ENDYKA Elküldve Március26, 2008 Elküldve Március26, 2008 Opel Astra G. 5a modellre szépen kinéző lámpákat hol lehet kapni? Minősége is jó legyen,'E' betű legyen benne, hogy müszakin/rendőr ne szoljón. Ha valaki tudna valamit megköszönném. Sürgős lenne. :D Ha pesti vagy bármelyik tuning shopban beszerezhető: pl: rs tuning Vagy ha Irmscher érdekel, akkor bármelyik Opel Szalon, de inkább a Csergőben, hisz oda van klubbos kedvezmény.
imy Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 Ismerősöm opelmotoros 1.7-es diesel Opel Astra G-je indításkor azt csinálta, hogy az öszkilométerszámláló az összes mezőben egy csíkot írt ki. (a nyolcas szám középső vízszintes vonala).... Azóta bármit csinál, ugyanaz a hiba. Vajon mitől lehet, vagy mi lehet az? Valamiféle hibakód? :D
tuzer Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 Bocsánat, urak-hölgyek, épített már be valaki utólag ötajtós G-be tolatóradart? Tapasztalat?
Boldizsar Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 Bocsánat, urak-hölgyek, épített már be valaki utólag ötajtós G-be tolatóradart? Tapasztalat? 5 ajtósba minek tolatóradar? :D Nekem a kombiból sem hiányzik , pedig full sötét a hátsóablak....Bátyám off mondeo kombijában van, több plussz érzékelőt is kellett betenni hogy "nagyjából" jó legyen, de nem tökéletes... szerintem nem érdemes...
Smith Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 Ismerősöm opelmotoros 1.7-es diesel Opel Astra G-je indításkor azt csinálta, hogy az öszkilométerszámláló az összes mezőben egy csíkot írt ki. (a nyolcas szám középső vízszintes vonala).... Azóta bármit csinál, ugyanaz a hiba. Vajon mitől lehet, vagy mi lehet az? Valamiféle hibakód? :D hello! Mindig "csík" van,vagy csak indítózáskor?? Mennyi km. van az autóban?? Napi számláló megy?? Üdv.
imy Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 hello! Mindig "csík" van,vagy csak indítózáskor?? Mennyi km. van az autóban?? Napi számláló megy?? Üdv. Igen, amikor ráadja a gyujtást, akkor már csík van. 152e km van a gépben... Napi számláló megy..... Köszönöm!
Smith Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 Igen, amikor ráadja a gyujtást, akkor már csík van. 152e km van a gépben... Napi számláló megy..... Köszönöm! Szerintem meg adta magát a müszercsoport panelon az eprom ami tárolja a km értéket! Mert ha nem tudja a proci olvasni az eprom-ot akkor rakja a "csikokat" az lcd-re! Olyan szakira lenne szükésged aki ilyen müszerrel dolgozik,mert ez tudja olvasni ellenőrizni írni "ezt" az epromot is (minden szétszedés nélkül) ,vagy érdeklődjetek a http://www.automuszer.eu/ címen Haudek mesternél hátha tud segíteni,vagy tudok adni bontott autóból km. órát! Üdv.
opel16v Elküldve Március27, 2008 Elküldve Március27, 2008 Igen, amikor ráadja a gyujtást, akkor már csík van. 152e km van a gépben... Napi számláló megy..... Köszönöm! Van még egy: http://www.autocomputer.hu
ha4nz Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Bocsánat, urak-hölgyek, épített már be valaki utólag ötajtós G-be tolatóradart? Tapasztalat? Én már építettem be egyik havernak tolatóradart. Ő avval küszködött hogy nem lát jól hátra mert magas az autó vége. olyat raktam be ami a visszapillantó tükörben mutatja a mögötted lévő terepet. Neki nagyon bevált de nem olcsó mulatság 60 e huf volt a teljes szett. Igaz hogy azóta panoráma tükör van a gyári helyett de szerintem jobb. Ajánlom mindenkinek akinek ilyen gondja van a tolatásnál (pl garázsba tolatáshoz nagyon jó)
ROLÓ Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Bocsánat, urak-hölgyek, épített már be valaki utólag ötajtós G-be tolatóradart? Tapasztalat? Meg kell tanulni tolatni...... :D Ok! nem baszog@tásképpen, de szerintem tök felesleges és utólag elég drága.... :D
ENDYKA Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Van, ahol ezt is jól megcsinálják..arról nem is beszélve, hogy jobban használható, mint a gyári tempomat. Tempomat és sok más..
gabesz76 Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Bocsánat, urak-hölgyek, épített már be valaki utólag ötajtós G-be tolatóradart? Tapasztalat? Szia! Én a caravánba igen. Praktikeres 9-10e ft-os készlet volt. Én szeretem használni, mert szük helyekre is be tudok állni vele, illetve, mikor egy f@szkalap rááll a lökhárítómra 20 cm-re, akkor sokkal jobb kicenticgetve kiállni vele.
tuzer Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Meg kell tanulni tolatni...... :D .... :D Van benne valami. Hogy is kell? Nagy gáz, hirtelen kuplung? Engem az érdekelne, hogy a hátsó lökhárító belül hogy néz ki, a drót átvezetékelése végett.
Stefan Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 ...illetve, mikor egy f@szkalap rááll a lökhárítómra 20 cm-re, akkor sokkal jobb kicenticgetve kiállni vele. Arra ott van a gallytörő rács :D :D
gabesz76 Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Van benne valami. Hogy is kell? Nagy gáz, hirtelen kuplung? Engem az érdekelne, hogy a hátsó lökhárító belül hogy néz ki, a drót átvezetékelése végett. A caravánnál: Lökösön bejelöltem a furatok helyét, maszkolószalag ráragaszt és azon jelöl. Lökös leszed, furatok kifúrása, érzékelők felszerelése, utána ovatosan helyére illeszted a lököst és megnézed, hogy a benne lévő keményszivacs hol tartja el az érzékelőket. Ezek helyét ki kell faragni sajnos, mert különben ki fogja tolni a szenzorokat a lökösből. Ha ez kész van, akkor keresel egy lyukat, ahol át tudod vezetni a kábeleket a lámpabura belső üregébe. Én ebben az üregben helyeztem el azt a vezérlő dobozt, amit adtak hozzá. Azt a kábelt, amelyik a vezérlő szál, hogy tudja mikor van hátramenetben, (mert csak akkor kéne neki áram), azt pedig rákötöttem a tolatólámpa izzó vezetékére. Adnak hozzá egy frappáns kis szerkezetet a nevét nem tudom, amivel kábelcsupaszolás nélkül tudsz áramot lelopni a izzó kábeléről. Remélem tudtam segíteni.
Smith Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Hello! Tolató radar 4 zónás csipogós,8e.-ft, kamerás (rendszámtartó keretre) 16.e-ft,ez utóbbinál nem kell furni a lököst de kell elörre egy monitor amin látod a képet,az is van! Ha érdekel priv.-ben megbeszélhetjük! Üdv.
Boldizsar Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Hello! Tolató radar 4 zónás csipogós,8e.-ft, kamerás (rendszámtartó keretre) 16.e-ft,ez utóbbinál nem kell furni a lököst de kell elörre egy monitor amin látod a képet,az is van! Ha érdekel priv.-ben megbeszélhetjük! Üdv. A monitor hogy néz ki és hova kerül? Sötétben is normális képet ad? Nem akarok lököst fúrni mert az csúnya.... Lehet engem is érdekelne.... Bővebb infót küldj pü-ben légyszíves!
Rumcice Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Sziasztok! A gyári tempomat kapcsolója az index kapcsolón van, ugye? És utólagos beépítése Z18XE motorhoz akkor csak a bajuszkapcsoló, a fék és kuplung pedál kapcsoló cseréjéből, valamint a feltanításból áll? Ha minden gyári, akkor mennyibe kerül mindez kb? Lehet volt már, de állati hosszú ez a topic, elnézést hogy kérdezek. A kormányon amit látni rengeteg gombot, azok mire valók? Mert ma délutánig azt hittem, az a tempomat. Köszönettel: Rumcice
Boldizsar Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Sziasztok! A gyári tempomat kapcsolója az index kapcsolón van, ugye? És utólagos beépítése Z18XE motorhoz akkor csak a bajuszkapcsoló, a fék és kuplung pedál kapcsoló cseréjéből, valamint a feltanításból áll? Ha minden gyári, akkor mennyibe kerül mindez kb? Lehet volt már, de állati hosszú ez a topic, elnézést hogy kérdezek. A kormányon amit látni rengeteg gombot, azok mire valók? Mert ma délutánig azt hittem, az a tempomat. Köszönettel: Rumcice Kormánygombok a gyári "hifit" vezérlik... tempomat ügyben keresd Endykát!
Rumcice Elküldve Március28, 2008 Elküldve Március28, 2008 Igen, tempomat ügyben azt láttam, hogy jönnek-mennek a PÜ-k, de semmi konkrét. Endyka! Kérek én is egy PÜ-t tempomat ügyben! :D Majd természetesen nekilátok és tüzetesen végigolvasom ezt a topicot is, irtó hosszú, ám annál hasznosabb! :D
uhuhu Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 a z18xe motoros astra be van kábelezve. kapcsolók bele, és programozás...
ENDYKA Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 Igen, tempomat ügyben azt láttam, hogy jönnek-mennek a PÜ-k, de semmi konkrét. Endyka! Kérek én is egy PÜ-t tempomat ügyben! :D Megy a PÜ! :D
dionaea Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 ilyen kamerás engem is érdekelne de csak info: miért mindig pü be mennek a hasznos infók?
imy Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 ilyen kamerás engem is érdekelne de csak info: miért mindig pü be mennek a hasznos infók? Engem is érdekelne, annyi pénzért meg pláne.... annyit megér, hogy ne menjek neki semminek sem. :D Habár ha nem vagyok biztos magamban inkább kiszállok, s megnézem. :D
LacBp Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 Hello! Tolató radar 4 zónás csipogós,8e.-ft, kamerás (rendszámtartó keretre) 16.e-ft,ez utóbbinál nem kell furni a lököst de kell elörre egy monitor amin látod a képet,az is van! Ha érdekel priv.-ben megbeszélhetjük! Üdv. gondolom a kamerás 16 + kijelző, ami a másik 20as minimum, nem?
Recommended Posts