opel16v Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Garancia már nincs rá, így nem tudom jogom van e bérgépkocsit kérni ingyen, vagy a biztosító számlájára. Persze hogy kérhetsz, vagy hozzájárulást (erről számlát sem kell vinned, napi ~3000Ft). ez nem függ semmitől, mindenképpen állnia kell a biztosítónak, ha kéred.
Zolee Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 Voltam az opelnél. Nem sok jóval kecsegtettek, azt mondta a srác, hogy nagy esélye van a gtk-nak, de majd a biztosítótól függ. Kitöltöttem egy valag papírt, és mindent intéznek. Még a héten megmondja, hogy menniyért csinálják meg, a biztosító erre fog rábólintani vagy nem. Nincs valakinek Allianz-os ismerőse, aki bele tud ebbe szólni?
opel16v Elküldve Január14, 2008 Elküldve Január14, 2008 nagy esélye van a gtk-nak, de majd a biztosítótól függ. ezt mondtam, hogy eléggé határeset... van hitel az autón? egyébként itt az indexes fórum: http://forum.index.hu/Article/showArticle?...5&na_order=
cafetb Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 segitséget kérnék g astra elektromos bajához:nem müködnek: el. ablakok,rádio,belső villágitás ,hátsó üveg fűtés,rádio kijelző. minden épitő szándékot nagyon megköszönnék üdv.tb
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 segitséget kérnék g astra elektromos bajához:nem müködnek: el. ablakok,rádio,belső villágitás ,hátsó üveg fűtés,rádio kijelző. minden épitő szándékot nagyon megköszönnék üdv.tb Biztosítéktáblába belekukkantottál már?
Boldizsar Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Biztosítéktáblába belekukkantottál már? Elvileg ezek különböző biztik lennének.....(tehát nem egy bizti tartozik hozzájuk...)
wessz Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 segitséget kérnék g astra elektromos bajához:nem müködnek: el. ablakok,rádio,belső villágitás ,hátsó üveg fűtés,rádio kijelző. minden épitő szándékot nagyon megköszönnék üdv.tb kicsit részletesebben ird le az elözményeket hogyan mikor egyszerre ment ki stb.... :huh:
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Elvileg ezek különböző biztik lennének.....(tehát nem egy bizti tartozik hozzájuk...) Ezt én is tudom,de attól még ott kezdeném a hibakeresést! :huh:
tuzer Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Garancia már nincs rá, így nem tudom jogom van e bérgépkocsit kérni ingyen, vagy a biztosító számlájára. A garanciának semmi köze a biztosító által fizetendő bérkocsihoz. Ha tudod bizonyítani, hogy napi életviteledhez nélkülözhetetlen (pl. munkához nélkülözhetetlen)az autó, akkor jár. Egyéb esetben nemigen fizetik.
cafetb Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Biztosítéktáblába belekukkantottál már? MINEN BIZTI JÓ. Én igazábol a multimeterre gondolok, csak hát megkérdezem valaki találkozott-e már ilyen betegséggel.
wessz Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 MINEN BIZTI JÓ. Én igazábol a multimeterre gondolok, csak hát megkérdezem valaki találkozott-e már ilyen betegséggel. multitimerre gondoltál? :huh:
wessz Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 MINEN BIZTI JÓ. Én igazábol a multimeterre gondolok, csak hát megkérdezem valaki találkozott-e már ilyen betegséggel. cseréltünk de akkor olyan jelenség volt hogy ablkatörlő magátol elindult de ez beázástól volt. Nem mostátok az autót föleg bal elöröl? Minden esetre nézzétek meg a bal első burkolat alatt a nagy csatlakozot. nincs elázva.(kontakt hiba.....)Persze ha mostátok.
cafetb Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Csatlakozó jó nincs beázva és nem is lett mosva. Teljesen tanácstalan vagyok A multitimer elvileg ezeket vezérli plusz még a központi zárat ,irányjelzőt de a központi és az index müködnek valaki mentsen meg az őrűlettől mert kihullik a hajam.előre is köszönöm üdv tb
wessz Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Csatlakozó jó nincs beázva és nem is lett mosva. Teljesen tanácstalan vagyok A multitimer elvileg ezeket vezérli plusz még a központi zárat ,irányjelzőt de a központi és az index müködnek valaki mentsen meg az őrűlettől mert kihullik a hajam.előre is köszönöm üdv tb De a kérdés mitörtént hogy mikor ment szét. Elöéletet mesélj.
cafetb Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Légzsákok cserések voltak most lett kész a javitásból. Már mindennen végig mentem kétszer de semmmi nem jutok az 1ről a 2-re pedig nem voltak a kábelek bojgatva.Az a baj ,hogy azt mondják valamit elkötöttem de nem kötötem szét semmit csak a lufikat cseréltem ki ami nem 1 kis melo de szegény ember vizzel főz.
wessz Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Légzsákok cserések voltak most lett kész a javitásból. Már mindennen végig mentem kétszer de semmmi nem jutok az 1ről a 2-re pedig nem voltak a kábelek bojgatva.Az a baj ,hogy azt mondják valamit elkötöttem de nem kötötem szét semmit csak a lufikat cseréltem ki ami nem 1 kis melo de szegény ember vizzel főz. DE Astra-g-ről beszélünk.ugye? Nehogy Astra-H mert az can-bus rendszerü
wessz Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 igen g astra ennyi minden nem megy akkor ott valami nincs összekötve. ez tuti.
opel16v Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Szerintem is valami nem lett összedugva ott...
cafetb Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 A diagnosztika kimutatja a szakadást vagy a nem összedugást?
wessz Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 A diagnosztika kimutatja a szakadást vagy a nem összedugást? hát megkéne nézni tech2-vel ha van ismerösöd szolj neki.
Zachi Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Az elektromos állítású tükör kapcsolójának van világítása? Vagy nálam gyári hibás azért nem világít?
wessz Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Az elektromos állítású tükör kapcsolójának van világítása? Vagy nálam gyári hibás azért nem világít? nincs
Zachi Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 nincs Kössz! Pedig hogy hiányzik! Évek után tűnt csak fel! :huh:
Recommended Posts