wakond Elküldve Február26, 2015 Megoszt Elküldve Február26, 2015 Igen, viszont nekem digit klímám van. :) gondlom akkor Neked másmilyen a kialakítása a tekerőknél, így akkor felejtős, bár megveheted nekem, úgy is nemsokára karácsony :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 gondlom akkor Neked másmilyen a kialakítása a tekerőknél, így akkor felejtős, bár megveheted nekem, úgy is nemsokára karácsony :D Ilyen: Oké, majd írok a Jézuskának, aztán elküldöm ajánlottan, hátha tehet valamit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Ilyen: Oké, majd írok a Jézuskának, aztán elküldöm ajánlottan, hátha tehet valamit. :D huh ez jól néz ki, gondolom horribilis áron lehetne átalakítanom a manuálist digit klímára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 huh ez jól néz ki, gondolom horribilis áron lehetne átalakítanom a manuálist digit klímára. Hát maga a középkonzol cseréje, a vezérlő, külön motoros zsanérok, kábelkorbács, biztos nem lenne olcsó... :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Hali! Akku csere után nem reagál a távizányító gombjára! A gépkönyvben leírt szinkronizálás (gíújtás, majd gomb megnyomása) nem működik. Kulccsal szépen zárja az összes ajtót. Mellesleg van benne utólagos riasztó, annak a távirányítójára sem reagál! Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi8201 Elküldve Február28, 2015 Megoszt Elküldve Február28, 2015 Sziasztok! Van egy 2004es évjáratú, Y20DTH motorkódú G ASTRÁM amibe tempomatot szeretnék beszerelni. A kormányoszlopnál nem találtam a csatlakozót. Az interneten talált kapcsolási rajzokon más volt a motorvezérlő lábkiosztása. Az én motorvezérlőmön 2db egyforma 20lábas csatlakozó van. Ha tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani azt megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február28, 2015 Megoszt Elküldve Február28, 2015 (edited) On 2015. 02. 27. at 17:25, Tomi8201 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március1, 2015 Megoszt Elküldve Március1, 2015 Hali lenne egy op comos kérdésem. Ha immora akarok feltanitani kulcsot akkor miért van az ha kitörlöm az összeset majd feltanitom amim megmaradt, akkor utána a 3. helyre teszi fel. Ha megint kitörlöm akkor meg a 4.re. Mi történik akkor ha elfogy a pozició akkor utána már nem lehet többé feltanitani több kulcsot? Ez nem úgy van hogy annyit tanitok fel amennyit szeretnék, és ahányszor csak szeretném de max 5 kulcsot egy időben?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Március3, 2015 Megoszt Elküldve Március3, 2015 Sziasztok! Opel Astra Coupem van (Z18XE). Nincs benne állítható kipörgésgátló, de most végre szert tettem a kis állító gombjához. Ha ezt bedugom az eredetileg kialakított csatijába, akkor működik is, vagy valamit még kell Op-Commal okoskodni? Más. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy ugyanebben az esetben a Tempomat beépítését hogy tudnám megvalósítani? Köszönöm előre is a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Hello, a viágítás kapcsolóm nem kapcsol tompítottat csak helyzetjelzőt. Cserélni kell a kapcsolót vagy lehet valahogy javítani? Mit javasoltok ha cserélni kell hol érdemes venni? A gyári új horror áron van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Hello, a viágítás kapcsolóm nem kapcsol tompítottat csak helyzetjelzőt. Cserélni kell a kapcsolót vagy lehet valahogy javítani? Mit javasoltok ha cserélni kell hol érdemes venni? A gyári új horror áron van... Szétszedhető. Javítani csak bizonyos esetben tudod, lehet nálad is csak piszkosak vagy beégtek az érintkezők. Ezt olvasd el: http://kacsa-ignis.hu/vkapcs/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kahon Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Hello, a viágítás kapcsolóm nem kapcsol tompítottat csak helyzetjelzőt. Cserélni kell a kapcsolót vagy lehet valahogy javítani? Mit javasoltok ha cserélni kell hol érdemes venni? A gyári új horror áron van... Szia! Ha egyáltalán nincs, akkor valószínűleg relé, vagy kábel, vagy izzó, de ha néha van, vagy a kapcsolót megnyomkodva be villan, akkor a kapcsoló lesz a ludas. Nekem is volt vele gond, meg kopott a réz lemezkén (ami magát a kapcsolást végzi a nyákon) kialakított kis bütyök. Hogy hogyan szedd szét a kappcsolót, itt találod:https://sites.google.com/site/opelccled/ledezes/vilagitaskapcsolo Pontosan már nem emlékszem mikkel próbáltam megjavítani, de a lemez alatti rugón nyújtottam egy kicsit az tuti, hogy jobban oda nyomja, meg talán még egy kis darab alkatrész lábat forrasztottam a nyákrafektetve hogy a kopást kompenzáljam. Minden esetre nálam azóta is jó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Szia! Ha egyáltalán nincs, akkor valószínűleg relé, vagy kábel, vagy izzó, de ha néha van, vagy a kapcsolót megnyomkodva be villan, akkor a kapcsoló lesz a ludas. Nekem is volt vele gond, meg kopott a réz lemezkén (ami magát a kapcsolást végzi a nyákon) kialakított kis bütyök. Hogy hogyan szedd szét a kappcsolót, itt találod:https://sites.google.com/site/opelccled/ledezes/vilagitaskapcsolo Pontosan már nem emlékszem mikkel próbáltam megjavítani, de a lemez alatti rugón nyújtottam egy kicsit az tuti, hogy jobban oda nyomja, meg talán még egy kis darab alkatrész lábat forrasztottam a nyákrafektetve hogy a kopást kompenzáljam. Minden esetre nálam azóta is jó. Azt vettem észre,hogy ha helyzetjelzőről tompítottra kapcsolok akkor az izzók nem villannak fel,de refit és zárófényt tudok kapcsolni, tehát valamit érzékel a kapcsoló... F astráé nem jó bele? Olyan van otthon, azzal ki tudnám próbálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kahon Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Passz, nem tudom milyen az f-es kapcsoló. Az Ignis meg a B vectra azt hiszem ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 (edited) On 2015. 03. 03. at 9:31, xantos írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Köszönöm szépen a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Sziasztok! Opel Astra Coupem van (Z18XE). Nincs benne állítható kipörgésgátló, de most végre szert tettem a kis állító gombjához. Ha ezt bedugom az eredetileg kialakított csatijába, akkor működik is, vagy valamit még kell Op-Commal okoskodni?Ha van csatid a középkonzolban a TC kikapcsolóhoz, akkor ennyi az egész. De ha nincs, akkor is meg lehet oldani (én is megoldottam), csak akkor be kell húzni egy vezetéket az ABS csatlakozójától a középkonzolig. De Op-Com akkor se kell. Ha lesz egy kis időm, akkor leírom a tempomatot is, oda viszont kelleni fog az Op-Com. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Ha van csatid a középkonzolban a TC kikapcsolóhoz, akkor ennyi az egész. De ha nincs, akkor is meg lehet oldani (én is megoldottam), csak akkor be kell húzni egy vezetéket az ABS csatlakozójától a középkonzolig. De Op-Com akkor se kell. Ha lesz egy kis időm, akkor leírom a tempomatot is, oda viszont kelleni fog az Op-Com. Na akkor szuper, mert van csatim. Az Op-comot meg most rendeltem meg Kínából.. Köszi a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március5, 2015 Megoszt Elküldve Március5, 2015 Na akkor szuper, mert van csatim. Az Op-comot meg most rendeltem meg Kínából.. Köszi a segítséget! :) Itt a leírásom, ebben mindent megtalálsz a tempomatról! https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOWjUzUzhfQkxpbDg/edit 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március9, 2015 Megoszt Elküldve Március9, 2015 Udv mindenki! Van koztetek olyan, akinek Osram DRL 401-ese van? Es estleg dokumentalta a beszerelest? :) Filózok rajta én is csak még nem találtam meg a beszereléshez a megfelelő helyet. Eddig a ködlámpa alá lökösbe néztem, hogy oda pont belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március9, 2015 Megoszt Elküldve Március9, 2015 Filózok rajta én is csak még nem találtam meg a beszereléshez a megfelelő helyet. Eddig a ködlámpa alá lökösbe néztem, hogy oda pont belefér. Nekem meg nem tetszik! Erős fénye van és biztosan jobb is mint akármelyik kínai gagyi. Én a gyári kinézetnek vagyok a híve, így az ide-oda fölrakott menetfények nem tetszenek. Tetszik a DRL-es fényszóró, csak azt nem tudom, hogy minőségre milyen lehet. Mekkora a fényereje a LED-eknek. Pl.: http://tuningtec.hu/product_info.php/products_id/861 Gondolkodtam már azon is, hogy hogyan lehetne a ködlámpába beleaplikálni úgy, hogy a ködlámpa funkciója megmaradjon. Sajnos használható megoldást még nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március9, 2015 Megoszt Elküldve Március9, 2015 Ködlámpa alá? Én azért nem faragnám szét a lököst, és az már szabálytalan is. Földtől 25cm. Szóval, én arra gondoltam, h a ködös mellé teszem, Az nálam 28cm pontosan. Én meg nem filózgatok tovább, ugyanis még van belőle 30 készlet a vilagitas.eu-n, és pár hete indult az akció 200+ darabról. Úgyhogy megrendeltem. A lökhárítóban lévő szellőzőrácsról úgy tudom, forrasztott, úh kivenni nem lesz egyszerű, vagy kivágom a DRL helyét. gezoli: oké, h erős fénye van, de semmivel sem erősebb, mint, ami legális. Az oké, h gyári kinézet, de a DRL-es fényszóró az überbrutálgagyi. Már csak azért is, mert szabálytalan. Ugyanis a csekély erejű LED-ek folyamatosan világítanak, ui nincs vezérlője. Plusz azokkal az utólagos fényszórókkal szart sem lehet látni. Sajnos a G Astra ebből a szempontból már nem jó alany. Én egy szóval nem mondtam (írtam), hogy illegális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március9, 2015 Megoszt Elküldve Március9, 2015 Nekem meg nem tetszik! Erős fénye van és biztosan jobb is mint akármelyik kínai gagyi. Én a gyári kinézetnek vagyok a híve, így az ide-oda fölrakott menetfények nem tetszenek. Tetszik a DRL-es fényszóró, csak azt nem tudom, hogy minőségre milyen lehet. Mekkora a fényereje a LED-eknek. Pl.: http://tuningtec.hu/product_info.php/products_id/861 Gondolkodtam már azon is, hogy hogyan lehetne a ködlámpába beleaplikálni úgy, hogy a ködlámpa funkciója megmaradjon. Sajnos használható megoldást még nem találtam. Ködlámpa alá? Én azért nem faragnám szét a lököst, és az már szabálytalan is. Földtől 25cm. Szóval, én arra gondoltam, h a ködös mellé teszem, Az nálam 28cm pontosan. Én meg nem filózgatok tovább, ugyanis még van belőle 30 készlet a vilagitas.eu-n, és pár hete indult az akció 200+ darabról. Úgyhogy megrendeltem. A lökhárítóban lévő szellőzőrácsról úgy tudom, forrasztott, úh kivenni nem lesz egyszerű, vagy kivágom a DRL helyét. gezoli: oké, h erős fénye van, de semmivel sem erősebb, mint, ami legális. Az oké, h gyári kinézet, de a DRL-es fényszóró az überbrutálgagyi. Már csak azért is, mert szabálytalan. Ugyanis a csekély erejű LED-ek folyamatosan világítanak, ui nincs vezérlője. Plusz azokkal az utólagos fényszórókkal szart sem lehet látni. Sajnos a G Astra ebből a szempontból már nem jó alany. Én ahogy néztem az 30 cm körül van de majd lemérem (nincs ültetve). gezoli: vannak ilyen modulok amit pl a távolságiból csinál DRL és én is a ködösre kötném. Aukciós oldalon találtam is modult + strobi is lehet (igaz ez már jampizás :D ). Még nem tudtam eldönteni. Mellette: ha megvan a megfelelő hely design, ledek tartósabbak. Ellene: Faragni (ez legyen a legnagyobb), plusz vezetékelés, megfelelő hely kiválasztása. Modul Mellette: Nem kell faragni, vhol meg is csinálják neked , Ellene: Mennyire eszi az izzókat, igaz amit távra kötnének 25-35% csökkenti a fényerőt de akkor is folyamat ég. De kinek mi. De néztem én is Angels eye lámpákat amiben van a ledsor. igaz húzosabb de sztem jobban néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Március9, 2015 Megoszt Elküldve Március9, 2015 Ködlámpa alá? Én azért nem faragnám szét a lököst, és az már szabálytalan is. Földtől 25cm. Szóval, én arra gondoltam, h a ködös mellé teszem, Az nálam 28cm pontosan. Én meg nem filózgatok tovább, ugyanis még van belőle 30 készlet a vilagitas.eu-n, és pár hete indult az akció 200+ darabról. Úgyhogy megrendeltem. A lökhárítóban lévő szellőzőrácsról úgy tudom, forrasztott, úh kivenni nem lesz egyszerű, vagy kivágom a DRL helyét. gezoli: oké, h erős fénye van, de semmivel sem erősebb, mint, ami legális. Az oké, h gyári kinézet, de a DRL-es fényszóró az überbrutálgagyi. Már csak azért is, mert szabálytalan. Ugyanis a csekély erejű LED-ek folyamatosan világítanak, ui nincs vezérlője. Plusz azokkal az utólagos fényszórókkal szart sem lehet látni. Sajnos a G Astra ebből a szempontból már nem jó alany. Nem leugatni akarlak de ha rendes DRL lámpát veszel hidd el,hogy nem gagyi...És van benne vezérlő is ami automatán kapcsol.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts