susma0910 Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 (edited) Sziasztok. Kettő problémával is fordúlnék hozzátok. 1. Nálam is megtörtént az Insignia Spricni csere. Ég és föld a külömbség, csak még valahogy be kéne állítani. Ugyan is a sofőr felőli az teljesen jól nyomja, de a másik az fel hord nagyon. Az a kérdésem, hogy ezen, hogy tudok állítani. 2. A Távirányitós kulcsom nem akarja irányítani a központi záramat.Kereskedésböl vettem a kocsit. Othon szétszedtem, nincs benne elem. Vettem bele elemet de akkor sem világít a led. Néztem az elemnek a lábait,de inkább nem piszkálnám őket. Ezért vettem bele univerzáli központi zár vezérlőt. A kérdésem a következő: Ezt ugye össze tudom "párosítani"? Ha igen akkor azt házilag meg tudom-e oldani? Nem vagyok megíjedve a kihívásoktól. A válaszokat előre is köszönöm. üdv http://kepfeltoltes.hu/view/141212/k_zponti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva December12, 2014 : susma0910 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 (edited) Sziasztok. Kettő problémával is fordúlnék hozzátok. 1. Nálam is megtörtént az Insignia Spricni csere. Ég és föld a külömbség, csak még valahogy be kéne állítani. Ugyan is a sofőr felőli az teljesen jól nyomja, de a másik az fel hord nagyon. Az a kérdésem, hogy ezen, hogy tudok állítani. 2. A Távirányitós kulcsom nem akarja irányítani a központi záramat.Kereskedésböl vettem a kocsit. Othon szétszedtem, nincs benne elem. Vettem bele elemet de akkor sem világít a led. Néztem az elemnek a lábait,de inkább nem piszkálnám őket. Ezért vettem bele univerzáli központi zár vezérlőt. A kérdésem a következő: Ezt ugye össze tudom "párosítani"? Ha igen akkor azt házilag meg tudom-e oldani? Nem vagyok megíjedve a kihívásoktól. A válaszokat előre is köszönöm. üdv http://kepfeltoltes.hu/view/141212/k_zponti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Próbáltad újra tanítani a kulcsot? Ha igen akkor valószínűleg kuka az elektronika a kulcsban. Olcsóbb lett volna egy új elektronikát venni mint az univerzális vezérlőt! Most láttam, hogy nem világít a LED. Akkor valakivel meg kellene nézetni az elemtartó lábait. Módosítva December12, 2014 : gezoli 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 (edited) Próbáltad újra tanítani a kulcsot? Ha igen akkor valószínűleg kuka az elektronika a kulcsban. Olcsóbb lett volna egy új elektronikát venni mint az univerzális vezérlőt! Most láttam, hogy nem világít a LED. Akkor valakivel meg kellene nézetni az elemtartó lábait. Sok mindent próbáltam már,de semmi. Jelenleg Németben vagyok és az Ebay-en sikerült olcsóbban megszerezni ezt a szettet és ezért szeretném bele tenni. Sokszor olyan akciók vanna, hogy hihetetlen. Vettem astra g-be klima mágnestekercset újonnan -45% kedvezménnyel 17 euróért szálitással. Othon ez is 30e körül van. A lényeg a lényeg a mellékelt képen van a bekötési rajz. Ha valaki tudna nekem ésszerű leírást küldeni azt megköszönném. Módosítva December12, 2014 : susma0910 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve December12, 2014 Megoszt Elküldve December12, 2014 (edited) Sok mindent próbáltam már,de semmi. Jelenleg Németben vagyok és az Ebay-en sikerült olcsóbban megszerezni ezt a szettet és ezért szeretném bele tenni. Sokszor olyan akciók vanna, hogy hihetetlen. Vettem astra g-be klima mágnestekercset újonnan -45% kedvezménnyel 17 euróért szálitással. Othon ez is 30e körül van. A lényeg a lényeg a mellékelt képen van a bekötési rajz. Ha valaki tudna nekem ésszerű leírást küldeni azt megköszönném. Spricnit beszerelés után valószínűleg csak oldalra és felfelé lehet állítani. Lefelé nincs hely. Állításához spec szerszám kell, de ha ránézel, látod milyen formája kell legyen, hogy állítani tudj. Én egy megfelelő átmérőjű gömbvasat fűrészeltem be + alakban, de nekem lefelé kellene állítani. Így majd ha egyszer megint szétszedem... Központi zárat én nem bántanám. Hiába lenne esetleg drágább, a gyárit kéne helyre állítani. Egy órás lehet 2-3 ezer forintnak megfelelő összegért helyre rakná a távirányítót. Jobban jársz mint a gyári rendszert összekavarni egy univerzális dologgal. Ez a tapasztalat nagyon sok esetben. Az utólagos úgy is problémás lesz néhány év múlva. És már most is szerintem. Módosítva December12, 2014 : Stofl 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December14, 2014 Megoszt Elküldve December14, 2014 http://osram.mol.hu/#_discount MOL OSRAM akció. Vajon megéri, és jó a Silverstar 2.0? Nekem a J-ben 4Db van, 2db tompított, 2db a reflektor. :) Csak pont a H7 nem olcsó, 2db 3000Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December14, 2014 Megoszt Elküldve December14, 2014 http://osram.mol.hu/#_discount MOL OSRAM akció. Vajon megéri, és jó a Silverstar 2.0? Nekem a J-ben 4Db van, 2db tompított, 2db a reflektor. :) Csak pont a H7 nem olcsó, 2db 3000Ft. Ugyan h4 de nem sokat számit. Főleg a táblázatot érdemes megnézni. Kb. másfél év cseréltem le a gyári Hella izzot erre, és meg vagyok vele elégedve. http://www.origo.hu/auto/20130408-feny-az-ejszakaban-halogen-izzoteszt.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve December14, 2014 Megoszt Elküldve December14, 2014 http://osram.mol.hu/#_discount MOL OSRAM akció. Vajon megéri, és jó a Silverstar 2.0? Nekem a J-ben 4Db van, 2db tompított, 2db a reflektor. :) Csak pont a H7 nem olcsó, 2db 3000Ft. Én is gyűjtöttem a pontokat, ameddig meg nem láttam hogy mire. Szerintem egyáltalán nem éri meg :) Ezt csak azért mondom mert a teherautóban az volt nekem (silverlight 2.0) és nagyon nem világított jobban mint a hagyományos "700 forintos" és még hamar ki is égett. Igaz az H4-es viszont ugyanúgy H4-eshez hasonlítom. Én nem venném meg, viszont a döntés rajtad :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December14, 2014 Megoszt Elküldve December14, 2014 A G-ből maradt meg pár dolgom, ami eladó! Akit érdekel privátban keressen meg. Gyári szőnyeg + gyári lefogató: http://www.opelforum.hu/classifieds/item/3311-astra-g-uj-gyari-szonyegek-plusz-lefogato/ Ajtókapcsoló: http://www.opelforum.hu/classifieds/item/3310-astra-g-ajtokapcsolo-corsa-c/ Insignia spricni: http://www.opelforum.hu/classifieds/item/3308-opel-insignia-astra-j-ablakmoso-fuvoka-par-akar-astra-g-be/ Ablakmosó tartály fedél (új) :http://www.opelforum.hu/classifieds/item/3309-astra-g-ablakmoso-tartaly-fedel/ el szokott törni a műanyag, én azt hittem elhagytam, de meglett, ez az új meg megmaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve December14, 2014 Megoszt Elküldve December14, 2014 Sziasztok! A napokban vettem észre hogy a vízhőfok mutató nem működik. Elm 327 kiolvasóval ki tudtam olvasni a hőfokot . Tudomásom szerint több helyen van jeledó beépítve a hűtő rendszerben. Y17dt motorkódnál hol találom a műszer egységre rákötött jeladót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Conan82 Elküldve December16, 2014 Megoszt Elküldve December16, 2014 Sziasztok! A belső keringetés motor kapcsolója megjavult, magától. :D Viszont ismét a segítségeteket kérném. A bal oldali tükörnél a fűtés nem működik. Aki sejti a probléma okát, írja meg nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve December16, 2014 Megoszt Elküldve December16, 2014 Sziasztok! A belső keringetés motor kapcsolója megjavult, magától. :D Viszont ismét a segítségeteket kérném. A bal oldali tükörnél a fűtés nem működik. Aki sejti a probléma okát, írja meg nekem. Vezeteték szakadás/szálszakadás. Le kéne venni és rámérni, hogy kap e tápot. Aztán fűtőkörnek ellenállást mérni. Elég! egy helyre feltenni a kérdés, ha van vki válaszolni fog rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Sziasztok! Tudom, hogy valószínüleg sokan feltették ezt a kérdést már, de nincs időm 700+ oldalt végignézni. Tud valaki egy olyan szakit aki vállal gyári elektromos ablak beépítést utólag? Komplett szettről lenne szó a mechanikától a kárpitig + kéne a komfort cucc is bele. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGZoli Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy vettem egy bőr multikormányt és összeszeretném kapcsolni a Blaupunkt lejátszóval. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Nem gyári a fej...hanem Blaupunkt Tokyo 110. Közönöm. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy vettem egy bőr multikormányt és összeszeretném kapcsolni a Blaupunkt lejátszóval. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Nem gyári a fej...hanem Blaupunkt Tokyo 110. Közönöm. :icon1: Kell egy ilyesmi. http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=838&termek=22778. Meg kell nézni/kérdezni, hogy passzol-e a fejegységeddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompo911 Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Sziasztok segítséget kérnék opel astra g ventilátor vezérlő klimás ennek az lenne a lényege hogy a kilma meg a sima ventilátort vezérelné meg ha ez hibás akkor nem kapcsolja a kíma ventit meg le tíltja a kocsit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGZoli Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Ebben mi ilyen drága? Annyiba kerül mint egy masik lejátszó... :D Olcsobban vettem bőr multikormányt mint ez... Olcsóbb megoldás nem lètezik? Villamossági szerelő nem tudja ezt bekötni? Mert akkor egy darabig csak dìsz lesz az tuti :D Kell egy ilyesmi. http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=838&termek=22778. Meg kell nézni/kérdezni, hogy passzol-e a fejegységeddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Ebben mi ilyen drága? Annyiba kerül mint egy masik lejátszó... :D Olcsobban vettem bőr multikormányt mint ez... Olcsóbb megoldás nem lètezik? Villamossági szerelő nem tudja ezt bekötni? Mert akkor egy darabig csak dìsz lesz az tuti :D Nekem kenwood fejegység van, ahhoz is tartozik egy ilyen kütyü 15ezért, de én úgy gondoltam hogy az a mozdulat amiért oda nyúlok nem ér 15 ezret. Nekem is csak szépen világít a multi de amúgy nem működik és nem érzem hiányát :) szerintem ez a dolog ennyit nem ér, de ez mindenkinek a saját tárcáján múlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGZoli Elküldve December18, 2014 Megoszt Elküldve December18, 2014 Ennyièrt nekem is csak dìsz lesz... Inkább odanyúlok :D csak megszoktam a multikormányt a cègesben ès akkor gondoltam a sajátban is jó lenne... Nekem kenwood fejegység van, ahhoz is tartozik egy ilyen kütyü 15ezért, de én úgy gondoltam hogy az a mozdulat amiért oda nyúlok nem ér 15 ezret. Nekem is csak szépen világít a multi de amúgy nem működik és nem érzem hiányát :) szerintem ez a dolog ennyit nem ér, de ez mindenkinek a saját tárcáján múlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Nekem kenwood fejegység van, ahhoz is tartozik egy ilyen kütyü 15ezért, de én úgy gondoltam hogy az a mozdulat amiért oda nyúlok nem ér 15 ezret. Nekem is csak szépen világít a multi de amúgy nem működik és nem érzem hiányát :) szerintem ez a dolog ennyit nem ér, de ez mindenkinek a saját tárcáján múlik :) Szerintem van létjogosultsága. Én is megvettem (igen, ennyiért, a fejegység maga alig volt drágább), mert engem zavar ha van egy funkció a kocsiban ami csak úgy ott van, de nem működik. Azóta fejegységet cseréltem, a márkaválasztásnál szempont volt hogy ugyanolyan márkájú legyen mint az előző, éppen azért hogy menjen hozzá ez az adapter, de mégsincs szerencsém: ehhez már egy másfajta adapter kell, úgyhogy kénytelen leszek megvenni újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 (edited) Szerintem van létjogosultsága. Én is megvettem (igen, ennyiért, a fejegység maga alig volt drágább), mert engem zavar ha van egy funkció a kocsiban ami csak úgy ott van, de nem működik. Azóta fejegységet cseréltem, a márkaválasztásnál szempont volt hogy ugyanolyan márkájú legyen mint az előző, éppen azért hogy menjen hozzá ez az adapter, de mégsincs szerencsém: ehhez már egy másfajta adapter kell, úgyhogy kénytelen leszek megvenni újra. Ha a régid jvc lenne és el akarnád adni....:) Módosítva December19, 2014 : wakond Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Sziasztok! Hétfőn bekerül egy 4 csatornás blaupunkt erősítő + láda hátra, így kérdés: érdemes rátölteni előtte az akksira pár órát, tekintettel arra, hogy itt a tél is? 2-3éves az akku, nem volt töltve még egyszer sem. Van értelme, vagy hagyjam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 peacetrang, on 19 Dec 2014 - 6:11 PM, said: Sziasztok! Hétfőn bekerül egy 4 csatornás blaupunkt erősítő + láda hátra, így kérdés: érdemes rátölteni előtte az akksira pár órát, tekintettel arra, hogy itt a tél is? 2-3éves az akku, nem volt töltve még egyszer sem. Van értelme, vagy hagyjam? Ha naponta használod az autót, akkor felesleges. Ha viszont 1-2 hete áll esetleg, akkor van értelme. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 tgabika76, on 19 Dec 2014 - 5:03 PM, said: mert engem zavar ha van egy funkció a kocsiban ami csak úgy ott van, de nem működik. Én öt év alatt nem jutottam el odáig, hogy minden funkció működjön az autóban. Lehet, soha nem is fogok... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Szerintem van létjogosultsága. Én is megvettem (igen, ennyiért, a fejegység maga alig volt drágább), mert engem zavar ha van egy funkció a kocsiban ami csak úgy ott van, de nem működik. Azóta fejegységet cseréltem, a márkaválasztásnál szempont volt hogy ugyanolyan márkájú legyen mint az előző, éppen azért hogy menjen hozzá ez az adapter, de mégsincs szerencsém: ehhez már egy másfajta adapter kell, úgyhogy kénytelen leszek megvenni újra. Ezért is írtam hogy mindenki saját pénztárcája alapján dönti ezt el, mire akar áldozni és mire nem :) Én is gondoltam rá hogy jó lenne, de max csak akkor lesz mikor már nagyon nem lesz mire költeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Én öt év alatt nem jutottam el odáig, hogy minden funkció működjön az autóban. Lehet, soha nem is fogok... :cry: Én meg olyan kocsit vettem amiben kevés a funkció,de az működik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts