tgabika76 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 most 1 ural-on gondolkozom,az azért odab@szna:100km-en 100 liter benya. Én a honvédségnél egy ilyen ZIL-131-es pilótája voltam, és az 210litert fogyasztott 100km-en. Mivel összesen 340 liternyi benya fért a tankjába, így is épphogy 160km-t lehetett vele elmenni két tankolás között...(aztán telitank a mai árakon százezerért... :lol:) Bár szvsz valami komoly baj lehetett a motorjával, mert a gyári adat szerint a normája az 38.5l/100km... Mondjuk az enyémet nem is lehetett rendesen leállítani, ha kivettem belőle a kulcsot, akkor is járt tovább a motor... Amúgy a teljesítménye elég soványka volt, egy hatezres V8 benzinmotortól nem túl sok a 150 lóerő... főleg nem közel 7 tonnás saját tömeghez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én a honvédségnél egy ilyen ZIL-131-es pilótája voltam, és az 210litert fogyasztott 100km-en. Mivel összesen 340 liternyi benya fért a tankjába, így is épphogy 160km-t lehetett vele elmenni két tankolás között...(aztán telitank a mai árakon százezerért... :lol:) Bár szvsz valami komoly baj lehetett a motorjával, mert a gyári adat szerint a normája az 38.5l/100km... Mondjuk az enyémet nem is lehetett rendesen leállítani, ha kivettem belőle a kulcsot, akkor is járt tovább a motor... Amúgy a teljesítménye elég soványka volt, egy hatezres V8 benzinmotortól nem túl sok a 150 lóerő... főleg nem közel 7 tonnás saját tömeghez... aki volt katona (sorozott)az tud csemegézni az emlékekből. a kraz-ok sem voltak kutyák annó a fogyasztásban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 aki volt katona (sorozott)az tud csemegézni az emlékekből. a kraz-ok sem voltak kutyák annó a fogyasztásban..... Én ugyan nem sorkatona voltam. De mesélni tudnék... :lol: Ez pl. 400-1000 l/km-t, vagy 100-250 l/h-t fogyasztott. De egyszerűen imádtam, mikor tök olajosan, sárosan kimásztam belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én ugyan nem sorkatona voltam. De mesélni tudnék... :lol: Ez pl. 400-1000 l/km-t, vagy 100-250 l/h-t fogyasztott. De egyszerűen imádtam, mikor tök olajosan, sárosan kimásztam belőle. :) már nem emlékszem,de amikor 1 t-72-es húzott 1 másik t-72-est akkor asszem 80-100 km-enként kelett tankolni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 már nem emlékszem,de amikor 1 t-72-es húzott 1 másik t-72-est akkor asszem 80-100 km-enként kelett tankolni....... Annyit sosem húzták egymást, de amúgy igazad lenne. Az 1000 l az ilyen esetekre kiszabott normatíva volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 van 1 Mzárolt készletből származó amit tartozás fejébe megkapnék......szal lehet tudnék vele ocsmánykodni az erdőben.... vannak ilyen kapcsolataid ? jah és h ne legyen off : nagyon bejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 vannak ilyen kapcsolataid ? jah és h ne legyen off : nagyon bejön Jó szine van. Infra elnyelő zőőőőőőd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Jó szine van. Infra elnyelő zőőőőőőd. :lol: Szerintem minden jó állapotú Opelt be kell vele hozatnunk. És osztozunk rajta. nekem is V8 kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szerintem minden jó állapotú Opelt be kell vele hozatnunk. És osztozunk rajta. nekem is V8 kéne ;) inkább V8 mint motorháztető :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ha jó áron tudok esetleg vegyek neked? Csak motort, vagy kocsit is? :lol: ;) :) ;) jó áron??? Nem az volt, hogy ott drágaság van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 szép darab. emlékszem még rá a használtautóról. nemrég vetted vagy te is hirdetted ? grat hozzá :lol: Üdv Gelko én hírdettem 2001-ben vettem most van karosszéria felujjításon, ma láttam a képemet sikerült fel rakni de nem tudom ,hogy mert a 105-ödik oldalon probálkoztam rendesen és semmi aztán ma fel léptem és látom a kép már itt van. Amugy a veterén opel klub senator-monza képek alatt ott van a többi kép, oda könyen fel tudtam rakni. kössz a grat -ot, szia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 vannak ilyen kapcsolataid ? nagyon bejön milyen kapcsolatra gondolsz????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Annyit sosem húzták egymást, de amúgy igazad lenne. Az 1000 l az ilyen esetekre kiszabott normatíva volt. hát nem tom.....tapolcától majdnem fehérvárig volt egy két ilyen vonta anno(gyakorlat)....sőt volt hogy 2 kraz húzott 1 harckocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 hát nem tom.....tapolcától majdnem fehérvárig volt egy két ilyen vonta anno(gyakorlat)....sőt volt hogy 2 kraz húzott 1 harckocsit. Elhúzza azt 1 is. De most már hagyjuk abba az off-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én is voltam Tapolcán, de akkor már mint kiképzőbázis működött. Engem Gaz66-ra képeztek ki. Nagyon szerettem is azt a gépet, bár a váltója mindig recsegett, ha nem volt dupla kupplung. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100305/118170954DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100305/583866074DSC...ltoltes.hu_.jpg most jöttél szembe az egressyn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 most jöttél szembe az egressyn :lol: Mivel pesten van a kocsi , az biztos hogy láthatod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 inkább V8 mint motorháztető ;) ;) :P --Jó lenne,ha fel tennéd a kocsid képét,hogy tudják ki is vagy. És azt is ,hogy a fehér monza a tied... :lol: - V8. nem gond :) kivágom a motorház tetejét azt annyi. Csak kérdés,hogy ki is látok e majd. -Legfeljebb beinvesztálnék egy jó periszkópot. -Ja Lacházára jösz? Dani! Én ott kezdem a napot, és ha nem lesz sok haver akkor megyek tovább Ócsára a Veteránosokhoz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mivel pesten van a kocsi , az biztos hogy láthatod. :) Nem sok monza szaladgál a városban. Először azt hittem, hogy valaki elhozta a klubbos senit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nem sok monza szaladgál a városban. Először azt hittem, hogy valaki elhozta a klubbos senit :) Mondjuk én sem járok vele nap mint nap. Tavaj elött csináltattam meg a mociját és egy két dolgot rajta. Most majd a teteje következik, mert be repedt a fesékem. Szarul dolgoztak alá. De valamit ki kell találnom mi legyen vele. Mert ha lefujatom most akkor nem biztos ,hogy megszárad és nem e járok megint úhy,hogy eltelik 4 év és megint be reped. Valami rá koppant és lassan el kezdet tepedezni .és most nem olyan szép. :lol: Két éven keresztül télen ,nyáron jártam vele-csak most vissza fogottabb vagyok. Inkább csak talikra megyek. - Pedig vannak eldugott autók,csak őket nem érdeklik a közösségi oldalak és a találkozók sem. Ismerek pár embert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nem sok monza szaladgál a városban. Először azt hittem, hogy valaki elhozta a klubbos senit :) A mai szaladgálás kifejezetten jól esett! Napsütés, nem volt dugó, 100-as benya még löttyögött a tankban hó elejéről, jól ment a gép, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 A mai szaladgálás kifejezetten jól esett! Napsütés, nem volt dugó, 100-as benya még löttyögött a tankban hó elejéről, jól ment a gép, :) nekem a szesztől eléggé megjöttek a lovak..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nagyon szép az a fehér Monza!! Gratulálok hozzá! :) Nekem szombaton lesz egy éve,hogy elvitték a Rekordot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nagyon szép az a fehér Monza!! Gratulálok hozzá! ;) Nekem szombaton lesz egy éve,hogy elvitték a Rekordot. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 De legalább jó helyre került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts