Gelko Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 ;) :cry: :P olyan szép, hogy már majdnem Monza ;) ;) :P Na jó egy olyat is bevállalnék :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Most látom h neked monzád van...képeket de gyorsan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 2 éve kint volt Mogyoródon a Ring talin. és azt se felejtsük el h 240 lóerő A kocsi pedig C30NE :lol: egyszer kérdeztem a srácot mondta h miket cseréltek - vezérlés meg computer és úgy lett 240. itt van sok kép Ez igaz is lehet,de aki sajnál 30 pénzt a váltóra az sztem hibázik valahol. Oka van hogy eddíg nem vitték el tőle,pedíg el is bontotta volna már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Most látom h neked monzád van...képeket de gyorsan! :lol: http://kepfeltoltes.hu/100305/118170954DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100305/583866074DSC...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100305/118170954DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100305/583866074DSC...ltoltes.hu_.jpg "Dácíííp"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ez nagyon jól néz ki ! Csaknem cooler csöveket látni az elején ??????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ez nagyon jól néz ki ! Csaknem cooler csöveket látni az elején ??????? :lol: Hát igen vannak még azé szép Monzák. Csak nem reklámozzák őket, meg a garagéban rejtegetik. És én tudok kb 10 olyan embert,hogy csak ott tartja és nem jár vele sehova. Vigyáz a gépre. Ritkán kispest környékén van egy met Barna. azis gyönyörű! -Látom a Dani nem válaszolt még. Igen fel rakott egy KISS turbót a Monzira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Valóban ritka a monza, főleg ha még szép is. Egyszer majd lesz ilyenem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Valóban ritka a monza, főleg ha még szép is. Egyszer majd lesz ilyenem is :) Viszel majd egy kört? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Viszel majd egy kört? :lol: Naná ! meg Tomikát is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Naná ! meg Tomikát is :) Neki majd veszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valóban ritka a monza, főleg ha még szép is. Egyszer majd lesz ilyenem is :) Kamaraerdőnél rohad az út szélén egy, de még nem nagyon vészes állapotú (talán ;) :lol: ) Nem tom ki a gazdája, de rendszám van rajta. Ha maradtam volna szlovéneknél, már megvettem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Üdv mindenkinek ujj vagyok itt opel senator fan, a járgányom egy A2 seni hirtelen mos egyenlöre ennyi képeket teszek fel ha rájövök ,hogy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sajna nem jöttem rá ,hogy tegyek fel képet aki tudja az segítsen köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 i380-as Rekordot láttál már? Ezt teccik keresni? :lol: Ez a lámpa vhonnan ismerős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sajna nem jöttem rá ,hogy tegyek fel képet aki tudja az segítsen köszönöm. Én úgy szoktam, hogy felrakom képtárra, majd onnan belinkelem: amikor hozzászólást írsz, akkor a szövegbox feletti ikonok közt van egy kis napocskés kép gomb, amire rákattintasz, majd a felugró ablakba beírod a linket, és kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2010 Gabo. Igen erre gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én úgy szoktam, hogy felrakom képtárra, majd onnan belinkelem: amikor hozzászólást írsz, akkor a szövegbox feletti ikonok közt van egy kis napocskés kép gomb, amire rákattintasz, majd a felugró ablakba beírod a linket, és kész is. Ezt igy még nem csináltam sehol de most ki probálom, köszi az infót. Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Itt a kép helye ez idáig rendben csak én képet szerettem volna mint pl: A Rekord' Igy meg csak egy link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/100306/Vanika_...ltoltes.hu_.gif Próba ez most nem jpeg hanem gif. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem teszi be a linket aki tudja a megoldást az segítsen, köszi.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ezt teccik keresni? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/71..._1267906288.jpg Nem féltél ilyen közel menni? Ez a Chuck Norris autója, rá van írva a rendszámtartóra hogy Delta Force... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nem féltél ilyen közel menni? Ez a Chuck Norris autója, rá van írva a rendszámtartóra hogy Delta Force... :lol: Nem.. az ártábla elöl volt... Sztetek mennyiért vesztegetnek egy ilyet itt?... Tessék licitálni, a nyertes kap egy helyi sört - ha kijön - :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nem.. az ártábla elöl volt... Sztetek mennyiért vesztegetnek egy ilyet itt?... Tessék licitálni, a nyertes kap egy helyi sört - ha kijön - :lol: :) 2-3000 ejró???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 2-3000 ejró???? 200 EUR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts