Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
2 éve kint volt Mogyoródon a Ring talin. és azt se felejtsük el h 240 lóerő A kocsi pedig C30NE :lol: egyszer kérdeztem a srácot mondta h miket cseréltek - vezérlés meg computer és úgy lett 240.

itt van sok kép

Ez igaz is lehet,de aki sajnál 30 pénzt a váltóra az sztem hibázik valahol.

Oka van hogy eddíg nem vitték el tőle,pedíg el is bontotta volna már.

Elküldve
Ez nagyon jól néz ki ! Csaknem cooler csöveket látni az elején ??????? :lol:

Hát igen vannak még azé szép Monzák. Csak nem reklámozzák őket, meg a garagéban rejtegetik. És én tudok kb 10 olyan embert,hogy csak ott tartja és nem jár vele sehova. Vigyáz a gépre. Ritkán kispest környékén van egy met Barna. azis gyönyörű!

-Látom a Dani nem válaszolt még. Igen fel rakott egy KISS turbót a Monzira...

Elküldve
Valóban ritka a monza, főleg ha még szép is. Egyszer majd lesz ilyenem is :)

Kamaraerdőnél rohad az út szélén egy, de még nem nagyon vészes állapotú (talán ;) :lol: )

Nem tom ki a gazdája, de rendszám van rajta. Ha maradtam volna szlovéneknél, már megvettem volna...

Elküldve

Üdv mindenkinek ujj vagyok itt opel senator fan, a járgányom egy A2 seni hirtelen mos egyenlöre ennyi képeket teszek fel ha rájövök ,hogy kell.

Elküldve
Sajna nem jöttem rá ,hogy tegyek fel képet aki tudja az segítsen köszönöm.

Én úgy szoktam, hogy felrakom képtárra, majd onnan belinkelem: amikor hozzászólást írsz, akkor a szövegbox feletti ikonok közt van egy kis napocskés kép gomb, amire rákattintasz, majd a felugró ablakba beírod a linket, és kész is.

Elküldve
Én úgy szoktam, hogy felrakom képtárra, majd onnan belinkelem: amikor hozzászólást írsz, akkor a szövegbox feletti ikonok közt van egy kis napocskés kép gomb, amire rákattintasz, majd a felugró ablakba beírod a linket, és kész is.

Ezt igy még nem csináltam sehol de most ki probálom, köszi az infót. Vacla.

Elküldve
Nem féltél ilyen közel menni? Ez a Chuck Norris autója, rá van írva a rendszámtartóra hogy Delta Force... :lol:

Nem.. az ártábla elöl volt... Sztetek mennyiért vesztegetnek egy ilyet itt?... Tessék licitálni, a nyertes kap egy helyi sört - ha kijön - :) ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.