ha4nz Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Passz hogy hányadik oldal de benne van mert anno cseréltem haveréba a könyv alapján Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Vkinek van esetleg fényszóró mosója kocsiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Vkinek van esetleg fényszóró mosója kocsiban? A csomagtartóban a szivacsos kefe! Lehet, hogy nem erre gondoltál...? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Erre nem is gondoltam. Az a baj hogy 120 nál nem tudok elég gyorsan kihajolni és megtörölgetni a fényszóróimat. ezt kellene orvosolni vhogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Erre nem is gondoltam. Az a baj hogy 120 nál nem tudok elég gyorsan kihajolni és megtörölgetni a fényszóróimat. ezt kellene orvosolni vhogy Mondjuk megállsz és kiveszed a csomagtartóból a kefét és megtörlöd.... :rolleyes: Tényleg minek olyan sűrűn mosni?Jó az koszosan is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Mondjuk megállsz és kiveszed a csomagtartóból a kefét és megtörlöd.... :rolleyes: Tényleg minek olyan sűrűn mosni?Jó az koszosan is... ;) tudok szerezni egy komplettet szinte ingyen és azért kérdeztem hogy mégis milyen. Xenon mellé amúgy kötelező, ha már automata magasságállítás nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 tudok szerezni egy komplettet szinte ingyen és azért kérdeztem hogy mégis milyen. Xenon mellé amúgy kötelező, ha már automata magasságállítás nem lesz. Xenon mellé...nem tök mind1 hogy a mosó hiányzik e ha a rend éber őre úgyis bele tud kötni, hogy nem automata magasság állítós? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 csináltam képeket a rolórol: Illetve a könyöklőröl képek: Egy kisebb problémám van a könyöklővel, a kéziféket nehezebb kiengedni, mert nem lehet annyira hozzáférni a könyöklő miatt. Maximálissan hátra tettem fel a konzolt, és teljessen hátra állítottam. Igaz ha hátrébb lenne a könyöklő, akkor pedig a könyökömet nem tudnám rátenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Egy kisebb problémám van a könyöklővel, a kéziféket nehezebb kiengedni, mert nem lehet annyira hozzáférni a könyöklő miatt. Maximálissan hátra tettem fel a konzolt, és teljessen hátra állítottam. Igaz ha hátrébb lenne a könyöklő, akkor pedig a könyökömet nem tudnám rátenni. Sztem ez igazán vállalható hátrány cserébe a kényelmes vezetésért, ha belegondolsz a kézifékhez csak elinduláskor illetve megálláskor nyúlsz, a többi időben meg tudod használni a könyöklőt, ennyit meg ki lehet bírni. Ha nagyon zavar akkor felhajtható kialakítású könyöklőt lehetne még beszerelni esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Sztem ez igazán vállalható hátrány cserébe a kényelmes vezetésért, ha belegondolsz a kézifékhez csak elinduláskor illetve megálláskor nyúlsz, a többi időben meg tudod használni a könyöklőt, ennyit meg ki lehet bírni. Ha nagyon zavar akkor felhajtható kialakítású könyöklőt lehetne még beszerelni esetleg. Csak megszokás kérdése szerintem. Kézifékes elindulásnál lehet zavaró, de Én inkább a mérlegállást szoktam használni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Xenon mellé...nem tök mind1 hogy a mosó hiányzik e ha a rend éber őre úgyis bele tud kötni, hogy nem automata magasság állítós? :rolleyes: nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
ifjkiss Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy 99es 1.4 16v x14xe astra g-m van! Most szeretnék utólag klímát belerakatni, és gyárilag ezek menyire vannak elő készítve ebben a szériában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Egy kisebb problémám van a könyöklővel, a kéziféket nehezebb kiengedni, mert nem lehet annyira hozzáférni a könyöklő miatt. Maximálissan hátra tettem fel a konzolt, és teljessen hátra állítottam. Igaz ha hátrébb lenne a könyöklő, akkor pedig a könyökömet nem tudnám rátenni. enyim felhajtható :rolleyes: városban úgy a tuti (bár kezdem megszokni) autópályán meg teljesen kényelmes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Xenon mellé...nem tök mind1 hogy a mosó hiányzik e ha a rend éber őre úgyis bele tud kötni, hogy nem automata magasság állítós? :rolleyes: Ha meg a rendőr békén is hagy,akkor műszakin kötnek bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 aranyos vélemények Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 aranyos vélemények Isten hozott öcsém,ez a való világ. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 aranyos vélemények ide nem hajbókolni járunk :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: no mindegy tehát seninek nincs fényszóró mosója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Érdeklődnék, hogy motorház tető szigetelés hol tudnék elfogadható áron vásárolni, és hogy mennyit csökkenthet a zajból? Vagy egyéb zajcsökkentést tudnátok-e javasolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Érdeklődnék, hogy motorház tető szigetelés hol tudnék elfogadható áron vásárolni, és hogy mennyit csökkenthet a zajból? Vagy egyéb zajcsökkentést tudnátok-e javasolni? Bontó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: no mindegy tehát seninek nincs fényszóró mosója. Nézz bontóban B vekijét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 már meg van szinte minden ami kell. pár apróság hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Bontó... Sajnos a közelben lévő opel bontó szinte szalon áron árul mindent. Nem is értem hogy tudja fentartani magát, mert vevőt soha nem látok max bámészkodót. Monorierdőn van egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 úgy hogy nem ebből él :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 úgy hogy nem ebből él :rolleyes: Kezd nekem is gyanús lenni ;) Esetleg ismered is őket? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts