nemeth_laca Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Csak egy tipp: bal lábtér idomhoz egy billenőkapcsolót tenni amivel megszakítod a bal első ajtókapcsoló vezetékét s máris nem kell se relé se semmi, sőt a világítást és a sípolást és minden egyebet egyben tudsz kapcsolni.Ez nemrossz, de a többi nyitásérzékelőt ez nem iktatja ki, ha jólgondolom.
kobraCode Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Ez nemrossz, de a többi nyitásérzékelőt ez nem iktatja ki, ha jólgondolom.Sajnos azokat nem. Ha jól tudom 30 perc után ha nem nyitogatod az ajtókat csak nyitva hagyod a Multitimer mindent kikapcsol.
nemeth_laca Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Sajnos azokat nem. Ha jól tudom 30 perc után ha nem nyitogatod az ajtókat csak nyitva hagyod a Multitimer mindent kikapcsol.Igen, azt énis tudom, de nyitogatom :)Gondolom a pozitív a multitimertől jön, ha abba beiktatnék egy kapcsolót, akkor azt vajon kell relézni?
kobraCode Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Igen, azt énis tudom, de nyitogatom :)Gondolom a pozitív a multitimertől jön, ha abba beiktatnék egy kapcsolót, akkor azt vajon kell relézni?Sajnos erre nem tudom a választ, hülyeséget meg nem akarok írni. Talán jár erre egy szaki és megmondja neked :-) 1
Stofl Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Igen, azt énis tudom, de nyitogatom :)Gondolom a pozitív a multitimertől jön, ha abba beiktatnék egy kapcsolót, akkor azt vajon kell relézni?5A-es a biztositekja. Siman talalsz ilyen teljesitmenyu kapcsolot. A belter vilagitas evjaratonkent valtozik. Irj evet es motorkodot. Akkor megirom. 1
nemeth_laca Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 5A-es a biztositekja. Siman talalsz ilyen teljesitmenyu kapcsolot. A belter vilagitas evjaratonkent valtozik. Irj evet es motorkodot. Akkor megirom.2004 z14xeAbból gondolom, hogy a pozitív vezérli a halványodást, mert nekem a hátsó világítós kapaszkodók utólagosak, és a B-oszlopban testeltem le őket, mivel nem volt gyári kábelkorbácsom, a pozitívat pedig elől vettem le, és a hátsók is ugyanúgy halványodnak mint elől.
Stofl Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 2004-esben az elso lampa negativja multitimer kapcsolt negativja. Halvanyodaskor 12V-ra emeli a nullat. Tobbek kozott ebbol adodik a parazslas is ledeknel. A piros vezetek pedig relen keresztul akksi. A relet pedig a multitmer kapcsolja. de mivel hatul utolagos a lampad es mindharmat le akarod kapcsolni, akkor holnap megnezem gepen a rajzokat. Tobb masik izzo is kozrejatszik ebben. 1
nemeth_laca Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 2004-esben az elso lampa negativja multitimer kapcsolt negativja. Halvanyodaskor 12V-ra emeli a nullat. Tobbek kozott ebbol adodik a parazslas is ledeknel. A piros vezetek pedig relen keresztul akksi. A relet pedig a multitmer kapcsolja. de mivel hatul utolagos a lampad es mindharmat le akarod kapcsolni, akkor holnap megnezem gepen a rajzokat. Tobb masik izzo is kozrejatszik ebben.Hátul ugye kapcsolható gyárilag. Nemtudom az elsőt már miért nemlehetett úgycsinálni...
