Boldizsar Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Van esetleg tapasztalatod is vele? Vagy valaki másnak? Mivel ők csinálják, gyanítom van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Van esetleg tapasztalatod is vele? Vagy valaki másnak? Konkrétan G Astrába eddig kb 30-32db került beépítésre :D Mire vagy kíváncsi konkrétabban? Elolvastad a leírását az említett linken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Konkrétan G Astrába eddig kb 30-32db került beépítésre :D Mire vagy kíváncsi konkrétabban? Elolvastad a leírását az említett linken? Igen el olvastam. Ami érdekel: gondolom veszik az autó garanciája? Menyire problémásak, és mennyire pontosak a valóságban? Esetleg akciósan hozzá lehet jutni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 [minőségibb, Astra G Én ezzel vettem az autót, jó minőség, használom is. (2006 Z14XEP Optima) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 könyöklövel kapcsolatban: hova kell felfogatni, kardánbox, vagy a kardánboxon végigfuto müanyagon? A műanyag hátsó része, a kézifék kar mögé, hátsó hamutál elé. Ismét csak a gyáriról tudok nyilatkozni, annak volt egy kis kinövése alul, ami pontosan illeszkedett a hamutál (hátsó) előtti sűlyedésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Igen el olvastam. Ami érdekel: gondolom veszik az autó garanciája? Menyire problémásak, és mennyire pontosak a valóságban? Esetleg akciósan hozzá lehet jutni? :D Autó garanciája marad, ugyanúgy, mintha riasztót szereltetnél pl bele. Probléma nem jellemző, egyszer pontosan be kell kalibrálni, utána nem kell hozzányúlni. Kalibrációtól függ a pontosság, egész pontosra be lehet lőni, ha valaki szán rá kellő figyelmet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Autó garanciája marad, ugyanúgy, mintha riasztót szereltetnél pl bele. Probléma nem jellemző, egyszer pontosan be kell kalibrálni, utána nem kell hozzányúlni. Kalibrációtól függ a pontosság, egész pontosra be lehet lőni, ha valaki szán rá kellő figyelmet :D Ti szerelitek és kalibráljátok is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Ti szerelitek és kalibráljátok is? Nem, gyártom és forgalmazom :P Beszerelése otthonilag is megoldható, és a kalibrálásához sem kell diploma :D (csak bíztatásképpen: eddigiek során ezen sikeresen túlvan többek között egy jogász és egy szép fiatal hölgy is ;) ) Ha mégsem próbálkoznál vele, vannak műhelyek, akik jópénzért beépítik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nem, gyártom és forgalmazom :P Beszerelése otthonilag is megoldható, és a kalibrálásához sem kell diploma :D (csak bíztatásképpen: eddigiek során ezen sikeresen túlvan többek között egy jogász és egy szép fiatal hölgy is ;) ) Ha mégsem próbálkoznál vele, vannak műhelyek, akik jópénzért beépítik. :D Tehát nálad kedvezményesen lehet ilyet vásárolni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Tehát nálad kedvezményesen lehet ilyet vásárolni? :D megbeszélés kérdése :P írj egy mailt, aztán ott folytatjuk :D (honlapon levő címre ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Helló! Tudom, hogy nem apró részleg, de mivel itt érdeklődnek könyöklő után emberek, én meg eladom a kocsit, nekem van egy KAMEI elfekvőben.. Eredetileg 15e-ért vettem, nem volt beépítve sohase, az ülések csavarjaival kell felfogatni, így semmi fúrás, faragás nem kell, nyom nélkül eltüntethető.. Ha valakit érdekel, keressen nyugodtan.. Tomka u.i.: az ára csak megegyezés kérdése természetesen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Helló! Tudom, hogy nem apró részleg, de mivel itt érdeklődnek könyöklő után emberek, én meg eladom a kocsit, nekem van egy KAMEI elfekvőben.. Eredetileg 15e-ért vettem, nem volt beépítve sohase, az ülések csavarjaival kell felfogatni, így semmi fúrás, faragás nem kell, nyom nélkül eltüntethető.. Ha valakit érdekel, keressen nyugodtan.. Tomka u.i.: az ára csak megegyezés kérdése természetesen.. Miért adod el? (mármint az autót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Miért adod el? (mármint az autót) Jön a gyerkőc és elég hosszú utakra járunk az autóval, kicsi lesz a csomagtartó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Jön a gyerkőc és elég hosszú utakra járunk az autóval, kicsi lesz a csomagtartó.. :D Alapból kombi kellett volna nem? (családtervezés... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Alapból kombi kellett volna nem? (családtervezés... :D ) Jaja, de az akkor +150-200e lett volna. Meg végülis már 52e km van a kocsiban, lehet cserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 imy: küldeném a képeket csak kéne dobnod egy mail címet ahova mehet.(bocsa az offért csak a privát nem jött össze) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Helló! Tudom, hogy nem apró részleg, de mivel itt érdeklődnek könyöklő után emberek, én meg eladom a kocsit, nekem van egy KAMEI elfekvőben.. Eredetileg 15e-ért vettem, nem volt beépítve sohase, az ülések csavarjaival kell felfogatni, így semmi fúrás, faragás nem kell, nyom nélkül eltüntethető.. Ha valakit érdekel, keressen nyugodtan.. Tomka u.i.: az ára csak megegyezés kérdése természetesen.. Tegnap meg rendeltem a vaterán, holnap délután be is szerelik. Egy nappal le késtük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Tegnap meg rendeltem a vaterán, holnap délután be is szerelik. Egy nappal le késtük :rolleyes: Én is tegnap rendeltem meg a rolot, és akönyöklőt, Én is lecsusztam róla. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Ide is belinkelem, mert kész lett végre az első toldatom és szemöldök is felkerült. A középkonzolon a váltó is kapott krómkeretet, meg a három tekergető is krómgyűrűt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Én ezzel vettem az autót, jó minőség, használom is. (2006 Z14XEP Optima) Ma be szerelték nekem is, és nagyon tetszik. Ajánlom mindenkinek! Nagyon kényelmes, de a pakolhatósága elmarad néhány másik fajtától. De a kényelem maximálisan kárpótol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ide is belinkelem, mert kész lett végre az első toldatom és szemöldök is felkerült. A középkonzolon a váltó is kapott krómkeretet, meg a három tekergető is krómgyűrűt. A toldat be lessz rácsozva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Ide is belinkelem, mert kész lett végre az első toldatom és szemöldök is felkerült. A középkonzolon a váltó is kapott krómkeretet, meg a három tekergető is krómgyűrűt. :rolleyes: Amúgy én is ezt toldatot és a szemöldököt " használom". ;) http://kepfeltoltes.hu/080620/DSCI0041_www...ltoltes.hu_.jpg Gratula.Szép a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 A toldat be lessz rácsozva? Nem rácsozok, de ha rácsoznék akkor fekete lenne. A rieger eredetiben rács nélkül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nem, gyártom és forgalmazom :lol: Beszerelése otthonilag is megoldható, és a kalibrálásához sem kell diploma ;) (csak bíztatásképpen: eddigiek során ezen sikeresen túlvan többek között egy jogász és egy szép fiatal hölgy is :lol: ) Ha mégsem próbálkoznál vele, vannak műhelyek, akik jópénzért beépítik. :rolleyes: igaz nem g astrába, de egy vegyésztechikus is megbírkózott vele, sőt, ha úgy vesszük 1,5-szer is. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Nem rácsozok, de ha rácsoznék akkor fekete lenne. A rieger eredetiben rács nélkül van. Akkor inkább rács nélkül.A fekete ráccsal csak dolgozol és semmi látványos hatás.Váltógomb és zsák marad a gyári?Csak egy ötlet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts