NeedForSpeed Elküldve Június3, 2006 Elküldve Június3, 2006 Hello Coupe! Épp dél körül mentél el mellettem a fehérvári sarkánál. Ott néztem a könyöktámaszt, de shit mindegyik. Nekem azért gáz a standard, mert a dréktámasz állító teljesen összekarcolódna és nehézkes lenne az ülés előre döntése is miatta. Ez a nefelejts-es Ez jó mert itt alatta van a felfogatás ahogy nézem, nem pedíg kétoldalról bazinagy lemezekkel.
Speed Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Én ha ilyet vennék csak az általuk forgalmazott "könyöklőt" venném meg. nefelejts kft kicsit drágább mint a többi,de minőségi bőrből van.Ez ugyanaz, mint ami nekem is van... (na meg Ákosnak, meg Off-Topic-nak, stb.) Tényleg finom bőr van a tetején. Az biztos, hogy macerás állítani a deréktámaszt, ha ez bent van... de ugye, az nem olyan mint a rádió hangereje, hogy állandóan csavargatja az ember! :huh: Egyszer beállítod, oszt jóvan! :lol:
paja Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Nékem is ilyen van... :) Igaz nekem már sikerölt eltörni az alsó pántot, amin a lefogató csavarok vannak... :huh: Gyerkőc szokott rajta csücsülni... :) Kár hogy műanyag....de mostmár bivaly erős lett, akár rá is ülhetek.... :lol: :) :D 0,75-ös rozsdamentes lemezből csináltam másikat... B) Szreintem tuti, nem bántam meg hogy beraktam... :D
Tomka Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Hi all! Úgy néz ki tévedtem. Megnéztem az új Astra és a Vectra ablakmosó spricnijét is, de ránézésre tök ugyanaz, mint a G-ben van, így nem valószínű, hogy porlasztós.. :huh: Más.. Írtátok, hogy a tempomat lehetőségét a legegyszerűbben úgy lehet ellenőrizni, hogy az indexkar végéhez van-e egy kis csatlakozó ragasztva. Eddig ok. De hogy szedem le a borítást? Tomka
meriva1.8 Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Én ha ilyet vennék csak az általuk forgalmazott "könyöklőt" venném meg. nefelejts kft kicsit drágább mint a többi,de minőségi bőrből van. Csak azt tudnám, hol találok G-Astra könyöklőt ezen a honlapon.... :huh:
ENDYKA Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Csak azt tudnám, hol találok G-Astra könyöklőt ezen a honlapon.... :huh: Kattints rá a honlapon található Áruház linkre-->aztán a 2funkciós kartámaszra... Hoppsz G tényleg nincs rajta... Üdv: ND
Tom Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Na ez az!! :huh: 4 funkciósból van fent, de kép nélkül.
Speed Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Hi all! Úgy néz ki tévedtem. Megnéztem az új Astra és a Vectra ablakmosó spricnijét is, de ránézésre tök ugyanaz, mint a G-ben van, így nem valószínű, hogy porlasztós.. :huh: :lol:( Más.. Írtátok, hogy a tempomat lehetőségét a legegyszerűbben úgy lehet ellenőrizni, hogy az indexkar végéhez van-e egy kis csatlakozó ragasztva. Eddig ok. De hogy szedem le a borítást? A kormány borításán alul középen van egy lyuk. (kitapintható) abban van egy torx-os csavar. Na ha azt kiveszed, utána már csak feszegetni kell és lejön a cucc. :)
Tomka Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 A kormány borításán alul középen van egy lyuk. (kitapintható) abban van egy torx-os csavar. Na ha azt kiveszed, utána már csak feszegetni kell és lejön a cucc. :huh: Köszönet, megpislogom. Tomka
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Csak azt tudnám, hol találok G-Astra könyöklőt ezen a honlapon.... :huh: Mikor felraktam még volt ott kép :lol:
Tomka Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Na, megnéztem. Volt még plusz 2 csavar, amihez csak a kormány eltekerésével lehetett hozzáférni. De sajna ez a végeredményen nem változtat, nincs ott az a plusz kábel.. :huh: Tomka
Speed Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Na, megnéztem. Volt még plusz 2 csavar, amihez csak a kormány eltekerésével lehetett hozzáférni. De sajna ez a végeredményen nem változtat, nincs ott az a plusz kábel.. :lol: Tomka :D :D booocsááásss meg... azokat elfelejtettem! :huh: Sajnálom, hogy nincs ott a kábel... :)
uhuhu Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 a Classicokba nincs benne. egyikbe se. azokba már asszem nem is lehet rendelni tempomatot...
Tomka Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 a Classicokba nincs benne. egyikbe se. azokba már asszem nem is lehet rendelni tempomatot... Tény és való, az árlistában nem találom.. Eh.. Na, majd a következőben. :huh: Tomka
paja Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Én találtam csatlakozót és kábelt az ablakmosótartály alatt, és a kuplungpedálnál is.... :huh: (kapcsolóval együtt...) Lehet hogy mégsem veszett fejsze a BC és a tempomat utólagos beszerelése... :lol:
Speed Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Én találtam csatlakozót és kábelt az ablakmosótartály alatt, és a kuplungpedálnál is.... :lol: (kapcsolóval együtt...) Lehet hogy mégsem veszett fejsze a BC és a tempomat utólagos beszerelése... :)A tempomat akkor elég könnyű lenne... De a BC... - megoldható, csak... :huh:
Boldizsar Elküldve Június24, 2006 Elküldve Június24, 2006 astrám bal hátsó ajtajában megadta magát a központizár! Nem nyit nem zár és a kilicset meghúzva nem is nyílik!!!!! Magyarul nem tudom kinyitni ezt az ajtót.... :huh:
Boldizsar Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 astrám bal hátsó ajtajában megadta magát a központizár! Nem nyit nem zár és a kilicset meghúzva nem is nyílik!!!!! Magyarul nem tudom kinyitni ezt az ajtót.... :huh: Nah orvosolták a problémám... cirka 6500Ft-ért. :lol:
opel16v Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 Figyelem Astra G-sek! Aki szeretne egy jó kis board computert az autójába, tekintse meg ezt a kis leírást: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Nemsokára kész van a G Astra, C Corsa verzió is, 10 karakteres TID kijelzőre. Csak benzinesekhez jó! Az ára 28000 +BC-s ablaktörlő-kapcsoló ha kell. Akit érdekel, jelezze pü-ben! (a héten már nem igazán leszek netközelben, de jövő héten igen)
Hic Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 Figyelem Astra G-sek! Aki szeretne egy jó kis board computert az autójába, tekintse meg ezt a kis leírást: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Nemsokára kész van a G Astra, C Corsa verzió is, 10 karakteres TID kijelzőre. Csak benzinesekhez jó! Az ára 28000 +BC-s ablaktörlő-kapcsoló ha kell. Akit érdekel, jelezze pü-ben! (a héten már nem igazán leszek netközelben, de jövő héten igen) Na, a dízelesekről már megint megfeledkeztek. Pedig érdekelne a BC, mert a fogyasztást így ősi módszerrel számítgatom (koppanásig tankolás/km osztás), ami azért nem 100%.... Szóljatok, ha Y17DT-hez is applikálható a cucc...
opel16v Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Sajnos a fogyasztást dízelnél nem lehet azzal a módszerrel mérni, ahogy a befecskendezős benzineseknél, így azoknál felejtős ez a komputer. :unsure:
Hic Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Sajnos a fogyasztást dízelnél nem lehet azzal a módszerrel mérni, ahogy a befecskendezős benzineseknél, így azoknál felejtős ez a komputer. :unsure: Ja, igen, biztos átfolyásmérőt kéne beszerelni.... gondolom az injektornál tudni lehet, mennyit nyom egy menetben a spricni, így aztán a befecskendezések számából lehet tudni, mennyi a fogyasztás...
opel16v Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 Ja, igen, biztos átfolyásmérőt kéne beszerelni.... gondolom az injektornál tudni lehet, mennyit nyom egy menetben a spricni, így aztán a befecskendezések számából lehet tudni, mennyi a fogyasztás... Ott is ennél jóval bonyolultabb a dolog, de a lényeg, hogy a befecskendezőszelep nyitvatartásából számol a komputer. A pontos átfolyásmérő pedig iszonyat drága, azt nem fizetné meg egy Astrás sem...
Recommended Posts