ötletet, vagy érdeklődj a vájt(white ;) )fülűeknél! Én is elgondolkodtam valami BT-s Sony-n, de valahogy nekem tetszik az eredeti "HIFI". De lehet mégis egy Sony lesz, az olcsóbb, hiszen azon legalább van AUX, USB...
Boldizsar Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 Hát itt spec astra g-re nincs Talán mert gondoljátok végig! Gyárilag 1 dines a középkonzol. Gyári egy dinesből (kicsi) faragás/kivágás nélkül hogy a nyavajába csinálnál 2 dines (nagy) lukat?. Láttam már rá példát külföldi oldalakon de ott átszabták a középkonzolt és eltűntek a középső légbefúvók....Csak műanyagos munkával és festéssel oldható meg....SZERINTEM
Recommended Posts