peacetrang Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Ez hogy van rögzítve? 2 fekete csavarral mindkét oldalon + van a csavarok fejére fekete kupak, így fel észre sem lehet venni a rögzítési pontokat. Ha gondolod, csinálhatok róla pár képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 2 fekete csavarral mindkét oldalon + van a csavarok fejére fekete kupak, így fel észre sem lehet venni a rögzítési pontokat. Ha gondolod, csinálhatok róla pár képet. Azt megköszönném. Fúrni-faragni nem szeretnék. 2 csavar szorítja a boxnak, de azon nem mennek át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Köszönöm a válaszokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Azt megköszönném. Fúrni-faragni nem szeretnék. 2 csavar szorítja a boxnak, de azon nem mennek át? Nem. Csak simán betekered és ennyi. Nem olyan hosszúak, hogy átmenjenek. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Köszönöm a válaszokat! :) Köszi gomb is elég ;) ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kahon Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Őőőő igen az van mármint sárga..Az nagy baj?Pontosabban miért?Sejtem de lehet,hogy hülyeséget gondolok.. Nézőpont kérdése,hogy nagy baj vagy nem. Ha a sárga fóliát kékkel világítasz meg egy gyengébb fényerejű zőldes színt kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Nézőpont kérdése,hogy nagy baj vagy nem. Ha a sárga fóliát kékkel világítasz meg egy gyengébb fényerejű zőldes színt kapsz. Sajnos igen..A zöldnek nem sok értelme van...Azért akartam kéket,esetleg pirosat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január27, 2015 Megoszt Elküldve Január27, 2015 Sziasztok. Hátra is megy elektromos ablakemelő. kell hozzá még egy relé? Most csak elöl elektromos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Sziasztok. Hátra is megy elektromos ablakemelő. kell hozzá még egy relé? Most csak elöl elektromos. Szia, nem kell, de itt mindent megtalálsz: https://sites.google.com/site/opelccled/hatso-eablak 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 Szia, nem kell, de itt mindent megtalálsz: https://sites.google.com/site/opelccled/hatso-eablak beépítés nem gond, mert nem én csinálom, csak ebben nem voltam biztos, hogy kell-e még egy a hátsókhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Január28, 2015 Megoszt Elküldve Január28, 2015 (edited) Sziasztok. Mióta nálam van az autó, most volt először fagyos élményben részem, mikor indultam haza le volt már fagyva a szélvédő, persze visszapillantók is. Hátsó ablakfűtés be, viszont azt vettem észre hogy pont a közepén az egyik szál mentén ott maradt fagyos cucc sajna. Gondolom meg lehet szakadva a fűtésszál, nem álltam neki most a sötétben a garázsban vizslatni, de ha majd délelőtt megnézem lehet látni a szakadást esetleg, észre lehet venni illetve mit kell keresni szakadás gyanánt? Láttam léteznek javítók, veszek egyet majd csak először meg kell találnom hol is a bibi. A tükörfűtés valami baromi jó, most láttam először működésben, hát iszonyat jó találmány, 2-3 perc alatt semmi nem volt :) Előre is köszönöm! :) Módosítva Január28, 2015 : ftamas0201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Halihó, Ha tudod melyik szál pontosan az,ami szakadva lehet, egyszerűen meg lehet találni (általában) a hibát. Én fényesebb helyen, napsütésben egy papirlapot belülről használtam a felkutatásra, biztos meglesz neked is, elég észrevehető volt nekem, bár gondolom szakadás függő!ha beszerzel pasztát, lécc linkelj már, h melyiket választottad, és h vált be. Még nekem sincs orvosolva ez a probléma, és ideje lenne már... Sziasztok. Mióta nálam van az autó, most volt először fagyos élményben részem, mikor indultam haza le volt már fagyva a szélvédő, persze visszapillantók is. Hátsó ablakfűtés be, viszont azt vettem észre hogy pont a közepén az egyik szál mentén ott maradt fagyos cucc sajna. Gondolom meg lehet szakadva a fűtésszál, nem álltam neki most a sötétben a garázsban vizslatni, de ha majd délelőtt megnézem lehet látni a szakadást esetleg, észre lehet venni illetve mit kell keresni szakadás gyanánt? Láttam léteznek javítók, veszek egyet majd csak először meg kell találnom hol is a bibi. A tükörfűtés valami baromi jó, most láttam először működésben, hát iszonyat jó találmány, 2-3 perc alatt semmi nem volt :) Előre is köszönöm! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Halihó, Ha tudod melyik szál pontosan az,ami szakadva lehet, egyszerűen meg lehet találni (általában) a hibát. Én fényesebb helyen, napsütésben egy papirlapot belülről használtam a felkutatásra, biztos meglesz neked is, elég észrevehető volt nekem, bár gondolom szakadás függő!ha beszerzel pasztát, lécc linkelj már, h melyiket választottad, és h vált be. Még nekem sincs orvosolva ez a probléma, és ideje lenne már... Köszönöm a válaszod, tudom melyik az igen, tegnap este megjelöltem, végülis pont az ablak közepén miért is ne?! :D ha az alján vagy tetején lenne nem érdekelne, de pont a látótérbe belelóg rendesen, és a jobb oldalon találtam egy 3-4mm széles barna sávot a fűtőszálon, szerintem az lesz az mert próbáltam óvatosan letörölni hátha csak kosz de nem jött le így szerintem meg is van. Nézegettem, mindenképpen Loctite 3863 lesz a választottam a javításhoz, minőséginek tűnik és a név sem utolsó. lehet kicsit drága de jó legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Köszönöm a válaszod, tudom melyik az igen, tegnap este megjelöltem, végülis pont az ablak közepén miért is ne?! :D ha az alján vagy tetején lenne nem érdekelne, de pont a látótérbe belelóg rendesen, és a jobb oldalon találtam egy 3-4mm széles barna sávot a fűtőszálon, szerintem az lesz az mert próbáltam óvatosan letörölni hátha csak kosz de nem jött le így szerintem meg is van. Nézegettem, mindenképpen Loctite 3863 lesz a választottam a javításhoz, minőséginek tűnik és a név sem utolsó. lehet kicsit drága de jó legyen :) Szia! Én is az Általad "említett" fűtőszáljavítót használtam,és nagyon tökéletes lett,szépen dolgozik a fűtőszál. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Szia! Én is az Általad "említett" fűtőszáljavítót használtam,és nagyon tökéletes lett,szépen dolgozik a fűtőszál. Köszönöm a megerősítést, ma délelőtt megrendeltem már, remélem holnap hozni fogják és akkor megírom a tapasztalatokat. Amúgy tesztelni hogy lehetne ezt hogy működik-e azon kívül hogy kiállok egy éjjel és hagyom lefagyni? :D belehelem az ablakot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Köszönöm a megerősítést, ma délelőtt megrendeltem már, remélem holnap hozni fogják és akkor megírom a tapasztalatokat. Amúgy tesztelni hogy lehetne ezt hogy működik-e azon kívül hogy kiállok egy éjjel és hagyom lefagyni? :D belehelem az ablakot? :D Ha nem fűtött garázsod van,szerintem beülsz a kocsiba hátsó ülésre pár percre elvileg le kell,hogy párásodjon,és akkor meg tudod nézni,hogy sikerült-e a művelet. De ez csak tipp a részemről. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Köszönöm a megerősítést, ma délelőtt megrendeltem már, remélem holnap hozni fogják és akkor megírom a tapasztalatokat. Amúgy tesztelni hogy lehetne ezt hogy működik-e azon kívül hogy kiállok egy éjjel és hagyom lefagyni? :D belehelem az ablakot? :D Ha nem fűtött garázsod van,szerintem beülsz a kocsiba hátsó ülésre pár percre elvileg le kell,hogy párásodjon,és akkor meg tudod nézni,hogy sikerült-e a művelet. De ez csak tipp a részemről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuborka Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Sziasztok! Tegnap vettünk 1 kombi 2002 es G Astrat. Van benne gyári philips car 400-as radio ami nem volt bekötve,rádugva azt irja a kijelzőn hogy SAFE tudnátok segíteni a beállításában? Előre is köszönöm. Üdv.Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Helló zuborka. Előszöri s keresd meg a rádiód kódját mert azt kéri Tőled, ezt legtöbbször egy carpass kártyán van lejegyezve, amit az autóhoz adnak vásárláskor. Ha a kód megvan, gyújtást ráadod aztán az AS gombot nyomva tartva bekapcsolod a rádiót. Ekkor kéri a kódot amit a számok segítségével tudsz beütni. Aztán ismét az AS gomb nyomva tartásával elfogadtatod a kódot. Ha helyes a kód akkor menni fog a rádió minden gond nélkül és azt hiszem utána valahogy ki is lehet iktatni hogy utána valaha is kódot kérjen, bár ezt már nem tudom hogy kell :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Sziasztok! Tegnap vettünk 1 kombi 2002 es G Astrat. Van benne gyári philips car 400-as radio ami nem volt bekötve,rádugva azt irja a kijelzőn hogy SAFE tudnátok segíteni a beállításában? Előre is köszönöm. Üdv.Gergő Ezeket a hibákat vásárláskor nem vetted észre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Na kiderült hogy gyújtás kell a narancs vezetékre! Hol találok a motortérben gyújtásra 12V? AC relé melyik lábán van gyújtásra 12v? Szia Laci1978! Ha nem titok, elárulod hogy végül is hogyan - hová kötötted be? Én is tervezem egy ilyen DRL beépítését. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Ezeket a hibákat vásárláskor nem vetted észre? Bocsánat a sok ismétlésért, de s@rakodott a rendszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazda Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Sziasztok! Első ablakokat elektromosítanám, gyári rendszert szerzek be hozzá, valakinek valami jó kis kompakt szerelési útmutató lenne hozzá, vagy video valami... A hátsó ablakok elektromosítására megvan a leírás, erre még nincs! Valami extra amire nagyon figyelni kell? Minden bontott gyári lenne... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Szia Laci1978! Ha nem titok, elárulod hogy végül is hogyan - hová kötötted be? Én is tervezem egy ilyen DRL beépítését. Köszönöm Bár nem nekem szólt a kérdés, de általában a DRL lámpákhoz adnak bekötési útmutatót. Ami kell hozzá az a helyzetjelző + szála, gyújtás +12V, test. Némelyik típust be kell kötni az akksira is. Gondolom a helyzetjelző és a test nem lesz gond nálad sem, a gyújtás +12V-ot meg letudod szedni az AC relé egyik száláról is. Multiméter nagy segítségedre lesz szerelés közben ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 (edited) Halihó, Ha tudod melyik szál pontosan az,ami szakadva lehet, egyszerűen meg lehet találni (általában) a hibát. Én fényesebb helyen, napsütésben egy papirlapot belülről használtam a felkutatásra, biztos meglesz neked is, elég észrevehető volt nekem, bár gondolom szakadás függő!ha beszerzel pasztát, lécc linkelj már, h melyiket választottad, és h vált be. Még nekem sincs orvosolva ez a probléma, és ideje lenne már... Helló. Ma meg is jött a tegnap megrendelt Locitte fűtőszáljavító. Kipróbálva nincs mert azt írja 24 órát ne használjuk utána a fűtőszálat (bár este megyek szoval valószínűleg használni fogom :) ) Első tapasztalatok az hogy a hozzá adott sablont ne használd mert nagyon széles sáv van hagyva és elég vastagon javít így látszik, én elkövettem ezt a hibát, így kicsit lehet csúnya, de az a lényeg hogy fűtsön :) talán a legjobb ha papírszalaggal az ember jól körberagasztja a szakadt felületet és úgy keni rá ezt a kencét. Amúgy iszonyat gyorsan köt és elég érdekes anyag, nem csodálom hogy ilyenre való, minőséginek tűnik, 2g van a kis henger alakú üvegben, de ez elég lenne az egész szélvédő körberagasztására szoval majdnem megmaradt az összes :D Majd meglátjuk le is olvasztja-e a párát (jeget) :) Módosítva Január30, 2015 : ftamas0201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts