beghyn Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 (edited) Elért engem is az amperhiány, hű társam, egy 2007-es noname akksi beadta a kulcsot. Aranyba foglalnám a nevét 7 év szolgálatért, de én már így vettem a szekeret, hogy típusjelzéses matrica nincs rajta, csak egy vonalkódos a gyártási évvel. 41-től a csillagos égig hoz nekem a kereső hozzávalót. 45-ös elég bele vagy esetleg 50-est nézzek? 1.4 benzin, fapad. Klíma, ABS, riasztó, extra fogyasztó nincs. Milyen márka ajánlott? Kinek mi vált be és honnan? Kiegészítés, találtam a belső felén egy felségjelzést :) Hornet típus és 34Ah. Ha jól sejtem, az egy kicsit sovány... bár bírta tisztességgel. Azt hiszem, elég lesz 41, 44 körüli bőven. Módosítva November21, 2014 : beghyn Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Kiegészítés, találtam a belső felén egy felségjelzést :) Hornet típus és 34Ah. Ha jól sejtem, az egy kicsit sovány... bár bírta tisztességgel. Azt hiszem, elég lesz 41, 44 körüli bőven. 44Ah van benne gyárilag, igaz én 54Ah-t tettem bele tavaly. De a corsa akksija átkerül a corsaba, és a corsa gyári akksija az enyimbe. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Akkor meg is rendeltem, hétfőn mehetek érte.(a gyárit) :icon10: az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy hol van az a csati, meg hogyan tudom kideríteni, hogy hiányzik-e? persze ha bekötöm és nem világít, de annak millió oka lehet. visszajelzőt az óracsoportba úgy kell aktiválni, hogy: csak beteszek egy izzót a megfelelő helyre?létezhet, hogy ilyen egyszerű? Egyszer kell csak megvenni, nem romlik az el sosem ;) Én nem csináltam semmit a visszajelzővel, kiépítés után működött, gyárilag benne volt. Vagy izzós kialakítás vagy ledes, nem emlékeszem már rá sajna, de biztos lesz valaki aki megtudja mondani. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 44Ah van benne gyárilag, igaz én 54Ah-t tettem bele tavaly. De a corsa akksija átkerül a corsaba, és a corsa gyári akksija az enyimbe. :) Köszi. Már csak a típus marad hátra. Másik kordéban volt Banner, élt 2 évet, azt nem szeretném megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Elért engem is az amperhiány, hű társam, egy 2007-es noname akksi beadta a kulcsot. Aranyba foglalnám a nevét 7 év szolgálatért, de én már így vettem a szekeret, hogy típusjelzéses matrica nincs rajta, csak egy vonalkódos a gyártási évvel. 41-től a csillagos égig hoz nekem a kereső hozzávalót. 45-ös elég bele vagy esetleg 50-est nézzek? 1.4 benzin, fapad. Klíma, ABS, riasztó, extra fogyasztó nincs. Milyen márka ajánlott? Kinek mi vált be és honnan? Gyári GM: http://www.csergoe.hu/akkumulator-es-fagyallo-akcio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Akkor meg is rendeltem, hétfőn mehetek érte.(a gyárit) :icon10: az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy hol van az a csati, meg hogyan tudom kideríteni, hogy hiányzik-e? persze ha bekötöm és nem világít, de annak millió oka lehet. visszajelzőt az óracsoportba úgy kell aktiválni, hogy: csak beteszek egy izzót a megfelelő helyre?létezhet, hogy ilyen egyszerű? Nálam csak egy izzót kellett betenni. De amint berakod a relét és a világítás kapcsolót megtudod h be van e vezetékelve. Hallod a relé kattogását. Gyújtáson, tompítottra és nyomogat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gombóc Arthur Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Gyári GM: http://www.csergoe.hu/akkumulator-es-fagyallo-akcio Nekem az eredeti gyári akkumulátor 8 (NYOLC!) évig kitartott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Nekem az eredeti gyári akkumulátor 8 (NYOLC!) évig kitartott. Erre csak azt tudom mondani hogy mázlista!Nekem 4 évet bírt ki, viszont amit akkor beletettem az egy Jász akku és még most is bírja túl a 3. éven. Úgyhogy felesleges méregdrága akksikat venni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Köszi. Már csak a típus marad hátra. Másik kordéban volt Banner, élt 2 évet, azt nem szeretném megint. Az én 44Ah-s Bannerem még csak fél éves, remélem, izmosabb lesz a 2 évnél... A 44 Ah teljesen elég. Előtte GM-eket használtam, az egyik 6 évet bírt. Amit grofbandi linkelt, azt a Csergős GM-et lehet, hogy bepróbálnám. Nálam a családi rossz tapasztalatok miatt a Bosch kerülendő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Erre csak azt tudom mondani hogy mázlista!Nekem 4 évet bírt ki, viszont amit akkor beletettem az egy Jász akku és még most is bírja túl a 3. éven. Úgyhogy felesleges méregdrága akksikat venni.... Csatlakozom! Nálam kicsit több, mint 4 és fél évet bírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Nekem az eredeti gyári akkumulátor 8 (NYOLC!) évig kitartott. Nekem 9! Én nyertem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Sziasztok, egy ismerősömnek van olyan gondja, hogy ha kiveszi a kulcsot akkor a kijelző nem kapcsol ki. Mi lehet a gond szerintetek? 2001-es astra g 2.0 diesel még egy kérdés...melyik gyári rádió kezeli a cd tárat? előre is köszi üdv Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Nekem 9! Én nyertem! :) Én a Calibrából 12-év után dobtam ki! :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dannu Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 (edited) Üdv! Olyan problémám lenne hogy vásároltam egy elm327 ODBII ami bluetooth-os . Ti milyen alkalmazással használtok androidon illetve pc-n ! Opel Astra G 1.6 16V CDX- ről lenne szó 99 vagy 98 gyártmányú . Módosítva November22, 2014 : dannu Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Üdv! Olyan problémám lenne hogy vásároltam egy elm327 ODBII ami bluetooth-os . Ti milyen alkalmazással használtok androidon illetve pc-n ! Torque, scanmyopel. Pc-n passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dannu Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Opel Astra G 1.6 16V CDX- ről lenne szó 99 vagy 98 gyártmányú,ehhez a típushoz melyik felelne meg legjobban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Torque, scanmyopel. Pc-n passz. Ej de jó lenne egy scanmyopel full apk-t találni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dannu Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 (edited) Tessék srácok itt a full verziója a programnak igaz nem a legfrissebb ! Remélem holnap sikerrel járok én is . Mert ma Torque -al próbáltam rá csatlakozni de semmi t se csinált rá csatlakozott de még egy hiba kódott se olvasott semmi http://www75.zippyshare.com/v/92322257/file.html Módosítva November22, 2014 : dannu 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Én a Calibrából 12-év után dobtam ki! :w00t: De honnan?A motortérből vagy a csomagtartóból?Nem mindegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Tessék srácok itt a full verziója a programnak igaz nem a legfrissebb ! Remélem holnap sikerrel járok én is . Mert ma Torque -al próbáltam rá csatlakozni de semmi t se csinált rá csatlakozott de még egy hiba kódott se olvasott semmihttp://www75.zippyshare.com/v/92322257/file.html Ezt csak a gugli dobta ki, vagy sikerült is letölteni innen? Gugli nekem is adott 1000 találatot, de mind kamu oldal volt amit megneztem :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Netről mindkét programból beszerezhető friss (pl. ncore). PC-re a ScanMaster-ELM, illetve a MoDiag is jó. Dannu, nem lehet, hogy még nem OBD2-es csatlakozó van a kocsidban? Pár napja volt téma, hogy emiatt csak a ScanMyOpel működik, a Torque nem jó vele. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 (edited) Y17DT... Valaki aki már csinált utólagos tempomatot. Szétszedtem az ECU csatit, benn van mind a 3 vezeték, viszont az utastérben a kormány alatt nincs csatlakozó. Hol keressem a vezetékek végeit???????? Meddig mennek el, hogy lehetne ezt kideríteni? Nem kellene akkor behúznom a 3 szálat külön...... Módosítva November22, 2014 : Handbrake Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Ezt csak a gugli dobta ki, vagy sikerült is letölteni innen? Gugli nekem is adott 1000 találatot, de mind kamu oldal volt amit megneztem :/ Küldj egy e-mail címet privátban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati00000 Elküldve November22, 2014 Megoszt Elküldve November22, 2014 Küldj egy e-mail címet privátban! Nagyon köszönöm! Időközben megszereztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Y17DT... Valaki aki már csinált utólagos tempomatot. Szétszedtem az ECU csatit, benn van mind a 3 vezeték, viszont az utastérben a kormány alatt nincs csatlakozó. Hol keressem a vezetékek végeit???????? Meddig mennek el, hogy lehetne ezt kideríteni? Nem kellene akkor behúznom a 3 szálat külön...... Nézd meg az aláírásomat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts