Vardar Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 3:37, gezoli írta: Persze! Kihúzod a világításkapcsoló tekerőgombját és lőn világosság! Ez gyári "extra"! Expand Hülye kérdés, őt hol kellene keresnem? Pattintsam le a lámpa fedelét vagy hol?
gyurigyerek Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 8:09, Vardar írta: Hülye kérdés, őt hol kellene keresnem? Pattintsam le a lámpa fedelét vagy hol? Expand A nagy gomb amit tekersz mikor a helyzetjelzőt, tompitottat kapcsolod.
Vardar Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 8:12, gyurigyerek írta: A nagy gomb amit tekersz mikor a helyzetjelzőt, tompitottat kapcsolod. Expand Ááááá, köszönöm szépen!. Ne aggódjatok, elszégyelltem magam önállóan is ;) 1
tgabika76 Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 Már megszoktuk, nem egyedi eset. Sokan írnak ide hogy váratlanul elsötétedett a műszerfalvilágításuk, és amikor rákérdezünk hogy legutóbb amikor a műszerfalat törölgette, nem tekerte-e le véletlenül a műszerfal világításának fényerőszabályzóját (szintén ott van a világításkapcsoló közelében), akkor kiderül hogy de.
gezoli Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 8:16, Vardar írta: Ááááá, köszönöm szépen!. Ne aggódjatok, elszégyelltem magam önállóan is ;) Expand De Te legalább elismered, hogy..........
DarthVödör Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 8:06, tgabika76 írta: Szerintem enyém a prototípus, jó ég tudja hány éve van bent, de még most is működik. Ami azt illeti, egy kissé túlbuzgó is, néha összeszed egy kis zavart valahonnan és olyankor is kigyújtja a tempomat visszajelzőjét amikor nem kéne, például ha esőben törlök egyet az ablaktörlővel... Expand Ha holnap lejössz Alsóörsre, kicserélem CC_LED2-re, az nem kapcsol be a zajokra. (nem analóg, mint az első verzió, hanem logikai kapukkal épült fel) 1
tgabika76 Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 17:33, DarthVödör írta: Ha holnap lejössz Alsóörsre, kicserélem CC_LED2-re, az nem kapcsol be a zajokra. (nem analóg, mint az első verzió, hanem logikai kapukkal épült fel) Expand Ami azt illeti, pont terveztem menni Alsóörsre a palacsintafesztiválra... A számod még mindig ugyanaz a ...1930-as végű Telekomos (30-as) szám? Mert akkor kereslek ha lent leszek! 1
gezoli Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 (edited) On 2018. 10. 06. at 17:33, DarthVödör írta: Ha holnap lejössz Alsóörsre, kicserélem CC_LED2-re, az nem kapcsol be a zajokra. (nem analóg, mint az első verzió, hanem logikai kapukkal épült fel) Expand Nekem a II. verzió van. Hibátlan! Ezúton is köszönöm! Módosítva Október6, 2018 : gezoli 1
DarthVödör Elküldve Október6, 2018 Elküldve Október6, 2018 On 2018. 10. 06. at 18:10, tgabika76 írta: Ami azt illeti, pont terveztem menni Alsóörsre a palacsintafesztiválra... A számod még mindig ugyanaz a ...1930-as végű Telekomos (30-as) szám? Mert akkor kereslek ha lent leszek! Expand yesssssssssssss! 1
Vardar Elküldve Október7, 2018 Elküldve Október7, 2018 On 2018. 10. 06. at 8:41, gezoli írta: De Te legalább elismered, hogy.......... Expand Pont 1 hete vettem az autót, még a gépkönyv végére se értem, de mint VW-n és Kián szocializálódott illető, fel sem merült bennem, hogy máshol is lehet a kapcsolója, mint magánál az utastéri lámpatestnél. Meg eleve bontóba mentem egy másik alkatrészért, gondoltam, hogy egy füst alatt megoldom mindkét problémát. Miután kihúztam a kapcsolót, párom közölte, hogy "ja, a mi F-es Astránkon is így van" csak ő meg azt nem gondolta, hogy én nem próbáltam eddig kihúzni. Nota bene, el kell olvasni azt a gépkönyvet most már
gyurigyerek Elküldve Október9, 2018 Elküldve Október9, 2018 Tud valaki egy cikszámot, esetleg egy fotó még jobb lenne, a műszer egységben lévő izzóról. Az utánfutó visszajelzést akarom kiépíteni s nem szeretném kétszer szétszedni.
Sadebilly Elküldve Október9, 2018 Elküldve Október9, 2018 On 2018. 10. 09. at 7:22, gyurigyerek írta: Tud valaki egy cikszámot, esetleg egy fotó még jobb lenne, a műszer egységben lévő izzóról. Az utánfutó visszajelzést akarom kiépíteni s nem szeretném kétszer szétszedni. Expand Ha jól tudom de majd kijavitanak T8.5 ledet érdemes betenni
astra 1 Elküldve Október9, 2018 Elküldve Október9, 2018 (edited) On 2018. 10. 09. at 7:22, gyurigyerek írta: Tud valaki egy cikszámot, esetleg egy fotó még jobb lenne, a műszer egységben lévő izzóról. Az utánfutó visszajelzést akarom kiépíteni s nem szeretném kétszer szétszedni. Expand Hi! küldj egy email címet IZZÓ MŰSZERFAL 12V BX8.4D MF5 T4.7 1.1W Módosítva Október9, 2018 : astra 1
gyurigyerek Elküldve Október9, 2018 Elküldve Október9, 2018 On 2018. 10. 09. at 7:22, gyurigyerek írta: Tud valaki egy cikszámot, esetleg egy fotó még jobb lenne, a műszer egységben lévő izzóról. Az utánfutó visszajelzést akarom kiépíteni s nem szeretném kétszer szétszedni. Expand Közben átolvastam újra a leírást. Ha egy utólag beépített vonóhorog van a kocsin, (feltételezem az a műszerfalba mókolt visszajelző miatt) akkor annak sztem semmi köze a multitimerhez. Ezesetben is megoldható a visszajelzés. Mondjuk a mókolt ledtől vinni egy 12v-ot a műszeregység leírásban megadott pontjára? Illetve cimborám más tipusú autóján van egy tesztelő áramkör modul.Mikor csatlakoztatja a futót. Ekkor pár másodpercel az összedugás után végig zongorázza a lámpákat. Féklampát is. Szerintetek nagyon bonyolult egy ilyen áramkör legyártása és beépítése?
nyikszi Elküldve Október9, 2018 Elküldve Október9, 2018 Sziasztok! A fényszóró magasságát hol lehet állítani? Ki lett cserélve mindkettő, de magasra hord, a belső állítóval teljesen letekerve is magasra viszi a fényt. Majd elviszem szervizbe, hogy pontosan állítsák be, de addig is szeretném lejjebb állítani, mert olyan minden 100. autós rám villog.
szabopal Elküldve Október9, 2018 Elküldve Október9, 2018 (edited) On 2018. 10. 09. at 19:50, nyikszi írta: Sziasztok! A fényszóró magasságát hol lehet állítani? Ki lett cserélve mindkettő, de magasra hord, a belső állítóval teljesen letekerve is magasra viszi a fényt. Majd elviszem szervizbe, hogy pontosan állítsák be, de addig is szeretném lejjebb állítani, mert olyan minden 100. autós rám villog. Expand Hello! A fényszóró tetején (általában a kereszt merevítőn lévő gumi dugó alatt), van egy 6-os imbusz műanyag csavar (legmélyen talán kereszthornyos), ami egy fogaskereket teker. Azzal tudod a magasságát állítani. Az oldal irányú mozgatását pedig a külső rögzítőfül mellett, közvetlenül a sárvédő ív elem csücskénél lévő szintén 6-os műanyag imbusszal. Módosítva Október9, 2018 : szabopal
kicsig Elküldve Október10, 2018 Elküldve Október10, 2018 (edited) Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi "érdekes" jelenségre: Teljesen random, az index "beragad", azaz bármerre jelzek, az izzók és a műszerfali visszajelző is csak világít folyamatosan, nem villog. Ilyenkor, ha megállok, kiszállok és bezárom a kulcs távirányítójával az autót, az az indexlámpák nem alszanak el. Ilyen esetekben néha nem nyit/zár a távirányító, viszont kulccsal tudok zárni. Index reléket már cseréltem. Köszi! Módosítva Október10, 2018 : kicsig
nyikszi Elküldve Október11, 2018 Elküldve Október11, 2018 (edited) On 2018. 10. 09. at 21:11, szabopal írta: Hello! A fényszóró tetején (általában a kereszt merevítőn lévő gumi dugó alatt), van egy 6-os imbusz műanyag csavar (legmélyen talán kereszthornyos), ami egy fogaskereket teker. Azzal tudod a magasságát állítani. Az oldal irányú mozgatását pedig a külső rögzítőfül mellett, közvetlenül a sárvédő ív elem csücskénél lévő szintén 6-os műanyag imbusszal. Expand Szia! Köszi. A bal oldalit sikerült állítani, de a jobb oldalit nem. Se le, se fel. Néztem, a fogaskereket tekeri, de meg se mozdult a fényszóró. Módosítva Október11, 2018 : nyikszi
akoskombi Elküldve Október11, 2018 Elküldve Október11, 2018 Sziasztok, Olyan hibajelenségem van, hogy a középkonzolomon néha nem megy a világítás - csak a rádió bekapcsoló gomb háttérvilágítása ég, a többi ami alatta van sötétségben marad. Műszerfal többi része minden aminek kell világít. Persze nem mindig rossz, van amikor minden jól világit. Mi lehet? Halódik benne rizsszem izzó és 1 van vagy sorbakötött az a rész? Egyéb okból most cseréltem a világításkapcsolót (a tompítottat nem mindig kapcsolta fel és nem volt kedvem újra szétszedni tisztitgatni), nem az okozza.
tgabika76 Elküldve Október12, 2018 Elküldve Október12, 2018 On 2018. 10. 11. at 21:49, akoskombi írta: Sziasztok, Olyan hibajelenségem van, hogy a középkonzolomon néha nem megy a világítás - csak a rádió bekapcsoló gomb háttérvilágítása ég, a többi ami alatta van sötétségben marad. Műszerfal többi része minden aminek kell világít. Persze nem mindig rossz, van amikor minden jól világit. Mi lehet? Halódik benne rizsszem izzó és 1 van vagy sorbakötött az a rész? Egyéb okból most cseréltem a világításkapcsolót (a tompítottat nem mindig kapcsolta fel és nem volt kedvem újra szétszedni tisztitgatni), nem az okozza. Expand Amennyiben Behr fűtésed van, akkor igen, 1db izzó van a középkonzolban, amit úgy tudsz cserélni, hogy a középső tekerőgombot lehúzod (baromi nehezen jön, de ésszel csináld mert ha fogóval megfogod, lejön róla a festék), és alatta látni is fogod az egy szem rizsszemizzót. Delphi rendszerű fűtésre ez nem igaz, ott sajnos szét kell bontani az egész középkonzolt mert a fűtéskapcsolóban levő izzókat (ott azt hiszem kettő van) csak hátulról tudod cserélni. És hogy hogyan tudod megállapítani hogy Behr vagy Delphi rendszerű fűtésed van-e? Így: Behr vagy Delphi?
szabopal Elküldve Október13, 2018 Elküldve Október13, 2018 (edited) Rendben, várom téves, nem ide Módosítva Október16, 2018 : szabopal
akoskombi Elküldve Október15, 2018 Elküldve Október15, 2018 On 2018. 10. 12. at 17:06, tgabika76 írta: Amennyiben Behr fűtésed van, akkor igen, 1db izzó van a középkonzolban, amit úgy tudsz cserélni, hogy a középső tekerőgombot lehúzod (baromi nehezen jön, de ésszel csináld mert ha fogóval megfogod, lejön róla a festék), és alatta látni is fogod az egy szem rizsszemizzót. Delphi rendszerű fűtésre ez nem igaz, ott sajnos szét kell bontani az egész középkonzolt mert a fűtéskapcsolóban levő izzókat (ott azt hiszem kettő van) csak hátulról tudod cserélni. És hogy hogyan tudod megállapítani hogy Behr vagy Delphi rendszerű fűtésed van-e? Így: Behr vagy Delphi? Expand Köszönöm, Behr van, szoktam cserélni a pollenszűrőt. A többieknek is, pontatlan voltam a leirással, tényleg csak a hűtés-fűtés-tekerő gombok nem világítanak - a szivargyujtó igen és ülésfűtés kapcsolók is, de a nagy sötétéség a feltűnő, amikor nem világít, rosszul emlékeztem. Behr rendszerhez külső-belső keringetést át váltó motort milyet érdemes venni? Ha egyáltalán van többféle, webshopokban nem találtam meg amúgy sem.
DarthVödör Elküldve Október16, 2018 Elküldve Október16, 2018 On 2018. 10. 15. at 21:33, akoskombi írta: Köszönöm, Behr van, szoktam cserélni a pollenszűrőt. A többieknek is, pontatlan voltam a leirással, tényleg csak a hűtés-fűtés-tekerő gombok nem világítanak - a szivargyujtó igen és ülésfűtés kapcsolók is, de a nagy sötétéség a feltűnő, amikor nem világít, rosszul emlékeztem. Behr rendszerhez külső-belső keringetést át váltó motort milyet érdemes venni? Ha egyáltalán van többféle, webshopokban nem találtam meg amúgy sem. Expand link BEHR servo. Csak a motort kell cserélni, más nem megy tönkre. Boltban komplett 14500, vagy veszel 1 motort 200-1000-ért és kicseréled...
techlock Elküldve Október23, 2018 Elküldve Október23, 2018 Sziasztok! Van egy Opel Astra G Caravan 1.2-es autóm, ahol a központi zár távirányítója nem működik. Ha kulccsal zárom le, akkor minden oké, mindegyik ajtó lezáródik. De a kulcson lévő távirányító már nem jó. A távirányító elektronikáján a forrasztás elengedett.1-2 évig úgy használtam, hogy egy papírral kitömtem, hogy szoros legyen. Aztán már így sem volt jó. Mostanában meg lett csináltatva a kulcs, elem is lett cserélve és ki is lett mérve. Állítólag azzal már nincs gond. Próbáltam a kulcs betanítását lentebb leírt módszerrel, de sajnos sikertelenül. Kapcsolja be a gyújtást: a rendszer 30 másodpercig programozásra kész állapotban van. Röviden nyomja le az egyik gombot a távvezérlőn mialatt a kulcs a gyújtáskapcsolóban van. Ezzel megtörténik az újraprogramozás. Mi lehet a baj? Valami javaslat?
kobraCode Elküldve Október23, 2018 Elküldve Október23, 2018 On 2018. 10. 23. at 11:28, techlock írta: Sziasztok! Van egy Opel Astra G Caravan 1.2-es autóm, ahol a központi zár távirányítója nem működik. Ha kulccsal zárom le, akkor minden oké, mindegyik ajtó lezáródik. De a kulcson lévő távirányító már nem jó. A távirányító elektronikáján a forrasztás elengedett.1-2 évig úgy használtam, hogy egy papírral kitömtem, hogy szoros legyen. Aztán már így sem volt jó. Mostanában meg lett csináltatva a kulcs, elem is lett cserélve és ki is lett mérve. Állítólag azzal már nincs gond. Próbáltam a kulcs betanítását lentebb leírt módszerrel, de sajnos sikertelenül. Kapcsolja be a gyújtást: a rendszer 30 másodpercig programozásra kész állapotban van. Röviden nyomja le az egyik gombot a távvezérlőn mialatt a kulcs a gyújtáskapcsolóban van. Ezzel megtörténik az újraprogramozás. Mi lehet a baj? Valami javaslat? Expand Szia. Lehet hogy a nyomogobok, mikrokapcsolok is oda vannak. Vagy meg mindig az elemtartoval van a gond es nincs rendes erintkezese.
Recommended Posts