gezoli Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Sziasztok. felmerült bennem az index "okosítása", olyan kényelmes volt annó a focus-ban, hogy pöccintésre 3X villogott. létezik ennek egy plug&play verziója a g-hez? gondolok itt arra,hogy nem kell reléket, meg ellenállásokat, meg 20km kábelt buherálni. olyan dobozos itt vágj 2X ott forrasz 2X, rögzítsd a dobozt fajtára gondoltam. http://www.stadigabi.com/autokenyelem/autokenyelem.html#index 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 (edited) Jó estét kívánok, segítséget szeretnék kérni, egy Astra G-ben (év 2000, motor X20DTL) cserélek motort a donor egy Vauxhall (év 2004, Y20DTH) a kábelezés a motor térben kicserélve, most elekadtam mert az X2 konektorban vannak eltérések :/ A TIS 2000-ben próbálkoztam megkeresni melyik tü mihez tartozik de ott nincs feltünteve ... sok internetezés után sem jutottam elöre. Ki tudna nekem ebben segíteni?! Köszönöm elöre is a segítségüket! Hali, ez pont nemrég találtam X2-vel kapcsolatban, talán segít, sok képpel.. :K http://www.migweb.co.uk/forums/other-mechanical-electrical/497411-1998-astra-g-sri-engine-loom-fire-power-sounder.html második oldal közepe a lényeg, nem biztos hogy ez kell neked, de kezdésnek jó lesz.. :) Módosítva Szeptember13, 2014 : helkis Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok! Rendszám világítást szeretném cserélni ledesre. Ebay-ről már rendeltem két félét is, de egyik sem világít... Tudnátok mondani egy olyan fajtát, ami biztosan működik? 2003-as G Astra. Vagy canbus-os kell bele mindenféleképpen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok! Rendszám világítást szeretném cserélni ledesre. Ebay-ről már rendeltem két félét is, de egyik sem világít... Tudnátok mondani egy olyan fajtát, ami biztosan működik? 2003-as G Astra. Vagy canbus-os kell bele mindenféleképpen? Astra G nem CAN BUS-os! Valósznű a polarítás nem jó? A rendszámtábla világításod van fordítva(néz meg műszerrel, vagy cseréld fel a két vezetéket. LED=dióda, ami csak egy irányba engedi át a feszültséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok! Rendszám világítást szeretném cserélni ledesre. Ebay-ről már rendeltem két félét is, de egyik sem világít... Tudnátok mondani egy olyan fajtát, ami biztosan működik? 2003-as G Astra. Vagy canbus-os kell bele mindenféleképpen? A LED-nél nem mindegy melyik a pozitív és a negatív pólus. A cimborám 1998 -as és az én 2005-ös 5 ajtós G A strámon is meg kellet cserélni a rendszám világítás csatlakozójában a vezetékeket, hogy működjön. Azóta is szuperül működik. A csatlakozóból ki lehet szedni a sarukat és megcserélni.... Úgy igényesebb! Cimborám barbár volt, elvágta a vezetéket, úgy cserélte meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 A LED-nél nem mindegy melyik a pozitív és a negatív pólus. A cimborám 1998 -as és az én 2005-ös 5 ajtós G A strámon is meg kellet cserélni a rendszám világítás csatlakozójában a vezetékeket, hogy működjön. Azóta is szuperül működik.A csatlakozóból ki lehet szedni a sarukat és megcserélni.... Úgy igényesebb! Cimborám barbár volt, elvágta a vezetéket, úgy cserélte meg Ez a megoldás! Én is így csináltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tdi1 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 sziasztok Keresek valakit akinek van tech2-je. Most vettem egyet de nem sikerül beüzemelni.Ez ügyben szeretnék segitséget kérni. Elóre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Voltam ma egy villamossági szerelőnél.10 ezer forintért kötné be a ködlámpát.Azt mondta kb.2 órás meló.Van kapcsolóm relém izzóm,csak a vezetéket kellene behúzni.A lengyelek kihagyták:)Ez szerintetek megfelő ár,vagy keresgéljek még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Annyi leírást csináltunk már :) Nem próbálod meg??? Inkább tankold el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Annyi leírást csináltunk már :) Nem próbálod meg??? Inkább tankold el :) Én úgy vagyok vele,hogy amihez nem értek ahhoz nem nyúlok.Az a sok vezeték mindig bizonytalanná tesz.Valamit szétbarmolok,aztán se ember se isten nem csinálja meg.Én is utálom,mikor valaki kókányolása után kell dolgoznom.Na az kerül sokba:)Mondjuk szivesen elinnám azt a 10 ezret:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ez a megoldás! Én is így csináltam! Köszönöm mindenkinek, holnap ránézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Én úgy vagyok vele,hogy amihez nem értek ahhoz nem nyúlok.Az a sok vezeték mindig bizonytalanná tesz.Valamit szétbarmolok,aztán se ember se isten nem csinálja meg.Én is utálom,mikor valaki kókányolása után kell dolgoznom.Na az kerül sokba:)Mondjuk szivesen elinnám azt a 10 ezret:) Én se sok mindenhez értek, de jók e leírások, az alapján meglehet csinálni! A többi meg amihez kell egy kicsit értened a felx, reszelő, és a forrasztó :D De 10 ért én is bekötöm neked :D Csak hozd el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Én se sok mindenhez értek, de jók e leírások, az alapján meglehet csinálni! A többi meg amihez kell egy kicsit értened a felx, reszelő, és a forrasztó :D De 10 ért én is bekötöm neked :D Csak hozd el :D Elvinném én neked,de akkor már 30-ba lennék.20 az üzemanyag oda-vissza:) Flexhez reszelőhöz értek.Karosszérialakatos vagyok.Az áramhoz nem értek csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Elvinném én neked,de akkor már 30-ba lennék.20 az üzemanyag oda-vissza:) Flexhez reszelőhöz értek.Karosszérialakatos vagyok.Az áramhoz nem értek csak :) Flex a lökös kivágásához kell, a másik rész meg két kábelből áll. Egyet behúzol és bekötsz a bizti táblához, a másikat meg testre. KB ennyi a villany része ja és még kapcsolót kell még kicserélni. Ennyi. Nézd meg DarthVödör leírását, az segíteni fog, az alapján betudod kötni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Elvinném én neked,de akkor már 30-ba lennék.20 az üzemanyag oda-vissza:) Flexhez reszelőhöz értek.Karosszérialakatos vagyok.Az áramhoz nem értek csak :) :D a vas is viszi az áramot :) ne légy bátortalan , segítünk... másnem inni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Flex a lökös kivágásához kell, a másik rész meg két kábelből áll. Egyet behúzol és bekötsz a bizti táblához, a másikat meg testre. KB ennyi a villany része ja és még kapcsolót kell még kicserélni. Ennyi. Nézd meg DarthVödör leírását, az segíteni fog, az alapján betudod kötni! Köszi.Na akkor majd jól megnézem azt a leírást :) A ködlámpa már bennevan a lökhárítóba,olyat vettem.Csak az izzót kell beletenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Ha megsem te csinalnad, akkor vidd magaddal a leirast, es az alapjan kottesd be. Nekem epp eleg volt helyre hozni az opel szakszerviz ganyolasat! Köszi.Na akkor majd jól megnézem azt a leírást :) A ködlámpa már bennevan a lökhárítóba,olyat vettem.Csak az izzót kell beletenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Köszi.Na akkor majd jól megnézem azt a leírást :) A ködlámpa már bennevan a lökhárítóba,olyat vettem.Csak az izzót kell beletenni. Izzó csere aknáról a legkönnyebb! Akna nélkül is megoldható csak nehezebb, be kell bújni a lökös alá hogy lásd a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Másnak is be van mattulva a rendszámtábla világítása? :O (most cseréltem benne harmadszor izzót, újabban nem a tompított megy ki, hanem a rendszámtábla, vagy az első helyzetjelző) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 A LED-nél nem mindegy melyik a pozitív és a negatív pólus. A cimborám 1998 -as és az én 2005-ös 5 ajtós G A strámon is meg kellet cserélni a rendszám világítás csatlakozójában a vezetékeket, hogy működjön. Azóta is szuperül működik. A csatlakozóból ki lehet szedni a sarukat és megcserélni.... Úgy igényesebb! Cimborám barbár volt, elvágta a vezetéket, úgy cserélte meg A sarukat hogy lehet kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 A sarukat hogy lehet kiszedni? Éppen ma cseréltem izzót... Kiveszed a foglalatot, lehúzod a csatlakozót. Két vezeték megy bele, a csatlakozó anyát ki lehet pattintani belőle. (tűvel, vagy műszerész csavarhuzóval bepattintod a pöcköt) És fordítva kell visszarakni. Kb így néz ki, de nem szedetem én ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 (edited) Éppen ma cseréltem izzót... Kiveszed a foglalatot, lehúzod a csatlakozót. Két vezeték megy bele, a csatlakozó anyát ki lehet pattintani belőle. (tűvel, vagy műszerész csavarhuzóval bepattintod a pöcköt) És fordítva kell visszarakni. Kb így néz ki, de nem szedetem én ki. Köszönöm! Ma szétszedtem, de a két kábelt már nem tudtam kihúzni. De így már menni fog. Módosítva Szeptember16, 2014 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Sziasztok. 2004es G Astram van és néha olyat csinál ráadom a helyzetjelzőt minden oké, majd a tompítottat, de a tompított nem kapcsol fel. Ilyenkor általában visszakapcsolom helyzetre majd rá a tompítottat és akkor már jó. Ritkán fordul elő, de zavar. Mi lehet a gond? A kapcsolóban van valami elkopva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Sziasztok. 2004es G Astram van és néha olyat csinál ráadom a helyzetjelzőt minden oké, majd a tompítottat, de a tompított nem kapcsol fel. Ilyenkor általában visszakapcsolom helyzetre majd rá a tompítottat és akkor már jó. Ritkán fordul elő, de zavar. Mi lehet a gond? A kapcsolóban van valami elkopva? Én a kapcsolóra gyanakodnák ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Én a kapcsolóra gyanakodnák ;) Érdemes szétszedni vagy ne bántsam? Egyedüli félelmem, hogy egyszer éjjel nehogy elszálljon vagy esetleg ne tudjam felkapcsolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts