ftamas0201 Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 (edited) Biztos jó a pattintós / ragasztós karika is. Csak egyszer láttam ilyet beszerelve, és tényleg vállalható. http://autohifi-tuning.shp.hu/hpc/web.php?a=autohifi-tuning&o=opel_astra_g_kromgyuruDe szerintem a gyári szebb! (diszkrét króm karika, és a számlapig zongoralakk kekete, mellesleg az autóknál a zongoralakk pont most jött divatba, ha már fiatalítani akarsz) http://totalcar.hu/galeria/totalcar/tesztek/2011/05/13/opel_astra_g/17 Szerelés: A müanyag előlapot a rajta lévő plexivel együtt csak le kell csavarozni. A plexi pedig kipattintható a műanyag előlapból, ha ragasztósat vennél. Valóban jóval szebb a gyári karika, így már tudom mi a különbség, eddig zongora lakkról nem esett szó :D De tényleg gyönyörű, viszont ritka mint a fehér holló. kicsit keresgéltem de nem nagyon találtam egész egyben lévő műszeregységet se. Ez ugyan nem plazma szám lap, de erős, hogy csak fehérben látni. http://benett.uw.hu/szamlap_eddigek.html Ja és ezt nem kell bekötni, minden fényforrás marad az eddigi. A plazma számlapnak egyébként csak 12 voltot kell adni, az egyik műszerfal izzoról és annyi. :D Megmondom az őszintét, felkeltetted a figyelmem ezzel a számlappal, érdekes. :) Szoval hogy tisztába tegyük a dolgot és mindenki értsen mindent, a plazma számlap akkor végeredményben össze van építve a megvilágításával? Szoval a jelenlegi izzókat ki kell szedni, az egyik izzó helyére beszaszerolni a csatlakozóját és már világít is a saját pompáiban? :) Bocsi hogy ennyit kérdezősködök, de nem hallottam még ilyenről, pedig keresgélek folyamatosan és ahogy látom nem csak én vagyok az egyedüli aki nem nagyon érti ezt az egészet :D Módosítva December1, 2014 : ftamas0201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Valóban jóval szebb a gyári karika, így már tudom mi a különbség, eddig zongora lakkról nem esett szó :D De tényleg gyönyörű, viszont ritka mint a fehér holló. kicsit keresgéltem de nem nagyon találtam egész egyben lévő műszeregységet se. Megmondom az őszintét, felkeltetted a figyelmem ezzel a számlappal, érdekes. :) Szoval hogy tisztába tegyük a dolgot és mindenki értsen mindent, a plazma számlap akkor végeredményben össze van építve a megvilágításával? Szoval a jelenlegi izzókat ki kell szedni, az egyik izzó helyére beszaszerolni a csatlakozóját és már világít is a saját pompáiban? :) Bocsi hogy ennyit kérdezősködök, de nem hallottam még ilyenről, pedig keresgélek folyamatosan és ahogy látom nem csak én vagyok az egyedüli aki nem nagyon érti ezt az egészet :D A linkelt Benett számlappal nem kell csinálni semmit, csak beletenni a gyári helyére, még ragasztani sem kell. Azt a gyári izzók, ledek világitják meg, Tehát gyári számlap ki, Benett be és kész, nincs más dolgod. A plazma számlap annyiban más, hogy annak kell 12 volt is. Az izzokat, ledeket nem kell kiszedni, hiszen a mutatókat, kilométer óra állást azok világítják meg. Valahonnét adsz neki 12 voltot, azért irtam, hogy valamelyik izzóról, mert az a legkézenfekvőbb. :icon1: Illetve ahhoz még van egy poti, amivel a színt és fényességet állítod. Remélem érthetőbb igy már. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Üdv! Narva H7 Range Power Blue+ izzóról tapasztalat valakinek? Évi 10-12e km-t megyek, mostanában leginkább sötétben/éjszaka vezetek, ezért elgondolkodtam azon, hogy lecserélem a jelenlegi "mezei" izzókat. Vagy legyen inkább Osram Night Breaker Unlimited? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Üdv! Narva H7 Range Power Blue+ izzóról tapasztalat valakinek? Évi 10-12e km-t megyek, mostanában leginkább sötétben/éjszaka vezetek, ezért elgondolkodtam azon, hogy lecserélem a jelenlegi "mezei" izzókat. Vagy legyen inkább Osram Night Breaker Unlimited? :icon1: Az Osramanak jó erős fehér fénye van,hátránya a rövid élettartam meg a vizes aszfalt nagyon elnyeli a fényét :smartass: A Narvát nem ismerem Én most cseréltem GE Megalight-ot (+90%)2 év alatt a másodikat,Hellát tettem bele simát szinte ugyanolyan fénye van :icon1: A GE is jó de az sem bírja sokáig,ráadásul nappali menetfénnyel megyek és így sem bírt ki 2 évet egyik sem 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Az Osramanak jó erős fehér fénye van,hátránya a rövid élettartam meg a vizes aszfalt nagyon elnyeli a fényét :smartass: A Narvát nem ismerem Én most cseréltem GE Megalight-ot (+90%)2 év alatt a másodikat,Hellát tettem bele simát szinte ugyanolyan fénye van :icon1: A GE is jó de az sem bírja sokáig,ráadásul nappali menetfénnyel megyek és így sem bírt ki 2 évet egyik sem Totalcaron olvastam hozzászólásban, hogy dicsérték a Narvát, ezért gondoltam, hogy kipróbálom. Mondjuk azt nem bánnám, ha nem kéne évente cserélgetni. A mostani meglepően jól bírja, már vagy 3 éve benne van, ezelőtt pedig a sima is mindig cserés lett 1-2évente. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Neten hirdette egy srác. 5000ft volt postával a négy karika. Csak a plexit kellett kivenni a műszerek elöl és utána bepattintani a karikákat. Az első kiadású,ritkábban rovátkolt km órákba(1998-tól) nem lehet bepattintani a krómkarikákat,mert nincs horony kialakítva a számlapon úgy mint a későbbiekbe(tán 2002 után,de ez nem tuti) Ezekbe ragasztani kell,én is így tettem még a kis pöcköket is le kellett vágnom a karikákról,hogy felfeküdjön a számlapra Eredetileg komplett egységet akartam cserélni,de beszerelve jelentősen késett a kmóra meg a fordszámmérő is,így maradt a karika átszerelés Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Linkeljetek már légyszi egy képet egy ilyen km óráról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas0201 Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 A linkelt Benett számlappal nem kell csinálni semmit, csak beletenni a gyári helyére, még ragasztani sem kell. Azt a gyári izzók, ledek világitják meg, Tehát gyári számlap ki, Benett be és kész, nincs más dolgod. A plazma számlap annyiban más, hogy annak kell 12 volt is. Az izzokat, ledeket nem kell kiszedni, hiszen a mutatókat, kilométer óra állást azok világítják meg. Valahonnét adsz neki 12 voltot, azért irtam, hogy valamelyik izzóról, mert az a legkézenfekvőbb. :icon1: Illetve ahhoz még van egy poti, amivel a színt és fényességet állítod. Remélem érthetőbb igy már. :icon1: Tökéletesen értem már, köszönöm szépen! :) Azon gondolkodtam valójában hogy igazából hiába egy szép számlap ha marad a gyári sárgás fény, elcsúfítja az egészet. Szép piros mutatókat szeretnék csinos külsővel, majd lehet felveszem a kapcsolatot valakivel aki ledezik és megcsináltatom vele szépen, rendesen és normálisan ahogy kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 (edited) Ha már km órázunk, akkor megmutatom mit kapott a kocsika. Elvileg ez Coupe, vagy Cabrio gyári órája. am. ajánlom ezt a szakit km óra és egyéb ledezésben. én egy régebbi kocsimat csináltattam vele, hát mit ne mondjak, állat jó. cnc-vel gyártja le a számlapot, és azok részeit. Módosítva December2, 2014 : wakond 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Ha már km órázunk, akkor megmutatom mit kapott a kocsika. Elvileg ez Coupe, vagy Cabrio gyári órája. am. ajánlom ezt a szakit km óra és egyéb ledezésben. én egy régebbi kocsimat csináltattam vele, hát mit ne mondjak, állat jó. cnc-vel gyártja le a számlapot, és azok részeit. Jah, Roland ügyesen dolgozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December3, 2014 Megoszt Elküldve December3, 2014 Ha már km órázunk, akkor megmutatom mit kapott a kocsika. Elvileg ez Coupe, vagy Cabrio gyári órája. am. ajánlom ezt a szakit km óra és egyéb ledezésben. én egy régebbi kocsimat csináltattam vele, hát mit ne mondjak, állat jó. cnc-vel gyártja le a számlapot, és azok részeit. kmóra meg a fordszámmérő úgy mér mint az előző egységgel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December3, 2014 Megoszt Elküldve December3, 2014 kmóra meg a fordszámmérő úgy mér mint az előző egységgel? tökéletesen passzol minden. minden ugyan úgy mér, minden visszajelző ugyan úgy működik. csak szebben mutat, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve December3, 2014 Megoszt Elküldve December3, 2014 TID vezérlő (kapcsoló) IO3 ic. HCF4053. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve December3, 2014 Megoszt Elküldve December3, 2014 TID vezérlő (kapcsoló) IO3 ic. HCF4053. Nagyon köszönöm! Megnéztem, szerintem az én tudásommal nem állok neki forrasztgatni. Esetleg tud valaki egy helyet Budapesten, esetleg a déli részén, ahol vállalnak ilyen smd ic cserét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve December5, 2014 Megoszt Elküldve December5, 2014 Sziasztok ! G Caraván-ra oldalüveg légterelőt szeretnék felszerelni. Mik a tapasztalatok vele ? Melyiket érdemes megvenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December5, 2014 Megoszt Elküldve December5, 2014 Sziasztok ! G Caraván-ra oldalüveg légterelőt szeretnék felszerelni. Mik a tapasztalatok vele ? Melyiket érdemes megvenni ? a Heko-t ajánlom, és az olyan fajtát ami végig megy az egész üveg részen. mert van olyan is aminek az eleje csak a v. tükör tetejéig megy, szerintem az nem jó. olyan 7-9e ft egy első új szett, 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December5, 2014 Megoszt Elküldve December5, 2014 Sziasztok ! G Caraván-ra oldalüveg légterelőt szeretnék felszerelni. Mik a tapasztalatok vele ? Melyiket érdemes megvenni ? Én is Hekot vettem a Cromaxnál.Olyan akció volt,hogy kettőt vettem négyet kaptam.Lehet hogy még tart az akció meg kell kérdezni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasz87 Elküldve December6, 2014 Megoszt Elküldve December6, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne nem rég vásároltam egy '99 G Astran 1.4 16v olyan kérdésem lenne, hogy ha a km óra nullázó gombját hosszabban megnyomom akkor milyen adatokat mutat?Fogyasztást mutathatja? Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Sziasztok. tud valaki valami jó helyet Budapesten ahol autós erősítőt javítanak? volna egy erőlködőm ami ugyan működik, de ha bekötöttem a kocsiba, akkor nagyon lehalkította a zenét, de működik a sub hidalása is. Köszi, Balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne nem rég vásároltam egy '99 G Astran 1.4 16v olyan kérdésem lenne, hogy ha a km óra nullázó gombját hosszabban megnyomom akkor milyen adatokat mutat?Fogyasztást mutathatja? Előre is köszönöm a válaszokat. Semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasz87 Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Semmit! Pedig valamit mutat csak nem tudok rájönni, hogy mit, ha megnyomom egyszer akkor lenulláza a napi számláló, ha nyomom kb, 10 másodpercig akkor felsősorban kiírja hogy 7.3 alsó sorban pedig ha jól emlékszem akkor 15290 ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 Pedig valamit mutat csak nem tudok rájönni, hogy mit, ha megnyomom egyszer akkor lenulláza a napi számláló, ha nyomom kb, 10 másodpercig akkor felsősorban kiírja hogy 7.3 alsó sorban pedig ha jól emlékszem akkor 15290 ír. Ha megjelenik itt az inspection felirat azt ezzel a gombbal tudod levenni ugy,hogy hosszan nyomod majd a gyujtást ráadod Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne nem rég vásároltam egy '99 G Astran 1.4 16v olyan kérdésem lenne, hogy ha a km óra nullázó gombját hosszabban megnyomom akkor milyen adatokat mutat?Fogyasztást mutathatja? Előre is köszönöm a válaszokat. Hello, Ezt egyszer már én is mintha kérdeztem volna itt. Nekem ugyanerre a műveletre (motor áll, gyújtás ráadva, napi számláló lenullázva, gomb hosszan nyomva tart) akkor ilyet írt ki: 34,2 015385 Előtte pár nappal tankoltam 34,67 lit. benyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 Üdv! Gyors kérdés: Osram Cool Blue Intense-ről tapasztalat? Jobb annyival, mint a mezei h7, hogy megéri lecserélni? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 Üdv! Gyors kérdés: Osram Cool Blue Intense-ről tapasztalat? Jobb annyival, mint a mezei h7, hogy megéri lecserélni? :icon1: Én inkább a night breaker plus-t venném. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts