dannu Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 (edited) Netről mindkét programból beszerezhető friss (pl. ncore). PC-re a ScanMaster-ELM, illetve a MoDiag is jó. Dannu, nem lehet, hogy még nem OBD2-es csatlakozó van a kocsidban? Pár napja volt téma, hogy emiatt csak a ScanMyOpel működik, a Torque nem jó vele. Mivel passzol az OBDII ketyerémmel ezért gondolom csak az van benne . Pontosabban ez van nekem : http://bolthely.hu/obddiag/id/14875_ELM327_BLUETOOTH_diagnosztika_INTERFESZ . Mindjárt tesztelem a ScanMaster-ELM és a MoDiag-ot is . Az a link nem kamu én töltöttem fel ;) Módosítva November23, 2014 : dannu Link to comment Megosztás: More sharing options...
dannu Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Sziasztok ! Fejlemény telefonon semmi a Torque meg a ScanMyOpel állandóan kéri a párosító kódot be írom és nem fogadja el . Pc-n keresztül először a ScanMasterel próbálkozok de eddig jutottam el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Takser Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Sziasztok! Talán ez a topic az amit keresek. :) Biztosan sokan feltették már a kérdést, úgyhogy biztos gyors és rövid választ fogok kapni :) Az érdekelne, hogy a CID kijelző egyáltalán nem működik rádió nélkül? Semmit se tud? Abban nincs okos BC computer mint mondjuk a MID-ben? Nekem csak annyi kéne, hogy az alap dolgokat (idő, hőmérséklet...) és azokon kívül a fogyasztási adatokat mutassa. Gyakorlatilag az lenne a tuti, ha MID funkciókat jelezne ki grafikusan, hogy aztán a kijelzőt tudjam használni másodlagos kijelzőnek, tolató kamerának. A gyári GPS-re nem pályázok, azt nem is használnám. Láttam, hogy be lehet építeni a keretbe mindenféle kütyüket, de nekem nem igazán tetszenek, nem tűnnek túl praktikusnak. Ha csak egy sima LCD kijelzőt rakok be CID keretú középkonzolba, akkor meg bukom a BC-t, és amikor épp nem tolatok, csak egy nagy feketeség néz vissza rám. Remélem más is gondolkozott már hasonlóban és van valami jó megoldás. Mit mondtok? Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Sziasztok! Talán ez a topic az amit keresek. :) Biztosan sokan feltették már a kérdést, úgyhogy biztos gyors és rövid választ fogok kapni :) Az érdekelne, hogy a CID kijelző egyáltalán nem működik rádió nélkül? Semmit se tud? Abban nincs okos BC computer mint mondjuk a MID-ben? Nekem csak annyi kéne, hogy az alap dolgokat (idő, hőmérséklet...) és azokon kívül a fogyasztási adatokat mutassa. Gyakorlatilag az lenne a tuti, ha MID funkciókat jelezne ki grafikusan, hogy aztán a kijelzőt tudjam használni másodlagos kijelzőnek, tolató kamerának. A gyári GPS-re nem pályázok, azt nem is használnám. Láttam, hogy be lehet építeni a keretbe mindenféle kütyüket, de nekem nem igazán tetszenek, nem tűnnek túl praktikusnak. Ha csak egy sima LCD kijelzőt rakok be CID keretú középkonzolba, akkor meg bukom a BC-t, és amikor épp nem tolatok, csak egy nagy feketeség néz vissza rám. Remélem más is gondolkozott már hasonlóban és van valami jó megoldás. Mit mondtok? Köszi! :) Azért nem működik önmagában, mert a fejegységről vezérled a kijelzőt, ami amúgy tudja azokat a funkciókat amit a bc. Gps-t nem is tudnád használni, mert nincs itthoni térkép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dannu Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Köszönöm a segítséget mindenkinek , működik minden megfelelően ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Takser Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Azért nem működik önmagában, mert a fejegységről vezérled a kijelzőt, ami amúgy tudja azokat a funkciókat amit a bc. Gps-t nem is tudnád használni, mert nincs itthoni térkép. Akkor marad a MID. Az egyébként is jobban illik a műszerfalhoz szerintem. Tolatókamera kijelzőre meg kitalálok valamit. Vagy... egy hondás haverom mondta nagyképűen, hogy inkább költsem rutinórákra azt a pénzt amit tolatókamerára szánnék. :D A szemét! :D Köszönöm a segítséged! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Akkor marad a MID. Az egyébként is jobban illik a műszerfalhoz szerintem. Tolatókamera kijelzőre meg kitalálok valamit. Vagy... egy hondás haverom mondta nagyképűen, hogy inkább költsem rutinórákra azt a pénzt amit tolatókamerára szánnék. :D A szemét! :D Köszönöm a segítséged! Én ezen gondolkodok a J-re... http://www.ebay.com/itm/131342089329?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Takser Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Én ezen gondolkodok a J-re... http://www.ebay.com/itm/131342089329?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ötletesek ezek a gyári hatású kamerák. Sajnos G Astra Coupénak nagyon buta kialakítású a rendszámtábla megvilágítása, ahhoz nem lehet kapni ilyesmit. Én rendszámtábla keretbe épített kamerán gondolkodtam... Vagy esetleg a befúrható verzió jöhet szóba. http://www.metroman.hu/kepek/6223_tolatokamera-cam-11-1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Ötletesek ezek a gyári hatású kamerák. Sajnos G Astra Coupénak nagyon buta kialakítású a rendszámtábla megvilágítása, ahhoz nem lehet kapni ilyesmit. Ez igaz, de átalakíthatod a csomagtartót elektromos nyitásúra, és akkor a csomagtérzár helyére pont befér valami ilyesmi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Ez igaz, de átalakíthatod a csomagtartót elektromos nyitásúra, és akkor a csomagtérzár helyére pont befér valami ilyesmi: Hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Mit gondoltok, ha kiveszem a műszeregységet (km óra) attól még tudok közlekedni az autóval? El kell vigyem egy kollégámhoz aki berakja a CCLED-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Mit gondoltok, ha kiveszem a műszeregységet (km óra) attól még tudok közlekedni az autóval? El kell vigyem egy kollégámhoz aki berakja a CCLED-et. Szia Zoli! Sajnos nem tudsz vele közlekedni, le fog állni! Az enyém legalábbis leáll indítás után. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Szia Zoli! Sajnos nem tudsz vele közlekedni, le fog állni! Az enyém legalábbis leáll indítás után. Köszi! Sajnos én is erre gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 (edited) On 2014. 11. 25. at 17:35, gezoli írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 lehet vele közlekedni... csak egy visszajelző, nem több. Megpróbálom és megírom a tapasztaltakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Megpróbálom és megírom a tapasztaltakat! Nekem nem állt le, bár nem mentem vele sehova, csak az udvarban. Csak kiváncsi voltam, ha elkurnám a ledezést, akkor tudnék e óra nélkül közlekedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Nekem nem állt le, bár nem mentem vele sehova, csak az udvarban. Csak kiváncsi voltam, ha elkurnám a ledezést, akkor tudnék e óra nélkül közlekedni. :D Ez a mocsadék a garázsba nem akart visszagurulni óra nélkül... :D fene a fajtáját.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Ez a mocsadék a garázsba nem akart visszagurulni óra nélkül... :D fene a fajtáját.... Én csak kb 10 métert mentem előre-hátra, addig nem könyökölt le. Hosszabb útról nem tudok nyilatkozni. Most már kiváncsi vagyok gezoli mit tapasztalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Ilyenkor a kmet mi tárolja? ECU? Mert ugye amikor akksi ki akkor is megmarad a az össz KM csak a napi nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Nem, az óra tárolja. Ha átrakod az órát másik autóba, akkor abban is tudod tovább növelni a futott kilométerek számát. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Y20dth-nál hol az ecu ahova a veramont kötnöm kéne? A belső levegő hőmérőjét hova célszerű helyezni? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Y20dth-nál hol az ecu ahova a veramont kötnöm kéne? A belső levegő hőmérőjét hova célszerű helyezni? Köszi! Szia, fent van a veramon oldalán.... Y20DTH, Y22DTR EDC (PSG16) PIN č. 26 / X93 és itt egy link a csatlakozók elhelyezkedéséről: http://www.veramon.czweb.org/rj/RJ_Y20DTH_PSG16.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Szia, fent van a veramon oldalán.... Y20DTH, Y22DTR EDC (PSG16) PIN č. 26 / X93 és itt egy link a csatlakozók elhelyezkedéséről:http://www.veramon.czweb.org/rj/RJ_Y20DTH_PSG16.pdf Köszi! Biztos én vagyok a sügér, de én azt nem tudom hogy konkrétan a motortérben hol van az ecu. Nekem edc 15m van. Ott a 29es csati az, ezt vágom, csak konkrétan az ecut keresem. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Köszi! Biztos én vagyok a sügér, de én azt nem tudom hogy konkrétan a motortérben hol van az ecu. Nekem edc 15m van. Ott a 29es csati az, ezt vágom, csak konkrétan az ecut keresem. :S szia, rögtön az elején :) üdv Petya 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 szia, rögtön az elején :) üdv Petya Köszi! Az ecu-ba kötés mára elmarad. Amugy f@szán működik, kivéve egy dolgot. A menüjében lépkedve gondolom az AUDIO/RDS pontnál a rádió adatait kellene megjelenítenie. Kvázi mint a beszerelés előtt. Viszont nem teszi. Abban a menüpontban tök üres lesz az a sor. Kell esetleg valamit állítani rajta, vagy valami elromlott szerelés közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts