kobraCode Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 Sziasztok A hátsó ablaktörlőm eléggé viharvert, de jól látom, hogy speciális, és csak drágán oldható meg a cseréje, mivel csak a nagy gyártók csinálnak ilyet? Előre neke nagyon beváltak az Auchanben kapható Sheron márkájú lapátok. Jó lenne ha hátra is blade típusú lenne, de olyat meg nem találok. Köszi előre is a tanácsokat. Szia, én próbáltam már több lapátot, betétet de mind kifingott 0,5-1 éven belül. Pedig garázsban áll a kocsi és keveset használtam a hátsó törlőt. Amióta gyárit raktam rá kb 1,5-2 éve kristálytisztán töröl. Azt javaslom ne vacakolj mással vegyél egy gyárit. https://cromax.hu/opel/astra-g-1998-2009-/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350114-ablaktorlo-lapat/?limitstart=0
ginola Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 Kössz, akkor hátra az lesz, előre a Bosoko sem sokat érne? Nekem nem fér bele első lapátra 4 e Ft-nál több! Szia, én próbáltam már több lapátot, betétet de mind kifingott 0,5-1 éven belül. Pedig garázsban áll a kocsi és keveset használtam a hátsó törlőt. Amióta gyárit raktam rá kb 1,5-2 éve kristálytisztán töröl. Azt javaslom ne vacakolj mással vegyél egy gyárit. https://cromax.hu/opel/astra-g-1998-2009-/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350114-ablaktorlo-lapat/?limitstart=0
kobraCode Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 Kössz, akkor hátra az lesz, előre a Bosoko sem sokat érne? Nekem nem fér bele első lapátra 4 e Ft-nál több! Sajnos nem ismerem azt a típust. Elől most nekem sem eredeti van, hanem valami olcsóbb ami 2-3000 Ft ért vettem, de eddig az is egész jól teljesít. Max annyi hogy a lefele törléskor lecsapódik róla egy kis víz vissza a szélvédőre, mert nincs rajta a terelő mint a gyárin. Hosszútávon mindenképp a minőségibb éri meg, nemhiába drágább is az ára. Persze figyelembe kell venni mennyit enged az ember pénztárcája.
vsz Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 Kössz, akkor hátra az lesz, előre a Bosoko sem sokat érne? Nekem nem fér bele első lapátra 4 e Ft-nál több! A Bosoko vállalható, Januárban cseréltem le az elsőket (unix volt, nagyon szar, senkinek nem ajánlom, ráadásul 3x annyiba került, mint a Bosoko) és még mindig egész normálisan töröl.
wakond Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 Neked a takaró müanyag alatt két kis lyuk van? Mert nekem egy ovális nyílás,amibe fém kapcsokat kell bepattintani és ebbe kell a tartót beszerelni,mint a két hátsó kapaszkodóknál.Csavar nem is kell hozzá,ha jól tudom. jól tudod! nekem is ovális van, ezért kell egy kapaszkodót szétberhelni.
IPV754 Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 jól tudod! nekem is ovális van, ezért kell egy kapaszkodót szétberhelni. Bocs hogy ilyen fogyaték vagyok,de én a szemüveg tartót nem tudom szétberhelni,ebben ha esetleg tudnál vmit segíteni azt megköszönném.
wakond Elküldve Július5, 2015 Elküldve Július5, 2015 Bocs hogy ilyen fogyaték vagyok,de én a szemüveg tartót nem tudom szétberhelni,ebben ha esetleg tudnál vmit segíteni azt megköszönném. nem vagy fogyaték, nekem is ki kellett találni. nos, ugye van az a fém rúd amin van az eredeti felfogatása. azt a rudat kell kiszedni. hogyan? azt a részét feszíted ki óvatosan amelyikből nemáll ki az a rúd. a külső része az. utána leveszed a régi tartót, majd kihúzod a kis rudat. összerakni én a kapaszkodóhoz való saját kis rugóját használtam, persze lecsippentettem a végét összerakás után mert kilógott.
IPV754 Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 nem vagy fogyaték, nekem is ki kellett találni. nos, ugye van az a fém rúd amin van az eredeti felfogatása. azt a rudat kell kiszedni. hogyan? azt a részét feszíted ki óvatosan amelyikből nemáll ki az a rúd. a külső része az. utána leveszed a régi tartót, majd kihúzod a kis rudat. összerakni én a kapaszkodóhoz való saját kis rugóját használtam, persze lecsippentettem a végét összerakás után mert kilógott. Köszi,megpróbálom így kivitelezhetőnek tűnik.
L4Fleur Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Nem játszunk olyat, hogy kinek milyen a beltere? :D Én nagyon sokat változtattam, gondolom nem vagyok egyedül. Kíváncsi lennék, masnak milyen... :)
nemeth_laca Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Nem játszunk olyat, hogy kinek milyen a beltere? :D Én nagyon sokat változtattam, gondolom nem vagyok egyedül. Kíváncsi lennék, masnak milyen... :) Kezdheted is! Kérjük a képeket :D
L4Fleur Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 http://kepfeltoltes.hu/view/150706/532596234DSC_0789_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Gombóc Arthur Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Imádom a csili-vili dolgokat magam körül a kocsiban. Hamarosan én is megmutatom az enyémet, de gondolkodjunk el azon, hová tegyük a képeket! A képfeltöltés.hu elég rövid ideig őrzi meg.
kobraCode Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Imádom a csili-vili dolgokat magam körül a kocsiban. Hamarosan én is megmutatom az enyémet, de gondolkodjunk el azon, hová tegyük a képeket! A képfeltöltés.hu elég rövid ideig őrzi meg. Google Drive vagy a Picasa jó választás lehet ilyen esetben.
vazul Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 Üdv. Szivargyújtót szeretnék a csomagtartóba (caravan) hűtőládának, nem tudom, gyárilag létezik-e? Csak az elhelyezés miatt érdekelne, hogy hová rakjam.
tgabika76 Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 http://kepfeltoltes.hu/view/150706/532596234DSC_0789_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem rossz, de azt tudod hogy az a gomba (a kormánykeréken) szabálytalan egy személyautóban! Baleset esetén durva dolgokat tud művelni...
morattila Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 Az enyém, kis puritán. https://drive.google.com/file/d/0B-bCxFZWSuG5bXU3NHpvajljMDQ/edit?usp=docslist_api
Stofl Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 Sziasztok! Ez mit jelent a kapcsolási rajzon középen? (CV négyszögben áthúzva) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszi!
gezoli Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 Az enyém, kis puritán. https://drive.google.com/file/d/0B-bCxFZWSuG5bXU3NHpvajljMDQ/edit?usp=docslist_api Teccesz! :) 1
DarthVödör Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 (edited) On 2015. 07. 07. at 20:53, Stofl írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1
Stofl Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 (edited) Tulajdonképpen mindegy, az áthúzott jelölés azt jelenti: nincs benne, ebbe nem kell. Koszi! Akkor a nem kello alkatresz rovidzarnak tekintheto? Folyamatos ott a vezetek? Módosítva Július8, 2015 : Stofl
DarthVödör Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 (edited) On 2015. 07. 08. at 8:56, Stofl írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1
Stofl Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Nem! Ami nincs kiépítve, azt szakadásnak kell tekinteni. Köszönöm! Így már minden világos!
trassher Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Itt egy beltér tőlem is. Semmi extra a bőr váltó és kézifékszoknyát leszámítva.
trassher Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Itt egy beltér tőlem is. Semmi extra a bőr váltó és kézifékszoknyát leszámítva.
Recommended Posts