Smith Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Ismeri vagy használja valaki az utólag beépíthető CDL computer-t?? Kerestem itt a forumon de nem találtam hozzá szólást! Ha nem akkor itt a használati leírása .pdf-ben! Hasznos dolgokat tud,de mennyire lehet valós és pontossak a ki írt értékek?? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Ismeri vagy használja valaki az utólag beépíthető CDL computer-t?? Kerestem itt a forumon de nem találtam hozzá szólást! Ha nem akkor itt a használati leírása .pdf-ben! Hasznos dolgokat tud,de mennyire lehet valós és pontossak a ki írt értékek?? Üdv itt a fórumon opel16v tud segíteni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 itt a fórumon opel16v tud segíteni! :D És rengeteg hozzászólás is volt róla...De tényleg opel16v az illetékes ez ügyben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pepe75 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Hahó. Szeretnék a kocsimba (~2éves G astra) ülterőrugót. Csak 3-4 centist, ami még működik a gyári lengéscsillapítókkal. Van valakinek ilyesmi a gépében? Nagyon megváltozik a komfort? Hol lehet beszereltetni ilyesmit? Nálunk van ugyan szerelő, de kókler, és drága. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Hahó. Szeretnék a kocsimba (~2éves G astra) ülterőrugót. Csak 3-4 centist, ami még működik a gyári lengéscsillapítókkal. Van valakinek ilyesmi a gépében? Nagyon megváltozik a komfort? Hol lehet beszereltetni ilyesmit? Nálunk van ugyan szerelő, de kókler, és drága. Előre is köszi Javaslom a gumi felni kérdések topic olvasgatását. Ott találsz róla infókat... Vásárláshoz e-bay vagy valamelyik tuningboltban találsz akciót Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Az astra G hátsó teleszkópjai nem bírják az ültetést... megszünik a csillapitás, és a hátsó gumik egyenletlenül fognak kopni. én ezt már megszivtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Az astra G hátsó teleszkópjai nem bírják az ültetést... megszünik a csillapitás, és a hátsó gumik egyenletlenül fognak kopni. én ezt már megszivtam... Tehát azt mondod, csak komplett sportfutómű a megoldás, sima rugó nem elég neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ismeri vagy használja valaki az utólag beépíthető CDL computer-t?? Kerestem itt a forumon de nem találtam hozzá szólást! Ha nem akkor itt a használati leírása .pdf-ben! Hasznos dolgokat tud,de mennyire lehet valós és pontossak a ki írt értékek?? Ha gondolod, tőlem elsőkézből kaphatsz infókat róla :D Annyira pontosak, amennyire jól be vannak kalibrálva. :D Van benne egy automatikus kalibráció, ahol pár lépést követve (le van írva ez is a használatiban) bekalibrálja kb-ra magát (néha egész pontosra sikerednek a kalibrált értékek). Utána ha tapasztalsz valamennyi eltérést valamelyik értékben, akkor azt lehet finomhangolni egy notebook-kal, egyszerű parancsokkal egy programon keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ha gondolod, tőlem elsőkézből kaphatsz infókat róla :D Annyira pontosak, amennyire jól be vannak kalibrálva. :D Van benne egy automatikus kalibráció, ahol pár lépést követve (le van írva ez is a használatiban) bekalibrálja kb-ra magát (néha egész pontosra sikerednek a kalibrált értékek). Utána ha tapasztalsz valamennyi eltérést valamelyik értékben, akkor azt lehet finomhangolni egy notebook-kal, egyszerű parancsokkal egy programon keresztül. Nekem van gyári copmutera kocsiban, de nincs ennyi funkciója. Lehet kiegészíteni vhogy? vagy kompletten kell cserélni, ilyenre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Két különböző dolog. Ez egy utólagos megoldás, ami a gyári TID kijelzőt használja a funkciók megjelenítésére. Bővebben: http://www.bcweb.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Két különböző dolog. Ez egy utólagos megoldás, ami a gyári TID kijelzőt használja a funkciók megjelenítésére. Bővebben: http://www.bcweb.hu :D ok köszi (reménykedtem) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 ok köszi (reménykedtem) :D Köszönöm a gyors választ! Okos kis szerkezet,kár hogy az ára ilyen borsos! (még alszom rá) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rele Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok, szeretnék utólag tempomatot G caravanomba (1.4). Minden adott az operációhoz, egyedül az kérdéses számomra, hogy új kart vegyek, vagy jó egy bontott is. Láttam bontottat az opelbonto.hu-n ( 4-ért. kérdés, hogy van-e nekik...), újat 16-ért kapnék. Szerintetek elfogadható a bontott kapcsoló(nem kell-e majd jövőre cserélni), vagy inkább a gyári új legyen? nem kis pénz a 12eft, de nem szeretném fél év múlva cserélni. -- relé Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Én nem spórolnék a kapcsolón...ráadásul az újra tuti van gari is! Bekábelezni betudod, felprogramozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Én nem spórolnék a kapcsolón...ráadásul az újra tuti van gari is! Bekábelezni betudod, felprogramozni? :D És az új nem kopott, nem fakult...és nem tapogatta más... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Idén kettő céges H-s Astránk computerébe is engedélyezték a fedélzetit. Középkonzolon írja az okosságokat. Egyik nagyobb a másik kisebb kijelzős. Ez G-s Astránál is működik? Vagy oda kell az opel16v féle kügyü? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Idén kettő céges H-s Astránk computerébe is engedélyezték a fedélzetit. Középkonzolon írja az okosságokat. Egyik nagyobb a másik kisebb kijelzős. Ez G-s Astránál is működik? Vagy oda kell az opel16v féle kügyü? igen, kell bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rele Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Én nem spórolnék a kapcsolón...ráadásul az újra tuti van gari is! Bekábelezni betudod, felprogramozni? Akkor új lesz. :D Igen, a kabelezés és a programozás megoldott (+ kuplung kapcsoló) Köszi a segítséget. ui.: láttam valahol itt a fórumon, hogy a twinport-os(x-es?) motorokhoz is lehet tempomatot? Jól láttam? Mert a szerelőm azt mondta, hogy azokat valami ok miatt nem lehet bekábelezni. Engem ugyan nem érint a probléma, de hátha olyan a dolog amit csak Ő nem tud. -- relé Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok, szeretnék utólag tempomatot G caravanomba (1.4). Minden adott az operációhoz, egyedül az kérdéses számomra, hogy új kart vegyek, vagy jó egy bontott is. Láttam bontottat az opelbonto.hu-n ( 4-ért. kérdés, hogy van-e nekik...), újat 16-ért kapnék. Szerintetek elfogadható a bontott kapcsoló(nem kell-e majd jövőre cserélni), vagy inkább a gyári új legyen? nem kis pénz a 12eft, de nem szeretném fél év múlva cserélni. -- relé vegyél utángyártottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok, szeretnék utólag tempomatot G caravanomba (1.4). Minden adott az operációhoz, egyedül az kérdéses számomra, hogy új kart vegyek, vagy jó egy bontott is. Láttam bontottat az opelbonto.hu-n ( 4-ért. kérdés, hogy van-e nekik...), újat 16-ért kapnék. Szerintetek elfogadható a bontott kapcsoló(nem kell-e majd jövőre cserélni), vagy inkább a gyári új legyen? nem kis pénz a 12eft, de nem szeretném fél év múlva cserélni. -- relé 16 ezerert lehet gyari ujat kapni? :D En azt hittem, dragabb... szerk: ezt beneztem, ez csak a kar. :D komplett tempomat mennyibe kerul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Akkor új lesz. :D Igen, a kabelezés és a programozás megoldott (+ kuplung kapcsoló) Köszi a segítséget. ui.: láttam valahol itt a fórumon, hogy a twinport-os(x-es?) motorokhoz is lehet tempomatot? Jól láttam? Mert a szerelőm azt mondta, hogy azokat valami ok miatt nem lehet bekábelezni. Engem ugyan nem érint a probléma, de hátha olyan a dolog amit csak Ő nem tud. -- relé Akkor a szerelő nem tudja jól. Én nem vagyok szerelő meg opel guru, de nekem is Z16XEP motoros astrám volt és simán beszereltem magamnak. Csak a programozáshoz kellett opel szerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Akkor a szerelő nem tudja jól. Én nem vagyok szerelő meg opel guru, de nekem is Z16XEP motoros astrám volt és simán beszereltem magamnak. Csak a programozáshoz kellett opel szerelő. A "Z"-s mociban valóban könnyebb utólag beszerelni, mint az "X"-esbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekordman Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Sziasztok! Tervezek egy vonóhorog felszereltetést, a kombi G astrámra. Van valakinek tapasztalata? Esetleg okos tipp? Előre is köszi.Valaki említette, hogy ha "ken bussz" (ami nem tudom hogy mi) rendszerű az autó, akkor az elektromos csatlakozó majd 20,000 ft, Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Sziasztok! Tervezek egy vonóhorog felszereltetést, a kombi G astrámra. Van valakinek tapasztalata? Esetleg okos tipp? Előre is köszi.Valaki említette, hogy ha "ken bussz" (ami nem tudom hogy mi) rendszerű az autó, akkor az elektromos csatlakozó majd 20,000 ft, Ajánlanám a Bosal Levehetőst! Nekem az van rajta és maximálisan meg vagyok elégedve vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ajánlanám a Bosal Levehetőst! Nekem az van rajta és maximálisan meg vagyok elégedve vele! :D egy kérdés... Már nem csak levehetőset lehet felszerelni? (gondolom biztonsági oka van a dolognak, és nem is tartom hülyeségnek :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts