Probert Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Sziasztok.Nekem az lenne a kérdésem hogy az 5. ajtón az a hátsó ablak fűtőszál nem dolgozik csak 1 db.A 3 éves fiam adott neki valamivel ,láthatóan olyan mintha átvágta volna valamivel a szálakat.Van ehhez valami javító csomag vagy valami más?Aki tud kérem segítsen ebben nekem.Köszönöm. Fűtőszál javító. 1
Stofl Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Aki rakott már be gyári elektromos ablakot hátra utólag ahhoz lenne egy kérdésem! Elég az ajtóban lévő kábelköteget cserélni+a kapcsolók+az ablakemelő? Köszönöm a segítséget! Még a végén ebben is követni foglak..... :D
spzoli Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Aki rakott már be gyári elektromos ablakot hátra utólag ahhoz lenne egy kérdésem! Elég az ajtóban lévő kábelköteget cserélni+a kapcsolók+az ablakemelő? Köszönöm a segítséget! Ha ki van kabelezve az ajtoig akkor igen. Altalaban megvan. Valamint a bal elso koteget is nezd meg h hany vezetek megy a kapcsolora. Itt viszont csak ritkan van meg a tobblet. 1
gezoli Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Ha ki van kabelezve az ajtoig akkor igen. Altalaban megvan. Valamint a bal elso koteget is nezd meg h hany vezetek megy a kapcsolora. Itt viszont csak ritkan van meg a tobblet. Esetleg az alkatrész beszerzésben tudsz segíteni? Ami kellene: -Bal első ajtó kábelköteg+ 4 ajtós kapcsoló -Két hátsó ajtó kábelköteg+ 1-1 kapcsoló+ ablakemelő Árat is ha megy a dolog! Köszi!
gezoli Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Még a végén ebben is követni foglak..... :D Nézegethetnéd nekem is az alkatrészeket hozzá! Köszi! :)
spzoli Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Esetleg az alkatrész beszerzésben tudsz segíteni? Ami kellene: -Bal első ajtó kábelköteg+ 4 ajtós kapcsoló -Két hátsó ajtó kábelköteg+ 1-1 kapcsoló+ ablakemelő Árat is ha megy a dolog! Köszi! Küldtem püt.
kahon Elküldve Augusztus31, 2014 Elküldve Augusztus31, 2014 Esetleg az alkatrész beszerzésben tudsz segíteni? Ami kellene: -Bal első ajtó kábelköteg+ 4 ajtós kapcsoló -Két hátsó ajtó kábelköteg+ 1-1 kapcsoló+ ablakemelő Árat is ha megy a dolog! Köszi! Szia! Én is épp most csinálok kátsó villanyos ablakot. Nekem bontóban arra amit felsoroltál 20e Ft-ot mondtak.(meg is vettem) Már be is építettem, igaz még nem üzemkész, mert nincs bekábelezve a B oszlopig.
medve75 Elküldve Szeptember2, 2014 Elküldve Szeptember2, 2014 Hali .Reggelre a középkonzolon a fűtésszabályzó kapcsolók mögött egyik lámpa sem világított. Gondolom a 3 égő nem egyszerre égett ki,kicsit megcsapkodtam de semmi.Minden egyéb világít,működik,tehát csak a tekerőgombok mögött van valami gebasz?Tipp esetleg?
imy Elküldve Szeptember2, 2014 Elküldve Szeptember2, 2014 Hali .Reggelre a középkonzolon a fűtésszabályzó kapcsolók mögött egyik lámpa sem világított. Gondolom a 3 égő nem egyszerre égett ki,kicsit megcsapkodtam de semmi.Minden egyéb világít,működik,tehát csak a tekerőgombok mögött van valami gebasz?Tipp esetleg? 1 izzó van benne, a középső gomb tekerő alatt. 1
kahon Elküldve Szeptember3, 2014 Elküldve Szeptember3, 2014 Hali .Reggelre a középkonzolon a fűtésszabályzó kapcsolók mögött egyik lámpa sem világított. Gondolom a 3 égő nem egyszerre égett ki,kicsit megcsapkodtam de semmi.Minden egyéb világít,működik,tehát csak a tekerőgombok mögött van valami gebasz?Tipp esetleg? Húzd ki a középső tekerő. http://kepfeltoltes.hu/140903/20140903_045717_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 1
medve75 Elküldve Szeptember3, 2014 Elküldve Szeptember3, 2014 http://www.opelforum.hu/topic/225-altalanos-muszaki-problemak-astra-g/page-1660#entry1001101 Ehhez mit szóltok?Gondolom nézzem meg.
Gombóc Arthur Elküldve Szeptember3, 2014 Elküldve Szeptember3, 2014 Kedves Fórumtársak! 2003 Astra G 1,2 Viva. Volt egy kis afférja a vízszerelő kocsijáról lepergő csöveknek az első lökhárítómmal. Ideiglenesen megcsinálták, készülök a végleges megoldásra. Viszont ma észrevettem, hogy baloldalt elől a kocsimnak "kilóg a bele" az első lökhárítóból. Semmiféle hibajelzés nincs.. Egy kék csatlakozós 2 eres kábel lógott ki lefelé. Nem találtam csatlakozót, amihez csatlakoztathattam volna. Gondoltam, hátha a ködlámpa vezetéke, de a másik oldalon nem találok ilyet. Nagyon hasonlít a Cromax oldalán látható ködlámpa csatlakozóra, csak az zavar, hogy a másik oldalon nem találok ilyet. Van valakinek tapasztalata ilyen csatlakozókkal? Elől a lökhárítóban.
spzoli Elküldve Szeptember3, 2014 Elküldve Szeptember3, 2014 Kedves Fórumtársak! 2003 Astra G 1,2 Viva. Volt egy kis afférja a vízszerelő kocsijáról lepergő csöveknek az első lökhárítómmal. Ideiglenesen megcsinálták, készülök a végleges megoldásra. Viszont ma észrevettem, hogy baloldalt elől a kocsimnak "kilóg a bele" az első lökhárítóból. Semmiféle hibajelzés nincs.. Egy kék csatlakozós 2 eres kábel lógott ki lefelé. Nem találtam csatlakozót, amihez csatlakoztathattam volna. Gondoltam, hátha a ködlámpa vezetéke, de a másik oldalon nem találok ilyet. Nagyon hasonlít a Cromax oldalán látható ködlámpa csatlakozóra, csak az zavar, hogy a másik oldalon nem találok ilyet. Van valakinek tapasztalata ilyen csatlakozókkal? Elől a lökhárítóban. Pedig a kodlampae lesz. A masik oldalon valszeg fel van kotve es nem latod.
Tom86 Elküldve Szeptember4, 2014 Elküldve Szeptember4, 2014 (edited) Sziasztok! Ha esetleg valaki a TID (Triple info display) MID-re (Multi info display) szeretné cserélni, akkor itt egy szép kis leírás hozzá, sajnos csak német nyelven de képekkel és kapcsolási rajzzal illusztrálva. Tudom hogy van Veromon mint alternatíva de ez a gyári megoldás :icon1: Bordcomputer (MID) im Astra G nachrüsten Üdv Módosítva Szeptember4, 2014 : Tom86 1
astra 1 Elküldve Szeptember4, 2014 Elküldve Szeptember4, 2014 Pedig a kodlampae lesz. A masik oldalon valszeg fel van kotve es nem latod. http://kepfeltoltes.hu/view/140904/DSC037542_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Általában ide rögzitik habsított ragasztóval.
Gombóc Arthur Elküldve Szeptember4, 2014 Elküldve Szeptember4, 2014 Nagyon köszönöm spzoli és astra 1 tájékoztatását, sokat segítettetek abban, merészeljek-e egy kis fejlesztésbe belevágni az amúgy már előkészített alapokon. :)
ha4nz Elküldve Szeptember5, 2014 Elküldve Szeptember5, 2014 Urak! Mivel lehetne kivédeni az akksisaru szulfátosodását? A negatív pólusom erősan elkezdett kérgesedni, bár a belső érintkező felületét tisztán tartom, de eléggé zavar...
morattila Elküldve Szeptember5, 2014 Elküldve Szeptember5, 2014 Urak! Mivel lehetne kivédeni az akksisaru szulfátosodását? A negatív pólusom erősan elkezdett kérgesedni, bár a belső érintkező felületét tisztán tartom, de eléggé zavar... Szerintem a legolcsóbb megoldás egy üveg cola és egy kefe, es volt nincs kicsapodas a sarun.
kobraCode Elküldve Szeptember5, 2014 Elküldve Szeptember5, 2014 Urak! Mivel lehetne kivédeni az akksisaru szulfátosodását? A negatív pólusom erősan elkezdett kérgesedni, bár a belső érintkező felületét tisztán tartom, de eléggé zavar... Én úgy tudom előkezelni vazelinnel lehet, így nem fog szulfátosodni.
kovlaczy Elküldve Szeptember5, 2014 Elküldve Szeptember5, 2014 Urak! Mivel lehetne kivédeni az akksisaru szulfátosodását? A negatív pólusom erősan elkezdett kérgesedni, bár a belső érintkező felületét tisztán tartom, de eléggé zavar... Én szilikonos zsírt szoktam használni nagyon vékonyan, és ellenőrzöm az akkuban a savszintet.
Péterke Elküldve Szeptember10, 2014 Elküldve Szeptember10, 2014 Jó estét kívánok, segítséget szeretnék kérni, egy Astra G-ben (év 2000, motor X20DTL) cserélek motort a donor egy Vauxhall (év 2004, Y20DTH) a kábelezés a motor térben kicserélve, most elekadtam mert az X2 konektorban vannak eltérések :/ A TIS 2000-ben próbálkoztam megkeresni melyik tü mihez tartozik de ott nincs feltünteve ... sok internetezés után sem jutottam elöre. Ki tudna nekem ebben segíteni?! Köszönöm elöre is a segítségüket!
bocs Elküldve Szeptember11, 2014 Elküldve Szeptember11, 2014 (edited) Sziasztok! Ilyen pici üveglábas izzót lehet kapni ledes kivitelben? A nagyobb izzót (5w) megtaláltam,de a kisebbet (1,2w ez kellene nekem ledes változatban)nem,vagy nem jó helyen kerestem. Ha valaki tud valami infót,ne tartsa magában. :) Köszönöm! Módosítva Szeptember11, 2014 : bocs
merenyi85 Elküldve Szeptember11, 2014 Elküldve Szeptember11, 2014 Sziasztok! Ilyen pici üveglábas izzót lehet kapni ledes kivitelben? A nagyobb izzót (5w) megtaláltam,de a kisebbet (1,2w ez kellene nekem ledes változatban)nem,vagy nem jó helyen kerestem. Ha valaki tud valami infót,ne tartsa magában. :) Köszönöm! Ha jól látom a nagyobbik a helyzetjelzőbe való T10 izzó A kisebbik a műszerfalba való T5 izzó Van belőle LED-es... Keresd a nevén T5 izzó 1
wakond Elküldve Szeptember12, 2014 Elküldve Szeptember12, 2014 Sziasztok. felmerült bennem az index "okosítása", olyan kényelmes volt annó a focus-ban, hogy pöccintésre 3X villogott. létezik ennek egy plug&play verziója a g-hez? gondolok itt arra,hogy nem kell reléket, meg ellenállásokat, meg 20km kábelt buherálni. olyan dobozos itt vágj 2X ott forrasz 2X, rögzítsd a dobozt fajtára gondoltam.
Recommended Posts