ftomi28 Elküldve Október18, 2021 Megoszt Elküldve Október18, 2021 1 hour ago, kobraCode said: Szia! A fékpedálnál keresd. Hello, a motortér irányából vagy az utastérben a szőnyeg mögött valahol? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október18, 2021 Megoszt Elküldve Október18, 2021 1 óra, ftomi28 írta: Hello, a motortér irányából vagy az utastérben a szőnyeg mögött valahol? Köszönöm Utastérben, a pedálnál keresd. Ott lesz a pedál mögött - fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
acsaig Elküldve Október23, 2021 Megoszt Elküldve Október23, 2021 (edited) Sziasztok! Z16XE motorkódú Zafirába szereték tempomatot szerelni, eddig azt hittem, hogy elég csak az indexkart kicserélni, és bedugni a plusz csatlakozót, de most azt olvastam, hogy be kell szerelni egy kuplungkapcsolót is azt valahogy összekötni a karral, és még valahogy szoftveresen is aktiválni kell ezt a funkciót. Valaki meg tudná erősíteni, hogy jól látom-e a helyzetet? És ha igen, akkor tudna valamilyen segédanyagot küldeni? (pl ha az astra g okosságok oldalról az idevágó rész megvan valakinek, azt szívesen fogadnám) Köszi előre is! (bocsi, ha volt már ilyen kérdés, kerestem, de nem igazán találtam ilyet) Módosítva Október23, 2021 : acsaig Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2021 Megoszt Elküldve Október23, 2021 6 órája, acsaig írta: Sziasztok! Z16XE motorkódú Zafirába szereték tempomatot szerelni, eddig azt hittem, hogy elég csak az indexkart kicserélni, és bedugni a plusz csatlakozót, de most azt olvastam, hogy be kell szerelni egy kuplungkapcsolót is azt valahogy összekötni a karral, és még valahogy szoftveresen is aktiválni kell ezt a funkciót. Valaki meg tudná erősíteni, hogy jól látom-e a helyzetet? És ha igen, akkor tudna valamilyen segédanyagot küldeni? (pl ha az astra g okosságok oldalról az idevágó rész megvan valakinek, azt szívesen fogadnám) Köszi előre is! (bocsi, ha volt már ilyen kérdés, kerestem, de nem igazán találtam ilyet) Szia, kuplung kapcsoló mindenképpen kell, mert a fékpedál és a kuplung lenyomására a tempomat kikapcsol. A gázpedál ugye eleve elektromos, így oda nem kell pluszban semmi. ( gázpedál lenyomására nem kapcsol ki, ha elengeded a gázt amikor visszalassul a beállított értékre, ismét bekapcsol) De sajna ennyi az összes tudásom a tempomatról. Volt nálam régebben egy mechanikus gázpedálhoz való ( talán B Omegáé) de a beszerelésig nem jutottam el, mert közben eladtam az F astrát a szettet meg elajándékoztam, egyedül a kart tartottam meg, mert az ugyanaz mint a Zafiráé, így gondoltam jó lesz tartaléknak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október25, 2021 Megoszt Elküldve Október25, 2021 On 2021. 10. 23. at 13:46, acsaig írta: Sziasztok! Z16XE motorkódú Zafirába szereték tempomatot szerelni, eddig azt hittem, hogy elég csak az indexkart kicserélni, és bedugni a plusz csatlakozót, de most azt olvastam, hogy be kell szerelni egy kuplungkapcsolót is azt valahogy összekötni a karral, és még valahogy szoftveresen is aktiválni kell ezt a funkciót. Valaki meg tudná erősíteni, hogy jól látom-e a helyzetet? És ha igen, akkor tudna valamilyen segédanyagot küldeni? (pl ha az astra g okosságok oldalról az idevágó rész megvan valakinek, azt szívesen fogadnám) Köszi előre is! (bocsi, ha volt már ilyen kérdés, kerestem, de nem igazán találtam ilyet) Gezoli leírását keresd meg, biztosan fent van itt valahol a fórumon. Abban elég sok infó bent van a tempomatról. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
M.o.r.t.e. Elküldve December2, 2021 Megoszt Elküldve December2, 2021 Sziasztok Darthvödör kolega elerhető valahol? Tempomat visszajelzo modul miatt keresnem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December3, 2021 Megoszt Elküldve December3, 2021 11 órája, M.o.r.t.e. írta: Sziasztok Darthvödör kolega elerhető valahol? Tempomat visszajelzo modul miatt keresnem.... Szia, próbálj meg esetleg itt az oldalon PM-et írni neki, arról elvileg kap értesítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
M.o.r.t.e. Elküldve December4, 2021 Megoszt Elküldve December4, 2021 On 2021. 12. 03. at 10:24, kobraCode írta: Szia, próbálj meg esetleg itt az oldalon PM-et írni neki, arról elvileg kap értesítést. Semmi reakcio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts