kisg Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Valaki tudna beilleszteni egy robbantott ábrát az ajtóról ablakemelővel? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 nekem anno a cxsapágynak kutya baja sem volt mégis azt hittem hogy az erre kiderűlt egy kis idő múlva hogy behalt a töltés is...egyenirányító és fesz szabályzó csere lett belőle...a csapágyat már csak azért cseréltem, mertha egyszer szét van döntve, nehogy emiatt kelljen később szét szedni...:lol: Tegnap lehúztam a feszítőt, ékszíj le, csapágy megforgat, nyiszorgott nyöszörgött rendesen, úgyhogy tuti csapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi a tanácsot, még egy kérdés, neked mennyibe került ez az átalakítás? nekem asszem 45 volt kárpittal 1,5 éve, de elvileg nekem adnak kedvezményt, mert sokszor szoktam vásárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Srácok, mit tudtokmondani a sport lambdaszondákról. A magnumtuningnál néztem ki, majdnem annyiba kerül mint a gyári, és most úgy néz ki cserélnem is kell, szóval érdekelnek a tapasztalatok. Tényleg jobban megy, mennyivel zabál esetleg többet stb. Érdemes belerakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Srácok, mit tudtokmondani a sport lambdaszondákról. A magnumtuningnál néztem ki, majdnem annyiba kerül mint a gyári, és most úgy néz ki cserélnem is kell, szóval érdekelnek a tapasztalatok. Tényleg jobban megy, mennyivel zabál esetleg többet stb. Érdemes belerakni? Hát.... ÉN a Magnuméktól nem vennék semmit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát.... ÉN a Magnuméktól nem vennék semmit.... ehhez a véleményhez csatlakozom én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Tegnap lehúztam a feszítőt, ékszíj le, csapágy megforgat, nyiszorgott nyöszörgött rendesen, úgyhogy tuti csapágy. ez ennyire nem egyszerű...így nem lehet eldönteni egyértelműen!!!! ugyanis kefés a generátor és a kommutátoron is szokott nyöszögni a kefe és még esetleg érezni is rajta ahogy egyik szelvényről a másikra lép....ha nyöszörgő hangja van akkor az nem csapágy hanem a kefe hangja! ha már visít a csapágy akkor általában lóg is, mert túl gyosran túlhevüla futófelülete és kipattogzik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 ehhez a véleményhez csatlakozom én is. Nekem volt a Szusimon anno....arra való.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nekem volt a Szusimon anno....arra való.... :lol: Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Akkor asszem marad a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Akkor asszem marad a gyári. én arra lennék kiváncsi hogy a légtömegméröbe mi az az alkatrész ami tönkremehet hogy nemúgy megy a verda ahogy kellene mennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 én arra lennék kiváncsi hogy a légtömegméröbe mi az az alkatrész ami tönkremehet hogy nemúgy megy a verda ahogy kellene mennie szia! van benne egy fűtő elem amit a beáramló levegő lehűt, és a lehülés mértékéből számítja a computer a gázolaj mennyiségét, ha jól tévedek! igazából nem javitható. de mrá nem olyan vészes , újat is kapsz 20 alatt, pl az opel-daewooban. dejó,hogy nekem ilyenre már nincs szükségem...:lol: :lol: :lol: ha bontottba gondolkodsz, akkor 2001 elöttit ne vegyél!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Ma vettem egy kézi tűzoltó készüléket a tescoban (rothenberger márkájú) és van egy kis frankó tartója is, amivel fel lehet fogatni. Hova érdemes teni a kocsiban, ahol nincs utban? Az van ráírva, hogy Tárolása 0 és 50Cfok között.... Namár akkor télen nem fagy meg, illetve nyáron nem lessz baja, mert akkor meg kicsit melegebb lehet a tűző napon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ma vettem egy kézi tűzoltó készüléket a tescoban (rothenberger márkájú) és van egy kis frankó tartója is, amivel fel lehet fogatni. Hova érdemes teni a kocsiban, ahol nincs utban? Az van ráírva, hogy Tárolása 0 és 50Cfok között.... Namár akkor télen nem fagy meg, illetve nyáron nem lessz baja, mert akkor meg kicsit melegebb lehet a tűző napon. :lol: Mennyiért vesztegetik? Én is gondolkodtam hogy nem ártana beszerezni egyet. Tavasszal egyik barátom autója sajnálatos módon leégett, és nem is tudott semmit se tenni a tűz ellen. Legalábbis hatásosan nem. Tűz oka valószínűleg a házilag, nem szakszerűen beszerelt hifi berendezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Mennyiért vesztegetik? Én is gondolkodtam hogy nem ártana beszerezni egyet. Tavasszal egyik barátom autója sajnálatos módon leégett, és nem is tudott semmit se tenni a tűz ellen. Legalábbis hatásosan nem. Tűz oka valószínűleg a házilag, nem szakszerűen beszerelt hifi berendezés. 2990Ft most leárazva. ITT egy link a hatékonyságának bemutatására, kisebb kezdetleges tüzet hatékonyan meg lehet vele fékezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 2990Ft most leárazva. ITT egy link a hatékonyságának bemutatására, kisebb kezdetleges tüzet hatékonyan meg lehet vele fékezni.... Köszi :lol: Sikerült beépíteni? Találtál valami jó helyet neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Köszi :lol: Sikerült beépíteni? Találtál valami jó helyet neki? Még nem. :lol: Várom az ötleteket, hogy hova. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Még nem. :lol: Várom az ötleteket, hogy hova. :lol: Talán ide? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Üdv cartársak! Lenne egy kérdésem mivel a G Astra nem területem szikrát sem. Unokanővéremnek van egy Z12XE mocis gépje és a központi zár nem kapcsolja a többi ajtót (távirányító nélküli kulcsos megoldás). Nos az enyémből kiindulva oké, hogy egy kallantyú az ajtóban az piszkálná a cuccost de a férje szerint az stimm viszont kapásból nem tudom hol található benne a biztosítékos tábla meg az egyéb hozzá tartozó dolog, pl. relé meg hasonlók. Ezért kérem egy jólelkű hozzáértő véleményét, hogy mit lehetne vele kezdeni mert csak külön-külön zárhatóak az ajtók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 szia! van benne egy fűtő elem amit a beáramló levegő lehűt, és a lehülés mértékéből számítja a computer a gázolaj mennyiségét, ha jól tévedek! igazából nem javitható. de mrá nem olyan vészes , újat is kapsz 20 alatt, pl az opel-daewooban. dejó,hogy nekem ilyenre már nincs szükségem...:lol: :lol: :lol: ha bontottba gondolkodsz, akkor 2001 elöttit ne vegyél!!! köszi a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Üdv cartársak! Lenne egy kérdésem mivel a G Astra nem területem szikrát sem. Unokanővéremnek van egy Z12XE mocis gépje és a központi zár nem kapcsolja a többi ajtót (távirányító nélküli kulcsos megoldás). Nos az enyémből kiindulva oké, hogy egy kallantyú az ajtóban az piszkálná a cuccost de a férje szerint az stimm viszont kapásból nem tudom hol található benne a biztosítékos tábla meg az egyéb hozzá tartozó dolog, pl. relé meg hasonlók. Ezért kérem egy jólelkű hozzáértő véleményét, hogy mit lehetne vele kezdeni mert csak külön-külön zárhatóak az ajtók. Beülsz az autóba akkor a bal lábadnál (térdednél) van egy kihajtható tartó azt kiszedheted a 4 db műanyag vacak 90 fokkal való elfordítása után. Emögött találod majd a biztitáblát és egypár kisáramú relét. Ha a motortérben keresel biztiket azt az autóval szembeállva a jobb oldalon az akksi fölött találod. Az ajtókárpitot könnyen leszedheted de torx csavarokkal vannak felrakva. Erről bővebben az Etzold könyv G astrával foglalkozó kötetében találsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Beülsz az autóba akkor a bal lábadnál (térdednél) van egy kihajtható tartó azt kiszedheted a 4 db műanyag vacak 90 fokkal való elfordítása után. Emögött találod majd a biztitáblát és egypár kisáramú relét. Ha a motortérben keresel biztiket azt az autóval szembeállva a jobb oldalon az akksi fölött találod. Az ajtókárpitot könnyen leszedheted de torx csavarokkal vannak felrakva. Erről bővebben az Etzold könyv G astrával foglalkozó kötetében találsz. Köszönöm az útba igazítást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Astra dobfékjét kicserélte már valaki tárcsafékre? A bontós szerint nem egy nagy dolog kicserélni kell vásárolni két teljes hátsó csonkállványt féknyereggel kerékaggyal mindennel együtt lecsavarni 4 csavart feltenni bekötni a fékolajat meg az ABS szenzort a kéziféket meg csak át kell pattintani a kisbovdennél. Szerintem nem lehet ilyen egyszerű de én tévedjek inkább. A bontós szerint Meiva vagy Astra H hátsó csonkállványa is jó hozzá, csak 4 csavaros legyen. Állítólag a G-ket is szerelték 4 csavaros tárcsával az EPC-ben benne is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Astra dobfékjét kicserélte már valaki tárcsafékre? A bontós szerint nem egy nagy dolog kicserélni kell vásárolni két teljes hátsó csonkállványt féknyereggel kerékaggyal mindennel együtt lecsavarni 4 csavart feltenni bekötni a fékolajat meg az ABS szenzort a kéziféket meg csak át kell pattintani a kisbovdennél. Szerintem nem lehet ilyen egyszerű de én tévedjek inkább. A bontós szerint Meiva vagy Astra H hátsó csonkállványa is jó hozzá, csak 4 csavaros legyen. Állítólag a G-ket is szerelték 4 csavaros tárcsával az EPC-ben benne is van. Volt róla már szó itt a fórumon talán év elején vagy tavaly....Valaki(k) cseréltek. Használd a keresőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Volt róla már szó itt a fórumon talán év elején vagy tavaly....Valaki(k) cseréltek. Használd a keresőt. Az egész fórumot átolvastam de csak általánosság van róla, hogy az egyik fórumozó kollégának valamiért kellet csinálni de semmi konkrétum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Az egész fórumot átolvastam de csak általánosság van róla, hogy az egyik fórumozó kollégának valamiért kellet csinálni de semmi konkrétum. Valahol voltak róla fotók is itt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts