csicsó Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 OLX ,Jófogás Pl.: http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-g-irmscher-futesszabalyozo-karikak-ID3dV0f.html#d2de5f41c3 Igen,ezt fogom beapplikálni :icon1:
gezoli Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 Igen,ezt fogom beapplikálni :icon1: Szerinted ez mennyire illik a műszerfal karikához? Arra gondolok, hogy itt a képen olyan mattnak tűnik, mintha nem króm lenne. Keréktárcsaezüst színe van.
albinka Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 OLX ,Jófogás Pl.: http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-g-irmscher-futesszabalyozo-karikak-ID3dV0f.html#d2de5f41c3 Köszi. Ez elég bóvlinak tünik.
bocs Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 Üdv! G-astram angel eye-os lámpájában a karikákban lévő izzók kezdik megadni magukat, időszerű lenne a cseréjük. Rendeltem már hozzá új ledeket is / T5 2SMD 5630 LED / . Kérdésem lenne h aki cserélt már ilyet, mennyire bonyolult? szét kell-e szedni hozzá a lámpát v anélkül is megoldható? ill. konkrétan hogyan fogjak neki? Válaszotokért előre is thx! Szia! Attól függ melyik fajta angel eyes lámpád van. Nekem az a fajta van.amelyiknek a reflektoros részén nincsen kőrbe a karika,na ennél szinte lehetetlen szétszedés nélkül kicserélni a pici izzókat szerintem,legalábbis a reflektor résznél. Azt nagyon eldugták. :( Én nem mertem szétszedni,inkább óvatosan kifúrtam a reflektor izzó mellett,és tettem bele egy 5 wattos izzót. Ha ezt tudom,hogy ilyen nehéz cserélni,biztos nem ilyet veszek.
csicsó Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 Köszi. Ez elég bóvlinak tünik. Nem,Irmscher A bóvlit nem ők gyártják
Gombóc Arthur Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 A fűtésgombok köré és a műszerek köré is léteznek fényes- és matt króm karikák. Az Irmscher nem bóvli, hanem a legdrágább extra. 1
MaSt-R Elküldve Március12, 2015 Elküldve Március12, 2015 https://sites.google.com/site/gastraokossagok/extra-felszerelesek#TOC-CDR500-Siemens-VDO: Lényegében ugyan az, csak a végfok IC CD bemenetére kell forrasztani, és kell egy üres hanggal televett CD lemez hozzá, amit lejátszol folyamatosan. Miért a CD-re szeretnéd kötni? esetleg valakinek kapcsolási rajz a cdr-500hoz? :D
hood 21 Elküldve Március13, 2015 Elküldve Március13, 2015 Sziasztok! Segítséget szeretnék Tőletek kérni, a kocsim eddig sima kormányos volt. Mai napon be lett szerelve multikormány átvezetővel működik is a magnó tökéletesen, csak a kormányon lévő gombok nem világítanak. :o Mit lehetne tenni hogy működjön? Valami vezeték hiányozhat a világításkapcsolótól gyárilag? Ha valaki valami infóval tudna segíteni megköszönném!!! :hiya:
hood 21 Elküldve Március13, 2015 Elküldve Március13, 2015 Sziasztok! Segítséget szeretnék Tőletek kérni, a kocsim eddig sima kormányos volt. Mai napon be lett szerelve multikormány átvezetővel működik is a magnó tökéletesen, csak a kormányon lévő gombok nem világítanak. :o Mit lehetne tenni hogy működjön? Valami vezeték hiányozhat a világításkapcsolótól gyárilag? Ha valaki valami infóval tudna segíteni megköszönném!!! :hiya:
Stofl Elküldve Március13, 2015 Elküldve Március13, 2015 Sziasztok! Segítséget szeretnék Tőletek kérni, a kocsim eddig sima kormányos volt. Mai napon be lett szerelve multikormány átvezetővel működik is a magnó tökéletesen, csak a kormányon lévő gombok nem világítanak. :o Mit lehetne tenni hogy működjön? Valami vezeték hiányozhat a világításkapcsolótól gyárilag? Ha valaki valami infóval tudna segíteni megköszönném!!! :hiya: A rádiótól kapja a világítás jelet. Csak akkor kell világítania, ha a rádiót bekapcsolod gyári esetén. Ha nem gyári a rádió, nem minden esetben világít. többet nem tudok.... 1
hood 21 Elküldve Március13, 2015 Elküldve Március13, 2015 A rádiótól kapja a világítás jelet. Csak akkor kell világítania, ha a rádiót bekapcsolod gyári esetén. Ha nem gyári a rádió, nem minden esetben világít. többet nem tudok.... Köszönöm a választ,nem gyári akkor ezekszerint így jártam.... :unsure:
gezoli Elküldve Március13, 2015 Elküldve Március13, 2015 Köszönöm a választ,nem gyári akkor ezekszerint így jártam.... :unsure: Keresd meg a tápvezetékét és a világítástól adj neki tápot. Nappal úgysem látod, éjszaka pedig használod a lámpát. 1
hood 21 Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 Keresd meg a tápvezetékét és a világítástól adj neki tápot. Nappal úgysem látod, éjszaka pedig használod a lámpát. Világít a magnótól is csak rosszul néztem! :D Nappal alig látni! Nagyon szeretem, megérte beszerelni a multikormányt!!!
Ricsa Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a komfort ablakemelőm miért nem működik? Menet közben ha megnyomom egyszer szépen le fel megy. Nekem viiszont azzal van gondom, hogy mikor leállítom a kocsit és bezárom nem húzza fel magától az ablakokat.
wakond Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a komfort ablakemelőm miért nem működik? Menet közben ha megnyomom egyszer szépen le fel megy. Nekem viiszont azzal van gondom, hogy mikor leállítom a kocsit és bezárom nem húzza fel magától az ablakokat. és ha nyomva tartod a gombot mondjuk felfele akkor magától is felmegy? ha nem akkor tanítani kell, persze csak akkor ha volt valamiért leszedve az akkusaru, vagy akkucsere.
tomcsika1 Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a kolegám adott egy blaupunkt car300 as rádiót ami azt írja ki hogy safe viszont az a baj hogy azt mondták gyujtáson hagyom egy két órát akkor engedi beütni a kódot viszont az a baj hogy 14 órán keresztül áramon hagytam a rádiót és mégsem engedte beírni a kódot. van valami ötletetek hogy lehetne megoldani hogy betudjam indítani a rádiót és működjön is ?: köszi Üdv Tamás
Gombóc Arthur Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 Üdvözlöm a kedves Fórumtársakat! Nagy az én bajom, "kialudt" a kilométerszámlálóm. A sebességet mutatja rendesen. Megpróbáltam kivillogtatni a hibát, de nem kódot villog, hanem folyamatosan villog a sárga lámpa. (60 vilanásig számoltam.) Kérdezem a hozzáértőket, mit javasolnak?
wakond Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 Üdvözlöm a kedves Fórumtársakat! Nagy az én bajom, "kialudt" a kilométerszámlálóm. A sebességet mutatja rendesen. Megpróbáltam kivillogtatni a hibát, de nem kódot villog, hanem folyamatosan villog a sárga lámpa. (60 vilanásig számoltam.) Kérdezem a hozzáértőket, mit javasolnak? ott ha jól tudom van külön egy izzó ami azt világítja meg, lehet csak az égett ki. ha folyamatosan villog akkor nincs hiba, ha jól tudom. 1
mr. bb Elküldve Március16, 2015 Elküldve Március16, 2015 sziasztok, érdekelne van valakinek sötétedős belső tükre , hogyan működik,és mi a kicsi lámpaszerűség az alján, nappal látni a sötétedését? még bekötésre vár de majd valakivel megcsináltatom .
spzoli Elküldve Március17, 2015 Elküldve Március17, 2015 sziasztok, érdekelne van valakinek sötétedős belső tükre , hogyan működik,és mi a kicsi lámpaszerűség az alján, nappal látni a sötétedését? még bekötésre vár de majd valakivel megcsináltatom . Bekotest nemreg lediktaltam fastra reszlegben. A kis lampa sotetben felkapcsol es kellemes fennyel megvilagitja a kozepkonzolt. Hasznalati erteke nincs sztem. Nappal nem sotetedik a tukor. 1
csicsó Elküldve Március17, 2015 Elküldve Március17, 2015 Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a komfort ablakemelőm miért nem működik? Menet közben ha megnyomom egyszer szépen le fel megy. Nekem viiszont azzal van gondom, hogy mikor leállítom a kocsit és bezárom nem húzza fel magától az ablakokat. Mivel zárod?Ha kulccsal akkor alapból zárnia kellene,ha távirányítóval akkor nem.
astra 1 Elküldve Március17, 2015 Elküldve Március17, 2015 Üdvözlöm a kedves Fórumtársakat! Nagy az én bajom, "kialudt" a kilométerszámlálóm. A sebességet mutatja rendesen. Megpróbáltam kivillogtatni a hibát, de nem kódot villog, hanem folyamatosan villog a sárga lámpa. (60 vilanásig számoltam.) Kérdezem a hozzáértőket, mit javasolnak? https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41130000-izzo-foglalat/41130612-muszerfal-vilagitas-izzo/416164-muszerfal-vilagitas-izzo-opel 1
Gombóc Arthur Elküldve Március17, 2015 Elküldve Március17, 2015 https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41130000-izzo-foglalat/41130612-muszerfal-vilagitas-izzo/416164-muszerfal-vilagitas-izzo-opel Nagyon köszönöm a segítséget, már meg is rendeltem.
astra 1 Elküldve Március17, 2015 Elküldve Március17, 2015 Hi! Az km órát ki kellszedni csak ugy tudod cserélni,itt talász leírást,a le írás nem az enyém. https://sites.google.com/site/gastraokossagok/muszerfal#TOC-M-szeregys-g-kiszed-se: 1
Tomi 1.6 Elküldve Március17, 2015 Elküldve Március17, 2015 én ide hoztam, szombaton is dolgozik!!! Ma lefóliáztattam a feleségem autóját. Korrekt hozzáállás és kivitelezés. Mégegyszer köszi az ajánlást.
Recommended Posts