Stofl Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Hátul ugye kapcsolható gyárilag. Nemtudom az elsőt már miért nemlehetett úgycsinálni...Az első lámpád gyári bekötése:Piros/fehér vezeték a K155-ös multitimer által vezérelt relén keresztül 12V állandó. Tehát kapcsolt 12V az X1-es csatlakozó 52-es lábából.A szürke vezeték a multitimerből jön. Onnan kapcsolt negatív. Ha nem világít a lámpa akkor kb 12V, ha világít akkor kb. nulla.A hátsó lámpák piros vezetéke gyárilag megegyezik az első lámpa piros/fehér vezetékével.A szürke viszont vagy üres, vagy test, vagy multitimer egy diódán keresztül.Ha a gyári rendszert feltételezem, akkor az X1-es csatlakozó 52-es lábáról menő vezetéket kell megszakítanod egy 5A-es kapcsolóval.Ekkor nem fog felkapcsolni az első lámpa, a két hátsó lámpa és a csomagtartó lámpa.Ha megkeresed a K155 relé 8-as lábáról jövő vezetéket, és azt szakítod meg, akkor a kesztyűtartó világítás tápját is le tudod kapcsolni a tető és csomagtér lámpákkal együtt. 1
nemeth_laca Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Az első lámpád gyári bekötése:Piros/fehér vezeték a K155-ös multitimer által vezérelt relén keresztül 12V állandó. Tehát kapcsolt 12V az X1-es csatlakozó 52-es lábából.A szürke vezeték a multitimerből jön. Onnan kapcsolt negatív. Ha nem világít a lámpa akkor kb 12V, ha világít akkor kb. nulla.A hátsó lámpák piros vezetéke gyárilag megegyezik az első lámpa piros/fehér vezetékével.A szürke viszont vagy üres, vagy test, vagy multitimer egy diódán keresztül.Ha a gyári rendszert feltételezem, akkor az X1-es csatlakozó 52-es lábáról menő vezetéket kell megszakítanod egy 5A-es kapcsolóval.Ekkor nem fog felkapcsolni az első lámpa, a két hátsó lámpa és a csomagtartó lámpa.Ha megkeresed a K155 relé 8-as lábáról jövő vezetéket, és azt szakítod meg, akkor a kesztyűtartó világítás tápját is le tudod kapcsolni a tető és csomagtér lámpákkal együtt.Egy Úr vagy, köszönöm szépen! :)Ez a relé merre található vajon?
Stofl Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 (edited) Egy Úr vagy, köszönöm szépen! :)Ez a relé merre található vajon?Sajnos nem tudom, csak azt, hogy az F1.28(5A)-es biztosíték és az X1-es csatlakozó között. Az X1-es csatlakozó a vezető bal lábánál a kárpit mögött, a biztosíték pedig ugye a táblában.Na közben meglett. A biztosítéktábla bal alsó nagy zöld reléje az.http://s657.photobucket.com/user/4utosparks/media/Diagrams/AstraGrelays.jpg.htmlConsumer switch-off time delay relay. Módosítva Október12, 2015 : Stofl 1
wakond Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Sziasztok!P0650 Hibajelző lámpa (MIL) szabályozás - áramkör hibás működéseezt olvastam ki a kocsiból, ez pontosan mi szeretne lenni?
Samu76 Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Nektek mi a véleményetek az utólagos elektromos ablak beszereléséről? Kb mennyit kóstálhat?Az autó garja elveszik akkor is ha szakműhely csinálja?Ugyanolyan jó az is, mitha gyárilag benne lett volna?Előre is köszönöm a hozzászólásokat :)én 2005-ben szereltettem be után gyártottat hátra ,hát elég zajos a motorja ,előről nem vezérelhető és a riasztó nem húzza fel ,mint az elsőket.Ha jól emlékszem 34 ezer forint volt akkor.
nemeth_laca Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Sajnos nem tudom, csak azt, hogy az F1.28(5A)-es biztosíték és az X1-es csatlakozó között. Az X1-es csatlakozó a vezető bal lábánál a kárpit mögött, a biztosíték pedig ugye a táblában.Na közben meglett. A biztosítéktábla bal alsó nagy zöld reléje az.http://s657.photobucket.com/user/4utosparks/media/Diagrams/AstraGrelays.jpg.htmlConsumer switch-off time delay relay.Köszi! :)Akkor a nyolcas lábon lévő vezetéket, ha megszakítom egy 5A-es kapcsolóval, akkor elvileg jó lesz. Holnap rálesek, ez így, hogy minden világítást kilő, nagyon király lenne :)És akkor nem kell relézni meg biztit se beiktatni sehova.
gezoli Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 én 2005-ben szereltettem be után gyártottat hátra ,hát elég zajos a motorja ,előről nem vezérelhető és a riasztó nem húzza fel ,mint az elsőket.Ha jól emlékszem 34 ezer forint volt akkor.Ez a válasz kissé megcsúszott!
Samu76 Elküldve Október13, 2015 Elküldve Október13, 2015 Ez a válasz kissé megcsúszott!sorry de nem rég jöttem a fórumra :)
gezoli Elküldve Október13, 2015 Elküldve Október13, 2015 sorry de nem rég jöttem a fórumra :)Semmi baj! Ebbe nagyon sokan belefutnak!
astra Elküldve Október13, 2015 Elküldve Október13, 2015 tiszteletem. arra lennék kiváncsi hogy a gyujtáskapcsoló belsö része a g asztránál milyen hosszu. azért érdekel a dolod mert nekem cserés volt ez a rész ahol a lamellák vannak mert letört az a része ami bele megy a elektromos kapcsolóba . át rakattam egy másik belsöbe ami ugyanolyan profilu volt mint a eredeti kulcs .azota kinlodok vele már több elektromos rész probáltam de volt amelyikkel nem is inditott lehet hogy nem egyforma a hossza a belsörésznek?
nemeth_laca Elküldve Október14, 2015 Elküldve Október14, 2015 Ma megcsináltam a beltér világítás lekapcsolása című projektet. Ezúttal is köszönöm a segítséget Stofl cartársnak! :)Tök jó, hogy végre nem kell folyton világítani bent, ha nemakarom. :)http://kepfeltoltes.hu/151014/8659340711_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2
kobraCode Elküldve Október14, 2015 Elküldve Október14, 2015 Ma megcsináltam a beltér világítás lekapcsolása című projektet. Ezúttal is köszönöm a segítséget Stofl cartársnak! :)Tök jó, hogy végre nem kell folyton világítani bent, ha nemakarom. :)http://kepfeltoltes.hu/151014/8659340711_www.kepfeltoltes.hu_.jpgF1.28(5A)-es biztosítékot szakítottad meg akkor?A kapcsoló nincs közel a nyitóhoz? Nem éri el?
nemeth_laca Elküldve Október14, 2015 Elküldve Október14, 2015 F1.28(5A)-es biztosítékot szakítottad meg akkor?A kapcsoló nincs közel a nyitóhoz? Nem éri el?Igen, azt. Az X1 csatitól kb. 15 centire vágtam el az 52-es, piros-fehér kábelt. Nincs, mert elmegy mellette, meg odafigyelek, ha nyitom. De szerencsére nemkell sokat nyitogatni az elejét. :) 1
kobraCode Elküldve Október14, 2015 Elküldve Október14, 2015 Igen, azt. Az X1 csatitól kb. 15 centire vágtam el az 52-es, piros-fehér kábelt. Nincs, mert elmegy mellette, meg odafigyelek, ha nyitom. De szerencsére nemkell sokat nyitogatni az elejét. :)Köszi! Jó tudni ezeket a dolgokat ;)
Gyorshajtó Elküldve Október15, 2015 Elküldve Október15, 2015 Sziasztok!Nekem olyan problémám van a hátsó ablaktörlőmmel, hogy néha félúton megakad és csak ha ki be kapcsolom töröl tovább. Ha viszont az ablakmosót nyomom akkor rendensen töröl 3-at akadás nélkül. Ilyenkor mi lehet a hiba? Köszi a segítséget! :)
nemeth_laca Elküldve Október15, 2015 Elküldve Október15, 2015 (edited) Sziasztok!Nekem olyan problémám van a hátsó ablaktörlőmmel, hogy néha félúton megakad és csak ha ki be kapcsolom töröl tovább. Ha viszont az ablakmosót nyomom akkor rendensen töröl 3-at akadás nélkül. Ilyenkor mi lehet a hiba? Köszi a segítséget! :)Bekapcsolt állapotban, ha jóltudom szakaszosan töröl, míg mosásnál folyamatosan. Én relére gyanakodnék. Módosítva Október15, 2015 : nemeth_laca
Gyorshajtó Elküldve Október15, 2015 Elküldve Október15, 2015 Bekapcsolt állapotban, ha jóltudom szakaszosan töröl, míg mosásnál folyatosan. Én relére gyanakodnék.Az a baj ezzel, hogy ha megakad mondjuk félúton akkor nem is megy tovább csak ha ki-be kapcsolom. Relére én is gondoltam már, de ha rossza a relé akkor hogy bizonyos funciókat jól csinál az ablaktörlő?
Recommended Posts