wessz Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 hát azért nem 60eFT a tempomat beszerelés. kapcsoló csere meg kuplung pedál kapcsoló meg programozás ha alkalmas éppen aktuális opel azt meg kell nézni... Merivába 13FT a kapcsoló meg 2500 a pedál kapcsoló plusz programozás.. nem sok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 hát azért nem 60eFT a tempomat beszerelés. kapcsoló csere meg kuplung pedál kapcsoló meg programozás ha alkalmas éppen aktuális opel azt meg kell nézni... Merivába 13FT a kapcsoló meg 2500 a pedál kapcsoló plusz programozás.. nem sok.... Ezt is megcsinálod? Legalább mindent megoldasz egy helyen. És akkor mennyi az annyi? Ha összejön minden, akkor egyeztetünk és megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 hát azért nem 60eFT a tempomat beszerelés. kapcsoló csere meg kuplung pedál kapcsoló meg programozás ha alkalmas éppen aktuális opel azt meg kell nézni... Merivába 13FT a kapcsoló meg 2500 a pedál kapcsoló plusz programozás.. nem sok.... gemecn opeltól kértünk ajánlatot,akkoriban... lehet rosszul emlékezek az árakra. de azt tudom, hogy amiatt nem lett belőle semi, mert drágállottuk. (X14Xe Astra G-be). Egy jó autóvillamossági, vagy egy autószerelő..... akár opelék is beszerelik szívesen. Wessz, Gabb, bocsánat, akkor rosszul emlékeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 gemecn opeltól kértünk ajánlatot,akkoriban... lehet rosszul emlékezek az árakra. de azt tudom, hogy amiatt nem lett belőle semi, mert drágállottuk. (X14Xe Astra G-be). Egy jó autóvillamossági, vagy egy autószerelő..... akár opelék is beszerelik szívesen. Wessz, Gabb, bocsánat, akkor rosszul emlékeztem. X14XE-hez még nincs elektronikus gázpedál, ha jól tudom. Teljesen más tészta, mint a Z-s motorok, ahol egyszerűbb a tempomatosítás (nem kell bowdenezni stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ezt jó tudni, akkor lehert ezért volt ilyen magas az összeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ezt jó tudni, akkor lehert ezért volt ilyen magas az összeg. Igen, biztosan, ugyanis a vákumos bowdenes szettek 40-50 körül kezdődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Igen, biztosan, ugyanis a vákumos bowdenes szettek 40-50 körül kezdődnek. igy van erösitem én is, mert anno Ford Focusba kellett és autoriasztok.hu-rol vásároltam... volt vele meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Na, rászántam magam és rendeltem a kesztyűtartóba polcot. Meg is érkezett 1 hét alatt, beletettem, sokkal komfortosabb. :) Most már két szinten van halomra minden. :) De amúgy tényleg jópofa, jobban lehet pakolni, bár ahhoz képest, hogy műanyag lap, nem 100Ft volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Na, rászántam magam és rendeltem a kesztyűtartóba polcot. Meg is 1 hét alatt, beletettem, sokkal komfortosabb. :) Most már két szinten van halomra minden. :) De amúgy tényleg jópofa, jobban lehet pakolni, bár ahhoz képest, hogy műanyag lap, nem 100Ft volt.. Egyszer kérdeztem ezt én is de valami horror árat mondtak! Hogyé adták eme csodát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Milyen bonyolult lenne azt megoldani, hogy a hátsó ajtó nyitásakor is világítson az olvasólámpa? :) Valaki gondolkozott eme feature életrekeltésén? :) Sajna hátul nincs a kocsimban (nem tudom szereltek-e egyáltalán gyárilag oda) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ez már túlmegy a jóizlés határán! :) http://cgi.ebay.de/ANGEL-EYES-SCHEINWERFER...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ez már túlmegy a jóizlés határán! :) http://cgi.ebay.de/ANGEL-EYES-SCHEINWERFER...bayphotohosting A rendszám helyére kellene két nyuszifog :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Milyen bonyolult lenne azt megoldani, hogy a hátsó ajtó nyitásakor is világítson az olvasólámpa? :) Valaki gondolkozott eme feature életrekeltésén? :) Sajna hátul nincs a kocsimban (nem tudom szereltek-e egyáltalán gyárilag oda) Hátsó ajtónál, mire gondolsz? Csomiajtó vagy nem? Ha pl 5 ajtósnál a két hátsóra, akkor oda szereltek lámpákat, nekünk olyan van. (ki, be vagy akkor be ha ajtó nyit) Csomiajtónál, meg asszem elül középen világit, ha nyitod, de ez nem tuti... majd vaalki mindjárt elmondja (vasárnapra megtudom nézni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Milyen bonyolult lenne azt megoldani, hogy a hátsó ajtó nyitásakor is világítson az olvasólámpa? :) Valaki gondolkozott eme feature életrekeltésén? :) Sajna hátul nincs a kocsimban (nem tudom szereltek-e egyáltalán gyárilag oda) Riasztó van az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Hátsó ajtónál, mire gondolsz? Csomiajtó vagy nem? Bocsi, a hátsó 2 ajtóra gondoltam, nem a csomagtér ajtóra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
botii Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ez már túlmegy a jóizlés határán! :) http://cgi.ebay.de/ANGEL-EYES-SCHEINWERFER...bayphotohosting van valakinek ilyen lampaja? ejjel lehet latni veluk valamit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 van valakinek ilyen lampaja? ejjel lehet latni veluk valamit? :) Igen van. Persze hogy lehet látni vele, mivel világít :) Ha a gyárihoz képest kérdezed az már nehezebb ügy.... Nem tudom, én jól látok vele bár ma rendeltem egy xenon szettett hozzá...(de lehet a gyárihoz is vettem volna...) Komolyra fordítva: Szerintem nincs jelentős különbség közöttük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Riasztó van az autóban? Nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nincs aKKOR valószínű, hogy nincs ajtónyító kapcsoló se, és azért nem világít Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 aKKOR valószínű, hogy nincs ajtónyító kapcsoló se, és azért nem világít azt nem írtam, hogy nekem csak első olvasólámpám van. tehát azt szeretném, hogy az első világítson :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 azt nem írtam, hogy nekem csak első olvasólámpám van. tehát azt szeretném, hogy az első világítson :) eRRE is jó a válaszom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 A ma reggeli tolongásban figyeltem fel egy - jobb szó nincs rá - kanárisárga Astrára. A színén kívül az volt a feltűnő, hogy az angel eyes lámpái nem a szokásos króm v. fekete színben, hanem az autó színéhez illesztve, kanárisárgában tündököltek. Ezzel kapcsolatban kérdések merültek föl bennem: 1.,Ez hogyan készíthető el? Kínálatban még csak krómosat és feketét láttam, tehát valszeg nem gyári kivitel. 2.,Angel eyes lámpatest csak xenonnal használható? Itt gondolok arra, hogy a halogén és a xenon izzónak eltérő a fénykibocsátása. A halogén az izzószál közepén, a xenon az elektródák végeinél produkálja a legnagyobb fényt, ebból adódóan kell(ene) más-más kialakítású lámpatest. Sajnos képet nemtudtam készíteni. Így is majdnem megmásztam az előttem lassító autót a nagy bambulából kifolyólag. Ja, az Astra Kaposvárról Szigetvár irányába tartott, német rendszámú , mindenféle típusjelzés nélküli volt. Csak az Opel márkajelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Egyszer kérdeztem ezt én is de valami horror árat mondtak! Hogyé adták eme csodát? :) Hmm. Ha jól rémlik, akkor 2800 Ft volt.. De persze olcsóbban is elkészíthető egy kis rétegelt lemezből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 ... az angel eyes lámpái nem a szokásos króm v. fekete színben, hanem az autó színéhez illesztve, kanárisárgában tündököltek. Isten bizony ateista vagyok :) semmi közöm a Totalcarhoz, de most tették fel ezt a képet: http://index.hu/gal/14/huge.php?dir=totalc...&pic=fs.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Isten bizony ateista vagyok :) semmi közöm a Totalcarhoz, de most tették fel ezt a képet: http://index.hu/gal/14/huge.php?dir=totalc...&pic=fs.jpg Na jó, de ez gyárilag ilyen a Corvette-en. Szerintem az Astrás szétbarkácsolta, lefestette sárgára, majd összerakta. Nem hiszem, hogy olyan nagy mutatvány, csak ügyelni kell, hogy vízzáró legyen a végén, mert csúnya, ha akváriumnak használja az ember..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts