astra 1 Elküldve November25, 2016 Megoszt Elküldve November25, 2016 On 2016. 11. 22. at 21:23, astra 1 írta: X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Freeman007 Elküldve November26, 2016 Megoszt Elküldve November26, 2016 17 órája, astra 1 írta: X14XE Jaja, nekem ilyesmi csak motorblokk is van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve November26, 2016 Megoszt Elküldve November26, 2016 Üdv/Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a műszerfalba ,és a középkonzolba milyen izzók mennek? Sajnos mindkettő kiégett,így cserélni szeretném! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 Classic II-ben a hátsó ajtók hangszórói gyártói megfontolásból nem szólnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 8 perce, Cs. Zoltán írta: Classic II-ben a hátsó ajtók hangszórói gyártói megfontolásból nem szólnak? Egyáltalán van ott hangszóró? Átmegy kábel az átvezetőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 T zotya975! "... hangszóró ..." Lehet, hogy ott van a tágulási tartály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 4 órája, Cs. Zoltán írta: Classic II-ben a hátsó ajtók hangszórói gyártói megfontolásból nem szólnak? Általában be sem építik. Utólag szokták pótolni a tulajok. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 7 órája, Cs. Zoltán írta: Classic II-ben a hátsó ajtók hangszórói gyártói megfontolásból nem szólnak? Gyárilag nincs benne.Ezt is kihagyták mint ahogy elég sok mindent Az enyémbe valaki belerakta,igaz hogy eléggé haloványan muzsikál. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 9 perce, Geopake írta: Gyárilag nincs benne.Ezt is kihagyták mint ahogy elég sok mindent Az enyémbe valaki belerakta,igaz hogy eléggé haloványan muzsikál. Enyémben sem volt. 2003-as Vettem gyárit magas sugárzókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 8 órája, Cs. Zoltán írta: Classic II-ben a hátsó ajtók hangszórói gyártói megfontolásból nem szólnak? A Classic II egy low budget szemlélettel gyártásban tartott modell, ennek megfelelően rengeteg mindent kispóroltak belőle, az a kevés ami maradt, azt sem feltétlen a régebbi G Astra-k anyagminőségét tükrözik. Erre példa az én autóm is, 2002-es és 8 hangszórós gyárilag... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 Sejtettem, hogy ez a helyzet... Kössz mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 10 órája, marton.csaba2 írta: T zotya975! "... hangszóró ..." Lehet, hogy ott van a tágulási tartály? Ezt nem tudom értelmezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGabii Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Op-commal próbáltunk felcsatlakozni az autóra de sajnos sikertelenül. Motor diagnosztikát nem, azon kívül mindent engedett. Mi lehet a probléma? Esetleg az ecu-ja nem olyan? (2000 x14xe autóról van szó) más évjáratú Opelnél működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 Üdv, Egy ideje az akkumulátor állapotát jelző kis ablakban csak feketeség látható. Mentem vele 200km-t rá 2 napra megint 200km-t, gondoltam akkor tölti magát és megzöldül (mondjuk végig ment a zene és a fények) . Aztán mentem halk zenével fény nélkül még kisebb távokat, 60 km hosszúba, stb de még mindig fekete. Mi lehet a baja? (Illetve néha indításnál megmarad a bordon az akkumulátor ikon és alig akar megindulni, ilyenkor kis gázzal helyrejön és meglesz az alapjárat is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 53 perce, presidentÁkos írta: Üdv, Egy ideje az akkumulátor állapotát jelző kis ablakban csak feketeség látható. Mentem vele 200km-t rá 2 napra megint 200km-t, gondoltam akkor tölti magát és megzöldül (mondjuk végig ment a zene és a fények) . Aztán mentem halk zenével fény nélkül még kisebb távokat, 60 km hosszúba, stb de még mindig fekete. Mi lehet a baja? (Illetve néha indításnál megmarad a bordon az akkumulátor ikon és alig akar megindulni, ilyenkor kis gázzal helyrejön és meglesz az alapjárat is) A "varászszem"-ben akkor szokott eltűnni a zöld, ha már a vége felé közeledik az akku élete. Nem azt jelenti hogy most azonnal cseréld ki, de lassan lehet nézegetni másikat. Én vagy 2 évig jártam befeketedett akkuval, mire aztán teljesen beadta a kulcsot. Mi az a varázsszem , illetve varázsszemes akkumulátor? A varázsszem nem más, mint egy egyszerű sűrűségmérő eszköz. Működése azon alapul, hogy a feltöltött akku savsűrűsége magasabb, ezért a varázsszemben lévő zöld golyó feljön a sav tetejére, amiatt zöld a varázsszem. Ha az akku lemerül, azaz a savsűrűsége csökken, akkor zöld golyó lesüllyed , és már nem látszik, ekkor fekete a varázsszem. Ha túltöltés következtében elektrolit távozik az akkuból, akkor a varázsszem az aljáról visszaverődő fény miatt fehér színű. A varázsszem az egyik cella savsűrűségét mutatja. Az hogy a varázsszem zöld, az semmit nem jelent az akku egészére vonatkozóan, mivel attól még a többi cella akár zárlatos is lehet. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 4 perce, zotya975 írta: A "varászszem"-ben akkor szokott eltűnni a zöld, ha már a vége felé közeledik az akku élete. Nem azt jelenti hogy most azonnal cseréld ki, de lassan lehet nézegetni másikat. Én vagy 2 évig jártam befeketedett akkuval, mire aztán teljesen beadta a kulcsot. Mi az a varázsszem , illetve varázsszemes akkumulátor? A varázsszem nem más, mint egy egyszerű sűrűségmérő eszköz. Működése azon alapul, hogy a feltöltött akku savsűrűsége magasabb, ezért a varázsszemben lévő zöld golyó feljön a sav tetejére, amiatt zöld a varázsszem. Ha az akku lemerül, azaz a savsűrűsége csökken, akkor zöld golyó lesüllyed , és már nem látszik, ekkor fekete a varázsszem. Ha túltöltés következtében elektrolit távozik az akkuból, akkor a varázsszem az aljáról visszaverődő fény miatt fehér színű. A varázsszem az egyik cella savsűrűségét mutatja. Az hogy a varázsszem zöld, az semmit nem jelent az akku egészére vonatkozóan, mivel attól még a többi cella akár zárlatos is lehet. Szóval akkor nem egy egyszerű akku lemerülésről van szó amit feltöltéssel helyre lehet hozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 Just now, presidentÁkos írta: Szóval akkor nem egy egyszerű akku lemerülésről van szó amit feltöltéssel helyre lehet hozni? Nekem ilyenkor ha töltöttem visszajött a zöld, de aztán elég hamar el is tűnt. De ki kell próbálni. Amúgy mást nem vettem észre, indítási nehézség, lassabban tekert volna..stb. Gondolj bele, ha nem ilyen akkud van akkor semmit sem tudsz a savsűrűségről, így nem is aggódsz semmiért. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 3 órája, zotya975 írta: Nekem ilyenkor ha töltöttem visszajött a zöld, de aztán elég hamar el is tűnt. De ki kell próbálni. Amúgy mást nem vettem észre, indítási nehézség, lassabban tekert volna..stb. Gondolj bele, ha nem ilyen akkud van akkor semmit sem tudsz a savsűrűségről, így nem is aggódsz semmiért. S ezt külön fel kell tölteni vagy hosszabb utaknál fel kellene töltődjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 17 órája, presidentÁkos írta: S ezt külön fel kell tölteni vagy hosszabb utaknál fel kellene töltődjön? Hosszabb úton töltödik rendesen, de alapból ajánlják, hogy télen ha sok a rövidtáv, lehet tölteni otthon éjszaka pölö. Én ilyenkor ( mivel max 5-10 kilométerre járok) 1-2 hetente felteszem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 12 órája, zotya975 írta: Hosszabb úton töltödik rendesen, de alapból ajánlják, hogy télen ha sok a rövidtáv, lehet tölteni otthon éjszaka pölö. Én ilyenkor ( mivel max 5-10 kilométerre járok) 1-2 hetente felteszem. Köszi a válaszokat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 Még valami. Lehet extra dolgokat programozni a computerbe? Pölö. a 2 elektromos ablakot húzza fel automatice ha bezárom a kocsit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 32 perce, presidentÁkos írta: Még valami. Lehet extra dolgokat programozni a computerbe? Pölö. a 2 elektromos ablakot húzza fel automatice ha bezárom a kocsit? :D Nem kell programozni. Egy átkötés a központizár vezérlőben és már tudja is. Nekem fölhúzza mind a négyet! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 1 órával ezelőtt, gezoli írta: Nem kell programozni. Egy átkötés a központizár vezérlőben és már tudja is. Nekem fölhúzza mind a négyet! Nem nagyon értek én ehhez a dolgokhoz, és nekem csak 2 elektromos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December3, 2016 Megoszt Elküldve December3, 2016 5 órája, presidentÁkos írta: Nem nagyon értek én ehhez a dolgokhoz, és nekem csak 2 elektromos. Nekem meg 0.Magamat kell beprogramozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve December4, 2016 Megoszt Elküldve December4, 2016 Üdv. Az "én" astrámban be van kábelezve a világítós kapaszkodó? előre szeretném betenni. Vagy fúll tető bontás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts