wakond Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Szerintem se igyál ilyen sz@rokat. Én egyszer kaptam egy kamionostól, megkóstoltam, ízre is szörnyű volt, utána meg úgy vert a szívem mint aki tiszta ideg. Nyolc éve éjszakázom, de nem iszom sem energiaitalt, sem kávét. Nem iszok olyan sokszor néha jól esik, de nem esek túlzásba:) vágd le egy 0,33 as tetejét abba belefér a kisebb doboz és így nem borul fel az ajtóban :D vagy tarts 4 db ot az ajtóban és akkor nem dől fel az összes mekispohár belefér kicsi nagy közepes jól pakolható a verda a középkijelző előtt is megáll két nagy pohár amíg benyomod a royal-t ötlet nem rossz, lehet egy egyedi darabot készítek ha más megoldás nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Soknak talalom, es nem biznam ezt masra. Ezen a heten Gyumma megcsinalja neked, azt mondta. Nekem biztos nem csinálja meg:) Bár érdekelne a dolog, ha olyan plug&play létezne belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Nekem biztos nem csinálja meg:) Bár érdekelne a dolog, ha olyan plug&play létezne belőle :D Nem neked, Lacinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 De egyszerűen nem érem el :s tényleg majdnem mindennap felhívom és nem tudja felvenni... :( Nem neked, Lacinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 De egyszerűen nem érem el :s tényleg majdnem mindennap felhívom és nem tudja felvenni... :( Kuldd el a szamod legyszi privatba nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tdi1 Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Sziasztok Van valakinek X17DTL motorkódú autója? Lehet ebbe tempomat-ot tenni? Várom a választ, előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Sziasztok Van valakinek X17DTL motorkódú autója? Lehet ebbe tempomat-ot tenni? Várom a választ, előre is köszönöm Van egy tempomatos irányjelző karom és egy kuplungpedál kapcsolóm eladó ha esetleg érdekel. Mindkettőhöz megvan a csatlakozó is kb. 10 cm-es vezetékkel. Keress meg pü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BalAstra Elküldve Augusztus15, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2014 G astrában hol található a központizár vezérlő dobozka ? Ki szeretném belőle a gyárit venni, és egy riasztó/kp zár kombót beletenni. Ha kiveszem a gyárit, kárt csinálok ? Esetleg később visszaépítésnél csak visszadugom és kész ? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus15, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2014 G astrában hol található a központizár vezérlő dobozka ? Ki szeretném belőle a gyárit venni, és egy riasztó/kp zár kombót beletenni. Ha kiveszem a gyárit, kárt csinálok ? Esetleg később visszaépítésnél csak visszadugom és kész ? Köszi a válaszokat! Szia! Jobb első ülésnél a jobb lábnál lévő műanyag burkolatot kell leszedned. De én inkább a riasztót kötném a gyári rendszerre. Elég sokat tud a gyári.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 Nem működött a szivargyújtóm, és elkezdtem végignézni a biztiket.Közép tájon meg is találtam egy 15 amperes biztosítékot ami rossz volt.Kicseréltem és melegszik a szivargyújtó, viszont nem világít a kötülötte lévő karika.Van még valami bizti amit ki kéne cserélnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 Helyzetjelzőt felkapcsoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 Nem működött a szivargyújtóm, és elkezdtem végignézni a biztiket.Közép tájon meg is találtam egy 15 amperes biztosítékot ami rossz volt.Kicseréltem és melegszik a szivargyújtó, viszont nem világít a kötülötte lévő karika.Van még valami bizti amit ki kéne cserélnem? Vagy pedig az izzó kiégett. Én már cseréltem benne. Eddig szerencsére máshol nem égett ki. Egyszerű kicserélni. Csak a szivargyújtó feletti műanyagot kell kipattantani. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
athos84 Elküldve Augusztus18, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2014 (edited) Midet beepitesre tudok adni, kapcsoloval, csatival stb. :) Szia! Megvan még? Engem lehet, hogy érdekelne. Persze, ha meg tudom oldani nagyobb átalakítás nélkül. Jelenleg TID-em van, és szeretném komolyabb kijelzőre cserélni. Ja és Zafiráról van szó. http://kepfeltoltes.hu/140818/IMAG2636_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Augusztus18, 2014 : athos84 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2014 Szia! Megvan még? Engem lehet, hogy érdekelne. Persze, ha meg tudom oldani nagyobb átalakítás nélkül. Jelenleg TID-em van, és szeretném komolyabb kijelzőre cserélni. Ja és Zafiráról van szó. http://kepfeltoltes.hu/140818/IMAG2636_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Másmilyen a zafira, és az astra kijelző. Amúgy Laceenak asszem van olyan kijelzője ami jó lehet neked, de a többi biztos nincs neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus18, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2014 Másmilyen a zafira, és az astra kijelző. Amúgy Laceenak asszem van olyan kijelzője ami jó lehet neked, de a többi biztos nincs neki. tessék mondani kombiba tetőablakos függönylégzsák set van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2014 tessék mondani kombiba tetőablakos függönylégzsák set van? Van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Augusztus19, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2014 Sziasztok! Corsa C elektromos ablak szerkezet jó lehet Astra G-be? Jelenleg nincs elektromos ablakom, és olcsón hozzá tudnék jutni egy C-s Corsa alkatrészéhez. Köszönöm a segítséget! Erre valaki esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Augusztus19, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2014 Erre valaki esetleg? nem valószínű biztos mások a felfogatási pontok, sínek mérete Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 nem valószínű biztos mások a felfogatási pontok, sínek mérete Köszönöm a választ. Itt helyben találtam még egyet, ez konkrétan G Astrából van, 20000 Ft mindennel együtt. Ez jó ár? Beszerelés mennyibe kerülhet még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 Köszönöm a választ. Itt helyben találtam még egyet, ez konkrétan G Astrából van, 20000 Ft mindennel együtt. Ez jó ár? Beszerelés mennyibe kerülhet még? Szia, szerintem jó ár... beszerelést csinálhatod Te is, https://sites.google.com/site/opelccled/hatso-eablak Darth Vödör kartárs munkásságát tudnám ismét ajánlani. Ö részletesen leírta, hogy mit és hová kell bekötni. (én is ez alapján csináltam) igaz kb 1 nap volt de nem került semmibe :) Üdv Petya 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 Szia, szerintem jó ár... beszerelést csinálhatod Te is, https://sites.google.com/site/opelccled/hatso-eablak Darth Vödör kartárs munkásságát tudnám ismét ajánlani. Ö részletesen leírta, hogy mit és hová kell bekötni. (én is ez alapján csináltam) igaz kb 1 nap volt de nem került semmibe :) Üdv Petya Köszönöm a linket! De nekem még elől sincs elektromos ablak. De ahol az elsőhöz néztem az alkatrészeket, ott hátsó elektromos ablakot is árulnak, 15000 lenne az egész. Még azon is gondolkozom :) Viszont ma észrevettem valamit: Helyzetjelző izzó csere miatt ma felnyitottam a motorháztetőt, és valami egyből furcsa volt, mintha hiányozna valami... Az Ecotec-es felirat hogy tudott letörni, leesni? Lehet ilyet pótolni valahonnan? Bontó? http://prohardver.hu/dl/upc/2014-08/52126_wp_000182.jpg Neten találtam egy ilyet: https://cromax.hu/110000000-motor/110620000-hengerfej-es-alkatreszei/110620479-szelepfedel-alkatreszei/307942-szelepfedel-burkolat-opel-1_2-1_4 Elég egy ilyet vennem, vagy az a körülötte lévő burkolat is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 Köszönöm a linket! De nekem még elől sincs elektromos ablak. De ahol az elsőhöz néztem az alkatrészeket, ott hátsó elektromos ablakot is árulnak, 15000 lenne az egész. Még azon is gondolkozom :) Viszont ma észrevettem valamit: Helyzetjelző izzó csere miatt ma felnyitottam a motorháztetőt, és valami egyből furcsa volt, mintha hiányozna valami... Az Ecotec-es felirat hogy tudott letörni, leesni? Lehet ilyet pótolni valahonnan? Bontó? http://prohardver.hu/dl/upc/2014-08/52126_wp_000182.jpg Neten találtam egy ilyet: https://cromax.hu/110000000-motor/110620000-hengerfej-es-alkatreszei/110620479-szelepfedel-alkatreszei/307942-szelepfedel-burkolat-opel-1_2-1_4 Elég egy ilyet vennem, vagy az a körülötte lévő burkolat is kell? Elég. Nem elfelejtette valaki visszatenni? Vagy nem volt jól bepattintva, s leesett. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astragpetya Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 Ha van motorvédő burkolatod akkor érdemes szétnézni hátha leesett de megvan. ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
spf Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 Elég. Nem elfelejtette valaki visszatenni? Vagy nem volt jól bepattintva, s leesett. Pár napja még megvolt, azóta senki nem nyitotta fel. De a 4 fül, ami rögzíti, az egyik eltört. De hogy mitől... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts