speter Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 mr. bb írta: nem valószínű ha a magnócsatiknál hármas csatlakozó van a korbácson 1 multikormány 2 - 3 táp és hangszórók Igen hármas, majd megnézem mennyi drót megy be az egyesbe. Ennyi erővel, akkor hat nyomógombbal simán lehetne is vezérelni a rádiót? Mert ha jól sejtem, akkor azok a multikormányra szeretl "kapcsolók" sima nyomógombok nem? mr. bb írta: hali valaki rakott már be lámpamosót ha igen kérném írja le hogy mi kell hozzá pontosan - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat.
mr. bb Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 speter írta: Igen hármas, majd megnézem mennyi drót megy be az egyesbe. Ennyi erővel, akkor hat nyomógombbal simán lehetne is vezérelni a rádiót? Mert ha jól sejtem, akkor azok a multikormányra szeretl "kapcsolók" sima nyomógombok nem? - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. mezei kapcsolók nem rádiósak és nem infrásak
mr. bb Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 speter írta: Igen hármas, majd megnézem mennyi drót megy be az egyesbe. Ennyi erővel, akkor hat nyomógombbal simán lehetne is vezérelni a rádiót? Mert ha jól sejtem, akkor azok a multikormányra szeretl "kapcsolók" sima nyomógombok nem? - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. honnan lehet ingyen megszerezni az opc-t ami fut is
Zachi Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 mr. bb írta: honnan lehet ingyen megszerezni az opc-t ami fut is Azt sokan szeretnénk ingyen megszerezni! B) OPC - Opel Performance Center EPC - Electronic Product Code
ha4nz Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Opelaner írta: Eleve olyan felszereltséggel veszik meg az autót, amire szükségük van, mert az a tuti Kösz, de azért csodálkozom mert 120 000ft-ot nem ér meg az a szar tempomat, de házilag simán beszerelem akár. Csodálkozásom oka: nekem a szalonban kínálták mint kérhető extra (CL2-m van!). Lehet hogy ha viszem éves szervízre akkor rákérdezek de van arra esély hogy illeszthető lenne bele mégis utólagosan vagy kizárt a dolog? speter írta: - két fúvóka - csövek - műanyag vízelosztó biz-baszok - új tartály - új szivattyú - +1 relé EPC-ből nézd ki a cikkszámokat. Erről valakinek van esetleg leírása? Neten nem találtam semmit B) Ehhez a lököst ki kell vágni, vagy mi a felerősítés módja?
tgabika76 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Zachi írta: EPC - Electronic Product Code Majdnem... EPC=Electronic Parts Catalog, de igazából nincs jelentősége...
Zachi Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 tgabika76 írta: Majdnem... EPC=Electronic Parts Catalog, de igazából nincs jelentősége... Hoppá! Igazad van! B) Az egyik termék kód, míg a másik alkatrész katalógus. Annyira nem mindegy, de most tényleg jelentéktelen. ;)
speter Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Zachi írta: Azt sokan szeretnénk ingyen megszerezni! B) OPC - Opel Performance Center EPC - Electronic Product Code van olyan, ami netes, naprakész, mullerauto.hu-ról el lehet érni. Vagy úgy, mint minden mást. ;) ha4nz írta: Erről valakinek van esetleg leírása? Neten nem találtam semmit :blush: Ehhez a lököst ki kell vágni, vagy mi a felerősítés módja? igen, ki kell vágni, vagy fúrni, úgy mint a ködlámpához is.
Boldizsar Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 speter írta: van olyan, ami netes, naprakész, mullerauto.hu-ról el lehet érni. Vagy úgy, mint minden mást. B) De nekem itt nem jelenít meg képeket, hiába próbálom telepíteni a kért beépülő modult.....
Ernie Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Boldizsar írta: De nekem itt nem jelenít meg képeket, hiába próbálom telepíteni a kért beépülő modult..... Helló! Ha jól értem beléptél az EPC-be, de a képeket nem jeleníti meg! Internet Explorerrel próbálod? Mert csak azzal működik, Firefox-szal nem! Sok sikert!
Boldizsar Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Ernie írta: Helló! Ha jól értem beléptél az EPC-be, de a képeket nem jeleníti meg! Internet Explorerrel próbálod? Mert csak azzal működik, Firefox-szal nem! Sok sikert! ERROR:Failed to successfully install java runtime environment ezt írja ki
Zachi Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Boldizsar írta: ERROR:Failed to successfully install java runtime environment ezt írja ki Nálam is! Akár Explorer, akár Firefox.
Boldizsar Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Zachi írta: Nálam is! Akár Explorer, akár Firefox. Detto
tgabika76 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Ha jól emlékszem IE7 nem támogatott az EPC-nél, szóval downgrade IE6-ra ha képeket akarsz...
Filewalker Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 tgabika76 írta: Ha jól emlékszem IE7 nem támogatott az EPC-nél, szóval downgrade IE6-ra ha képeket akarsz... Sziasztok! Először is köszöntök mindenkit, mivel friss fórumtag vagyok. Egy kis segítség a muller.hu-hoz:Ha az Ön gépére nincs telepítve a szükséges képnézegető akkor töltse le az alábbi módon:1. lépés: lépjen a www.frsoft.hu - ra 2. lépés kattintson a képernyő közepén, felül található dobókockára (bal felső sarok)3. töltse le a képnézegető programját (pl opel képnéző telepítő) 4. megnyitás után a jelszó: Ferihegy Csak Exploreren működik! Az alkatrészkatalógusok használata némi gyakorlással elsajátítható. Ha kérdése lenne a működéssel kapcsolatban akkor forduljon kollégáinkhoz. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum!
ha4nz Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Filewalker írta: A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! Az elektronikus kérdések topicban az elmúlt egy héten volt aktív téma a tempomat. előtte megtalálod a riasztós kérdésedre a választ. Üdv a fórumon! Motto: ne légy rest visszaolvasni!!
speter Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Boldizsar írta: De nekem itt nem jelenít meg képeket, hiába próbálom telepíteni a kért beépülő modult..... csak IE alatt megy, és csak rendszergazda jogosultság esetén lehet telepíteni ÉS használni is, hogy stupid userként miért nem azt nem tom. Filewalker írta: Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? - 2 patent felül - 3 patent alul - 2-2 csavar a kerékdobnál Hogy a halálba tudnak épségben lelopni egy lököst? B)
Boldizsar Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Filewalker írta: Sziasztok! Először is köszöntök mindenkit, mivel friss fórumtag vagyok. Egy kis segítség a muller.hu-hoz:Ha az Ön gépére nincs telepítve a szükséges képnézegető akkor töltse le az alábbi módon:1. lépés: lépjen a www.frsoft.hu - ra 2. lépés kattintson a képernyő közepén, felül található dobókockára (bal felső sarok)3. töltse le a képnézegető programját (pl opel képnéző telepítő) 4. megnyitás után a jelszó: Ferihegy Csak Exploreren működik! Az alkatrészkatalógusok használata némi gyakorlással elsajátítható. Ha kérdése lenne a működéssel kapcsolatban akkor forduljon kollégáinkhoz. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! Köszönöm végre vannak képek is....
mr. bb Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Filewalker írta: Sziasztok! Először is köszöntök mindenkit, mivel friss fórumtag vagyok. Egy kis segítség a muller.hu-hoz:Ha az Ön gépére nincs telepítve a szükséges képnézegető akkor töltse le az alábbi módon:1. lépés: lépjen a www.frsoft.hu - ra 2. lépés kattintson a képernyő közepén, felül található dobókockára (bal felső sarok)3. töltse le a képnézegető programját (pl opel képnéző telepítő) 4. megnyitás után a jelszó: Ferihegy Csak Exploreren működik! Az alkatrészkatalógusok használata némi gyakorlással elsajátítható. Ha kérdése lenne a működéssel kapcsolatban akkor forduljon kollégáinkhoz. Másrészt máris szeretnék segítséget kérni. Nekem egy 2004-es G Astrám van, sajnos szilveszter este a 13. kerületben lelopták a komlett első lökhárítót. Már megvettem kb mindent hozzá, csak azt nem tudom biztosra, hogy a rögzítéshez mi kell hozzá. Megtaláltam a földön 4 csavart, az új lököshöz pedig adtak patentokat, mi kell még a rögzítéshez? A másik dolog ami érdekelne, hogy lehet-e utólag tempomatot beépíteni a kocsiba, valamint az érdekelne még, hogy tudtok-e ajánlani valakit, aki beépít nekem egy kütyüt, hogy a riasztó felhúzza az ablakot is. Ja és szuper a fórum! király vagy ember köszi
Filewalker Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni. Egyébként a lökhárítót valószínűleg 31-én lopták le, felhívtam az Opel Schillert, szerintük ez nagyon gyakori, sok tulaj megy hozzájuk ilyen priblémával, mivel a piacon kelendő cucc az első lökhárító, ráadásul az enyém ködlámpás volt. Az a gáz hogy a kábeleket elvágták, úgyhogy most rohangálhatok csatlakozókért a bontókba...
speter Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Filewalker írta: Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni. Egyébként a lökhárítót valószínűleg 31-én lopták le, felhívtam az Opel Schillert, szerintük ez nagyon gyakori, sok tulaj megy hozzájuk ilyen priblémával, mivel a piacon kelendő cucc az első lökhárító, ráadásul az enyém ködlámpás volt. Az a gáz hogy a kábeleket elvágták, úgyhogy most rohangálhatok csatlakozókért a bontókba... Ezek szerint újat vettél? Mennyit kóstált? Nem ajánlották fel útközben, hogy van épp egy, épp véletlenül, épp a Te kocsid színében :-D Na jó, ez azért szomorú.
Filewalker Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 speter írta: Ezek szerint újat vettél? Mennyit kóstált? Nem ajánlották fel útközben, hogy van épp egy, épp véletlenül, épp a Te kocsid színében :-D Na jó, ez azért szomorú. Hirtelen felindulásból megvettem egy boltban, mostmár tudom, nem a legolcsóbban. A lökös 14 volt+a ködlámpa darabja 8+hőmérő gyári 4+ 2 szoknya alulra, darabja 8+ a festés 18. Valamint kell még a bontóbol ködlámpa+hőmérő csati, az nem lehet nagy lóvé. Össz így 70 körül lesz+ kinlódhatok a felszereléssel.
Boldizsar Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Filewalker írta: Hirtelen felindulásból megvettem egy boltban, mostmár tudom, nem a legolcsóbban. A lökös 14 volt+a ködlámpa darabja 8+hőmérő gyári 4+ 2 szoknya alulra, darabja 8+ a festés 18. Valamint kell még a bontóbol ködlámpa+hőmérő csati, az nem lehet nagy lóvé. Össz így 70 körül lesz+ kinlódhatok a felszereléssel. Nem kínlódás a csere, egyszerű. Én már nagy gyakorlatot szereztem benne.... B) . Mondjuk én sem lennék boldog ha lelopnák az elsőt , de van tartalékba itthon 1 gyári és 1 coupe első+ 1 caravan hátsó.... Össz vissz70 ez nem rossz, nekem az egyedi elsőm van kb ennyibe.... ;)
Filewalker Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Boldizsar írta: Nem kínlódás a csere, egyszerű. Én már nagy gyakorlatot szereztem benne.... B) . Mondjuk én sem lennék boldog ha lelopnák az elsőt , de van tartalékba itthon 1 gyári és 1 coupe első+ 1 caravan hátsó.... Össz vissz70 ez nem rossz, nekem az egyedi elsőm van kb ennyibe.... ;) Néhány szóban le tudnád írni, hogy kezdjek neki az összeszerelésnek? Mivel nem én szedtem le, nem tudom hogy kezdjek bele a fölszereléshez.....
tomi7711 Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Sziaszotk! Van-e arra mód, hogy a hátsó ajtó kinyitásakor is bekapcsoljon a belső világítás? Gondolom be kellene kábelezni az ajtó-érzékelőig. Vagy esetleg elő lehet készítve?
Recommended Posts