tgabika76 Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 9 perce, nemeth_laca írta: Grat! Biztos jó dolog ez, csak én már lefóliáztattam, így nem vakítanak. De, ha nemlenne fólia, biztos befabrikálnám. Én meg biztosra mentem: először bekerült a fényre sötétedő tükör, utána meg lefóliáztattam a hátsó szélvédőt. Azóta nem láttam elsötétedni a tükröt. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo123 Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 25 perce, tgabika76 írta: Én meg biztosra mentem: először bekerült a fényre sötétedő tükör, utána meg lefóliáztattam a hátsó szélvédőt. Azóta nem láttam elsötétedni a tükröt. Akkor ez jó vétel volt! Nem akarod eladni azt a feleslegessé vált tükröt? Persze jóárasítva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 Nem mondtam hogy felesleges a tükör... nekem van egy ilyen kattanásom hogy mindenféle extrát beszerelek az autóba ha az viszonylag egyszerűen kivitelezhető, akkor is ha gyakorlati haszna nincs. Ülésfűtésem is van, de sose használtam, és a kikapcsolható kipörgésgátlót is talán ha egyszer-kétszer... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 Jó látni, hogy akkor nem csak én vagyok ilyen "kattant" az extrák terén. Ezért raktam bele én is sotetedo tükröt , esőszenzort meg mindenféle nyavaját ami eredetileg extra volt. Sokkal olcsóbban kijön így mintha gyárilag kertem volna bele! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március2, 2016 Megoszt Elküldve Március2, 2016 Én meg az ellenkezője vagyok.Nekem semmilyen extrák sem kellenek:) Klíma kell meg légzsák,meg hogy jó legyen a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március3, 2016 Megoszt Elküldve Március3, 2016 9 órája, tgabika76 írta: Nem mondtam hogy felesleges a tükör... nekem van egy ilyen kattanásom hogy mindenféle extrát beszerelek az autóba ha az viszonylag egyszerűen kivitelezhető, akkor is ha gyakorlati haszna nincs. Ülésfűtésem is van, de sose használtam, és a kikapcsolható kipörgésgátlót is talán ha egyszer-kétszer... Nem! Nekem is ez van! 2 hónapja küzdök a gyári ülésfűtéssel. Már minden megvan, csak kellene egy nyugis nap a beszereléshez. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március3, 2016 Megoszt Elküldve Március3, 2016 Ritkán van ilyen de most jelenleg BÁRMI pénzt megérne nekem a következő projekt. Egy dallamkürtre van szükségem méghozzá azzal a dallammal amit én szeretnék tehát nem a Homasitás Hazzard megye Lordjaira. Bárkinek bármi ötlete erre? Esetleg tapasztalata? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ketyere79 Elküldve Március3, 2016 Megoszt Elküldve Március3, 2016 12 órája, Lacee írta: Ritkán van ilyen de most jelenleg BÁRMI pénzt megérne nekem a következő projekt. Egy dallamkürtre van szükségem méghozzá azzal a dallammal amit én szeretnék tehát nem a Homasitás Hazzard megye Lordjaira. Bárkinek bármi ötlete erre? Esetleg tapasztalata? Köszönöm! Szia! Anno a Hobbielektronikának volt ilyen kis csináld magad hangrögzítő modulja. Esetleg ilyennel és akkor mindig más dallammal, de amivel szeretnéd avval szólna. Már csak valahogy erősíteni kellene a hangját, vagy a Homasitás kütyübe bekötni a Hazzard dallam modul helyére. Csak egy ötlet volt, majd a műszerész fórumtársak megmondják a frankót :D. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2016 Megoszt Elküldve Március4, 2016 On 2/26/2016 at 14:33, ketyere79 írta: Valaki erre valamit? Csak kell egy donor es kesz. Jo a z18xe karter is, de oda kell a masik nivo mert melyebb, ugy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Március4, 2016 Megoszt Elküldve Március4, 2016 (edited) On 2016. 03. 03. at 8:52, Lacee írta: Ritkán van ilyen de most jelenleg BÁRMI pénzt megérne nekem a következő projekt. Egy dallamkürtre van szükségem méghozzá azzal a dallammal amit én szeretnék tehát nem a Homasitás Hazzard megye Lordjaira. Bárkinek bármi ötlete erre? Esetleg tapasztalata? Köszönöm! Esetleg egy Hammond-orgona? Stílusos lenne és egyedi... Bár kissé sok helyet foglalna. https://hu.wikipedia.org/wiki/Hammond-orgona Ui.: Bocs, ezt nem hagyhattam ki. Remélem nincs harag? Módosítva Március4, 2016 : KMiki 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Március4, 2016 Megoszt Elküldve Március4, 2016 Üdv mindenkinek! Nem tudja valaki a H astra elektromosan behajtható tükrét vajon belehet rakni a g-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 12 órája, morattila írta: Üdv mindenkinek! Nem tudja valaki a H astra elektromosan behajtható tükrét vajon belehet rakni a g-be? Szét kéne szedni egy ilyen tükröt hogy lehessen látni mi van benne, és esetleg át lehet-e abból applikálni bármit a G Astra tükrébe, mert abban sajna tudtommal semmilyen előkészítés nincs. Ami főleg nekem szégyen a COupénál, mert már a szellemi előd Calibrához is volt ilyen opció, igaz csak a japán piacon és csak az utasoldali, de a kihajtás helye és a fogasív benne van mindkét tükörben. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PorcioNorbi Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 1 órával ezelőtt, tgabika76 írta: Szét kéne szedni egy ilyen tükröt hogy lehessen látni mi van benne, és esetleg át lehet-e abból applikálni bármit a G Astra tükrébe, mert abban sajna tudtommal semmilyen előkészítés nincs. Ami főleg nekem szégyen a COupénál, mert már a szellemi előd Calibrához is volt ilyen opció, igaz csak a japán piacon és csak az utasoldali, de a kihajtás helye és a fogasív benne van mindkét tükörben. Pont a napokban gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ilyen opció, miután észrevettem hogy félig lóg a vezető oldali tükör burkolatom, két jó nagy horzsolással karöltve, félig elrepedve valami nagyon okos jól nekiment, 1-2x parkoltam járda mellett mostanában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ketyere79 Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 On 2016.03.04. at 7:23, spzoli írta: Csak kell egy donor es kesz. Jo a z18xe karter is, de oda kell a masik nivo mert melyebb, ugy tudom. Köszi a választ! Nagyon jól hangzik hogy nincs túlbonyolítva ebből a szempontból a dolog ami a teknőt illeti és a a saját motorkódú alkatrésznél a pálca is jó, semmi bonyodalom :D! Egyvalami azért még piszkálja a fantáziámat, az a jeladó. Arra esetleg tudod a választ hogy miért van belőle többféle? Epc is többet hoz, csak azt nem értem hogy Elvileg ez egy egyszerű jeladó (van vagy nincs) nem pedig szintmérő. Ha így van Elvileg mindegy hogy (ha jól emlékszem) a 3 közül Melyiket adja a bontós nem? Vagy rosszul tudok valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 4 órája, PorcioNorbi írta: Pont a napokban gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ilyen opció, miután észrevettem hogy félig lóg a vezető oldali tükör burkolatom, két jó nagy horzsolással karöltve, félig elrepedve valami nagyon okos jól nekiment, 1-2x parkoltam járda mellett mostanában... Én már találtam meg a tükörborításom az autó mellé leesve. Sok parkolózseni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 8 órája, ketyere79 írta: Köszi a választ! Nagyon jól hangzik hogy nincs túlbonyolítva ebből a szempontból a dolog ami a teknőt illeti és a a saját motorkódú alkatrésznél a pálca is jó, semmi bonyodalom :D! Egyvalami azért még piszkálja a fantáziámat, az a jeladó. Arra esetleg tudod a választ hogy miért van belőle többféle? Epc is többet hoz, csak azt nem értem hogy Elvileg ez egy egyszerű jeladó (van vagy nincs) nem pedig szintmérő. Ha így van Elvileg mindegy hogy (ha jól emlékszem) a 3 közül Melyiket adja a bontós nem? Vagy rosszul tudok valamit? Ezt nem tudom, de z18xerol tudok adni nivoval,jeladoval... :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Farcy Elküldve Március5, 2016 Megoszt Elküldve Március5, 2016 Sziasztok. Keresgettem már a témában, de sehol nem találtam róla semmit. Szeretnék a G astra sedanomba kilépőfényt építeni. Természetesen nem ezeket a gagyi emblémás projektoros dolgokat. Találtam alin COB ledes 1,7*17 cm-es vízálló felragasztható aluházas panelt. Ezt szeretném rákötni a beltér világítására. A bevezetékelése még egy külön project.. de azt valahogy biztosan meglehet oldani. Aztán szeretném a Darth Vödör által leírt ködlámpás fénykürtöt és a hazakísérő fényfunkciókat is összehozni. Ha Debrecen- Nyíregyháza-Vásárosnamény közelében tudna ezekben valaki segíteni ne tartsa magában! A segítő gondolatokat máris köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ketyere79 Elküldve Március7, 2016 Megoszt Elküldve Március7, 2016 On 2016.03.05. at 21:49, spzoli írta: Ezt nem tudom, de z18xerol tudok adni nivoval,jeladoval... :D köszönöm szépen, ha z16xe lenne harapnék rá :D! Körbe akarom járni, hátha találok jó áron 16-ost Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2016 Megoszt Elküldve Március7, 2016 4 órája, ketyere79 írta: köszönöm szépen, ha z16xe lenne harapnék rá :D! Körbe akarom járni, hátha találok jó áron 16-ost Irj majd ha megis. 1liter a kulonbseg koztuk asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vazul Elküldve Március9, 2016 Megoszt Elküldve Március9, 2016 10. éves a gép(1.4 caravan), és kezd meghalni a hátsó ajtók központi zárja. Először csak néha, aztán egyre sűrűbben nem zárt/nyitott. a jobb hátsó teljesen kész, a bal hátsó random nem működik. Lehet ezt orvosolni valamivel, wd40, szilikonspray, ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március9, 2016 Megoszt Elküldve Március9, 2016 8 órája, vazul írta: 10. éves a gép(1.4 caravan), és kezd meghalni a hátsó ajtók központi zárja. Először csak néha, aztán egyre sűrűbben nem zárt/nyitott. a jobb hátsó teljesen kész, a bal hátsó random nem működik. Lehet ezt orvosolni valamivel, wd40, szilikonspray, ilyesmi? Szia! Olvasd el DarthVödör munkáját, hátha segít neked is: https://sites.google.com/site/opelrepair/koezpontizar Link to comment Megosztás: More sharing options...
vazul Elküldve Március9, 2016 Megoszt Elküldve Március9, 2016 1 órával ezelőtt, kobraCode írta: Szia! Olvasd el DarthVödör munkáját, hátha segít neked is: https://sites.google.com/site/opelrepair/koezpontizar Köszönöm, nagyon jó írás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve Március9, 2016 Megoszt Elküldve Március9, 2016 Üdv!Valaki vállal tempomat beszerelést?Kormánykapcsolót viszem,kuplung kapcsoló bent,fék kapcsoló 4 vezetékes(y17dt).Köszi!(Bp) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március10, 2016 Megoszt Elküldve Március10, 2016 On 2016. 03. 05. at 10:13, PorcioNorbi írta: Pont a napokban gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ilyen opció, miután észrevettem hogy félig lóg a vezető oldali tükör burkolatom, két jó nagy horzsolással karöltve, félig elrepedve valami nagyon okos jól nekiment, 1-2x parkoltam járda mellett mostanában... nekem egy suzukis mama verte le a burkolatot egy citroenes csaj átment rajta hiába kiabáltam neki felszedtem megragasztottam belülröl textilbakelit darabkákkal a repedéseket átlapoltam lefestettem és jó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március11, 2016 Megoszt Elküldve Március11, 2016 Sziasztok! A következő a problémával találtam szembe magam a szülők gépén. A lámpa magasság állítás 3 fokozatú lett. Érdekes módon. Leírom a működését. 0 felső állásból indulva: 0->1: 1-et lemegy. 1->2: nem történik semmi. 2->3: 1-et lemegy 3->2: 1-et fel. 2->1: 1-et fel. 1->0: nem történik semmi. Mert ha pl csak a 2-esre nem reagál akkor azt értem, de így nem logikus számomra. Ez hogy történhet? Annyi előzmény van, hogy első ködlámpásítás miatt cserélve lett korábban a komplett kapcsoló, de úgy rémlik akkor még minden rendben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts