Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Van esetleg tapasztalatod is vele? Vagy valaki másnak?

Konkrétan G Astrába eddig kb 30-32db került beépítésre :D

Mire vagy kíváncsi konkrétabban?

Elolvastad a leírását az említett linken?

Elküldve
Konkrétan G Astrába eddig kb 30-32db került beépítésre :D

Mire vagy kíváncsi konkrétabban?

Elolvastad a leírását az említett linken?

Igen el olvastam. Ami érdekel: gondolom veszik az autó garanciája? Menyire problémásak, és mennyire pontosak a valóságban?

Esetleg akciósan hozzá lehet jutni? :D

Elküldve
könyöklövel kapcsolatban:

hova kell felfogatni, kardánbox, vagy a kardánboxon végigfuto müanyagon?

A műanyag hátsó része, a kézifék kar mögé, hátsó hamutál elé.

Ismét csak a gyáriról tudok nyilatkozni, annak volt egy kis kinövése alul, ami pontosan illeszkedett a hamutál (hátsó) előtti sűlyedésbe.

Elküldve
Igen el olvastam. Ami érdekel: gondolom veszik az autó garanciája? Menyire problémásak, és mennyire pontosak a valóságban?

Esetleg akciósan hozzá lehet jutni? :D

Autó garanciája marad, ugyanúgy, mintha riasztót szereltetnél pl bele.

Probléma nem jellemző, egyszer pontosan be kell kalibrálni, utána nem kell hozzányúlni.

Kalibrációtól függ a pontosság, egész pontosra be lehet lőni, ha valaki szán rá kellő figyelmet :D

Elküldve
Autó garanciája marad, ugyanúgy, mintha riasztót szereltetnél pl bele.

Probléma nem jellemző, egyszer pontosan be kell kalibrálni, utána nem kell hozzányúlni.

Kalibrációtól függ a pontosság, egész pontosra be lehet lőni, ha valaki szán rá kellő figyelmet :D

Ti szerelitek és kalibráljátok is?

Elküldve
Ti szerelitek és kalibráljátok is?

Nem, gyártom és forgalmazom :P

Beszerelése otthonilag is megoldható, és a kalibrálásához sem kell diploma :D

(csak bíztatásképpen: eddigiek során ezen sikeresen túlvan többek között egy

jogász és egy szép fiatal hölgy is ;) )

Ha mégsem próbálkoznál vele, vannak műhelyek, akik jópénzért beépítik. :D

Elküldve
Nem, gyártom és forgalmazom :P

Beszerelése otthonilag is megoldható, és a kalibrálásához sem kell diploma :D

jogász és egy szép fiatal hölgy is ;) )

Ha mégsem próbálkoznál vele, vannak műhelyek, akik jópénzért beépítik. :D

Tehát nálad kedvezményesen lehet ilyet vásárolni? B)

Elküldve
Tehát nálad kedvezményesen lehet ilyet vásárolni? :D

megbeszélés kérdése :P

írj egy mailt, aztán ott folytatjuk :D

(honlapon levő címre ;) )

Elküldve

Helló!

Tudom, hogy nem apró részleg, de mivel itt érdeklődnek könyöklő után emberek, én meg eladom a kocsit, nekem van egy KAMEI elfekvőben.. Eredetileg 15e-ért vettem, nem volt beépítve sohase, az ülések csavarjaival kell felfogatni, így semmi fúrás, faragás nem kell, nyom nélkül eltüntethető..

Ha valakit érdekel, keressen nyugodtan..

Tomka

u.i.: az ára csak megegyezés kérdése természetesen..

Elküldve
Helló!

Tudom, hogy nem apró részleg, de mivel itt érdeklődnek könyöklő után emberek, én meg eladom a kocsit, nekem van egy KAMEI elfekvőben.. Eredetileg 15e-ért vettem, nem volt beépítve sohase, az ülések csavarjaival kell felfogatni, így semmi fúrás, faragás nem kell, nyom nélkül eltüntethető..

Tomka

Miért adod el? (mármint az autót)

Elküldve
Alapból kombi kellett volna nem? (családtervezés... :D )

Jaja, de az akkor +150-200e lett volna. Meg végülis már 52e km van a kocsiban, lehet cserélni. :D

Elküldve
Helló!

Tomka

Tegnap meg rendeltem a vaterán, holnap délután be is szerelik. Egy nappal le késtük :rolleyes:

Elküldve
Tegnap meg rendeltem a vaterán, holnap délután be is szerelik. Egy nappal le késtük :rolleyes:

Én is tegnap rendeltem meg a rolot, és akönyöklőt, Én is lecsusztam róla. ;)

Elküldve

Ide is belinkelem, mert kész lett végre az első toldatom és szemöldök is felkerült.

A középkonzolon a váltó is kapott krómkeretet, meg a három tekergető is krómgyűrűt. :rolleyes:

kkonzolkrom.JPG

toldat1.JPG

toldat2.JPG

toldat3.JPG

Elküldve
Én ezzel vettem az autót, jó minőség, használom is. (2006 Z14XEP Optima)

Ma be szerelték nekem is, és nagyon tetszik. Ajánlom mindenkinek! Nagyon kényelmes, de a pakolhatósága elmarad néhány másik fajtától. De a kényelem maximálisan kárpótol :rolleyes:

Elküldve
Ide is belinkelem, mert kész lett végre az első toldatom és szemöldök is felkerült.

A középkonzolon a váltó is kapott krómkeretet, meg a három tekergető is krómgyűrűt.

A toldat be lessz rácsozva?
Elküldve
Nem, gyártom és forgalmazom :lol:

Beszerelése otthonilag is megoldható, és a kalibrálásához sem kell diploma ;)

jogász és egy szép fiatal hölgy is :lol: )

Ha mégsem próbálkoznál vele, vannak műhelyek, akik jópénzért beépítik. :rolleyes:

igaz nem g astrába, de egy vegyésztechikus is megbírkózott vele, sőt, ha úgy vesszük 1,5-szer is. :lol: ;)

Elküldve
Nem rácsozok, de ha rácsoznék akkor fekete lenne. A rieger eredetiben rács nélkül van.

Akkor inkább rács nélkül.A fekete ráccsal csak dolgozol és semmi látványos hatás.Váltógomb és zsák marad a gyári?Csak egy ötlet:DSCI0033_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.