Robz Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 A biztosítékdobozban van a biztosítékhalmaz fölött egy sor relé, asszem 7-es elnevezésű, de a sorban középtájt hiányzik egy, na az lesz az első helye. ( Felszereltségtől függően hiányozhat másik is :) ) Egyébként ha rákötöd a hátsóra az elsőt (amit továbbra sem ajánlok), akkor számíthatsz sűrű relécserére. Miért lenne sűrű relécsere? Az üres foglalat kap egy relét, a hátsó behúzóját lepárhuzamosítom mellé, és ennyi. Elolvastam, amit belinkeltél. Ezek szerint a relé foglalata bent van, de nincs kihúzva a kapcsolt szál a motortérbe :lol: No, majd megkeresem valamelyik vakdugót a tűzfalon. A kapcsoló kérdéshez: mint írtam, nekem tényleg csak erős ködben kell a ködlámpa, nem kapcsolgatom mindig, mint sokan teszik. (nincs szódásüveg szemüvegem, normál időben elég a sima fényszóró) Ha valaki utolér, akkor vakítja a hátsó? Erre azt mondom, ha ERŐS ködben vakítja a hátsó lámpám, akkor túl közel van... Emlékszem a vitára, érvekre-ellenérvekre. Nem gondolkoik mindenki egyformán, de ez nem baj. :lol: Amúgy, ha annyira veszélyes lenne a dolog, kpm már ellenőrizné műszakin, hogy is kapcsolódik. (nem előírás a külön kapcsolás egyenlőre)
Robz Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 B oszlopban központizár, hátsó hangszorók kábele van, + egy szürke kábel, ami a hátsó ajtónyitásérzékelőé lehet a hosszából adódóan. Ennek a szürke kábelnek hol találom a végét? Jól olvasom, hogy ez csak egy szál? Ezt le kell húzni testre??? Kapcsolók hol beszerezhetőek a hátsó ajtóba, és kb mibe fájnak? Jó lenne ezt is belefaragni, mert kicsit zavaró amikor sötétben indulunk valahova, hogy gyerekkel a kezemben kerülhetem meg a kocsit, hogy felkapcsoljam a belső pilácsot. Mi a fenéért spórolták ezt ki belőle? (szerintem gyári áron nem tétel egy ilyen kapcsoló...elég xarrágó dolog ezt kihagyni szerintem)
mantec Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 T Robz! A kapcsoló katalógus száma: 12 40 210 Bármelyik Opel márkakereskedés alkatrész shopjában van. Vagy www.csergoe.hu www.mullerauto.hu Igen, ez szarrágás,
ENDYKA Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Kapcsolók hol beszerezhetőek a hátsó ajtóba, és kb mibe fájnak? Ott van a kábel, tutira! Az ajtónyitó gomba kb: 5 ezer ft márkaszervízben, de autóvillamossági boltban vagy alkatrész áruházban feléért beszerezhető. :lol: Nállam is kispórolták, de csak akkor jöttem rá, amikor a riasztót szerelték a kocsiba és szólt a srác, hogy addig nem vállalnak garit semmire míg benne nincs a hátsó ajtónyitó gomba...
imy Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ennek a szürke kábelnek hol találom a végét? Jól olvasom, hogy ez csak egy szál? Ezt le kell húzni testre??? Kapcsolók hol beszerezhetőek a hátsó ajtóba, és kb mibe fájnak? Jó lenne ezt is belefaragni, mert kicsit zavaró amikor sötétben indulunk valahova, hogy gyerekkel a kezemben kerülhetem meg a kocsit, hogy felkapcsoljam a belső pilácsot. Mi a fenéért spórolták ezt ki belőle? (szerintem gyári áron nem tétel egy ilyen kapcsoló...elég xarrágó dolog ezt kihagyni szerintem) A Classic a sporolásról szól.... 1 hűtő ventilátor 2 helyett, motorháztető szigetelés, tűzfal szigetelés, dobbetét, rengeteg kábel(h hangszoró, tempomat, h ablakemelő), a most említett világításkapcsoló + lámpa, és rengeteg minden, amit nem is lehetett extraként rendelni, és tuti, hogy még valami kimaradt a felsorolásomból. Nemhiába könyebb a kocsi. :lol: Régebben szorgalmaztam egy lista összeírását, hogy miben tér el a G a Classictól, de senki más nem hajlott rá, pedig pár dolgot utólag szerintem ki lehetne vitelezni, és jobbá tenni a kocsit, de egy kis összefogás kellene. Igaz a Z14XEP motor újabb fejlesztés, és kevesebbet eszik, láncos, ennyi ami + szerintem. :lol:
ha4nz Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ennek a szürke kábelnek hol találom a végét? Jól olvasom, hogy ez csak egy szál? Ezt le kell húzni testre??? Kapcsolók hol beszerezhetőek a hátsó ajtóba, és kb mibe fájnak? Jó lenne ezt is belefaragni, mert kicsit zavaró amikor sötétben indulunk valahova, hogy gyerekkel a kezemben kerülhetem meg a kocsit, hogy felkapcsoljam a belső pilácsot. Mi a fenéért spórolták ezt ki belőle? (szerintem gyári áron nem tétel egy ilyen kapcsoló...elég xarrágó dolog ezt kihagyni szerintem) A kapcsoló fel van csavarozva az ajtóra, és ha kinyitod akkor kapcsolja rá a drótra a testet. Alaphelyzetben zárt kapcsolóról beszélünk.
speter Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Miért lenne sűrű relécsere? Az üres foglalat kap egy relét, a hátsó behúzóját lepárhuzamosítom mellé, és ennyi. Elolvastam, amit belinkeltél. Ezek szerint a relé foglalata bent van, de nincs kihúzva a kapcsolt szál a motortérbe :lol: No, majd megkeresem valamelyik vakdugót a tűzfalon. A kapcsoló kérdéshez: mint írtam, nekem tényleg csak erős ködben kell a ködlámpa, nem kapcsolgatom mindig, mint sokan teszik. (nincs szódásüveg szemüvegem, normál időben elég a sima fényszóró) Ha valaki utolér, akkor vakítja a hátsó? Erre azt mondom, ha ERŐS ködben vakítja a hátsó lámpám, akkor túl közel van... Emlékszem a vitára, érvekre-ellenérvekre. Nem gondolkoik mindenki egyformán, de ez nem baj. :lol: Amúgy, ha annyira veszélyes lenne a dolog, kpm már ellenőrizné műszakin, hogy is kapcsolódik. (nem előírás a külön kapcsolás egyenlőre) Úgy ok, a legtöbben azt csinálják, hogy a relét is kispórólják és rádobják a hátsó reléjére.
fubela Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 B oszlopban központizár, hátsó hangszorók kábele van, + egy szürke kábel, ami a hátsó ajtónyitásérzékelőé lehet a hosszából adódóan. És azt a szürke kábelt hol tudom elővenni? Néztem a kapcsoló vakdugójának a helyén, ott nem lehet látni. A B oszlopon kívülről van egy kerek műanyag dugó, ott? Vagy a burkolatot kell belülről lebontani a B-ről? Engem csak amiatt érdekelne mert a márkaszervizben beszerelték a mop 4 v. 5 GM riasztót, hélyvédelem:ajtónyitás, beltér UH. De ha lehajtva felejtem valamelyik napelenzőt, akkor az UH szenzor csak magával szemez. Hátsó ajtók jelzése meg a kapcsoló hiányában eléggé "passzív". A másik kérdésem az lenne, hogy összenyomva a B oszlopból a hátsó ajtóba menő "gumiharmonikát" 3 kábelt érezni benne. Biztos hogy csak a központi zár van behúzva az ajtóba? Nem lehet esetleg a hátsó hangszóró is? Előre is kösz!
Z 16 XEP Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 A Classic a sporolásról szól.... 1 hűtő ventilátor 2 helyett, motorháztető szigetelés, tűzfal szigetelés, dobbetét, rengeteg kábel(h hangszoró, tempomat, h ablakemelő), a most említett világításkapcsoló + lámpa, és rengeteg minden, amit nem is lehetett extraként rendelni, és tuti, hogy még valami kimaradt a felsorolásomból. Nemhiába könyebb a kocsi. :lol: Régebben szorgalmaztam egy lista összeírását, hogy miben tér el a G a Classictól, de senki más nem hajlott rá, pedig pár dolgot utólag szerintem ki lehetne vitelezni, és jobbá tenni a kocsit, de egy kis összefogás kellene. Igaz a Z14XEP motor újabb fejlesztés, és kevesebbet eszik, láncos, ennyi ami + szerintem. :lol: Engem is érdekelne ez a lista a két autó különbségéről.A felsoroltakhoz még hozzá tudnám tenni a kesztyűtartó polc hiányát,hátsó ülés háttámlájában a síboxot.A polcot 1000Ft-ért pótoltam bontóból(csak be kellett csúsztatni),a maradék 6 hangszórót meg egy villamosságis haverrel szereltettem be.2 csipogót tőle-;a hátsó 4 hangszórót meg márkaszervízben vettem.Nekem bőven jó a 8db.gyári minőségű cucc.
imy Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 És azt a szürke kábelt hol tudom elővenni? Néztem a kapcsoló vakdugójának a helyén, ott nem lehet látni. A B oszlopon kívülről van egy kerek műanyag dugó, ott? Vagy a burkolatot kell belülről lebontani a B-ről? Engem csak amiatt érdekelne mert a márkaszervizben beszerelték a mop 4 v. 5 GM riasztót, hélyvédelem:ajtónyitás, beltér UH. De ha lehajtva felejtem valamelyik napelenzőt, akkor az UH szenzor csak magával szemez. Hátsó ajtók jelzése meg a kapcsoló hiányában eléggé "passzív". A másik kérdésem az lenne, hogy összenyomva a B oszlopból a hátsó ajtóba menő "gumiharmonikát" 3 kábelt érezni benne. Biztos hogy csak a központi zár van behúzva az ajtóba? Nem lehet esetleg a hátsó hangszóró is? Előre is kösz! Le kell hozzá venni a B oszlopot (ahoz meg ki kell szedni az ülést is), és az övfeszitőnél van. mennyi volt a gyári riasztó? 5 vezeték van benne, 3 középső a központizár, a 2 szélső pedig a hangszoró vezetéke.
Robz Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 A Classic a sporolásról szól.... 1 hűtő ventilátor 2 helyett, motorháztető szigetelés, tűzfal szigetelés, dobbetét, Igazat is adnék neked, de a miénk még nem classic! Ez még elvileg sima G caravan, német összeszerelésű. Hűtőventi tényleg egy van benne, de a motortér és a tűzfal szigetelés benne van, dobbetét is van hátul. Ja, és polcom is van :lol: Csak villanykapcsolóm nincs hátul. :lol: A vezeték előcsalogatásához tényleg ki kell szedni az ülést??? Amúgy ebben van a hátsó ajtóban is hangszóró gyárilag. A kapcsoló cikkszámot köszi, utánanézek!
Robz Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Úgy ok, a legtöbben azt csinálják, hogy a relét is kispórólják és rádobják a hátsó reléjére. Nem a "spórolás mindenáron" van szem előtt. Elektro technikus vagyok, eleve nem mernék túlterhelni egy relét, láttam már elég elszenesedett darabot... Amúgy a reléje valami spec, vagy általános cucc? Esetleg cikkszámotok nincs hozzá?
mantec Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 T Robz! Első ködlámpa relé: Kat. szám: 62 38 605
speter Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 A másik kérdésem az lenne, hogy összenyomva a B oszlopból a hátsó ajtóba menő "gumiharmonikát" 3 kábelt érezni benne. Biztos hogy csak a központi zár van behúzva az ajtóba? Nem lehet esetleg a hátsó hangszóró is? Ja, abba benne van, csak az ajtóban lévő csatifélből nem megy tovább. Amúgy a reléje valami spec, vagy általános cucc? Tekintve, hogy nem ismerem a relék sokaságát erre nem tudok mit mondani. Nézd meg a biztitáblában, ugyanúgy néz ki, mint a melette levők. Talán ugyan olyan is.
fubela Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Le kell hozzá venni a B oszlopot (ahoz meg ki kell szedni az ülést is), és az övfeszitőnél van. mennyi volt a gyári riasztó? 5 vezeték van benne, 3 középső a központizár, a 2 szélső pedig a hangszoró vezetéke. Kösz a gyors választ. a riasztó 54167+áfa 10833=65000FT (De csak a távirányítós kulcs működteti, ha elszáll, lehet gyújtást kapcsolgatni, gombot nyomogatni, míg leállítod és indulhatsz.) (Bár erre szakosodott úriemberek ha épp szabadlábon vannak,gondolom tudnak gyorsabb megoldást!) Nekem a "harmonikában" csak 3 kábel van(CL2), akkor ez csak a központi zár. A burkolatot bellülről (B oszlop) csak le kell pattintani? (csavart nem látok),vagy a belső küszöb borítást is le kell venni?(ezért kell kiszerelni az ülést?)
fubela Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 A Classic a sporolásról szól.... 1 hűtő ventilátor 2 helyett, motorháztető szigetelés, tűzfal szigetelés, dobbetét, rengeteg kábel(h hangszoró, tempomat, h ablakemelő), a most említett világításkapcsoló + lámpa, és rengeteg minden, amit nem is lehetett extraként rendelni, és tuti, hogy még valami kimaradt a felsorolásomból. Nemhiába könyebb a kocsi. :lol: Régebben szorgalmaztam egy lista összeírását, hogy miben tér el a G a Classictól, de senki más nem hajlott rá, pedig pár dolgot utólag szerintem ki lehetne vitelezni, és jobbá tenni a kocsit, de egy kis összefogás kellene. Igaz a Z14XEP motor újabb fejlesztés, és kevesebbet eszik, láncos, ennyi ami + szerintem. :lol: Én már írtam valahol, hogy az előző két 1.2-es G-hez képest a CL2 érzésre mennyivel másabb. Röviden azokban nem zörgött az ajtóban az üveg (ezt eddig annak tudtam be, hogy azokban nem volt elektromos az ablak, de akkor itt is spóroltak?), a sebváltó kar ebben kicsit lötyög(3000km), azokban nem(16000 ill.34000 km), a hátramenetet ebben nehezebb kapcsolni "reccsenés" nélkül, meg a többi fokozatba váltás is olyan mintha pontatlanabb lenne. Indulásnál lényegesen nagyobb gázt kell adni hogy rezonancia nélkül induljon(pedig ez 15 LE-vel erősebb, lehet,hogy a twinportnál megnövelt lökethossz miatt?) Amin a legjobban csodálkozom, hogy városban nemigen lehet érezni a LE, Nm többletet. Országúton, 90 fölött viszont nagyon! A G-k üléskárpitja egy fényévvel jobb volt (anyagra, színre, varrásra). A fényezésről ne beszéljünk. Az újnak olyan puha a lakkozása, hogy minden mosás után kidobom a viledát. Olvastam, hogy mifelénk (Dunaújváros) kemény a víz. Akkor most mossam deszt. vízzel, hogy ne karcolódjon? De azért nem cserélném vissza, ez a sok "Extra" megérte, élhetőbb a kocsi. A két G "VIVA" felszereltség volt (totál fapad). Ez már tényleg nem ide tartozik, de azért még annyit, hogy a 2002-es AGR szelepes volt, a 2003-as meg gyárilag nem. A különbség annyi volt, hogy az AGR-es kipufogóvége olyan fényes volt belülről, mint kívülről, a másik meg teljesen fekete. Viszont ez érezhetően nyomatékosabb volt, jobban ment. Tudtommal a CL2-höz is a németek szállítják a motort. Tudtok valamit arról, hogy a sebváltót, futóművet, karosszéria elemeket is ők szállítják, vagy a lengyelek gyártják? Vagy tényleg csak összeszerelnek?
tgabika76 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Tudtommal a CL2-höz is a németek szállítják a motort. Tudtok valamit arról, hogy a sebváltót, futóművet, karosszéria elemeket is ők szállítják, vagy a lengyelek gyártják? Vagy tényleg csak összeszerelnek? Sztem Lengyelország csak összeszerelő üzem, és jónéhány ilyen van még az Opelnél. Az én Coupém például német autó létére az olaszországi Grugliasco-ban készült a Bertonénél, és szentgotthárdi motor van benne, szóval egy igazi nemzetközi együttműködés terméke. Vagy anno a Fronterák, amik mivel Isuzu licensz termékek voltak, az angliai Lutonban készültek az Isuzu-Bedford Corporation gyárában, de német motorral, viszont a műszerfal és az összkerékhajtás a váltóval együtt Japánból érkezett hozzájuk.
Z 16 XEP Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Tudtommal a CL2-höz is a németek szállítják a motort. Tudtok valamit arról, hogy a sebváltót, futóművet, karosszéria elemeket is ők szállítják, vagy a lengyelek gyártják? Vagy tényleg csak összeszerelnek?
isti372 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Sziasztok! Van egy Astra G Y1,7 DTI-m. 2001-es. Vettem bele egy tempomat kapcsolót. Az autóban nincs benne a tempomat előkészítés (vezeték csatlakozás), csak a kuplungkapcsoló volt benne, és be van kötve. Bekötési rajz alapján behúztuk a vezetéket a motorvezérlőtől a tempomat kapcsolóig, adtunk neki plusz gyújtásáramot, úgy, ahogyan a rajzon volt. Fel is programoztuk (motorban variant konfiguráció van, ahogy kell), műszerrel ellenőriztük, látja a tempomat kapcsoló gombjainak a működését, és a kuplung kapcsolót is, csak éppen menet közben nem működik. Ha valaki tud segíteni, várom válaszát! Isti
imy Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Kösz a gyors választ. a riasztó 54167+áfa 10833=65000FT (De csak a távirányítós kulcs működteti, ha elszáll, lehet gyújtást kapcsolgatni, gombot nyomogatni, míg leállítod és indulhatsz.) (Bár erre szakosodott úriemberek ha épp szabadlábon vannak,gondolom tudnak gyorsabb megoldást!) Nekem a "harmonikában" csak 3 kábel van(CL2), akkor ez csak a központi zár. A burkolatot bellülről (B oszlop) csak le kell pattintani? (csavart nem látok),vagy a belső küszöb borítást is le kell venni?(ezért kell kiszerelni az ülést?) Nekem 5 vezeték van benne, 2007/12 optima felszereltség, ha ez segít valamit, munkatársam 2008/03 optima felszereltségű kocsijában is ugyanugy volt a vezeték. Igen a küszöb miatt, de ha valaki ügyesebb, de nekem nem ment másképp, eltörni meg nem akartam.
imy Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Én már írtam valahol, hogy az előző két 1.2-es G-hez képest a CL2 érzésre mennyivel másabb. Röviden azokban nem zörgött az ajtóban az üveg (ezt eddig annak tudtam be, hogy azokban nem volt elektromos az ablak, de akkor itt is spóroltak?), a sebváltó kar ebben kicsit lötyög(3000km), azokban nem(16000 ill.34000 km), a hátramenetet ebben nehezebb kapcsolni "reccsenés" nélkül, meg a többi fokozatba váltás is olyan mintha pontatlanabb lenne. Indulásnál lényegesen nagyobb gázt kell adni hogy rezonancia nélkül induljon(pedig ez 15 LE-vel erősebb, lehet,hogy a twinportnál megnövelt lökethossz miatt?) Amin a legjobban csodálkozom, hogy városban nemigen lehet érezni a LE, Nm többletet. Országúton, 90 fölött viszont nagyon! A G-k üléskárpitja egy fényévvel jobb volt (anyagra, színre, varrásra). A fényezésről ne beszéljünk. Az újnak olyan puha a lakkozása, hogy minden mosás után kidobom a viledát. Olvastam, hogy mifelénk (Dunaújváros) kemény a víz. Akkor most mossam deszt. vízzel, hogy ne karcolódjon? De azért nem cserélném vissza, ez a sok "Extra" megérte, élhetőbb a kocsi. A két G "VIVA" felszereltség volt (totál fapad). Ez már tényleg nem ide tartozik, de azért még annyit, hogy a 2002-es AGR szelepes volt, a 2003-as meg gyárilag nem. A különbség annyi volt, hogy az AGR-es kipufogóvége olyan fényes volt belülről, mint kívülről, a másik meg teljesen fekete. Viszont ez érezhetően nyomatékosabb volt, jobban ment. Tudtommal a CL2-höz is a németek szállítják a motort. Tudtok valamit arról, hogy a sebváltót, futóművet, karosszéria elemeket is ők szállítják, vagy a lengyelek gyártják? Vagy tényleg csak összeszerelnek? Igen a fényezése hagy kiváni valót, az enyim nem metál, hanem sima lapszín (royalkék), de nagyon karcos.... Apám Corsa C-je metál, de annak a fényezése sokkal, inkább fényévekkel jobb. Tényleg, a Corsa C hol készül?(2006/06-os, Z12XEP)
Robz Elküldve November29, 2008 Elküldve November29, 2008 Igen a fényezése hagy kiváni valót, az enyim nem metál, hanem sima lapszín (royalkék), de nagyon karcos.... Apám Corsa C-je metál, de annak a fényezése sokkal, inkább fényévekkel jobb. Tényleg, a Corsa C hol készül?(2006/06-os, Z12XEP) Nézd meg a vázszám alapján. Nemrég feltettem az értelmezéshez szükséges táblázatot. Az én régi Corsám (92-es) spec spanyol volt. Opel alvázszám értelmezés Új forma az 1998-as modellévtől: 10. karakter: A modellév 1 2001 2 2002 3 2003 4 2004 5 2005 6 2006 7 2007 8 2008 11. karakter: A járművet előállító General Motors/Opel gyárra utal. 1 Rüsselsheim, Németország 2 Bochum, Németország 3 Azambuja, Portugália 4 Zaragoza, Spanyolország 5 Antwerpen II., Belgium 6 Eisenach, Németország 7 Luton, Anglia 8 Ellesmere Port, Anglia 9 Uusikaupunki, Finnország B Bertone J Bekasi, Indonesia P Warszawa, Lengyelország G Gliwice, Lengyelország S Szentgotthárd, Magyarország Z Torbali-Izmir, Törökország N Norwich, Anglia Esetleg kis olvasnivaló: http://www.rupesky.hu/opel/opel-vilag/corsa-tortenelem.htm
imy Elküldve November29, 2008 Elküldve November29, 2008 Nézd meg a vázszám alapján. Nemrég feltettem az értelmezéshez szükséges táblázatot. Az én régi Corsám (92-es) spec spanyol volt. Opel alvázszám értelmezés Új forma az 1998-as modellévtől: 10. karakter: A modellév 1 2001 2 2002 3 2003 4 2004 5 2005 6 2006 7 2007 8 2008 11. karakter: A járművet előállító General Motors/Opel gyárra utal. 1 Rüsselsheim, Németország 2 Bochum, Németország 3 Azambuja, Portugália 4 Zaragoza, Spanyolország 5 Antwerpen II., Belgium 6 Eisenach, Németország 7 Luton, Anglia 8 Ellesmere Port, Anglia 9 Uusikaupunki, Finnország B Bertone J Bekasi, Indonesia P Warszawa, Lengyelország G Gliwice, Lengyelország S Szentgotthárd, Magyarország Z Torbali-Izmir, Törökország N Norwich, Anglia Esetleg kis olvasnivaló: http://www.rupesky.hu/opel/opel-vilag/corsa-tortenelem.htm Köszi, ezek szerint 6-os, azaz németország, nem csoda azért van minőségbeli eltérés. :lol:
fubela Elküldve November30, 2008 Elküldve November30, 2008 Nekem 5 vezeték van benne, 2007/12 optima felszereltség, ha ez segít valamit, munkatársam 2008/03 optima felszereltségű kocsijában is ugyanugy volt a vezeték. Igen a küszöb miatt, de ha valaki ügyesebb, de nekem nem ment másképp, eltörni meg nem akartam. Kösz, persze hogy segít, én csak megtapogattam, de a hideg miatt merev volt a harmónika, én háromnak éreztem. Nem szeretném én sem eltörni a burkolatot, ezért kérdeztem, hogy csak pattintani kell, vagy fogja csavar is?
krisztofer Elküldve November30, 2008 Elküldve November30, 2008 Sziasztok Olyan problémám lenne hogy utólag szeretnék beszerelni első ködlámpákat corsa c -be.Tudna nekem valaki segíteni hogy mit tegyek?Lépésről-lépésre. előre is köszi
Recommended Posts