dionaea Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Asszem az oldalsó ablakokra marad EZ én ilyet nem akartam felrakni. Inkébb semmi mint ez. Hátra a műanyagba van nekem befúrva, magában a csomagtér ajtóban, ott ahol a pótféklámpa van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 én ilyet nem akartam felrakni. Inkébb semmi mint ez. Hátra a műanyagba van nekem befúrva, magában a csomagtér ajtóban, ott ahol a pótféklámpa van. Az nem is olyan rossz ötlet, köszi! :D Keresek valami kisebb patentet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Akkor olvass bele a fóliázás topicomba...ha jól emlékszem leírtam...azóta nem tudom a KKF-nek változott e a dolga, de anno, azt írták, hogy kis hazánkban nincs olyan fólia engedélyezve, mert ugye mindnek engedély száma van, ami legalább 70%-os fényáteresztő...szóval, ha vki még ki is mert állítani ilyet az tuti bukta, mert ilyen fólia nincs (vagy legalábbis akkor nem volt)...szóval úgy megbüntiz a közeg, hogy öröm lesz vakarni...hacsak azóta nem változott vmi...lehet most megint intézek egy levelet, de szerintem nincs változás.... :D ez tévedés mert van legális fólia. Nekem az van fent van kis plasztikkártyás, hivatalos engedélyem róla.Jah és azóta a szabályozás is változott már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 és mik voltak a rossz tapasztalatok?(hogy mire figyeljek oda) :D Egyszerűen néhány hónap használat után szét hullottak. Szerintem ha ilyen mellett döntenél, akkor csakis a minőségit vedd meg. De ki tudja melyik a minőségi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Egyszerűen néhány hónap használat után szét hullottak. Szerintem ha ilyen mellett döntenél, akkor csakis a minőségit vedd meg. De ki tudja melyik a minőségi? :D Én Ezzel szemezgetek. Remélem nem hullik szét. Csak nem tudom, hogy 90 vagy 100cm széles legyen, még leméregetem, de ahogy néztem a 100-as nem férne el, ha az 5. ajtóra rakom. Másik kérdés: Ezt a könyöklöt is kénéztem, ha már rendelek tőlük. Szerintetek méretben felmegy? Egy másik(lehet buta kérdés :D ), de a kardánboxra csak simán felfurom, és kész? Vagy a kardánboxban lévő műanyagra kell? Egyikben sem tudok elfurni semmit sem? (vezeték, cső) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Én Ezzel szemezgetek. Remélem nem hullik szét(ha mégis rendelek mégegyet, és lessz alkatrészem :D ). Csak nem tudom, hogy 90 vagy 100cm széles legyen, még leméregetem, de ahogy néztem a 100-as nem férne el, ha az 5. ajtóra rakom. Másik kérdés: Ezt a könyöklöt is kénéztem, ha már rendelek tőlük. Szerintetek méretben felmegy? Egy másik(lehet buta kérdés :D ), de a kardánboxra csak simán felfurom, és kész? Vagy a kardánboxban lévő műanyagra kell? Egyikben sem tudok elfurni semmit sem? (vezeték, cső) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Másik kérdés: Ezt a könyöklöt is kénéztem, ha már rendelek tőlük. Szerintetek méretben felmegy? szerintem ilyet ne vegyél. elég silány. Nekem is van egy elfekvőben a szekrényben, de nem szerelem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 szerintem ilyet ne vegyél. elég silány. Nekem is van egy elfekvőben a szekrényben, de nem szerelem be. Miért, mi a baj vele, mi silány rajt, vagy? Lötyög, gyenge, stb? Egyszer régebben hasonlóra valaki mondta ugyanazt, mind Te....de az nem ugyanez volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 szerintem ilyet ne vegyél. elég silány. Nekem is van egy elfekvőben a szekrényben, de nem szerelem be. Valaki tudna ajánlani jó minőségű könyöklőt? Az se baj ha jó áron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 nekem az astra ba tavaly tavasszal került bel a napfény roló az előző autómból,. még semmi baja. az oldalsók 2 hónaposak még nem hullott szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Valaki tudna ajánlani jó minőségű könyöklőt? Az se baj ha jó áron :D Egy ujjabb érdeklödő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Valaki tudna ajánlani jó minőségű könyöklőt? Az se baj ha jó áron :D egyik másik minőségibb, Astra G Lehet mazsolázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Nekem utángyártott ködlámpát mutassatok jó áron. Megesz a fene, mert keresgéltem a témában, találtam is TYC gyártmányút H3 izzósat 3700Ft-ért. Most meg nem találom a linket, a weboldal nevére meg nem emlékszem. :D Szóval agyrém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 egyik másik minőségibb, Astra G Lehet mazsolázni ;) Amit belinkeltem az sem nézett ki rosszabbul. :D Vagy mégis rosszabb? :D Hova kell csavarozni, ugy hogy semmiben ne csináljak kárt? És késöbbiekben ha kiveszem ne látszodjona helye? Ködlámpa: asszem a birnernél láttam, otthol a gépemen fent van a katalógus, csak a melóhelyemen nincs :P Ha holnap estefele dobsz egy privit megnézem Neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 egyik másik minőségibb, Astra G Lehet mazsolázni :D A minőségebbit miért csak 2003ig írják? Az újabba nem jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Biztossan nem, nekem a gyári üvegek(2007) a törvényben megengedettek...ennél sötétebb nem lehet, aztán allig látszik, hogy sötétített. :D A gyári sötétítés, tehát ami az "üvegben" benne van, az törvényes és lehet kevesebb is mint 70%-os...!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Miért, mi a baj vele, mi silány rajt, vagy? Lötyög, gyenge, stb? Igen! Valahogy így, ebben a sorrendben, ahogy írtad.... Nézzé má rá!! (ezt nem bántásképpen írtam) milyen silány műanyag, meg az ára?? Nekem a G Astrámba gyári volt, közel húsz ropiért, az könyöklő volt és passzolt a szín árnyalata, erezete a műszerfalhoz és a többi műanyag erezetéhez! Ha veszel, normálisat vegyél (gyárit, vagy használtan gyárit), erre rákönyökölsz kétszer, veszel egy balos kanyart erősebben oszt összecsuklik alattad, te meg átesel anyóshoz a másik oldalra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 http://www.vatera.hu/opelbe_utolagos_board...r_72465749.html Na ehhez mit szóltok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 http://www.vatera.hu/opelbe_utolagos_board_computer_72465749.html Na ehhez mit szóltok? :D Bocsi valamit rosszul csináltam :D De a cím az jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 http://www.vatera.hu/opelbe_utolagos_board_computer_72465749.html Na ehhez mit szóltok? :D Ajánlom figyelmedbe a linket itt a hozzászólásom alján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ajánlom figyelmedbe a linket itt a hozzászólásom alján :D Bocsi nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Bocsi nem értem :D A hozzászólásom alján (aláírásban) van két link. Abból kattints a másodikra, és csodát látsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Bocsi valamit rosszul csináltam :D De a cím az jó! Átírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A hozzászólásom alján (aláírásban) van két link. Abból kattints a másodikra, és csodát látsz :D Van esetleg tapasztalatod is vele? Vagy valaki másnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 könyöklövel kapcsolatban: hova kell felfogatni, kardánbox, vagy a kardánboxon végigfuto müanyagon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts