DM101 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ez az igazi PR munka :) Remélem a főnököd nem "opelfórumozik" :) Toyotája van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 . Fehért kombi Astrát nem annyira lopják szerintem. :) ebbe ne legyél olyan biztos. legalább 3 ismerősömnek lopták el a sima fapados fehér astráját, volt olyan aki az ablak alatt ált, és hajnali háromkor felkelt mert ajtócsapkodás volt. majd végignézte ahogy elmegy az autója... magyarországon élünk, mindent lopnak amit lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Toyotája van. :) http://corollaclubhun.extra.hu/ ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 http://corollaclubhun.extra.hu/ ? :) Ez mi amit belinkeltél?Sajna nem tudom megnyitni ,mert a melóhelyemen vagyok ,és itt minden le van tíltva.Csodálkozom, hogy az opelfórum bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ez mi amit belinkeltél?Sajna nem tudom megnyitni ,mert a melóhelyemen vagyok ,és itt minden le van tíltva.Csodálkozom, hogy az opelfórum bejön. Toyota corolla club oldala, még régebben amikor toyoták fele kacsintgattam, akkor jártam ott is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zappa Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Kedves Márkatársak, Kerestem, de nem találtam, ha volt már szó róla, akkor bocs mindenkitől. A héten átültem egy C Corsa-ból egy G Astra-ba és hiányolom a "programozható" intervallum ablaktörlést, ami egy igen kellemes fícsör volt a Corsa-ban. Ha valaki nem ismerné ott úgy működött az intervallum állítás, hogy ablaktörlést bekapcsolod, majd kikapcsolod, vársz amíg újra törölni kell, majd újra bekapcsolod. Így a system megjegyzi a két kapcsolás között eltelt időt és további törléseket a szerint időzíti. Valami ilyesmit lehet G Astra-ba építeni? Kösz előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hi, Mindenkik! Egy ismerősömnek egy Classic II 1.4 Twinport sedanja van. Szeretne bele ködlámpát. A márkaszervizben vmi 130e-t mondtak neki, mondom, felejtse el. Nekem mint extra 50e felár volt. Kérdés: mik a lehetőségek? Pl. ki van vezetékezve a cucc és csak a ködlámpás világításkapcsoló kell bele (meg a ködlámpa persze :) ), v a nulláról kell az egészet előadni? Milyen az utángyártott ködlámpa? Várom az építő jellegű hozzászólásokat. A legjobbak sorsoláson vesznek részt. A fődíj: próbakör a ködlámpás fekete sedannal. :) Nnnnnaaaaaaaa??????? Köszönet! Peace&Love Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hi, Mindenkik! Egy ismerősömnek egy Classic II 1.4 Twinport sedanja van. Szeretne bele ködlámpát. A márkaszervizben vmi 130e-t mondtak neki, mondom, felejtse el. Nekem mint extra 50e felár volt. Kérdés: mik a lehetőségek? Pl. ki van vezetékezve a cucc és csak a ködlámpás világításkapcsoló kell bele (meg a ködlámpa persze :) ), v a nulláról kell az egészet előadni? Milyen az utángyártott ködlámpa? Várom az építő jellegű hozzászólásokat. A legjobbak sorsoláson vesznek részt. A fődíj: próbakör a ködlámpás fekete sedannal. :) Nnnnnaaaaaaaa??????? Köszönet! Peace&Love elvileg ki van kábelezve, de lehet hogy mégsincs....Nekem van elfekvőben két gyári ködlámpám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 elvileg ki van kábelezve, de lehet hogy mégsincs....Nekem van elfekvőben két gyári ködlámpám.... Elvileg érdekel. Hívlak, Te hosszúhajú rockzenész... :) Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hi, Mindenkik! Egy ismerősömnek egy Classic II 1.4 Twinport sedanja van. Szeretne bele ködlámpát. A márkaszervizben vmi 130e-t mondtak neki, mondom, felejtse el. Nekem mint extra 50e felár volt. Kérdés: mik a lehetőségek? Pl. ki van vezetékezve a cucc és csak a ködlámpás világításkapcsoló kell bele (meg a ködlámpa persze :) ), v a nulláról kell az egészet előadni? Milyen az utángyártott ködlámpa? Várom az építő jellegű hozzászólásokat. A legjobbak sorsoláson vesznek részt. A fődíj: próbakör a ködlámpás fekete sedannal. :) Nnnnnaaaaaaaa??????? Köszönet! Peace&Love Be van vezetékelve mindegyik, két ködlámpa, világításkapcsoló és egy relé a biztosítéktáblába. Ennyi kell hozzá+ egy kis kézügyesség, szépen kivágni a lökhárítót. Utángyártott ködlámpával, bontott kapcsolóval 15 ezerből megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Be van vezetékelve mindegyik, két ködlámpa, világításkapcsoló és egy relé a biztosítéktáblába. Ennyi kell hozzá+ egy kis kézügyesség, szépen kivágni a lökhárítót. Utángyártott ködlámpával, bontott kapcsolóval 15 ezerből megvan. Köszi az infot, Sir! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hi, Mindenkik! A legjobbak sorsoláson vesznek részt. A fődíj: próbakör a ködlámpás fekete sedannal. :) A Budapest - Jamaica - Caribbean... útvonalon? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A Budapest - Jamaica - Caribbean... útvonalon? :) :) :D :lol: :lol: Felvetem a Kollégának... Annyira akarja azt a ködlámpát, h esélyes lehet a dolog... :) Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ebbe ne legyél olyan biztos. legalább 3 ismerősömnek lopták el a sima fapados fehér astráját, volt olyan aki az ablak alatt ált, és hajnali háromkor felkelt mert ajtócsapkodás volt. majd végignézte ahogy elmegy az autója... magyarországon élünk, mindent lopnak amit lehet. Ne ijezgessétek már szegényt! Persze, az ördög nem alszik, de azért bizakodjunk már egy kicsit, hogy nem minden ember ennyire gyarló..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 :) :D :lol: Felvetem a Kollégának... Annyira akarja azt a ködlámpát, h esélyes lehet a dolog... :) Písz http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kodlampa...3_53726492.html Szakaszjegy van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kodlampa...3_53726492.html Szakaszjegy van? :) Ez jó :) meg kell néznem, de szerintem nincs vezetékelve a gépezetem, akkor én elfelejtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 OFF Most látom!!! :) Boldog szülinapot Rastalos cartárs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
x20dtl Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Tempomat beszerelésben kaphatnék segítséget?Láttam már korábban volt róla szó,megkaphatnám a "csapat elérhetőségét" Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Sziasztok! Tempomat beszerelésben kaphatnék segítséget?Láttam már korábban volt róla szó,megkaphatnám a "csapat elérhetőségét" Megy PÜ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Megy PÜ! :) Micsoda marketing! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 OFF Most látom!!! :) Boldog szülinapot Rastalos cartárs! :) Köszönöm szépen! És az infot is! Szakasz-átszálló szóbajöhet, az a helyzet, h a Bahamákon át kéne szállni egy fapados, 292 m hosszú és 13 emelet magas óceánjáró cruise ship-re. Kereke nincs, viszont azon is van ködlámpa és igazi odab@szós ipari hajókürt... Őszintén sajnálom a kellemetlenséget... :) Tennék fel képet róla, csak nem tudom, hogyan kell... :D END OF OFF... Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Lehet, hogy volt már szó róla, de mennyiért szerelik be a tempomatot? Igazából azt se tudom, hogy a gyárilag beszereltben hol van a tempomat kapcsoló? Tud valak képet róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe T Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Üdv Találkozott már valaki Philips ccrt 700 hoz tartozó gps szel hogy möködik? Hogyan kell frisiteni a térképet? Vagy egy külön egység ami bc jelzi a z infot? Estleg valki magyar nyelvű leirást nem tud? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Lehet, hogy volt már szó róla, de mennyiért szerelik be a tempomatot? Igazából azt se tudom, hogy a gyárilag beszereltben hol van a tempomat kapcsoló? Tud valak képet róla? Hali. A tempomat kapcsoló az index kapcsolón van és egy gomb formájában. Nyáron, mikor kérdeztem, akkor a tempomat kb 60 eFT + a kapcsoló 6500 Ft volt (ha jól emlékszem) + beszerelés. Képet nem tudok, mert aztán mégse lett beszereltetve. De bemész egy autósboltba (pl csergő) vagy egy autószerelőhöz, lehet hogy 2-t is tudna mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Hali. A tempomat kapcsoló az index kapcsolón van és egy gomb formájában. Nyáron, mikor kérdeztem, akkor a tempomat kb 60 eFT + a kapcsoló 6500 Ft volt (ha jól emlékszem) + beszerelés. Képet nem tudok, mert aztán mégse lett beszereltetve. De bemész egy autósboltba (pl csergő) vagy egy autószerelőhöz, lehet hogy 2-t is tudna mutatni. Jobban örültem volna, ha kisebb számot mondasz, de meggondolom. Tudsz címet is mondani, hogy hol csinálják, és mennyi idő alatt teszik bele? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts