urbanjozsi Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 hát nekem anno tuti nem kellett hozzá semmiféle "karom"... Dehogynem, a "karod" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 hát nekem anno tuti nem kellett hozzá semmiféle "karom"... Karmot kipatintani.... Lehet a G-ből meg azt sporolták ki. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Dehogynem, a "karod" :lol: akarom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Karmot kipatintani.... Lehet a G-ből meg azt sporolták ki. :lol: :lol: vagy ez is megváltozott a cl2-nél....ott már más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 vagy ez is megváltozott a cl2-nél....ott már más... karmot nem kell kipattintani. Ez úgy néz ki, hogy a lehúzó és a kárpit fém, általam karmoknak nevezett izékkel van összeszorítva. Namost ha az egyiket kiszeded, akkor a másik kilazul és ki lehet venni. Mivel a kárpitot nem tudod kiszedni belőlük, ezért a lehúzót szeded ki. Lehet van más módszer, én ezt ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 vagy ez is megváltozott a cl2-nél....ott már más... karmot nem kell kipattintani. Ez úgy néz ki, hogy a lehúzó és a kárpit fém, általam karmoknak nevezett izékkel van összeszorítva. Namost ha az egyiket kiszeded, akkor a másik kilazul és ki lehet venni. Mivel a kárpitot nem tudod kiszedni belőlük, ezért a lehúzót szeded ki. Lehet van más módszer, én ezt ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szollo Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok, Jövőhéten megejtek egy komplett ledcserét a belső térben, (világításkapcsoló és környéke, műszerfal illetve középkonzol, plusz fény beépítése), ha valakit érdekel akkor készítek róla képeket hogy milyen sorrendben és mit, hogyan kell leszedni és cserélni, aztán a doksit felteszem egy fájlmegosztó oldalra és bemásolom ide a címet. Érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok, Jövőhéten megejtek egy komplett ledcserét a belső térben, (világításkapcsoló és környéke, műszerfal illetve középkonzol, plusz fény beépítése), ha valakit érdekel akkor készítek róla képeket hogy milyen sorrendben és mit, hogyan kell leszedni és cserélni, aztán a doksit felteszem egy fájlmegosztó oldalra és bemásolom ide a címet. Érdekel valakit? Igen! Köszönettel venném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok, Jövőhéten megejtek egy komplett ledcserét a belső térben, (világításkapcsoló és környéke, műszerfal illetve középkonzol, plusz fény beépítése), ha valakit érdekel akkor készítek róla képeket hogy milyen sorrendben és mit, hogyan kell leszedni és cserélni, aztán a doksit felteszem egy fájlmegosztó oldalra és bemásolom ide a címet. Érdekel valakit? Engem is érdekelne, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Tényleg a Classic II mennyivel könnyebb a G-s gyártásnál? (classicII optima 1060kg) itt megtalálod a jobb oldali táblázatban: http://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra_G ha jól látom, és igaz, fogyókúrázott a Cl2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok, Jövőhéten megejtek egy komplett ledcserét a belső térben, (világításkapcsoló és környéke, műszerfal illetve középkonzol, plusz fény beépítése), ha valakit érdekel akkor készítek róla képeket hogy milyen sorrendben és mit, hogyan kell leszedni és cserélni, aztán a doksit felteszem egy fájlmegosztó oldalra és bemásolom ide a címet. Érdekel valakit? Jó gondolat, bár én már túl vagyok ezen a műtéten de sokaknak igen hasznos lehet. Valami hasonlót kéne öszzehozni mint ez: LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sziasztok, Jövőhéten megejtek egy komplett ledcserét a belső térben, (világításkapcsoló és környéke, műszerfal illetve középkonzol, plusz fény beépítése), ha valakit érdekel akkor készítek róla képeket hogy milyen sorrendben és mit, hogyan kell leszedni és cserélni, aztán a doksit felteszem egy fájlmegosztó oldalra és bemásolom ide a címet. Érdekel valakit? Igen, Én is csatlakozok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 itt megtalálod a jobb oldali táblázatban: http://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra_G ha jól látom, és igaz, fogyókúrázott a Cl2. Igen, 127kg-ot biztossan (G:1187 /gondolom a fapados/ 1.2-es, Az Én ClassicII-m pedig Optima felszereltséggel:1060Kg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szollo Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Jó gondolat, bár én már túl vagyok ezen a műtéten de sokaknak igen hasznos lehet. Valami hasonlót kéne öszzehozni mint ez: LINK Hát a weblapos dolgokhoz nem értek, de egy jó doksit tudok csinálni. Majd igyxm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Hát a weblapos dolgokhoz nem értek, de egy jó doksit tudok csinálni. Majd igyxm... :lol: Majd feltesszük ide: astraklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Szevasztok.A hátso ajtó kárpitból a csavarokat kiszedni,a már említett helyeken,utána a kárpitot elkezded felfele emelni. Ekkor a filc ami az ablaknál van a kárpittal együtt lejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Szevasztok.A hátso ajtó kárpitból a csavarokat kiszedni,a már említett helyeken,utána a kárpitot elkezded felfele emelni. Ekkor a filc ami az ablaknál van a kárpittal együtt lejön. Köszi!!!Akkor ez a trükk az egészben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Bal oldalon, az A oszlop alján, az ajtó alsó sarkánál, a küszöbnél van egy kb 25-30cm-es hajlított köszöburkolat, ami alatt van egy elektromos doboz 2 kábelköteggel. Az mire való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Bal oldalon, az A oszlop alján, az ajtó alsó sarkánál, a küszöbnél van egy kb 25-30cm-es hajlított köszöburkolat, ami alatt van egy elektromos doboz 2 kábelköteggel. Az mire való? Talán a központi zár elektronikája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Talán a központi zár elektronikája. Azt nem hiszem, mert van benne. Most ahogy gondolkodok, nem a hátsó ajtónyitás érzékelő (ami nincs bent) vezetéke? Amugy valakinek nincs kapcsolási rajza a kocsihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Bal oldalon, az A oszlop alján, az ajtó alsó sarkánál, a küszöbnél van egy kb 25-30cm-es hajlított köszöburkolat, ami alatt van egy elektromos doboz 2 kábelköteggel. Az mire való? [/quote A központi zár és riasztó helye a jobb oldalon van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
magnum-gojzer Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Sziasztok! Más első ülést szertenék a kocsimhoz,mert a z eredeti eléggé kényelmetlen.Mik a lehetőségek? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 A központi zár és riasztó helye a jobb oldalon van! Akkor a központi zár lehet, mivel riasztó nincs a kocsimban, de minden vezeték be van építve, nanemár, hogy a riasztó meg le van kábelezve :lol: :lol: ! De az ECU 10-es pin-je pedig nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Szeptember végén megyek az 1 éves szervízre(a haver ott dolgozik)majd kifaggatom,hogy mik a lehetőségek az utólagos beépítéseknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Sziasztok! Más első ülést szertenék a kocsimhoz,mert a z eredeti eléggé kényelmetlen.Mik a lehetőségek? Előre is köszi! Szerintem szerezz bele egy cabrio ülést mert azok kényelmesebbek, meg ha állítható deréktámasza van akkor az királyság! Ebben is fűthető ha gondolod csak nagyon nehéz találni a bontókban. Nekem is egy ilyen ülés lenne az álmom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts