Gelko Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Nagyon szép a rekord.... A senator meg várható volt hogy hulladék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Nagyon szép a rekord.... A senator meg várható volt hogy hulladék :) Ma délelőtt voltam egyet kirándulni!! Igazából egy Gömbölyű Volgát néztem volna meg... --És miket találtam??? 1- Monzát 3.0L benya Gáz. met szürke. 78.as.(jó állapotút ) 2. Admirált-3Literes moci ,nagyon szép állapotban. met barna. /68.-as 3.- Senator 3L plüss belső kárpit,autómata.- 84 es 4. Opel Rekord 4 ajtós B. 70 es aszem :-( és egy valag veterán autó. Mercik /citroenek/ lada/ warsava / ural/ WV transporter (gömbölyűk) Citroen tűzoltó autó. Na mindegy csak tátva volt a szám. És a lényeg a 80% ka az autóknak üzemel és jó állapotúak. Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ezeket hol láttad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ilyen helyre én is szívesen kirándulnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ilyen helyre én is szívesen kirándulnék :) autó hirdetés és meg láttam a hátsó képeket is(autókat) hátteret néztem. Biatorbágy után, egy erdős részen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2010 Volgákat nem nagyon szoktam keresgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Volgákat nem nagyon szoktam keresgetni. Át építésre gondoltam. De azt hiszem össze jön a lé ,és meg lesz még az a Admirál arra be nevezem. persze ,ha nem viszik el előlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Át építésre gondoltam. De azt hiszem össze jön a lé ,és meg lesz még az a Admirál arra be nevezem. persze ,ha nem viszik el előlem. Araboknál is van MONZA ....http://www.arabam.com/ikinciel/OPEL/Monza/ikinciel_model.araba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Milyen Rekord?? :lol: :devlish: Nagyon szép a rekord.... A senator meg várható volt hogy hulladék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Milyen Rekord?? :lol: :devlish: óvasssss vissszzzzzzzaaaaaaaaaa................. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hja Kori Rekordja.. igen, jól néz ki.. de a fekete nekem jobban bejön. :lol: :lol: óvasssss vissszzzzzzzaaaaaaaaaa................. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 vki meg tudja mondani milyenek a 265-ös getragok áttételei? elvileg több féle is van belőle és akinek kölcsönadtam a senis könyvemet azt nem tom elérni..... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 vki meg tudja mondani milyenek a 265-ös getragok áttételei? elvileg több féle is van belőle és akinek kölcsönadtam a senis könyvemet azt nem tom elérni..... :devlish: itt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 itt ? dankesőőőn... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 dankesőőőn... :devlish: Bitte® :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Araboknál is van MONZA ....http://www.arabam.com/ikinciel/OPEL/Monza/ikinciel_model.araba Ez török.....1979-es 3000 ccm automata, 150 Le, helyileg Isztambulban van. De érdekesen gyenge :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ez török.....1979-es 3000 ccm automata, 150 Le, helyileg Isztambulban van. De érdekesen gyenge :lol: :lol: -- neki biztosan így is megfelel. úgy néz ki, hogy angliából be jön e autó. (bontásra) most kérdezett meg egy srác,hogy be hozza? Lábon haza jön vele. Mondtam ,hogy küldjön képeket. :devlish: majd meglátjuk,mi is lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 kiváncsi leszek én is rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 kiváncsi leszek én is rá. van ez a dolog az öregedéssel meg a kiváncsiságal..... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 van ez a dolog az öregedéssel meg a kiváncsiságal..... :devlish: Ha már kíváncsiság! Beszéltél a haverommal? Tudod? OLAJ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ha már kíváncsiság! Beszéltél a haverommal? Tudod? OLAJ. húúúúúúúúúúúúú......elfelejtettem.ne haradudj. :devlish: kicsit szét csúsztam mostanság.......holnap felhívom délelött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 húúúúúúúúúúúúú......elfelejtettem.ne haradudj. :devlish: kicsit szét csúsztam mostanság.......holnap felhívom délelött. Pisti!! kéne 2 db a feketémbe és a kékbe!! Ha kiszeded őket akkor légyszíves szólj és érte megyek. Vagy most szombati bulin , ha jöttök.. ( rádió).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Pisti!! kéne 2 db a feketémbe és a kékbe!! Ha kiszeded őket akkor légyszíves szólj és érte megyek. Vagy most szombati bulin , ha jöttök.. ( rádió).. még nem bontom a vasakat........felraktam 1et kivi képpen az ibéjre és van rá kapás.......asszem ott fogom öket eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 még nem bontom a vasakat........felraktam 1et kivi képpen az ibéjre és van rá kapás.......asszem ott fogom öket eladni. Szomorúvá tettél. Persze megint csak az a lé..... De mint mondtam érdekel, mondj egy árat és meg beszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Na má megen : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/monza...nza_a_c-3820585 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts