bonat Elküldve Február28, 2017 Elküldve Február28, 2017 Hagy segítsek még pár embernek akinek a belső keringető lapáttal van baja. Külföldi gyártóval egyeztettem és kaptam egy magyar céget akinél lehet külön kapni a lapátot!!!!!Itt a bolt:Delman Trade Kft. - Soroksár
Handbrake Elküldve Február28, 2017 Elküldve Február28, 2017 On 2017. 02. 23. at 11:04, oggy írta: Tempomat projektben vagyok én is (Y17Dt 2001 Elegance) Indexkar bent, minden kapcsoló, csatlakozó bent van gyárilag.. Gépen még nem volt az autó, de a napokban meglesz ez is, kíváncsi leszek működni fog-e. Ha nem akkor lesz egy eladó tempomatos indexkarom Akkor már csak engedélyezni kel Op-COM vagy TECH2. Jó tanács, teszteljétek a kapcsolókat a programmal is. Bár jártam már úgy, hogy a teszt nem mutatta, hogy OK a kapcsoló, a tempomat mégis működött..... 1
oggy Elküldve Március3, 2017 Elküldve Március3, 2017 (edited) On 2017. 02. 28. at 14:11, Handbrake írta: Akkor már csak engedélyezni kel Op-COM vagy TECH2. Jó tanács, teszteljétek a kapcsolókat a programmal is. Bár jártam már úgy, hogy a teszt nem mutatta, hogy OK a kapcsoló, a tempomat mégis működött..... Az Op-com akkor most jó tempomat feltanításra, vagy nem? Mert már majdnem vettem egyet, de hallottam olyan hírt, hogy nem jó, csak a TECH2, ill. kell-e a Car-pass, mert ez nincs meg.. Szerk : Lejárt megint a napi limit 5 h.sz.-em, tehát az utastérben még nem működtem, de a szélvédő alatti befúvó nekem is zörög/rezeg, meg a jobb első ajtóban is benne van a rezgőke, de ezekkel hangokkal egyenlőre még együtt tudok élni. Módosítva Március3, 2017 : oggy 1
Handbrake Elküldve Március3, 2017 Elküldve Március3, 2017 Just now, oggy írta: Az Op-com akkor most jó tempomat feltanításra, vagy nem? Mert már majdnem vettem egyet, de hallottam olyan hírt, hogy nem jó, csak a TECH2, ill. kell-e a Car-pass, mert ez nincs meg.. Nekem China Clone van 2 autón simán felprogramoztam vele, nem kell se carpass se TECH2..... 1
L.Fazakas Elküldve Március4, 2017 Elküldve Március4, 2017 (edited) On 2005. 03. 10. at 12:15, Xavér írta: Sziasztok! Egy kérdés az izzókkal kapcsolatban. A Tunnemgsram H7 Superblue izzó jobban melegszik-e mint a gyári? Üdv! Xavér Szerintem egy izzóban az izzószál paraméterei határozzák meg, hogy működése közben mennyire melegszik fel. Köztudott, hogy az izzókban a kibocsájtott fény csupán 4,9 % - magát a fénykibocsájtásra adott hatásfokát figyelembe véve. A többi - eléggé sajnálatos módon és általában - minden esetben hő. Így pl. egy 60 W.os izzó - légyen az bármiféle gyártmányú is - az mindig CSAKIS 60 W-nak megfelelő hőt fog leadni. Ez már elektrofizika - kéremszépen. Módosítva Március4, 2017 : L.Fazakas
L.Fazakas Elküldve Március4, 2017 Elküldve Március4, 2017 (edited) On 2017. 02. 22. at 18:59, astra írta: elemcsere + meg kell forrasztani az elemtartot egy órás meg csinálja ha neked nincs hozzá affinitásod. Nekem már akkor sem kapcsolt, ha a távvezérlős kulcs házán teljes erőből átnyomtam a gombot. Így aztán szétszedtem. Egyrészt - elengedte a forrasztást az egyik elem-láb - de érdekes, hogy az autót nyitni mégis lehetett, csak éppen zárni nem. Így mellette még a nyomógombokra is kellőképpen gyanakodtam. Aztán nagyon gyorsan döntöttem - leszedtem a mikrokapcsolókat s vettem bele hasonlóakat (csupán 190 Ft. volt darabja) Aztán nagy-nagy türelemmel - s persze nagyítólencse alatt - szépen kicseréltem. Azóta nekem úgy kapcsol, mint az álom! Még tán új korában sem jobban. És olcsóbban jöttem ki a buliból, mintha 18 ezerért veszek egy új kulcsot! Módosítva Március4, 2017 : L.Fazakas 1
Gabor015 Elküldve Március4, 2017 Elküldve Március4, 2017 Helló márkatársak!Remélem találkoztatok már ilyennel és tudtok segíteni!van egy x20xev motoros G astrám amibe utólag be akarnám építeni a board computert.Kifűztem a régi motortér köteget és befűztem a board computeres köteget.A bc az működött viszont azóta nem tudom beindítani a kocsit.Ráadom a gyújtást és nem indul az ac pumpa és a computernek se jönnek vissza a visszajelzői.Visszafűztem a régi köteget és most már azzal is ugyan ezt produkálja.Ami még érdekes az az hogy ha ráadom a világítást akkor hátúl van minden viszont elől nem ég semmi.Olyan mint ha a motortér nem kapna áramot...Valami ötlet?
SargaRigo123 Elküldve Március4, 2017 Elküldve Március4, 2017 On 2017. 02. 26. at 12:24, bonat írta: Tudna nekem valaki segíteni belső keringető lapát mozgató motornál? Eltörte 5 év után újra a lapátot, most a műanyag stift tört el, ami a lapátot köti össze a motorral. Nem baj most 4x80 facsavart belenyomtam stiftbe és lapátba, majd összeragasztottam epoxival, a lett. De szeretnék valami időzítő elektronikát a motor (Delphi) 12V-os vezetékére rakni, ami kb csak 4-5mp-ig mozgatja a motort. Erre valaki tud megoldást? Vagy más, jobb módszert? Csaba írt még hasonlót erről, de neki a motor volt rossz.Csaba írása Van egyszerűbb megoldás is: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIdOp6luiEsXUZNrZlnfVCE6fzTViDnnaxrMQWyoHl_mkaxplOYg Itt az a lényeg, hogy a kar két végállására beteszel egy-egy mikrokapcsolót, ami megszakítja a motor áramát, tehát nem tud tovább forogni amikor a pálya végére ért. Ellenben ha visszafelé tekered (mert átkapcsoltad a szellőző kapcsolót), akkor a hozzá tartozó dióda engedni fogja a vissza felé irányt (ekkor mivel elmozdul a kar a kapcsoló is visszakapcsol), majd a túlsó végállásnál a másik kapcsoló megint megszakítja a kört. Innen a másik diódán kersztül tud ismét elindulni ha visszakapcsoltad a szellőző kapcsolót. Leírva nem biztos hogy egyszerűen hangzik, de tényleg csak két kapcsoló és két dióda kell hozzá. Többé nem romlik el!
oggy Elküldve Március5, 2017 Elküldve Március5, 2017 Na mégiscsak megvettem az Opcom-ot! Ez is csájna klón :-)! Egy egész délelőtt küzdöttünk vele.Első körben, hogy Magyar nyelvű legyen, mikor ez megvolt utána meg a világért sem volt kapcsolat az autó meg a gép között, de egy Win. 7 felrakása ezt a gondot is megoldotta. A tempomatot egy kattintással aktivizáltam, meg a levegőirányító motorom hibáját is kiütöttem, és az is jó lett. Nagyon jó cucc ez, mindent tud és pofon egyszerű a kezelése! Csak az ecu programozásához kell a Carpass, de ebbe úgysem nyúlnák bele!
gezoli Elküldve Március5, 2017 Elküldve Március5, 2017 29 perce, oggy írta: Na mégiscsak megvettem az Opcom-ot! Ez is csájna klón :-)! Egy egész délelőtt küzdöttünk vele.Első körben, hogy Magyar nyelvű legyen, mikor ez megvolt utána meg a világért sem volt kapcsolat az autó meg a gép között, de egy Win. 7 felrakása ezt a gondot is megoldotta. A tempomatot egy kattintással aktivizáltam, meg a levegőirányító motorom hibáját is kiütöttem, és az is jó lett. Nagyon jó cucc ez, mindent tud és pofon egyszerű a kezelése! Csak az ecu programozásához kell a Carpass, de ebbe úgysem nyúlnák bele! Küldj egy linket, hogy hol vetted! Köszi!
five Elküldve Március5, 2017 Elküldve Március5, 2017 Sziasztok! Kb. egy éve vezetek egy Astra G-t, első kocsi! Olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valamit tenni azzal, hogy a kapcsolók a kormányon, és főként az indexre gondolok, finomabban és ne ilyen műanyagos kattanással működjön? Vagy ezen semmilyen más gyártó által előállított kapcsoló sem segít?
oggy Elküldve Március5, 2017 Elküldve Március5, 2017 3 órája, gezoli írta: Küldj egy linket, hogy hol vetted! Köszi! A Jófogáson vettem, de nem tudom van e a srácnak még, ha érdekel priviben meg tudom adni a számát. Pécsen volt a cucc, én el is mentem érte, mert közel van hozzám.
paprikab4 Elküldve Március10, 2017 Elküldve Március10, 2017 Sziasztok! Nem gyári rádiónál meg lehet oldani, hogy ha bekapcsolom a rádiót ne tűnjön el a dátum a kijelzőről?
Matisz Elküldve Március10, 2017 Elküldve Március10, 2017 Sziasztok. A haveromnak van egy 2004es Bertone Astraja. Ki szeretné cserélni a középkonzolt gyári navigációsra. A kérdés az lenne hogy ez kivitelezhető e? Illetve mik a nehézségei? Ha a navi működne a többi funkció mint pl a fogyasztás mérés,stopper,stb is működne?
Geopake Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 Beszereltem ma végre a fehér számlapos óra csoportot.Megvettem már vagy 3 hónapja csak vártam a tavaszt.Az a bajom vele,hogy nem működik az üzemanyag szintjelző.Fél és háromnegyed között áll a mutató,akkor is ha nincs gyújtáson.Mocorog egy kicsit aztán megáll ott. Kb.negyedig van benzinnel.A régi műszer annyit is mutat.Meg az egyik izzó is ki van égve mert nem világít a jobb oldala.Ezt majd kicserélem. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy rosszat vettem? Mikor megvettem alapállásban volt a mutató.
L.Fazakas Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 On 2017. 03. 04. at 14:24, SargaRigo123 írta: És van még sokkal egyszerűbb megoldás is: Többé nem romlik el! Én a szervo bakelit-házába - a levehető fedélre tettem be - az egyik árambevezető fólia átvágása után - egy 330 ohmos (kb. fél watt nagyságú) ellenállást. Azóta nálam nem rosszalkodik a motor, ha bármely végállásába ér, csak ott simán megáll. Igaz, az áramfelvétele duplájára nő, de az akkor sem annyira vészes! Nem darálja szét pl. - se a zsalut, se a tengelyét! És nem megy állandóan a kismotor - illetve -annyira menne, ámde nem tud, mert eléggé le van fogva! (bármely végállásában) Mellesleg - vettem bele újonnan - csupán csak a zsalut (8449 Ft.-ért), amihez persze tartozéknak jár a 2 db. tengely is (mind a Behr, mind a Delphi szerkezetekhez) Így néz ki a megoldás - Valójában pedig ennyi áramot vesz fel zsalumozgató üzem közben, majd ennyit - bármely végponti megállása után! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212408624551203&set=a.10201036085004822.1073741825.1248541260&type=3&size=2048%2C1536 és https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212408628911312&set=a.10201036085004822.1073741825.1248541260&type=3&size=2048%2C1536
tgabika76 Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 On 2017. 03. 10. at 18:28, paprikab4 írta: Sziasztok! Nem gyári rádiónál meg lehet oldani, hogy ha bekapcsolom a rádiót ne tűnjön el a dátum a kijelzőről? Igen, két módon. A prosztóbbik ha elvágod a piros-fehér vezetéket a KIJELZŐNÉL (fontos hogy a kijelző mögött, ne a rádiónál, különben rossz lesz a rádióvétel, mert onnan kap jelet a gyári antennaerősítő is), a bonyolultabb/költségesebb pedig az ha elmész egy márkaszervizbe ahol van Tech2, és a kijelzőt leprogramoztatod a rádióról.
tgabika76 Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 On 2017. 03. 10. at 19:08, Matisz írta: Sziasztok. A haveromnak van egy 2004es Bertone Astraja. Ki szeretné cserélni a középkonzolt gyári navigációsra. A kérdés az lenne hogy ez kivitelezhető e? Illetve mik a nehézségei? Ha a navi működne a többi funkció mint pl a fogyasztás mérés,stopper,stb is működne? Megoldható, és a többi funkció is működne, de mégsem ajánlom. Azon túl hogy elég nagy szívás mert a konzolon és a kijelzőn kívül a kábelköteget és még a kesztyűtartót is cserélni kéne (abban van a gyári navinak a cd-meghajtója), ha végül össze is raknád hibátlanul, a navit akkor sem tudnád használni Magyarországon, lévén nem létezik hozzá magyar térkép. A CD70/DVD90 navi térképei H Astrához/C Vectrához valók, és bár abban már benne van Magyarország is, sajnos nem kompatibilis a G Astra navijával. A G Astra gyári navija csak Ausztriában vagy attól nyugatabbra működne, de ott is csak hellyel-közzel, lévén 2004-es a legutóbbi térképfrissítés hozzá. 1
Geopake Elküldve Március12, 2017 Elküldve Március12, 2017 Vissza raktam inkább a gyári fekete órát.Az legalább működik rendesen.Leszedtem a kormánykapcsolóknál lévő felső burkolatot,de nem is kellett volna.Nem alatta van a csavar.A óra körüli keretben van 4 de hozzáférni a burkolat leszedése nélkül is.Felhívom holnap a Haudeket hogy lehet-e valamit kezdeni a rosszal.
kobraCode Elküldve Március12, 2017 Elküldve Március12, 2017 Sziasztok, tudom már 1000x volt, de ez a gyertya jó az én motoromhoz? https://alkatreszek.hu/bos_0242229654_p cromax teljesen mást hoz
gezoli Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 7 órája, kobraCode írta: Sziasztok, tudom már 1000x volt, de ez a gyertya jó az én motoromhoz? https://alkatreszek.hu/bos_0242229654_p cromax teljesen mást hoz A legjobb! 1
kobraCode Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 3 órája, gezoli írta: A legjobb! Köszi! Akkor nem lőttem mellé a rendeléssel.
Matisz Elküldve Március13, 2017 Elküldve Március13, 2017 On 2017. 03. 11. at 20:49, tgabika76 írta: Megoldható, és a többi funkció is működne, de mégsem ajánlom. Azon túl hogy elég nagy szívás mert a konzolon és a kijelzőn kívül a kábelköteget és még a kesztyűtartót is cserélni kéne (abban van a gyári navinak a cd-meghajtója), ha végül össze is raknád hibátlanul, a navit akkor sem tudnád használni Magyarországon, lévén nem létezik hozzá magyar térkép. A CD70/DVD90 navi térképei H Astrához/C Vectrához valók, és bár abban már benne van Magyarország is, sajnos nem kompatibilis a G Astra navijával. A G Astra gyári navija csak Ausztriában vagy attól nyugatabbra működne, de ott is csak hellyel-közzel, lévén 2004-es a legutóbbi térképfrissítés hozzá. Köszönöm a választ
Atala Elküldve Március14, 2017 Elküldve Március14, 2017 (edited) On 2017. 03. 10. at 18:28, paprikab4 írta: Sziasztok! Nem gyári rádiónál meg lehet oldani, hogy ha bekapcsolom a rádiót ne tűnjön el a dátum a kijelzőről? Igen. sárga és a piros vezetéket meg kell cserélni. ;) Ui. Látom volt válasz :D Módosítva Március14, 2017 : Atala
gezoli Elküldve Március15, 2017 Elküldve Március15, 2017 6 órája, Atala írta: Igen. sárga és a piros vezetéket meg kell cserélni. ;) Ui. Látom volt válasz :D Ez így ebben a formában nem igaz! Amit Te leírtál az a táp bekötésére vonatkozik és nem a kijelzőre! 1
Recommended Posts