kobraCode Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Érdemes szétszedni vagy ne bántsam? Egyedüli félelmem, hogy egyszer éjjel nehogy elszálljon vagy esetleg ne tudjam felkapcsolni... Szerintem érdemes ránézned, mert lehet beégett vagy kopott benne valami. Ezt olvasd el: http://kacsa-ignis.hu/vkapcs/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Szedd szét nyugodtan. Ha cserés akkor utángyártottat ne vegyél. Én megjártam vele. Talán trw a "gyári" azt is veheted bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Szerintem érdemes ránézned, mert lehet beégett vagy kopott benne valami. Ezt olvasd el: http://kacsa-ignis.hu/vkapcs/ Köszi a linket. Hétvégén ha lesz időm azt hiszem szétszedem átnézem. Remélem millió darabra hullik szét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Köszi a linket. Hétvégén ha lesz időm azt hiszem szétszedem átnézem. Remélem millió darabra hullik szét :) Szedted már szét valaha? Ha nem akkor csak óvatosan mert sok kis rugó van benne, szétpattintáskor el ne szálljanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Szedted már szét valaha? Ha nem akkor csak óvatosan mert sok kis rugó van benne, szétpattintáskor el ne szálljanak. Ilyet még nem szedtem szét, fiat indexkapcsolót szedtem már szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Szedted már szét valaha? Ha nem akkor csak óvatosan mert sok kis rugó van benne, szétpattintáskor el ne szálljanak. Nem bonyulult, én már szedtem szét darabokra. De a kapcsoló érintkezői azok be vannak úgymond öntve, tisztítani nehéz, de a beégést azt észrevenni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KaCsa007 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Köszi a linket. Hétvégén ha lesz időm azt hiszem szétszedem átnézem. Remélem millió darabra hullik szét :) Szia Dj Menyus! :icon1: Nézd meg még egyszer a LINK -et, mert kiegészítettem még néhány képpel, ahol lehet látni mind azt, ami a szétszedésnél eléd tárul majd. Lehet látni a 7db rugót is, azt is hogy mire kell vigyázni Üdv.: KaCsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
KaCsa007 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Sziasztok. 2004es G Astram van és néha olyat csinál ráadom a helyzetjelzőt minden oké, majd a tompítottat, de a tompított nem kapcsol fel. Ilyenkor általában visszakapcsolom helyzetre majd rá a tompítottat és akkor már jó. Ritkán fordul elő, de zavar. Mi lehet a gond? A kapcsolóban van valami elkopva? Ezt is nézd meg, mert a kapcsolónál, a piros nyilacska hegyénél lévő érintkező szokott rendetlenkedni! Üdv.: KaCsa 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Szia Dj Menyus! :icon1: Nézd meg még egyszer a LINK -et, mert kiegészítettem még néhány képpel, ahol lehet látni mind azt, ami a szétszedésnél eléd tárul majd. Lehet látni a 7db rugót is, azt is hogy mire kell vigyázni Üdv.: KaCsa Ezt is nézd meg, mert a kapcsolónál, a piros nyilacska hegyénél lévő érintkező szokott rendetlenkedni! Üdv.: KaCsa KaCsa, köszi ezeket is kerestem de nem találtam még az oldaladon. De látom már éledezik az új oldal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 (edited) Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Ma kivettem a kapcsoló egységet szétszedtem kivettem a forgó kapcsolót megpucoltam szárazra, némi kopás látszik rajta de nem vészes. Megpucoltam tettem rá friss zsírt és összeraktam. Meg egyúttal beforrasztottam egy mikrokapcsolót az első ködlámpa kapcsolására. A reléje az első ködlámpának hiányzik egy próbára betettem a hátsóét a reléig ki van építve a dolog. Kérésem lenne, hogy a relétől meddig számítsak a kiépítésre? Gondolom a 12V pozitívot kapcsol a relé. Ezt is nézd meg, mert a kapcsolónál, a piros nyilacska hegyénél lévő érintkező szokott rendetlenkedni! Üdv.: KaCsa Módosítva Szeptember18, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Ma kivettem a kapcsoló egységet szétszedtem kivettem a forgó kapcsolót megpucoltam szárazra, némi kopás látszik rajta de nem vészes. Megpucoltam tettem rá friss zsírt és összeraktam. Meg egyúttal beforrasztottam egy mikrokapcsolót az első ködlámpa kapcsolására. A reléje az első ködlámpának hiányzik egy próbára betettem a hátsóét a reléig ki van építve a dolog. Kérésem lenne, hogy a relétől meddig számítsak a kiépítésre? Gondolom a 12V pozitívot kapcsol a relé. Ha leveszed a lökhárítót meglátod meddig van kiépítve. Nekem semeddig nem volt, vagyis max a tűzfalig. Így tehát kábelezni kellett. Ha a leírást elolvasod DarthVödör jóvoltából akkor tudod mit köss be. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Ha leveszed a lökhárítót meglátod meddig van kiépítve. Nekem semeddig nem volt, vagyis max a tűzfalig. Így tehát kábelezni kellett. Ha a leírást elolvasod DarthVödör jóvoltából akkor tudod mit köss be. Valószínű nekem se lesz akkor bekötve semmi... Gyárilag Viva felszereltség szóval alap.... Már az is jó, hogy a reléig ki van építve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Valószínű nekem se lesz akkor bekötve semmi... Gyárilag Viva felszereltség szóval alap.... Már az is jó, hogy a reléig ki van építve. Nem biztos. Már volt téma talán tempomat kapcsán kinek mi volt kiépítve, és nagyon változó. A lényeg ha kiépítették akkor a lámpa alatti kábelköteghez lesz odafogatva a ködlámpa vezetéke, csatlakozója. Ilyet keress, illetve itt a téma amikor én kérdeztem : http://www.opelforum.hu/topic/622-extra-felszerelesek-beepitese-utolag-elektromos-kerdesek/?p=916320 Ha nincs csatlakozód akkor 2 saru és be kell nyomni szilóval. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Köszi. Esetleg vezeték színt tudnál mondani milyet keressek? A kötegben találtam olyat aminek a lámpánál nem látom a végét de lehet máshova megy mert megy a légszűrő alá is még tovább. Nem biztos. Már volt téma talán tempomat kapcsán kinek mi volt kiépítve, és nagyon változó. A lényeg ha kiépítették akkor a lámpa alatti kábelköteghez lesz odafogatva a ködlámpa vezetéke, csatlakozója. Ilyet keress, illetve itt a téma amikor én kérdeztem : http://www.opelforum.hu/topic/622-extra-felszerelesek-beepitese-utolag-elektromos-kerdesek/?p=916320 Ha nincs csatlakozód akkor 2 saru és be kell nyomni szilóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Valószínű nekem se lesz akkor bekötve semmi... Gyárilag Viva felszereltség szóval alap.... Már az is jó, hogy a reléig ki van építve. az enyém is Viva felszereltség és ki volt építve a kábel. Ha gyárilag ki van építve akkor gégecsőben van a vezeték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 az enyém is Viva felszereltség és ki volt építve a kábel. Ha gyárilag ki van építve akkor gégecsőben van a vezeték! kicettem a bizti táblát abreletol egy szem fekete ka el megy kifele a motorterbe. Csatit a gegecaoben eddig nem találtam, holnap folytatom a keresést, van egy sejtésem hogy a fekete vezetek egydobozban leszigetelve véget ér. De majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 kicettem a bizti táblát abreletol egy szem fekete ka el megy kifele a motorterbe. Csatit a gegecaoben eddig nem találtam, holnap folytatom a keresést, van egy sejtésem hogy a fekete vezetek egydobozban leszigetelve véget ér. De majd kiderül. Szerintem vagy sörözöl, vagy fórumozol, de így egyszerre. :D :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Sziasztok! Mai napon elkészült a B oszlop fóliázása, és a hátsó/oldalsó üvegek sötétítése. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ami nagyon durva, hogy egy Skyfol HP20-as fólia kb 3 nyarat bír ki. A csomagtérajtómon 4 nyarat futott HP20 van, és most felrakott ugyan olyanhoz képest nagyon durva a fakulás! Utolsó képen láthatjátok. 4 nyár/évi 6-8e km, és garázsban áll az autó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Szerintem vagy sörözöl, vagy fórumozol, de így egyszerre. :D :hiya: Elnézést az előzőért nem sör volt a hibás hanem a telefonról való írás :) Tis2000 ben rákerestem erre a részre a relétől 2 vezeték megy, ahogy láttam is egy a visszajelző egy pedig kifelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Sziasztok! Mai napon elkészült a B oszlop fóliázása, és a hátsó/oldalsó üvegek sötétítése. Ami nagyon durva, hogy egy Skyfol HP20-as fólia kb 3 nyarat bír ki. A csomagtérajtómon 4 nyarat futott HP20 van, és most felrakott ugyan olyanhoz képest nagyon durva a fakulás! Utolsó képen láthatjátok. 4 nyár/évi 6-8e km, és garázsban áll az autó.... Szuper lett! Tényleg csak ennyit bírt a fólia? Ennyi idő alatt kifakult? Amúgy meg regisztrálj be és kapsz rá élettartam garanciát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Köszi. Esetleg vezeték színt tudnál mondani milyet keressek? A kötegben találtam olyat aminek a lámpánál nem látom a végét de lehet máshova megy mert megy a légszűrő alá is még tovább. Sajnos nem mert nekem sem volt kiépítve, de ahogy látom már megválaszolták a kérdésedet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Szuper lett! Tényleg csak ennyit bírt a fólia? Ennyi idő alatt kifakult? Amúgy meg regisztrálj be és kapsz rá élettartam garanciát ;) Szia! Köszi! Igen, csak ennyit bírt.... :( Beregisztráltam már. Szakadásra, leválásra, buborékosodásra van csak garancia.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mennyire bonyolult az oldal légzsák kiépítése, mire van szükség hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mennyire bonyolult az oldal légzsák kiépítése, mire van szükség hozzá? ajtóba érzékelő +kábel beltérben kábelek + légzsákos ülés + vezérlő vagy kábelkorbácsot cserélsz vagy bővíted, utána kell járni mit hova kell kötni. én már bekötöttem. nemvolt egyszerű de megoldottam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 ajtóba érzékelő +kábel beltérben kábelek + légzsákos ülés + vezérlő vagy kábelkorbácsot cserélsz vagy bővíted, utána kell járni mit hova kell kötni. én már bekötöttem. nemvolt egyszerű de megoldottam. A légzsákos ülés megvan, neked mennyibe került az egész, ha nem vagyok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts