Gabo Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 :) Neeem, ez egy Buick 3800 as.. alulvezérelt felülszelepelt "csoda" :) Európában hol volt 3,8 as motor? :D :D ok.vágom. azt hittem cih motor.....sorry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Európában hol volt 3,8 as motor? :D :) Picit utánanéztem ennek mert rémlett mintha a Rover használt volna ilyesmi motort, de ez végül mellékvágánynak bizonyult. :) Ellenben kiderült hogy a 3.8-as GM V6-ot (ismertebb nevén Fireball motort) már '62-től gyártották a michigani Flintben, és még ma is az előkelő 5. helyet foglalja el a 20. század legjobb motorjainak listáján. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Picit utánanéztem ennek mert rémlett mintha a Rover használt volna ilyesmi motort, de ez végül mellékvágánynak bizonyult. :) Ellenben kiderült hogy a 3.8-as GM V6-ot (ismertebb nevén Fireball motort) már '62-től gyártották a michigani Flintben, és még ma is az előkelő 5. helyet foglalja el a 20. század legjobb motorjainak listáján. :D és a cih hol található ezen a listán???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 No igen, ugyanazt az oldalt nézzük... Ezért írtam anno, hogy nem 100%, hogy elmegy ez ólommentessel (bár elsőre sikerült azt tankolnom bele - megszokásból - lévén ez egy 60 as évekbeli moci. Mondjuk elviselném azt a 260 lovat amit a mostani feltöltött motorból hoztak ki. :D Picit utánanéztem ennek mert rémlett mintha a Rover használt volna ilyesmi motort, de ez végül mellékvágánynak bizonyult. :) Ellenben kiderült hogy a 3.8-as GM V6-ot (ismertebb nevén Fireball motort) már '62-től gyártották a michigani Flintben, és még ma is az előkelő 5. helyet foglalja el a 20. század legjobb motorjainak listáján. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 és a cih hol található ezen a listán???? :) Csak tizes lista van, azon meg nem szerepel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Csak tizes lista van, azon meg nem szerepel. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Értem én hogy ez már veterán... de ha kéne vkinek... Rekord Olimpia... '60... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Köszönöm az infokat, egyre erősebb az elhatározásom, hogy gázosítok. Még annyit kérdeznék, hogy műszaki vizsga előtt érdemes belerakatni ugye? (két hónap múlva lejár) üdv mindenkinek: L Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2010 Köszönöm az infokat, egyre erősebb az elhatározásom, hogy gázosítok. Még annyit kérdeznék, hogy műszaki vizsga előtt érdemes belerakatni ugye? (két hónap múlva lejár) üdv mindenkinek: L Igen, Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2010 Igen, mert a Rekordra nincs típusengedély, így egyedi engedélyeztetés kell a beszereléshez, azután pedig kötelező a műszaki vizsga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Igen, mert a Rekordra nincs típusengedély, így egyedi engedélyeztetés kell a beszereléshez, azután pedig kötelező a műszaki vizsga. Nagyon hülye kérdés de gázból lehet rátankolni vagy mindig teli kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 <br /> Nagyon hülye kérdés de gázból lehet rátankolni vagy mindig teli kell ?<br /> Az... :) Me ne lehetne... en legalabbis a ceges polora neha csak ratankoltam. Attol fugg mennyi zset felejtett a fonok a garazsba ;p :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Nagyon hülye kérdés de gázból lehet rátankolni vagy mindig teli kell ? vannak akik 500ért tankolnak gázból is,nem is kevesen. :) ez lett volna a kérdés lényege????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...senator-3764104 most épp ezt bontom.......hát gyerekek ha láttatok szar autót.... :) szedem ami kell nekem és látom,hogy az olajnyomás gomba a blokktól 15 centire a motortérben van......jobban nézem és kilátok a karteren keresztül a földre. el van törve a 6. hajtókat és ez kiverte az olajgombát meg a kartert is klyukasztotta. szegény srácot lehervasztottam rendesen. a belső bőrőzése meg kutyaólba való......ingyen sem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...senator-3764104 most épp ezt bontom.......hát gyerekek ha láttatok szar autót.... :) szedem ami kell nekem és látom,hogy az olajnyomás gomba a blokktól 15 centire a motortérben van......jobban nézem és kilátok a karteren keresztül a földre. el van törve a 6. hajtókat és ez kiverte az olajgombát meg a kartert is klyukasztotta. szegény srácot lehervasztottam rendesen. a belső bőrőzése meg kutyaólba való......ingyen sem kellene. Ha minden rossz rajta, akkor mit bontasz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2010 Végre eltűnik a használtautó kínálatból. Eddig mindig visszatérő vendég volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Pedig kevés km, meg garázsban tartott :D :D Mi mi a baj a bőrőzéssel? :) Amúgy tehát 0 lovas mert a kovácsolt dugyttyúk stb azok nem mükődj :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat...senator-3764104 most épp ezt bontom.......hát gyerekek ha láttatok szar autót.... :) szedem ami kell nekem és látom,hogy az olajnyomás gomba a blokktól 15 centire a motortérben van......jobban nézem és kilátok a karteren keresztül a földre. el van törve a 6. hajtókat és ez kiverte az olajgombát meg a kartert is klyukasztotta. szegény srácot lehervasztottam rendesen. a belső bőrőzése meg kutyaólba való......ingyen sem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2010 Végre jó idő van, így felkerülhetett a gyári csíkozás. Igaz, engedve a család akaratának, nem fekete, hanem kék csíkokat kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ha minden rossz rajta, akkor mit bontasz ? :) hát nem sok mindent.....klímát pl.,de nem biztos hogy mükszik mert gáz az nem volt benne.kábelköteget is viszem belőle. igazából csak apróságokat,lámpák,hűtő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Pedig kevés km, meg garázsban tartott :D :D Mi mi a baj a bőrőzéssel? :) Amúgy tehát 0 lovas mert a kovácsolt dugyttyúk stb azok nem mükődj :D a bőr az műbőr......meg nincs ráfeszítve a felületekre.csúnya a varrás is. a srác még ment a motorral igy szal azért van benne 1-2 paci. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Végre eltűnik a használtautó kínálatból. Eddig mindig visszatérő vendég volt. nem ok nélkül.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 a bőr az műbőr......meg nincs ráfeszítve a felületekre.csúnya a varrás is. a srác még ment a motorral igy szal azért van benne 1-2 paci. :) Pisti!! Jóval ezelött írtam róla,hogy ezt a kocsit KB 4 éve néztem Kecskemézen és már akkor hányadéknak láttam. : :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Végre jó idő van, így felkerülhetett a gyári csíkozás. Igaz, engedve a család akaratának, nem fekete, hanem kék csíkokat kapott. http://img3.tar.hu/korimv6/img/75031749.jpg http://img3.tar.hu/korimv6/img/75031750.jpg Mondhatnám Gyönyörű , Szép az autód. Gratula... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2010 Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 a srác még ment a motorral igy szal azért van benne 1-2 paci. Aham, es nem tunt neki fel, hogy a csipmunk nem huz elegge... jo tulaj lehet... azert beinditottad, hogy hogy csattog? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts