Martin89 Elküldve December28, 2015 Elküldve December28, 2015 Sziasztok! Segítségeteket kérném: utólagos tükörfűtést szeretnék beépíteni (x14xe; 2000év, belga összeszerelés). Megvásároltam a két fűthető tükörlapot, az ajtóban megtaláltam a csipogónál a csatiját is amiben 5db vezeték van bekötve. Ebben a videóba https://www.youtube.com/watch?v=PS_x9FhggCk a barnára és a fekete/fehérre köti rá. Beraktam a bizti tábla 41-es helyére egy 10A-os biztit ahogy a gyári könyv is írja, valamint a hátsó ködlámpa reléjét átraktam a tükörfűtéshez (felső sor 4-ik hely) ideiglenesen, hogy le tudjam próbálni. Ez után próbalámpával méregettem: az ajtóban lévő csatiban csak testet mértem, a fekete/fehéren viszont nem mértem pozitívot, sőt sehol sincs áram. A berakott biztosítékon átfolyik az áram, illetve a relé is kattan a hátsó ablakfűtés bekapcsolásakor. Mi lehet a probléma? Miért nem megy áram a csatihoz? Lehetséges, hogy nem 12V-ot kap a tükör? Inkább multiméterrel mérjek rá? Előfordulhat, hogy csak az utastéren kívül lett kiépítve a kábelezés? Ezt abból gondolom, hogy amikor be akartam szerelni utólag ködlámpákat akkor az első lökhárítónál meg van a kábelezés, viszont a bizti táblán még be sincs saruzva se a relé, se a bizti része így ezt a dolgot pihentetem. Előre is köszi a válaszokat!
urbanjozsi Elküldve December28, 2015 Elküldve December28, 2015 3 hours ago, DarthVödör írta: miért ne? az izzónak mindegy a polaritás. némelyik TID-ben is fel van cserélve. Köszi! Akkor mindenképp a multiméterrel kimértek alapján kötöm, mert a lednek ugye nem mindegy
DarthVödör Elküldve December30, 2015 Elküldve December30, 2015 On 2015. 12. 28. at 18:46, Martin89 írta: Sziasztok! Segítségeteket kérném: utólagos tükörfűtést szeretnék beépíteni (x14xe; 2000év, belga összeszerelés). Megvásároltam a két fűthető tükörlapot, az ajtóban megtaláltam a csipogónál a csatiját is amiben 5db vezeték van bekötve. Ebben a videóba https://www.youtube.com/watch?v=PS_x9FhggCk a barnára és a fekete/fehérre köti rá. Beraktam a bizti tábla 41-es helyére egy 10A-os biztit ahogy a gyári könyv is írja, valamint a hátsó ködlámpa reléjét átraktam a tükörfűtéshez (felső sor 4-ik hely) ideiglenesen, hogy le tudjam próbálni. Ez után próbalámpával méregettem: az ajtóban lévő csatiban csak testet mértem, a fekete/fehéren viszont nem mértem pozitívot, sőt sehol sincs áram. A berakott biztosítékon átfolyik az áram, illetve a relé is kattan a hátsó ablakfűtés bekapcsolásakor. Mi lehet a probléma? Miért nem megy áram a csatihoz? Lehetséges, hogy nem 12V-ot kap a tükör? Inkább multiméterrel mérjek rá? Előfordulhat, hogy csak az utastéren kívül lett kiépítve a kábelezés? Ezt abból gondolom, hogy amikor be akartam szerelni utólag ködlámpákat akkor az első lökhárítónál meg van a kábelezés, viszont a bizti táblán még be sincs saruzva se a relé, se a bizti része így ezt a dolgot pihentetem. Előre is köszi a válaszokat! Ha nem elektromos tükröd van, elég a barna (ez mindig a test) és a fekete/fehér. Ha elektromos, akkor lehetséges hogy nincs bekötve. M14 megy az X3 ajtóátvezetőbe, majd az X1 csatlakozóba. X1-ből a multitimer K7 relére. Ez a hátsó ablak fűtésé is.
feel2006 Elküldve December30, 2015 Elküldve December30, 2015 Sziasztok, Megrendelve a fentebb ajánlott komfortindex. Egyelőre csak G astra-ba, Corsaba nem kérik. Tud esetleg valaki segíteni aki már szerelt ilyet, hogy a legegyszerűbb nekikezdeni? Gyanítom kormányburkolatot le kell szedni, hogy az index karhoz hozzáférjek. De a 4 kábelnek, honnan érdemes venni a táp-ot, negatívat és hol melyik helyen a legegyszerűbb rácsatlakoztatni az index kábelekre? Esetleg ha van valakinek csatlakozó lábkiosztása, amivel könnyebben nekifoghatok, hálás lennék érte. Köszönöm
gezoli Elküldve December31, 2015 Elküldve December31, 2015 8 hours ago, feel2006 írta: Sziasztok, Megrendelve a fentebb ajánlott komfortindex. Egyelőre csak G astra-ba, Corsaba nem kérik. Tud esetleg valaki segíteni aki már szerelt ilyet, hogy a legegyszerűbb nekikezdeni? Gyanítom kormányburkolatot le kell szedni, hogy az index karhoz hozzáférjek. De a 4 kábelnek, honnan érdemes venni a táp-ot, negatívat és hol melyik helyen a legegyszerűbb rácsatlakoztatni az index kábelekre? Esetleg ha van valakinek csatlakozó lábkiosztása, amivel könnyebben nekifoghatok, hálás lennék érte. Köszönöm Én a kormánykapcsolónál kötöttem rá, ott az összes szükséges vezeték megtalálható. Testet a műszerfalról vettem. 1
rocso Elküldve Január1, 2016 Elküldve Január1, 2016 (edited) On 2012. 10. 04. at 14:25, DarthVödör írta: Megjött a MID! Borzalmas állapotban! Nem tudom mit tegyek, kérdeztem telefonon, írtam a megrendeléskor a megjegyzéshez, hogy pixelhiba mentes-e. Természetesen ez egy lepróbált darab... pixelhiba nélkül! Sziasztok, a képen látható kijelző van a kocsimba szerelve. A felső sorban állandóan a következő tankolásig megtehető km-t mutatja.az ablaktörlőn nincs a 2 gomb. Ez ilyen, vagy ki lett cserélve a kar? A csatinak milyennek kell lennie ha csere volt? Módosítva Január1, 2016 : rocso
tgabika76 Elküldve Január1, 2016 Elküldve Január1, 2016 Szerintem a te autódban nem MID volt eredetileg, hanem TID, de valamiért tönkrement a kijelző, és cserélték, csak nem belevalóra. Ha gyárilag MID lett volna benne, akkor az ablaktörlőkar végén ott kellene lennie a két gombnak.
gezoli Elküldve Január1, 2016 Elküldve Január1, 2016 7 minutes ago, tgabika76 írta: Szerintem a te autódban nem MID volt eredetileg, hanem TID, de valamiért tönkrement a kijelző, és cserélték, csak nem belevalóra. Ha gyárilag MID lett volna benne, akkor az ablaktörlőkar végén ott kellene lennie a két gombnak. Az nem lehet, hogy nem találtak bele computeres kart (lustaságból, nepper stb.)?
tgabika76 Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 De, lehet. Bár én azt gondolom hogy ha valaki veszi a fáradtságot és komolyan ráfekszik a témára (mert mondjuk MID-esíteni akarja az autóját), az talált volna kart ha keres... Sokkal valószínűbbnek tartom hogy egy korábbi tulajnál pixelhibás lett a kijelző, ő meg erre bement a bontóba és kért egy "Opel Astra középső kijelzőt", mert mondjuk fogalma sem volt róla hogy abból többféle (TID, MID, CID, stb...) létezik. Láttam már így csodát, például itt nálunk a lakótelepen sokáig állt egy háromajtós A Corsa, ötajtósra való jobb első sárvédővel. Rámenni rámegy, csak épp nem egyforma, az egyszeri tulaj meg gondolom azt hihette egy kocc után hogy a három- és ötajtósok között az első sárvédőben nincs különbség... pedig van.
Martin89 Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 On 2015. 12. 30. at 13:12, DarthVödör írta: Ha nem elektromos tükröd van, elég a barna (ez mindig a test) és a fekete/fehér. Ha elektromos, akkor lehetséges hogy nincs bekötve. M14 megy az X3 ajtóátvezetőbe, majd az X1 csatlakozóba. X1-ből a multitimer K7 relére. Ez a hátsó ablak fűtésé is. Köszi a segítséget. Kézi állítású a tükröm gyárilag. Csak a tükörlapot akarom cserélni. Bocsi, de nekem nem mond semmit az m14, x3 meg x1. Odáig most eljutottam, hogy a műszeregységet kiszereltem, hogy a biztitáblára rálássak és ott is benne van a fekete/fehér vezeték a relénél, de a jobb oldalon leszedtem a lábtérnél lévő burkolatot és egy elég vastag köteget találtam ami megy ki az ajtó felé, de abba már nincs meg a fekete/fehér vezeték, sőt az ajtócsatlakozóban, ha jól láttam akkor már csak 4 tüske van meg...
astra 1 Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 (edited) 8 hours ago, Martin89 írta: Köszi a segítséget. Kézi állítású a tükröm gyárilag. Csak a tükörlapot akarom cserélni. Bocsi, de nekem nem mond semmit az m14, x3 meg x1. Odáig most eljutottam, hogy a műszeregységet kiszereltem, hogy a biztitáblára rálássak és ott is benne van a fekete/fehér vezeték a relénél, de a jobb oldalon leszedtem a lábtérnél lévő burkolatot és egy elég vastag köteget találtam ami megy ki az ajtó felé, de abba már nincs meg a fekete/fehér vezeték, sőt az ajtócsatlakozóban, ha jól láttam akkor már csak 4 tüske van meg... Buék! m14= multitimer a biztitábla jobb oldalán van egy hosszú fekete csatlakozó. Módosítva Január2, 2016 : astra 1 1
rocso Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 (edited) 10 hours ago, tgabika76 írta: De, lehet. Bár én azt gondolom hogy ha valaki veszi a fáradtságot és komolyan ráfekszik a témára (mert mondjuk MID-esíteni akarja az autóját), az talált volna kart ha keres... Sokkal valószínűbbnek tartom hogy egy korábbi tulajnál pixelhibás lett a kijelző, ő meg erre bement a bontóba és kért egy "Opel Astra középső kijelzőt", mert mondjuk fogalma sem volt róla hogy abból többféle (TID, MID, CID, stb...) létezik. Láttam már így csodát, például itt nálunk a lakótelepen sokáig állt egy háromajtós A Corsa, ötajtósra való jobb első sárvédővel. Rámenni rámegy, csak épp nem egyforma, az egyszeri tulaj meg gondolom azt hihette egy kocc után hogy a három- és ötajtósok között az első sárvédőben nincs különbség... pedig van. Akkor miért van rajta plusz infó(következő tankolásig megtehető km) most vettem 3 hete osztrák papiros volt. Nincs valami , ami elárulja, hogy mi az eredeti benne. 99 -es caravan 2.0di confort cdx x 20dtl Módosítva Január2, 2016 : rocso
bonat Elküldve Január2, 2016 Elküldve Január2, 2016 13 hours ago, tgabika76 írta: De, lehet. Bár én azt gondolom hogy ha valaki veszi a fáradtságot és komolyan ráfekszik a témára (mert mondjuk MID-esíteni akarja az autóját), az talált volna kart ha keres... Sokkal valószínűbbnek tartom hogy egy korábbi tulajnál pixelhibás lett a kijelző, ő meg erre bement a bontóba és kért egy "Opel Astra középső kijelzőt", mert mondjuk fogalma sem volt róla hogy abból többféle (TID, MID, CID, stb...) létezik. Láttam már így csodát, például itt nálunk a lakótelepen sokáig állt egy háromajtós A Corsa, ötajtósra való jobb első sárvédővel. Rámenni rámegy, csak épp nem egyforma, az egyszeri tulaj meg gondolom azt hihette egy kocc után hogy a három- és ötajtósok között az első sárvédőben nincs különbség... pedig van. bonyolult ez a MID-esítés? mi kell hozzá? gondolom ki kell cserélni a TID-et MID-esre, és a kart kicserélni...és még valami?
tgabika76 Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 11 hours ago, bonat írta: bonyolult ez a MID-esítés? mi kell hozzá? gondolom ki kell cserélni a TID-et MID-esre, és a kart kicserélni...és még valami? Van hozzá leírásom (németül), hát, nem egyszerű... Azon kívül amiket írtál, az alapcsomaghoz kell még a MID 32pólusú csatlakozója is, meg vagy 5 méter 0.5mm2-es vezeték. Mivel a TID-nek csak 12 pólusú csatlakozója van, sejthető hogy egy csomó vezetéket be kell még húzni oda nem csak a TID-csatlakozóból, de a biztosítéktáblától, a motorvezérlőtől és a műszeregységtől is. Ha a teljes csomagot akarod ami figyelmeztet a fékbetétkopásra, a kiégett izzókra és hasonlókra is, akkor ezen felül meg kell még venni a check controllt (izzófigyelő), a hűtőfolyadék tartályt amiben van helye a szintjelzőnek, az olajnyomásszenzort tömítéssel, új olajteknőt az olajnyomásszenzorhoz, ablakmosótartályhoz szenzort, kopásjelzős fékbetéteket, és újabb 10m vezetéket... Ha mégis belevágnál akkor átküldhetem a leírást, vannak benne cikkszámok is. Én egyebek között ezért döntöttem a Veramon mellett, a szintjelzők/izzófigyelőkön kívül mindent tud amit egy MID, és még plusz funkciók is vannak benne. Ráadásul jóval olcsóbb és egyszerűbb is beszerelni.
bonat Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 34 minutes ago, tgabika76 írta: Van hozzá leírásom (németül), hát, nem egyszerű... Azon kívül amiket írtál, az alapcsomaghoz kell még a MID 32pólusú csatlakozója is, meg vagy 5 méter 0.5mm2-es vezeték. Mivel a TID-nek csak 12 pólusú csatlakozója van, sejthető hogy egy csomó vezetéket be kell még húzni oda nem csak a TID-csatlakozóból, de a biztosítéktáblától, a motorvezérlőtől és a műszeregységtől is. Ha a teljes csomagot akarod ami figyelmeztet a fékbetétkopásra, a kiégett izzókra és hasonlókra is, akkor ezen felül meg kell még venni a check controllt (izzófigyelő), a hűtőfolyadék tartályt amiben van helye a szintjelzőnek, az olajnyomásszenzort tömítéssel, új olajteknőt az olajnyomásszenzorhoz, ablakmosótartályhoz szenzort, kopásjelzős fékbetéteket, és újabb 10m vezetéket... Ha mégis belevágnál akkor átküldhetem a leírást, vannak benne cikkszámok is. Én egyebek között ezért döntöttem a Veramon mellett, a szintjelzők/izzófigyelőkön kívül mindent tud amit egy MID, és még plusz funkciók is vannak benne. Ráadásul jóval olcsóbb és egyszerűbb is beszerelni. A Veramon-nál is ennyit kell kábelezni?
tgabika76 Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 Nem. Nekem csak egyetlen vezeték kellett a motorvezérlőtől, meg ugye az ablaktörlőkart kellett bekötni.
bonat Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 2 minutes ago, tgabika76 írta: Nem. Nekem csak egyetlen vezeték kellett a motorvezérlőtől, meg ugye az ablaktörlőkart kellett bekötni. És mennyi volt összesen?
PorcioNorbi Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 Sziasztok, az MID-t fel lehet újítani? Mert kezd eléggé pixelhibás lenni. Vagy vadászni kell egy újat ami remélhetőleg jó állapotban van?
kobraCode Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 Egy kis érdekesség a hétvégére. 12.30-án használtam utoljára a kocsit és mivel most javarészt csak városi rövidtávban megy 01.01-én gondoltam felhozom az aksit feltölteni, mert lent mikor mértem 12V benne csak (riasztó, rádió memória és kitudja még mi azért szívja folyamatosan). 1 éjszakát hagytam állni a lakásban melegedni, reggelre 12,33V lett benne. Érdekes hogy a hidegben hogyan kitud fagyni az akku. Eddig még nem tapasztaltam ilyet, meglepődtem rajta s gondoltam megosztom veletek. Töltöttem 6 órát, most megvan benne rendesen a 12,71V, majd holnap reggel meló előtt visszapakolom...
spzoli Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 2 hours ago, PorcioNorbi írta: Sziasztok, az MID-t fel lehet újítani? Mert kezd eléggé pixelhibás lenni. Vagy vadászni kell egy újat ami remélhetőleg jó állapotban van? Tudok neked segiteni, de nem olcso. Irj privit.
SargaRigo123 Elküldve Január3, 2016 Elküldve Január3, 2016 3 hours ago, PorcioNorbi írta: Sziasztok, az MID-t fel lehet újítani? Mert kezd eléggé pixelhibás lenni. Vagy vadászni kell egy újat ami remélhetőleg jó állapotban van? Elméletileg fel lehet. Egy próbát megérhet: ezt találtam Mindenesetre ha megpróbálod majd számolj be az eredményről (fényképek , stb)
Bandesz7 Elküldve Január7, 2016 Elküldve Január7, 2016 Sziasztok! Egészen újnak számítok itt a fórumon - ellentétben a 16 éves autómmal - de akármennyire is bújtam át mindent, nem találtam kérdésemre vonatkozó választ. A képeken látható elektromos ablakemelő vezérlőm fáradt el kicsit, ilyet szeretnék beszerezni, illetve ha van valakinek reléhibás változat, az is megfelelne, az enyémben ez a KOSMOS4 "nemlétező" típusú vezérlő IC lett halott. Előre is köszi a segítséget, ötleteket!
astra 1 Elküldve Január7, 2016 Elküldve Január7, 2016 (edited) 3 hours ago, Bandesz7 írta: Sziasztok! Egészen újnak számítok itt a fórumon - ellentétben a 16 éves autómmal - de akármennyire is bújtam át mindent, nem találtam kérdésemre vonatkozó választ. A képeken látható elektromos ablakemelő vezérlőm fáradt el kicsit, ilyet szeretnék beszerezni, illetve ha van valakinek reléhibás változat, az is megfelelne, az enyémben ez a KOSMOS4 "nemlétező" típusú vezérlő IC lett halott. Előre is köszi a segítséget, ötleteket! melyik első jobb, bal első ,hátsó? ez h http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemelo-ablaktorlo-zar/opel_zafira_b_jobb_hatso_ablakemelo_motor_5511807 Módosítva Január7, 2016 : astra 1
Bandesz7 Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 14 hours ago, astra 1 írta: melyik első jobb, bal első ,hátsó? ez h http://racing-bazar.hu/alkatresz/ablakemelo-ablaktorlo-zar/opel_zafira_b_jobb_hatso_ablakemelo_motor_5511807 A bal hátsó, de az IC szempontjából ez lényegtelen, amit vennék az úgy is csak donornak kell. A hirdetés pedig amit küldtél B Zafirához való, a képen is látszik hogy külsőleg is más az az vezérlő modul. De azért köszi!
DarthVödör Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 (edited) On 2016. 01. 07. at 9:38, Bandesz7 írta: Módosítva Április4, 2016 : DarthVödör 1
Recommended Posts