nagy istván Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Na má megen : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/monza...nza_a_c-3820585 kezd unalmas lenni......... :devlish: a végén fogja még 30ért is adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Félkész Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Félkész láttam ezt is már......ezekért szoktak álltalában vagyonokat kérni.mert már nem sok van vissza belőle.csak a festés......meg ár nélküli hírdetés.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 szegény autó....:devlish: hát ez már vagy 3 éve ilyen állapotban van, illetve mikor utoljára volt hirdetve, akkor is pont festés előtt volt. Asszem egy zöld szinű van neki mellette és ha emlékeim nem csalnak utoljára 350-ért hirdette. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 szegény autó....:devlish: hát ez már vagy 3 éve ilyen állapotban van, illetve mikor utoljára volt hirdetve, akkor is pont festés előtt volt. Asszem egy zöld szinű van neki mellette és ha emlékeim nem csalnak utoljára 350-ért hirdette. :lol: még nem láttam hírdetve soha....igaz a használtautót nem néztem sokáig. soha nem kap érte annyit. max. 100 amit ér.semmi extra nincs benne.kicsi a motor...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 szegény autó....:devlish: hát ez már vagy 3 éve ilyen állapotban van, illetve mikor utoljára volt hirdetve, akkor is pont festés előtt volt. Asszem egy zöld szinű van neki mellette és ha emlékeim nem csalnak utoljára 350-ért hirdette. :lol: Igyvan Igy van urak!! 3 éve volt 400. e az ára Szekszárd melletti faluban. Én mondtam,hogy aminek nincs papírja azt megveszem... Az jobb állapotban van mint a pirosas színű.És el tünt a pasas. nem értem utol. De úgy látszik elő került.. Két autót ad szerintem ennyiért... És mikor én láttam akkor az első lámpái is benne voltak. -- Fél kész ez??? Inkább az enyinmek kezdek neki mint hogy ezt neki kezdjek és kiderüljenek a gányolások... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 még nem láttam hírdetve soha....igaz a használtautót nem néztem sokáig. soha nem kap érte annyit. max. 100 amit ér.semmi extra nincs benne.kicsi a motor...stb. Extrás!!! van papírkája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Extrás!!! van papírkája. oké.....akkor nekem van sok-sok extrám.......vagy 1 tucat seni papírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Sziasztok!! Budaörsön egy 83 as 3L -es és egy 2,5 ös.- Szentendrén figyelgetnek a Monzák... Őket még nem láttam. És eladók lesznek mindegyik papíros, .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 oké.....akkor nekem van sok-sok extrám.......vagy 1 tucat seni papírom. Pisti.. Bartelezzük azt a magnót!! KP.... jó érte?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 ....Budaörsön egy 83 as 3L -es és egy 2,5 ös.... Erről mintha hallotunk volna már. Bontóban állnak / bontós tulajdona igaz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Pisti.. Bartelezzük azt a magnót!! KP.... jó érte?? ha bontom majd valamelyiket szólok......... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Erről mintha hallotunk volna már. Bontóban állnak / bontós tulajdona igaz ? nem!!! :devlish: . Magán háznál vannak és jó állapotúak. igaz a 83 masnak meg kell csinálni a sárV íveket. kicsit króm hiányos, de a belseje plüss vajszínben vigyorog.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nagyon gyönyörűűűű. és a szine. :devlish: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/commo...mmodore-3859267 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nagyon gyönyörűűűű. és a szine. :devlish: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/commo...mmodore-3859267 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 http://picasaweb.google.hu/Attika919/Kecsk...569643284539522 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nagyon gyönyörűűűű. és a szine. :devlish: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/commo...mmodore-3859267 Sosem értettem, hogy miért nem raknak fel képeket az emberek egy hírdetéshez ? De került fel egy A2 Seni is: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...senator-3859236 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Sosem értettem, hogy miért nem raknak fel képeket az emberek egy hírdetéshez ? De került fel egy A2 Seni is: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...senator-3859236 Hi! Nos,én raktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Hi! Nos,én raktam. ez a tiéd????? sztem kicsit sok érte..........de ez az én véleményem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ez a tiéd????? sztem kicsit sok érte..........de ez az én véleményem. :lol: Pisti te mindent sokallsz :-((.. :lol: Mondjuk , néha mi is az áraidat. :lol: ..... különben is.. Ott az irányára.. És,ha valaki ilyet akar az meg fogja venni.. És ha még szép is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Pisti te mindent sokallsz :-((.. :lol: Mondjuk , néha mi is az áraidat. :lol: ..... különben is.. Ott az irányára.. És,ha valaki ilyet akar az meg fogja venni.. És ha még szép is. :devlish: én még soha semmit nem adtam drágán,csak ha valamit nem akartam valakinek eladni... :lol: az meg ugye ugysem veszi meg az ilyen dolgokat. majd meglátod hogy tényleg sok-e az ára.a B seniket nem lehet ennyiért eladni. viszont asszem vettem 1 monzát........beálok én is a sorba.megy bele a 24v és jó lesz játszósnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 viszont asszem vettem 1 monzát........beálok én is a sorba.megy bele a 24v és jó lesz játszósnak. :devlish: grat :lol: neked most milyen autóid vannak ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 grat :lol: neked most milyen autóid vannak ? :devlish: van minden mint a mesében.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 van minden mint a mesében.... :devlish: Sziasztok Opel-osokk! Gazdag gyereknek jut mindenféle játék. A szegény meg csak irigykedik. :lol: Peter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ez a tiéd????? sztem kicsit sok érte..........de ez az én véleményem. :devlish: Nem!!! Kollegának már megírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts