uhuhu Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 nem, csak ha jólemlékszem akkor egy ismerős autóját /vagyis a maradékát/ nála találták meg 2 darabban, kibelezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 nem, csak ha jólemlékszem akkor egy ismerős autóját /vagyis a maradékát/ nála találták meg 2 darabban, kibelezve... Aha! Akkor azt hiszem mindent tudunk ami kérdéses volt. Ezek után nem hiszem hogy vevő leszek náluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 azért azt fontos hozzátennem, hogy úgy emlékszem, és nem vagyok benne biztos... !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Érdeklődnék, hogy motorház tető szigetelés hol tudnék elfogadható áron vásárolni, és hogy mennyit csökkenthet a zajból? Vagy egyéb zajcsökkentést tudnátok-e javasolni? Bontókban szokott lenni. A különbséget könnyű megítélni: hallgasd meg kívűlről, majd kuncsorogd be magad egy azonos motorú, de Astra G-be. Meg fogsz lepődni, ugyanis azokban még szériában volt rendes szigetelés a motorház tetején és a tűzfalon. Ezek (is) a Classic II "jóárasításának" áldozatai lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 azért azt fontos hozzátennem, hogy úgy emlékszem, és nem vagyok benne biztos... !! Értem. De az árak miatt sem szimpatikus, tehát máshol igyekszem majd megoldást találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Bontókban szokott lenni. A különbséget könnyű megítélni: hallgasd meg kívűlről, majd kuncsorogd be magad egy azonos motorú, de Astra G-be. Meg fogsz lepődni, ugyanis azokban még szériában volt rendes szigetelés a motorház tetején és a tűzfalon. Ezek (is) a Classic II "jóárasításának" áldozatai lettek. Azonos motorúba nem fog menni, mert ezeket már más motorral szerelik. De gondolom hogy nem sok különbség lehet a motorhang között. Viszont belöl tuti egészen más lehet. A tűzfalon kívül, vagy belül van a szigetelés? Utólag a classic II-be is be lehet tenni? Ezektől a jóárasításoktól néha kihullik a hajam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 A tűzfalas szigeteslést sajnos elfelejtheted, mert nem két forint és házilag nem megoldható...a motorháztetőre vehetsz bontóban paplant meg kell hozzá pár darab műanyagcsatt és otthon is beépítheted. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 A tűzfalas szigeteslést sajnos elfelejtheted, mert nem két forint és házilag nem megoldható...a motorháztetőre vehetsz bontóban paplant meg kell hozzá pár darab műanyagcsatt és otthon is beépítheted. ;) A tűzfal szigetelését szeretik a nyestek, munkatársam 2001-es kocsijának a szigetelését szépen megkajálták. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 A tűzfal szigetelését szeretik a nyestek, munkatársam 2001-es kocsijának a szigetelését szépen megkajálták. :rolleyes: Max nyestelenítenék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 A tűzfalas szigeteslést sajnos elfelejtheted, mert nem két forint és házilag nem megoldható...a motorháztetőre vehetsz bontóban paplant meg kell hozzá pár darab műanyagcsatt és otthon is beépítheted. :rolleyes: Mitől olyan drága, és házilag miért nem kivitelezhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ezek a szigetelések melyik évjárattól hiányoznak? Régebben volt oldalablak szélterelő téma, ahol valaki írta, hogy hajlamos kimozdulni bizonyos idő után. Én hétvégén tettem fel a Szatunást, amihez valami rugós lemezek voltak, amik nem engedik mocorogni, valamint elsőre is könnyen felment az ablak. Ti nem kaptatok ilyet hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ezek a szigetelések melyik évjárattól hiányoznak? Régebben volt oldalablak szélterelő téma, ahol valaki írta, hogy hajlamos kimozdulni bizonyos idő után. Én hétvégén tettem fel a Szatunást, amihez valami rugós lemezek voltak, amik nem engedik mocorogni, valamint elsőre is könnyen felment az ablak. Ti nem kaptatok ilyet hozzá? Szia! Én is nemrég, még ezelött 7-en vettem szatunát, amihez kaptam lemezeket. A lemezek azt a célt szolgálják, hogy az ablakod fel tudjon menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ezek a szigetelések melyik évjárattól hiányoznak? 2005-től szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 2005-től szerintem Én úgy tudom, hogy a lengyel gyártásúakon nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Én úgy tudom, hogy a lengyel gyártásúakon nincs. Az összes Clasic II lengyel gyártásu, vagy sem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Az összes Clasic II lengyel gyártásu, vagy sem? :rolleyes: Igen valóban lengyel összerakás de a twinport motorok német anyagyárból jönnek összeszerelve és ott csak belemelik az astrába az alvázszám 11 karaktere mondja meg hogy hol gyártották, illetve rakták össze a gépjárművet pl G, W varsó és glivics azaz Lengyelország! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ez az alvázszám első karaktere nem? Pl: Wolot... (bár lehet hogy ezek 0-k és nem o betűk?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ez az alvázszám első karaktere nem? Pl: Wolot... (bár lehet hogy ezek 0-k és nem o betűk?) Hasznos olvasgatnivaló: ALVÁZSZÁM Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Köszi hasznos olvasnivaló volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Itt a 2009-es I Astra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nekem nem tetszik..a G Astrát kellett volna tovább fejleszteni, ez az "H" + "I" egy zsákutca, hasonlóan az 5ös Golfhoz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nekem meg a seat leon ugrik be első ránézésre,de ha hozzám vágnák azért elfogadnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nekem nem tetszik..a G Astrát kellett volna tovább fejleszteni, ez az "H" + "I" egy zsákutca, hasonlóan az 5ös Golfhoz! ;) Igazad van, az eleje még ahogy kinézett a H-nak, de ennek az eleje nem is tetszik, az autok hátuljárol nem is beszélve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Én nemtom. Az eleje mint az új corsáé, a hátúlja meg tényleg leon. Majd élőben meglátjuk. Nekem eddig tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 nekem is tetszik remélem lesz benne lámpa mosó ha utólag xenont akarnék majd bele rakni. emúgy nekem Delta-s a segge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts