spzoli Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Van valakinek http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X++++++Car-OBDII-Head-Up-Display-System-Speed&_nkw=++++++Car-OBDII-Head-Up-Display-System-Speed&_sacat=0 ilyen.Mennyire lehet ez használható, vagy inkább csak látványos? Androidra raktam ilyen progit anno. Nem volt rossz. Gpshudpro a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Van valakinek http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X++++++Car-OBDII-Head-Up-Display-System-Speed&_nkw=++++++Car-OBDII-Head-Up-Display-System-Speed&_sacat=0 ilyen.Mennyire lehet ez használható, vagy inkább csak látványos? Androidos telómra én is telepítettem a playről hasonlót. Csak este használható, mert nappal semmi nem látszik belőle, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo75 Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Sziasztok! Volt szó a napi számláló gombjának gumijáról, hát csináltam képet. Igaz kicsit késve... 1 2 Viszont, amilyen balf*** vagyok, elejtettem a napiszámláló lcd kijelzőjét, és megfolyt benne a folyadék. Nincs valakinek elfekvőben egy számára fölösleges példány? Szia. Nekem van ha még érdekel. Küld el a címedet és elpostázom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyi3j Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Sziasztok! Tudtok segíteni 2004.12. havi z14xe motoros opel astra tempomatosításában? Ki van építve teljesen és csak egy tempomatos bajuszkapcsoló kell, vagy részlegesen van csak vezetékelve? Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 (edited) Sziasztok! Tudtok segíteni 2004.12. havi z14xe motoros opel astra tempomatosításában? Ki van építve teljesen és csak egy tempomatos bajuszkapcsoló kell, vagy részlegesen van csak vezetékelve? Segítségeteket előre is köszönöm! Az aláírásomban ott van a beépítés folyamata! Ebben minden infót megtalálsz! Módosítva Január23, 2015 : gezoli 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 és még a hátsó tárcsafék beépítésről is van info....köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyi3j Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 Az aláírásomban ott van a beépítés folyamata! Ebben minden infót megtalálsz! Köszi szépen a segítséget! Remélem össze tudok hozni valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 https://alkatreszek.hu/fsz.opel_astrag_gyari_fekete_bal_hella?cikkkod=1EG+007+640-391%7CH#.VMKdNk05DDc ezt néztem ki magamnak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január23, 2015 Megoszt Elküldve Január23, 2015 https://alkatreszek.hu/fsz.opel_astrag_gyari_fekete_bal_hella?cikkkod=1EG+007+640-391%7CH#.VMKdNk05DDc ezt néztem ki magamnak. Szép lámpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 Sziasztok. Segítséget kérnék. Sikerűlt betennem előre a ködlámpákat. ma este le is tudtam tesztelni és beállítani. Azt szeretném megoldani, hogy a távolságival együtt működjön. Persze csak éjszakai használathoz. Ehez szeretnék tanácsot kapni. Továbbá van egy ilyen biztositéktáblám: Ha nem jelenne meg : http://kepfeltoltes.hu/view/150121/biztosit_kt_bla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem tudom mi minek a biztosítéka. már néztem mindenhol, de nem sikerül a nyomára akadni. Ezekben szeretnék segítséget kérni. Előre is köszönöm. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 Sziasztok. Segítséget kérnék. Sikerűlt betennem előre a ködlámpákat. ma este le is tudtam tesztelni és beállítani. Azt szeretném megoldani, hogy a távolságival együtt működjön. Persze csak éjszakai használathoz. Ehez szeretnék tanácsot kapni. Továbbá van egy ilyen biztositéktáblám: Ha nem jelenne meg : http://kepfeltoltes.hu/view/150121/biztosit_kt_bla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem tudom mi minek a biztosítéka. már néztem mindenhol, de nem sikerül a nyomára akadni. Ezekben szeretnék segítséget kérni. Előre is köszönöm. Üdv És annak mi értelme lenne? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 És annak mi értelme lenne? :huh: Éjjel úgy sokkal jobbak a fényviszonyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 susma0910, on 24 Jan 2015 - 7:57 PM, said: Éjjel úgy sokkal jobbak a fényviszonyok. Akkor rosszul van beállítva a reflektorod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 Éjjel úgy sokkal jobbak a fényviszonyok. A jól beállított ködlámpa az út test két széle felé világít az autó elé kb.10-15m-re,tehát csak lassú haladáskor(ködben) van,lehet értelme. A refit lakott területen kívűl használod temposabb haladáskor,tehát a két lámpa együttes használata teljesen értelmetlen,felesleges,a szembejövő sem látja,te sem látsz jobban vele,max.magad elé arra a 15-m-re,de ezt is kétlem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 A jól beállított ködlámpa az út test két széle felé világít az autó elé kb.10-15m-re,tehát csak lassú haladáskor(ködben) van,lehet értelme. A refit lakott területen kívűl használod temposabb haladáskor,tehát a két lámpa együttes használata teljesen értelmetlen,felesleges,a szembejövő sem látja,te sem látsz jobban vele,max.magad elé arra a 15-m-re,de ezt is kétlem. Nem távolra, hanem oldalra szeretnék vele látni. A távolságim szerintem jó. 2002-es swiftem volt és az mintha jobban világította volna az úttest szélét. Távolságinak vennék rendes távolságit, amik a terepjárókon vannak. De az nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 A jól beállított ködlámpa az út test két széle felé világít az autó elé kb.10-15m-re,tehát csak lassú haladáskor(ködben) van,lehet értelme. A refit lakott területen kívűl használod temposabb haladáskor,tehát a két lámpa együttes használata teljesen értelmetlen,felesleges,a szembejövő sem látja,te sem látsz jobban vele,max.magad elé arra a 15-m-re,de ezt is kétlem. Én is szoktam így használni! Valóban jobban megvilágítja az út szélét mint a reflektor! Bár hozzáteszem én nem alakítanám át az elektromos bekötését! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Sziasztok! Ehhez a szetthez kell vlmi okositás vagy csak simán csere és örömbodóttá?:) Köszönöm http://bolthely.hu/carstyler/id/03271_Kek_LED_szett_komplett_muszerfalhoz_Opel_Astra_G Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Sziasztok! Ehhez a szetthez kell vlmi okositás vagy csak simán csere és örömbodóttá? :) Köszönöm http://bolthely.hu/carstyler/id/03271_Kek_LED_szett_komplett_muszerfalhoz_Opel_Astra_G Nem annyira örömbódottá, mert ha sárga fényvezetőt van, el fog kapni az ideg :D a másik meg, hogy ebayen megkapod olcsóbban ugyanezt, ez az oldal számomra nem túl bizalomgerjesztő :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Nem annyira örömbódottá, mert ha sárga fényvezetőt van, el fog kapni az ideg :D a másik meg, hogy ebayen megkapod olcsóbban ugyanezt, ez az oldal számomra nem túl bizalomgerjesztő :icon1: Őőőő igen az van mármint sárga..Az nagy baj?Pontosabban miért?Sejtem de lehet,hogy hülyeséget gondolok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Őőőő igen az van mármint sárga..Az nagy baj?Pontosabban miért?Sejtem de lehet,hogy hülyeséget gondolok.. Itt megtalálsz minden infót :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Itt megtalálsz minden infót :icon1: Akkor ezt hanyagolom,mert nem vagyok jóba a műanyagokkal...Esetleg nem foglalkozik ilyennel?Persze nem ingyen gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Sziasztok! Szeretnék venni könyöklőt az autómba. A felső határ 20000ft lenne, és ha lehet akkor gyári jellegű legyen. Nem tudom, hogy az utólagos könyöklőnél van-e olyan ami nem csavaros, mert az lenne a legjobb! Ki mit ajánl? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Sziasztok! Szeretnék venni könyöklőt az autómba. A felső határ 20000ft lenne, és ha lehet akkor gyári jellegű legyen. Nem tudom, hogy az utólagos könyöklőnél van-e olyan ami nem csavaros, mert az lenne a legjobb! Ki mit ajánl? :) Szia! Nálam ez van lassan 2 éve: link Meg vagyok vele elégedve, bár lehetne szélesebb, de ez ugye nem a könyöklő, hanem a kocsi "hibája" :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Sziasztok! Szeretnék venni könyöklőt az autómba. A felső határ 20000ft lenne, és ha lehet akkor gyári jellegű legyen. Nem tudom, hogy az utólagos könyöklőnél van-e olyan ami nem csavaros, mert az lenne a legjobb! Ki mit ajánl? :) Nekem EZ van.. Igaz csavaros de felhajtható és kényelmes. Nélküle már nem tudnék meglenni. Igaz az elején furcsa volt váltani de meg lehet szokni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Január25, 2015 Megoszt Elküldve Január25, 2015 Szia! Nálam ez van lassan 2 éve: link Meg vagyok vele elégedve, bár lehetne szélesebb, de ez ugye nem a könyöklő, hanem a kocsi "hibája" :icon1: Ez hogy van rögzítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts